PS4 vs Xbox One - רשימת פיצ'רים/מחירים/מודלים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: PS4 vs Xbox One - רשימת פיצ'רים/מחירים/מודלים

הודעהעל ידי bozeman » 18 יוני 2013, 10:31

סוויס צודק, שמעתי את מייגור נלסון אומר את זה בשני ראיונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 יוני 2013, 15:42

swiss-the-engine כתב:למה לא מדייק? כתבתי בדיוק מה שאתה כתבת רק בתמצות. גולד לא ניתן לשיתוף מחוץ לקונוסולה אחת. משתמש אחד יש לו גולד? כל משתמש על הקונסולה הזאת מקבל גישה לתכני גולד.

גיא אין לי כוח לחפש לינק אבל אני בטוח לחלוטין לגבי זה שקראתי את זה בראיון עם מישהו כמו מהדי או ספנסר או נלסון. וזה בלי קשר לכך שזה פשוט הדבר הכי לא סביר שיקרה.

אבל כתבת שרק עד עשרה אנשים באותה קונסולה יכולים להשתמש בחשבון גולד ועכשיו אתה אומר שכולם יכולים:
רק עד עשרה אנשים שמשחקים מאותה קונסולה שבה יש אחד שכן יש לו גולד.

לא הבנתי אותך נכון?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2013, 15:50

אני לא רואה איפה פעם אחת אמרתי כולם באופן כוללני ובפעם אחרת כל מי שעל הקונסולה. לשם הבהרה זה נוגע לקונסולה, כלומר גולד אחד למשתמש אחד מספיק בשביל שכל המשתמשים על אותה הקונסולה יוכלו לגשת למה שמאחורי הPAYWALL של גולד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 יוני 2013, 15:55

swiss-the-engine כתב:אני לא רואה איפה פעם אחת אמרתי כולם באופן כוללני ובפעם אחרת כל מי שעל הקונסולה. לשם הבהרה זה נוגע לקונסולה, כלומר גולד אחד למשתמש אחד מספיק בשביל שכל המשתמשים על אותה הקונסולה יוכלו לגשת למה שמאחורי הPAYWALL של גולד.

לא אמרתי אחרת. גם אני מתייחס לאותה קונסולה.
פשוט קודם כתבת שרק עד עשרה אנשים על אותה קונסולה יכולים לשתף חשבון גולד, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2013, 16:07

Nucleus_Dawn כתב:
לא אמרתי אחרת. גם אני מתייחס לאותה קונסולה.
פשוט קודם כתבת שרק עד עשרה אנשים על אותה קונסולה יכולים לשתף חשבון גולד, לא?

כן... זה מה שכל הזמן אמרתי. עשרה אנשים (על אותה הקונסולה) מקבלים את כל ה"זכויות" של בעל גולד מכך שאחד מתוך העשרה האלה יש לו גולד.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 יוני 2013, 16:36

swiss-the-engine כתב:כן... זה מה שכל הזמן אמרתי. עשרה אנשים (על אותה הקונסולה) מקבלים את כל ה"זכויות" של בעל גולד מכך שאחד מתוך העשרה האלה יש לו גולד.

אבל אני אומר משהו אחר - כל מי שנמצא על אותה קונסולה, מקבל גישה לGOLD. אני חושב שזה היה דון מאטריק שהשתמש במושג "virtually unlimited" כשהוא דיבר על זה.
הנה כתבה בקוטאקו על העניין:

Q: How many people can be signed in to Xbox Live on a single Xbox One at one time?

A: We made that simple, it’s virtually unlimited. Our vision is to extend the great benefits of Xbox Live Gold membership to anyone in your home.

...We’re also announcing today a new benefit for Gold membership on Xbox One is the ability for anyone in your home to access many Xbox Live Gold benefits on your Xbox One at no additional cost. And the primary Xbox Live Gold membership travels with you to any Xbox One system.

כלומר, חשבון הלייב צמוד גם למשתמש שרשם את המנוי וגם לקונסולה עצמה. כל מי שיש לו משתמש על הקונסולה, יוכל להשתמש בה בחשבון גולד.
בנוסף לזה, הם הרחיבו את השירות גם לכל הקונסולות באותו הבית. אני מניח שזה פשוט כל הקונסולות שנמצאות על אותה רשת אלחוטית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 יוני 2013, 16:46

רגע אני מבין נכון? ההבדל בין מה שאמרנו הוא עשרה אנשים או כל האנשים על אותה הקונסולה? אם כך אז בסדר, הבנתי אותך אם לא אז לא הבנתי אותך.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 יוני 2013, 18:27

ואחרי כל האי הבנות האלו... קישור?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 18 יוני 2013, 20:14

swym כתב:
וואו, אתה אולי צריך לעבוד בשביל מיקרוסופט במחלקת הPR. הבאת כאן משפט שאשכרה מתחרה בטיפשות של "אם אין לך אינטרנט זמין, תישאר עם ה-360 שלך". :lol:

זה ממש לא אותו הדבר. יש גבול גם לאופי התלונות.

מיקרוסופט עצמה ידועה ביכולת שלה ליצור אריזות משחק יוקרתיות ששורטות את הדיסקים על הדרך:
http://www.informationweek.com/microsof ... /202101826

נו, העיקר שהשלט מופלא. אז תתלוננו על זה, במקום לראות ביכולת להריץ משחק ללא דיסק כפתרון. כי אם דיסק יישרט לפני התקנתו הראשונית, אז שאלוהים יעזור...

swiss כתב:ומה זה "אה עכשיו זה נפל"? אתה באמת לא יודע לקרוא עברית? קשה להבין שיש לי דיסק אחד שקיבלת שריטה לא מוסברת ורצינית מאוד מכלום? בנוסף עליו יש את לי מודרן וורפר 2 שבן דוד שלי הזיז אל הקונסולה בזמן משחק והוא קיבל שריטה עמוקה מאוד. בנוסף לזה יש לי את בורנאוט רוונג' שפשפוט עובד פעם כן ופעם לא( עם נטייה ל"לא") ואת קומנד אנד קונר שגם נוטה לא לעבוד. פיפא 2013 הגיע אליי לא רבב ופשוט מסרב לעבוד. דארק סולס רכשתי משומש ומישהו הביא לי אותו והוא היה במצב על הפנים.

יש סיבה לכך שהדיסק נשרט, וכשאתה מדגיש את האפשרות של נפילת דיסק לרצפה, או אפשרות של חברים שיכורים, אז נותר רק לתהות למה התכוונת, כי זה לא "סתם ככה פתאום". לא באו גמדים ושרטו לך את הדיסק. הפסקה הזו שהבאת כלל לא סותרת את דבריי (אז אתה מבין עברית?), היא מוכיחה היטב שהבנתי את דבריך.

סתם טיעון שנשלף משום מקום. חבר'ה, די. התחלתם למרוט שערות במטרה למצוא איך לקטר.

sgt כתב:הנה דעה קצת שונה על מכירות יד שנייה וההכרזה של סוני על כך שהקונסולה תתמוך במכירות יד שנייה.
http://www.gamesindustry.biz/articles/2 ... mes-around

אבל החופש לשתף עד 10 אנשים במשחקים, בלי שאלה ישלמו, פוגע באותה המידה במכירותיהם של משחקי AAA, אפילו יותר. משום מה אנשים לא מתייחסים לטיעון הזה כאן.

Nucleus כתב:זוכר את הרעש באינטרנט על הWII ועל כמה שהיא קונסולה מחורבנת?

אני לא זוכר שהיה אותו רעש לפני שה-Wii הושקה, אני אפילו לא זוכר בכלל. הציפיות היו גבוהות.

תגיד, המכירות המוקדמות של ה-One לעומת ה-PS4 הן לא מספיק כדי לגרום להרהר? להזכיר לך מה היו המכירות המוקדמות של ה-Wii? אז מה פשר ההשוואה? אפשר גם לדייק לפעמים.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 18 יוני 2013, 23:14, נערך 6 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 יוני 2013, 20:45

Klayman כתב:Kazz, כבר בדקת את הצ'ק אין של סטים? צא מסטים ביציאה מסודרת. העבר את התאריך לשבועיים קדימה, נתק את הרשת שלך ונסה להתחבר. תודיע לי אם הצלחת.

לא עבד לי. יותר משונה שזה לא עבד גם כשקידמתי את התאריך ביומיים-שלושה. אולי ההתערבות בתאריכים משבשת את זה או שעדיין מצב האופליין מבוגבג ולא יציב. בוא ניצא מנקודת ההנחה שסטים מצריכה חיבור כל 14יום. כבר כתבתי לגבי ה XB1 שאם הדרישה הייתה אחת לשבוע זה היה הרבה יותר טוב.

שנית, אם אנשים לא רואים בעין יפה את ההגבלה הזו של סטים אז למה נקודת המוצא שלכם לגבי ה DRM היא משסטים שעושה במקום לחשוב על פתרון יותר טוב מבחינת הצרכן? ה DRM של סטים וההתייחסות של השחקנים אליו זה נושא לדיון אחר (וזה בכלל לא פשוט כמו 'אין לשחקני המחשב בעיה עם ה DRM של סטים'). ההקשר של הדיון פה הוא DRM בקונסולה.

בהקשר הזה מדובר בקונסולה היחידה בהיסטוריה ששמה הגבלה על משחק אופליין וששמה הגבלה מובנת לבעלות של הצרכן על העותק הפיזי של המשחק. ובשביל מה? כדי שאוכל לשחק גם בלי דיסק? אין כאן מידתיות. העובדות הן: ה XB1 הקונסולה היחידה בהיסטוריה שמגבילה כפי שהיא מגבילה. המתחרה הישירה שלה לא מציבה הגבלות בסגנון הזה. שוק קונסולות המשחקים הוא עדיין שוק שמבוסס על דיסקים פיזיים שנתן לקונים בעלות מוחלטת על הדיסק(למכור\להשאיל\להחליף). קהל שוק הקונסולות משתמש ביכולות האלה בדרך קבע והן מהוות חלק אינטרגלי ובלתי נפרד מהוויית הקונסולה (כל הזמן אתם מדברים על הסיבות למה אנשים מעדיפים קונסולות במקום מחשב, וזו סיבה משמעותית). ההגבלות של ה XB1 הן כאלה שעד כה היו מיוחסות כמעט ברובן למשחקים דיגיטליים.

אז למה אתם חושבים שהמהלכים שננקטים ע"י מיקרוסופט אמורים להתקבל כדבר של מה בכך ע"י קהל שחקני הקונסולות? למה אתם חושבים שדימיון ה DRM של ה XB1 לDRM בפלטפורמה שונה בתכלית אמור לגרום להם להגיד שזה בסדר גמור ושאין שום בעיה? להיפך, אולי ניתן למנף את הסוגיה הזו כדי להביא לשינוי ושיפור גם ב DRM של סטים ולתקן דברים שבזמנו לא התעקשנו?

---

נדב, לא התכוונתי רק למכירות דרך גיימספוט אלא לכל מה שניתן לעשות עם הדיסקים כמו פעולה פשוטה וחברותית וחברתית של לתת לידידים משחקים (ויותר מפעם אחת) ושירותי השכרת משחקים כמו גיימפלי ורדבוקס. אני לא חושב שיש שום בעיה טכנית או טכנולוגית להמשיך ולאפשר את ההיבטים האלה וגם לעשות מה שמיקרוסופט מתכוונת אליו. EA הולכים להכריז על מדיניות יד-השנייה שלהם בשבועות הקרובים. נחכה לראות. הם אמרו שהמדיניות תהיה לכלל הפלטפורמות.

שחר, לא צריך את EA כדי לדעת ששוק היד-השנייה הוא חלק גדול בתעשייה ובהרגל הצריכה של השחקנים. איפה שEA ומפיצות אחרות מגזימות זה בכך שהם מתייחסים למכירות יד-שנייה כאוייב הכי גדול של התעשייה ושאם יחסלו את השוק הזה אז הענף יחיה באושר ובעושר עד עצם היום הזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2013, 06:45

לפחות הגענו למסקנה שזאת לא רק ''בעיה מיוחדת אצלי'' ושאכן יש טיימר כלשהו (כנראה שונה לאנשים שונים) בסטים. כמה אנשים רואים את הצ'ק אין בעין לא יפה? לא הרבה. רוב מי שמחובר לסטים, בכלל לא שם לב לזה (מעבר לתקלות פה ושם).

אני לא אומר שאם בסטים זה טוב אז גם לX1 זה יהיה טוב. אבל תכלס? כנראה שרוב האנשים לא יושפעו מהמגבלה הזאת, כי הם לא ישימו לב :P. למי שיש בעיה עם נושא הדיסקים, אשר הוא מעוניין להחזיק בהם לדראון עולם/לדורות הבאים או למכור אותם לגיימסטופ, אז כנראה שזה לא מתאים, בדיוק כמו שסטים והPC לא מתאימים לאותם אנשים. העתיד הוא דיגיטלי - בקטע הזה, מיקרוסופט צודקת לחלוטין. מה גם, שכפי הנראה תוכל למכור את הרישיון למשחק שקנית דיגיטלית, בלי לקום מהספה. אז מצד אחד 24 שעות זה פחות טוב מסטים, אבל למכור רישיונות למשחקים שבהם אין לך שום צורך יותר? זה פי 1000 יותר טוב מסטים.

מעניין יהיה לראות אם תתפתח תרבות קודים, כמו שיש עם סטים, גם לX1. הרי המפיצות הן אלה ששולטות בנושא... בכל מקרה, אני משער שנחיה ונראה מה השוק יעדיף, והאם המגבלות של הX1 אכן ישביתו קונסולות על ימין ועל שמאל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 יוני 2013, 23:17

זה לא בדיוק מועיל לשאול משתמשים כבדים של סטים אם הגבלה כזו או אחרת מפריעה להם. כי אלה שזה מפריע להם לא מרבים משתמשים בסטים ומשחקים במקומות אחרים. גם לא מעט מהיתרונות של סטים שמשכנעים אנשים להשתמש בה למרות ההגבלות לא בטוח שנראה ב XB1.
אין קשר בין אם העתיד הוא דיגיטלי לבין לקחת דיסקים פיזיים ולהתנהג אליהם כדיגיטליים. וגם בעידן דיגיטלי לחלוטין התעשייה צריכה לשבת ולמצוא דרך לאפשר סחר ברשיונות משחקים. לא אופתע אם נראה מערכת כזו מתווספת לסטים בעוד שהXB1 תדבוק בהגבלות הנוכחיות.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 18 יוני 2013, 23:28

ועוד סקר, הפעם ב-Sun הבריטי: 79% בחרו ב-PS4. דומה מאוד לתוצאות הסקרים בארה"ב.

אני לא מבין, אם ה-One כל כך מתקדמת, עם מערכת שיתוף שהיא קילר-אפ, לדבריכם, מדוע זה לא משתקף בסקרים הרבים ובמכירות המוקדמות? לפעמים אני מרגיש שאני חי בשני יקומים שונים לחלוטין, בו זמנית.

תמונה

ועוד קצת גיפים מצחיקים:

תמונה

תמונה

:lol: :lol: :lol:

(אחחח הדרימקאסט הייתה קונסולה סקסית)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2013, 07:42

Kazz כתב:זה לא בדיוק מועיל לשאול משתמשים כבדים של סטים אם הגבלה כזו או אחרת מפריעה להם. כי אלה שזה מפריע להם לא מרבים משתמשים בסטים ומשחקים במקומות אחרים. גם לא מעט מהיתרונות של סטים שמשכנעים אנשים להשתמש בה למרות ההגבלות לא בטוח שנראה ב XB1.
אין קשר בין אם העתיד הוא דיגיטלי לבין לקחת דיסקים פיזיים ולהתנהג אליהם כדיגיטליים. וגם בעידן דיגיטלי לחלוטין התעשייה צריכה לשבת ולמצוא דרך לאפשר סחר ברשיונות משחקים. לא אופתע אם נראה מערכת כזו מתווספת לסטים בעוד שהXB1 תדבוק בהגבלות הנוכחיות.

אם ואלב הייתה רוצה לאפשר לך לסחור ברשיונות המשחקים שלך, היא כבר הייתה עושה את זה. יש לה את המשחקים שלה, שלא תלויים במפיצה אחרת אשר יכלו בקלות להתאים לניסוי הזה. מי בדיוק מנע בעדה עד עכשיו? תן לי להקל עליך, אף אחד. היא מתנגדת לזה בכל תוקף: http://news.softpedia.com/news/Valve-Wo ... 1240.shtml. דווקא להפך, מיקרוסופט באה ונותנת לך בפעם הראשונה אופציה למכור חזרה רישיון דיגיטלי, ואתה לא מוצא את זה כדבר חיובי.

אני שמח אגב שאמרתי שאתה לא בטוח מה נראה בX1.. אולי באמת כדאי לך לזכור שאנחנו לא יודעים הכל עדיין, וחלק מהדברים לא ברורים. לכן לצאת בקצף אינטרנט עצבני זה די מיותר. בכל מקרה, זה לא קשור למשתמשים כבדים של סטים או לא... רוב המשתמשים לא שמו לב בכלל עד היום למצב האופליין או למגבלות שלו, זאת למרות שהוא קיים. לכן אני חושב שזאת לא מגבלה שתפריע כ''כ בX1, אבל אנשים מפחדים משינויים וישר בוכים כשמזיזים להם את הגבינה. חבל.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 יוני 2013, 01:20

כי ה'שינוי' הזה מנסה להפוך סדרי עולם בשוק הקונסולות.

נראה לי שעדיין יש תביעה באירופה כנגד ואלב (וכבר שמענו התבטאויות של אירופאים רמי דרג לגבי הXB1) אז אולי זה יגרום להם לשנות דברים. אני לא זוכר שנאמר שהXB1 תאפשר מכירת משחק דיגיטלי (לא משחק שמגיע על דיסקי פיזי ומקושר לחשבון).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 יוני 2013, 10:39

Kazz כתב:כי ה'שינוי' הזה מנסה להפוך סדרי עולם בשוק הקונסולות.

נראה לי שעדיין יש תביעה באירופה כנגד ואלב (וכבר שמענו התבטאויות של אירופאים רמי דרג לגבי הXB1) אז אולי זה יגרום להם לשנות דברים. אני לא זוכר שנאמר שהXB1 תאפשר מכירת משחק דיגיטלי (לא משחק שמגיע על דיסקי פיזי ומקושר לחשבון).

השינוי זו הסיבה העיקרית שהביקורת כל כך קולנית. מדובר בשינוי ואנשים מפחדים משינוי.

לפני שהם חשבו לרגע האם השינוי באמת כל כך לרעתם והאם זה הולך לפגוע בהם, או להטיב עמם, הם יצאו נגדו. הם לא חשבו לרגע על היתרונות שבאו ביחד עם השינוי ועל האם היתרונות הללו שווים את המעט שמפסידים.

מייקרוסופט מנסים להוביל שינוי בעולם הקונסולות, שהגיע לפני שנים לPC והיטיב עם כל הלקוחות. ככה זה תמיד; הקונסולות מפגרות מאחורי הPC בהמון אלמנטים, למשך כמה שנים טובות - יוצאות קונסולות חדשות שמנסות לסגור את הפערים הללו - חוזר חלילה.
הPS4 לא סוגרת את הפערים הללו. הX1 כן.
האם יהיו אנשים שיפגעו מזה? אין ספק. בדיוק כמו שטאוור רקורדס מאוד נפגעו מitunes. האם ללקוחות זה מפריע? לא. ההפך.

אני מניח שבסייל הראשון בX1, אנשים "ישכחו" את כל הרוע של מייקרוסופט. אנחנו כבר רואים סיילים דומים ב360.
בשוק שבו המפיצות הן אלה שמחליטות מה מחיר המשחקים (כמו בX1 ובPC), אין סיכוי שלא נראה גם מבצעים וירידות מחיר חדות עבור כל המשחקים.
אני מתאר לעצמי שנהנה מהסיילים הללו גם בPS4, כי זה משהו שמאוד קל לחקות.
בכלל - מעבר לדיגיטלי, גם בX1 וגם בPS4 יעשה טוב לכולם. זה יאפשר לפתח באופן הרבה יותר משמעותי מודל מחירים גמיש. זה יאפשר למפתחי אינדי למכור משחקים ישירות ללקוח, כמו בPC (יש להדגיש שלPS4 יש כרגע יתרון משמעותי, בגלל שהנהלים שלהם הרבה יותר גמישים).
אם הקונסולות יצליחו, אולי גם נזכה לראות את חזרתו של משחק הA, שעולה 30-40 דולר ולא נאלץ לנסות לשרוד בbargain bin של גיימסטופ כבר ביום ההשקה.

כמו בכל דור, מה שישנה, זה המשחקים. כל הרעש סביב הDRM ישכח מהר מאוד. ראינו את זה גם במקרים שבהם הDRM הרבה יותר דרקוני, כמו דיאבלו 3 שעבר כבר מזמן את 10 מיליון היחידות. אותו הדבר יהיה כאן.
מה שיחליט אם הX1 תצליח, זה אך ורק המשחקים. אפילו בעיית המחיר (הרבה פחות אקוטית מזו שהיתה לPS3 בתחילת הדור ונגמרה בכך שסוני בתיקו עם מייקרוסופט בסופו) היא בעיה זמנית, כך שאין שום דרך להניח מהרעש התקשורתי כרגע, כמה הX1 תצליח או לא.

דבר אחד כן אפשר לדעת - בדור הבא, בהנחה שהX1 לא תהייה כשלון גמור (ואין לנו ממש סיבה לחשוב שזה יקרה), גם סוני תתקדם לשוק דיגיטלי. אני מקווה שבדור הבא כבר לא יהיו לנו כוננים אופטיים בקונסולות. הן יהיו קטנות יותר, שקטות יותר וזולות יותר לייצור. עוד קצת מקום לסיליקון זה תמיד טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2013, 16:10

Kazz כתב:כי ה'שינוי' הזה מנסה להפוך סדרי עולם בשוק הקונסולות.

1. ממתי לואלב כ''כ אכפת משוק הקונסולות ומהמהפכות בו? היא הנהיגה מהפכה בPC, ועשתה את זה בדרך שלה בלי יותר מדי התחשבות במה שקורה בקונסולות.

2. אז אני מבין שאתה מסכים שואלב בעצם לא מעוניינת לתת לך למכור את המשחקים שלך (בניגוד למה שאמרת), ולכן גם באמת נתבעת על כך באירופה.

3. אז מה אם תהיה מהפכה? מי אמר שהמהפכה הזאת כ''כ גרועה?
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2013, 10:07

בעלי ה PS3, אל תעדכנו את המכשיר שלכם!! העדכון האחרון גורם לנעילת הקונסולה אצל חלק מהמשתמשים!
http://www.polygon.com/2013/6/18/444387 ... ng-up-some
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 יוני 2013, 10:45

באמת הגיע הזמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2013, 11:20

ואלב נלחצה מההכרזות של מיקרוסופט. נראה שהן חולקות חזון.. בהנחה וזה יתממש, אנחנו נראה זמן צ'ק אין קצר בהרבה בסטים!
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 יוני 2013, 11:57

"השינוי זו הסיבה העיקרית שהביקורת כל כך קולנית. מדובר בשינוי ואנשים מפחדים משינוי."

כי השינוי הזה רע במיוחד? מה קשה בלתפוס את זה? תאר לעצמך שיצרניות נגני הDVD והבלוריי יחליטו שמשנה הבאה כל המארזים והדיסקים של הסרטים שאתה קונה - לא תוכל להלוות ולהשאיל לידידים, לא תוכל לעשות החלפות, הנגן יצטרך להתחבר כל 24שעות כדי שתוכל לגשת לאקסטרס.
מספיק כבר לקחת בעיות ודאגות משמעותיות שרלוונטיות לקהל גדול ולנסות לצבוע אותן כאילו האנשים תקועים בעבר, פרימיטייבים ומונעים מהאנושות להתקדם. זה שלך לא אכפת שאין לך שום בעלות על התוכן שאתה קונה לא מעיד על הכלל.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 יוני 2013, 20:26

די לחפש אנאלוגיות לא קשורות. משחקים נשארו באותו מחיר כאשר האינפלציה מטפסת וערכי הפקה העלו את מחיר הפקת משחק במאות אם לא אלפי אחוזים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 יוני 2013, 13:26

Kazz כתב:"השינוי זו הסיבה העיקרית שהביקורת כל כך קולנית. מדובר בשינוי ואנשים מפחדים משינוי."

כי השינוי הזה רע במיוחד? מה קשה בלתפוס את זה? תאר לעצמך שיצרניות נגני הDVD והבלוריי יחליטו שמשנה הבאה כל המארזים והדיסקים של הסרטים שאתה קונה - לא תוכל להלוות ולהשאיל לידידים, לא תוכל לעשות החלפות, הנגן יצטרך להתחבר כל 24שעות כדי שתוכל לגשת לאקסטרס.
מספיק כבר לקחת בעיות ודאגות משמעותיות שרלוונטיות לקהל גדול ולנסות לצבוע אותן כאילו האנשים תקועים בעבר, פרימיטייבים ומונעים מהאנושות להתקדם. זה שלך לא אכפת שאין לך שום בעלות על התוכן שאתה קונה לא מעיד על הכלל.

חחחח אין לי שום בעלות על התוכן שאני קונה?
קודם כל, גם לך אין, כי אתה בקושי קונה תוכן. אתה רק מוריד אותו, בלי לתת תמורה לאנשים שיצרו אותו, מעבר לכמה שקלים בודדים פה ושם (לעיתים, אחרי שהחברה כבר פשטה את הרגל).
מעבר לזה, לפי ההגדרה העקומה שלך, אין לי בעלות על התוכן שאני קונה כבר הרבה מאוד שנים. בכל זאת, יש לי 141 משחקים בסטים, עוד כמה עשרות משחקי ארקייד/PSN ובכל אחד ואחד ממשחקי הקונסולות שלי (360 וPS3) רשום בבירור שכל מה שיש לי זה רישיון לשחק במשחק בפלטפורמה מסוימת ולא שום דבר מעבר.

השינוי לא רע במיוחד. הוא מתבקש, הגיוני, טבעי ומקדם את שוק הקונסולות למקום הרבה יותר קרוב לPC. הגיע הזמן.
אם השמועה על סטים נכונה, אז השינוי שמייקרוסופט מובילה עוד יותר חיובי. לא רק שהוא יספק נוחות שימוש לכל הלקוחות שיבחרו לקנות X1, הוא גם יקדם את הגמישות שיש לנו בפלטפורמות אחרות. מצוין. זה מה שקורה כשמציבים רף חדש במתן זכויות בעלות לתוכן דיגיטלי, אני מניח.

לטעון שאני לא הבעלים של המשחק שלי, בגלל שהוא דיגיטלי ואני לא יכול למכור אותו באיביי, זה כמו להגיד שאני לא הבעלים של הרכב שלי, בגלל שאני לא יכול לנסוע באיזו מהירות שמתחשק לי ואם אני ארצה להכנס עם המכונית לכור בדימונה, לא יתנו לי.

נ.ב.
קליימן, אני לא חושב שנראה אותנטיקציה יותר קצרה בסטים, בגלל שירות כזה. כלומר, במהלך המשחק עצמו, בטח תהייה אותנטיקציה קצרה יותר (כל שעה, כמו בX1, נראה הגיוני לגמרי), אבל לא באופן כללי.
מעבר לזה, אין סיכוי שיהיה אפשר להפעיל משחק משותף, כאשר אחד מהמשתמשים לא מחובר.
הייתי רוצה לראות צעד כזה מפעיל עוד קצת לחץ על מייקרוסופט. אם הם ישנו טיפה את התנאים ופשוט יגידו "הקשבנו לכם ובמקום 24 שעות, זה יהיה 72 שעות", אנחנו נראה הרבה פחות בכי באינטרנט שלנו.

אם זה יקרה, אני מצפה מניאוגאף לזעקות שמחה והילולה, על כמה שVALVE מברכים אותם בנדיבות שלהם. האירוניה הולכת להיות כל כך מצחיקה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 יוני 2013, 16:03

Nigga כתב:חחחחח, משפט שלא היה מבייש את שחר! שאפו.

אם אתה אוהב להאמין בצירופי מקרים, Be my guest. :roll:
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 19 יוני 2013, 17:14

די לחפש אנאלוגיות לא קשורות. משחקים נשארו באותו מחיר כאשר האינפלציה מטפסת וערכי הפקה העלו את מחיר הפקת משחק במאות אם לא אלפי אחוזים.

מה? רק בדור הזה הועלו המחירים ל60דולר. רק הדור הזה הכביר בDLC ומיקרו-תשלומים למשחקי ריטייל במחיר מלא. רק הדור הזה הכניס אונליין פס בשביל לחלוב עוד מקור הכנסה. רק בדור הזה מספר הגרסאות המיוחדות שמקבל כל משחק עלה עם מחירים שונים ומשונים. על מה אתה מדבר?

וכמה בדיוק מחירי כרטיסי קולנוע עלו כדי לכפות על הבלוקבאסטרים של 200מליון דולר?

לטעון שאני לא הבעלים של המשחק שלי, בגלל שהוא דיגיטלי ואני לא יכול למכור אותו באיביי, זה כמו להגיד שאני לא הבעלים של הרכב שלי, בגלל שאני לא יכול לנסוע באיזו מהירות שמתחשק לי ואם אני ארצה להכנס עם המכונית לכור בדימונה, לא יתנו לי.

..
לא. זה כמו להגיד שאתה לא הבעלים של הרכב שלך כי אתה לא יכול להשאיל אותו לאחיך לנהוג בו ואז לקבל אותו בחזרה. כי אתה לא יכול למכור אתת האוטו בצורה פרטית בלי לשתף את היצרנית. שזה בדיוק מה שקורה עם המשחקים ב XB1.
בעלות על מוצר פיזי מאז ומעולם חובה בתוכה לא רק את האפשרות שאני אשתמש במוצר אלא שאני יכול להשאיל\להחליף\למכור לאנשים אחרים כפי שאני רואה לנכון ושהם יוכלו להנות ממנו ללא בעיה.

אז כן. אתה לא הבעלים של התכנים הדיגיטליים שלך. ולכן אני רוכש תכנים דיגיטליים רק בפלטפורמה פתוחה כי אם התסריט הכי גרוע יקרה, יש לי רשת בטחון גדולה לנחות עליה. אני עדיין מרחם על אנשים שצריכים להשאיר מכשירים מיושנים ומזדקנים בהישג יד ומחוברים כדי שהם יוכלו לשחק באוסף המשחקים שלהם. ואני מרחם עליהם יותר כאשר החברות חולבות מהם עוד כסף כדי שהם יוכלו לשחק במשחקים שהם כבר קנו על החומרה החדשה.

אם אתה אוהב להאמין בצירופי מקרים, Be my guest.

כן, זה כאילו גייב ניואל אף פעם לא דיבר על אפשרות כזו. בניית מערכת ומדיניות לדבר כזה זה לא משהו שקורה בין לילה וכתגובה חפוזה למשהו אחר. בטח לא כשמחשיבים את valve time.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים