swiss-the-engine כתב:למה לא מדייק? כתבתי בדיוק מה שאתה כתבת רק בתמצות. גולד לא ניתן לשיתוף מחוץ לקונוסולה אחת. משתמש אחד יש לו גולד? כל משתמש על הקונסולה הזאת מקבל גישה לתכני גולד.
גיא אין לי כוח לחפש לינק אבל אני בטוח לחלוטין לגבי זה שקראתי את זה בראיון עם מישהו כמו מהדי או ספנסר או נלסון. וזה בלי קשר לכך שזה פשוט הדבר הכי לא סביר שיקרה.
רק עד עשרה אנשים שמשחקים מאותה קונסולה שבה יש אחד שכן יש לו גולד.
swiss-the-engine כתב:אני לא רואה איפה פעם אחת אמרתי כולם באופן כוללני ובפעם אחרת כל מי שעל הקונסולה. לשם הבהרה זה נוגע לקונסולה, כלומר גולד אחד למשתמש אחד מספיק בשביל שכל המשתמשים על אותה הקונסולה יוכלו לגשת למה שמאחורי הPAYWALL של גולד.
Nucleus_Dawn כתב:
לא אמרתי אחרת. גם אני מתייחס לאותה קונסולה.
פשוט קודם כתבת שרק עד עשרה אנשים על אותה קונסולה יכולים לשתף חשבון גולד, לא?
swiss-the-engine כתב:כן... זה מה שכל הזמן אמרתי. עשרה אנשים (על אותה הקונסולה) מקבלים את כל ה"זכויות" של בעל גולד מכך שאחד מתוך העשרה האלה יש לו גולד.
Q: How many people can be signed in to Xbox Live on a single Xbox One at one time?
A: We made that simple, it’s virtually unlimited. Our vision is to extend the great benefits of Xbox Live Gold membership to anyone in your home.
...We’re also announcing today a new benefit for Gold membership on Xbox One is the ability for anyone in your home to access many Xbox Live Gold benefits on your Xbox One at no additional cost. And the primary Xbox Live Gold membership travels with you to any Xbox One system.
swym כתב:
וואו, אתה אולי צריך לעבוד בשביל מיקרוסופט במחלקת הPR. הבאת כאן משפט שאשכרה מתחרה בטיפשות של "אם אין לך אינטרנט זמין, תישאר עם ה-360 שלך".![]()
מיקרוסופט עצמה ידועה ביכולת שלה ליצור אריזות משחק יוקרתיות ששורטות את הדיסקים על הדרך:
http://www.informationweek.com/microsof ... /202101826
swiss כתב:ומה זה "אה עכשיו זה נפל"? אתה באמת לא יודע לקרוא עברית? קשה להבין שיש לי דיסק אחד שקיבלת שריטה לא מוסברת ורצינית מאוד מכלום? בנוסף עליו יש את לי מודרן וורפר 2 שבן דוד שלי הזיז אל הקונסולה בזמן משחק והוא קיבל שריטה עמוקה מאוד. בנוסף לזה יש לי את בורנאוט רוונג' שפשפוט עובד פעם כן ופעם לא( עם נטייה ל"לא") ואת קומנד אנד קונר שגם נוטה לא לעבוד. פיפא 2013 הגיע אליי לא רבב ופשוט מסרב לעבוד. דארק סולס רכשתי משומש ומישהו הביא לי אותו והוא היה במצב על הפנים.
sgt כתב:הנה דעה קצת שונה על מכירות יד שנייה וההכרזה של סוני על כך שהקונסולה תתמוך במכירות יד שנייה.
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... mes-around
Nucleus כתב:זוכר את הרעש באינטרנט על הWII ועל כמה שהיא קונסולה מחורבנת?
Klayman כתב:Kazz, כבר בדקת את הצ'ק אין של סטים? צא מסטים ביציאה מסודרת. העבר את התאריך לשבועיים קדימה, נתק את הרשת שלך ונסה להתחבר. תודיע לי אם הצלחת.
Kazz כתב:זה לא בדיוק מועיל לשאול משתמשים כבדים של סטים אם הגבלה כזו או אחרת מפריעה להם. כי אלה שזה מפריע להם לא מרבים משתמשים בסטים ומשחקים במקומות אחרים. גם לא מעט מהיתרונות של סטים שמשכנעים אנשים להשתמש בה למרות ההגבלות לא בטוח שנראה ב XB1.
אין קשר בין אם העתיד הוא דיגיטלי לבין לקחת דיסקים פיזיים ולהתנהג אליהם כדיגיטליים. וגם בעידן דיגיטלי לחלוטין התעשייה צריכה לשבת ולמצוא דרך לאפשר סחר ברשיונות משחקים. לא אופתע אם נראה מערכת כזו מתווספת לסטים בעוד שהXB1 תדבוק בהגבלות הנוכחיות.
Kazz כתב:כי ה'שינוי' הזה מנסה להפוך סדרי עולם בשוק הקונסולות.
נראה לי שעדיין יש תביעה באירופה כנגד ואלב (וכבר שמענו התבטאויות של אירופאים רמי דרג לגבי הXB1) אז אולי זה יגרום להם לשנות דברים. אני לא זוכר שנאמר שהXB1 תאפשר מכירת משחק דיגיטלי (לא משחק שמגיע על דיסקי פיזי ומקושר לחשבון).
Kazz כתב:כי ה'שינוי' הזה מנסה להפוך סדרי עולם בשוק הקונסולות.
נראה לי שעדיין יש תביעה באירופה כנגד ואלב (וכבר שמענו התבטאויות של אירופאים רמי דרג לגבי הXB1) אז אולי זה יגרום להם לשנות דברים. אני לא זוכר שנאמר שהXB1 תאפשר מכירת משחק דיגיטלי (לא משחק שמגיע על דיסקי פיזי ומקושר לחשבון).
Kazz כתב:"השינוי זו הסיבה העיקרית שהביקורת כל כך קולנית. מדובר בשינוי ואנשים מפחדים משינוי."
כי השינוי הזה רע במיוחד? מה קשה בלתפוס את זה? תאר לעצמך שיצרניות נגני הDVD והבלוריי יחליטו שמשנה הבאה כל המארזים והדיסקים של הסרטים שאתה קונה - לא תוכל להלוות ולהשאיל לידידים, לא תוכל לעשות החלפות, הנגן יצטרך להתחבר כל 24שעות כדי שתוכל לגשת לאקסטרס.
מספיק כבר לקחת בעיות ודאגות משמעותיות שרלוונטיות לקהל גדול ולנסות לצבוע אותן כאילו האנשים תקועים בעבר, פרימיטייבים ומונעים מהאנושות להתקדם. זה שלך לא אכפת שאין לך שום בעלות על התוכן שאתה קונה לא מעיד על הכלל.
Nigga כתב:חחחחח, משפט שלא היה מבייש את שחר! שאפו.
די לחפש אנאלוגיות לא קשורות. משחקים נשארו באותו מחיר כאשר האינפלציה מטפסת וערכי הפקה העלו את מחיר הפקת משחק במאות אם לא אלפי אחוזים.
לטעון שאני לא הבעלים של המשחק שלי, בגלל שהוא דיגיטלי ואני לא יכול למכור אותו באיביי, זה כמו להגיד שאני לא הבעלים של הרכב שלי, בגלל שאני לא יכול לנסוע באיזו מהירות שמתחשק לי ואם אני ארצה להכנס עם המכונית לכור בדימונה, לא יתנו לי.
אם אתה אוהב להאמין בצירופי מקרים, Be my guest.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים