הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: הנושא הרישמי למשחקי Dark Souls ו-Blood Borne

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אפריל 2015, 13:13

DrKeo כתב:גם אם יהיה פאטצ' אתה באמת חושב שזה ירד מ40 שניות ל4?
אני חושב שבמשחק שמתים בו כל כך הרבה, העדיפות הראשונה לפני כל דבר אחר צריכה להיות שLOADING אחרי מוות יקח שבריר שניה. יש לקונסולות האלה כל כך הרבה זיכרון, לא ברור לי איך לא מנצלים אותו לזה.

הם הורידו מ-40 ל-30-20, נקווה שתהיה עוד התקדמות, כרגע זה בלתי נסבל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אפריל 2015, 13:21

Death_119 כתב:הם הורידו מ-40 ל-30-20, נקווה שתהיה עוד התקדמות, כרגע זה בלתי נסבל.

בהורידו אתה מתכוון לפאטצ' שהולך לצאת?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אפריל 2015, 13:37

Death_119 כתב:הם הורידו מ-40 ל-30-20, נקווה שתהיה עוד התקדמות, כרגע זה בלתי נסבל.

מה היה המצב במשחקי הדור הקודם? לא דומה?

אני זוכר שבכל פעם ממאות מסכי הטעינה בDS2, ניסיתי להבין איך מישהו סבל את המשחק הזה, עם זמני טעינה של קונסולה ולא של מחשב.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 אפריל 2015, 14:08

לא יצא לי לשחק את DS2 בקונסולות, אבל הראשון ודימון המצב לא היה עד כדי כך נוראי.
יותר ארוך מזמני הטעינה של DS2 בPC כמובן, אבל לא משהו מגוחך ברמה של 40 (או אפילו 20-30) שניות למסך.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 אפריל 2015, 16:15

DS1 בפס3 היה בערך 10 שניות אם אני אצטרך לנחש.

נדב, היה עדכון אחד, הם טוענים שעדכון טעינה אחד כבר בפנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 07 אפריל 2015, 17:48

אני לא שיחקתי באף משחק סולס לפני בלודברן ואני חייב להגיד שבלודברן הוא אחד המשחקים הכי ממכרים ששיחקתי על הפס4. אני כרגע אחרי הבוס השלשי ואחרי מלא גריינדינג יחסית מאחר ואני רמה 38,והמשחק לא מרגיש עדיין מרגיש רענן ומסקרן. ואגב באמת שהRisl VS Reward במשחק הזה זה הדבר הכי טוב ובאותו רגע מלחיץ שיצא לי לנסות :)
עכשיו באמת אם רק היו מורידים עוד קצת את זמני הטעניה וזה באמת היה משחק כמעט מושלם :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אפריל 2015, 22:15

קראתי עכשיו שהזמן טעינה הראשוני של BB זהה לזמן הטעינה אחרי שמתים ועושים LOAD. זה אומר שFROM הם עצלנים רצח, זה הכל :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 אפריל 2015, 09:40

לכל מי שחושש מרמת הקושי של BB, יש פתרון, מסתבר שלמשחק יש Easy mod נסתר שניתן להפעילו על ידי - "החזקת המשחק פתוח למשך 12 שעות", הם הכניסו תנאי שאם השחקן מתארך בזמן שלוקח לו לצלוח את המשחק (כנראה אזור גיאוגראפי ספציפי כל פעם) יתר על המידה, אז המשחק יעזור לו.
שוחררו שני סרטונים שמראים קרב בוס לפני ההמתנה ואחרי, דיי קיצוני:
זה הרגיל:

זה לאחר ההמתנה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2015, 12:58

אז אתה אומר שכל מה שצריך לעשות זה להתקע 12 שעות ואז אין בעיה לעבור את הקטע? אני רץ לקנות! :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 אפריל 2015, 20:33

זהו, עברתי את הCleric beast, הקרב בוס היה יחסית קל (צלחתי אותו בניסיון השלישי) אבל איך שהלב שלי דפק :D. אבל הדרך, אחחח... הדרך. אני דיי בטוח שמתתי לפחות איזה 30 פעם בדרך, עד שלא גיליתי את הקיצור הכל היה פשוט נורא, כל כך המון להרוג רק כדי להגיע איליו ובלי Lamp לישועה. גם לחשוב שאחרי שצברתי 10000 blood echos אמרתי שאני חייב לשדרג את הדמות, חזרתי אחורה רק כדי לשדרג קצת, בום - הבובה לא קמה לחיים עד שלא מתים פעם אחת מהבוס, איזה עינוי. אי אפשר שלא למות על המשחק הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אפריל 2015, 12:05

Death_119 כתב:זהו, עברתי את הCleric beast, הקרב בוס היה יחסית קל (צלחתי אותו בניסיון השלישי) אבל איך שהלב שלי דפק :D. אבל הדרך, אחחח... הדרך. אני דיי בטוח שמתתי לפחות איזה 30 פעם בדרך, עד שלא גיליתי את הקיצור הכל היה פשוט נורא, כל כך המון להרוג רק כדי להגיע איליו ובלי Lamp לישועה. גם לחשוב שאחרי שצברתי 10000 blood echos אמרתי שאני חייב לשדרג את הדמות, חזרתי אחורה רק כדי לשדרג קצת, בום - הבובה לא קמה לחיים עד שלא מתים פעם אחת מהבוס, איזה עינוי. אי אפשר שלא למות על המשחק הזה.

זה לא קשור ללמות פעם אחת מהבוס.
כדי לעלות רמות, צריך insight. אחת הדרכים לקבל insight, זה לאתר בוס.
היית יכול גם למצוא בביוב Deadman's-משהו, שגם נותן לך insight, כשאתה משתמש בו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אפריל 2015, 17:57

Nucleus_Dawn כתב:
זה לא קשור ללמות פעם אחת מהבוס.
כדי לעלות רמות, צריך insight. אחת הדרכים לקבל insight, זה לאתר בוס.
היית יכול גם למצוא בביוב Deadman's-משהו, שגם נותן לך insight, כשאתה משתמש בו.

כן, אני יודע. אבל הגולגולות זמינות רק אחריו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אפריל 2015, 18:53

Death_119 כתב:כן, אני יודע. אבל הגולגולות זמינות רק אחריו.

לא. ראיתי let's play בו מצאו בביוב גולגולת די הרבה לפני הבוס הראשון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אפריל 2015, 19:25

Nucleus_Dawn כתב:
לא. ראיתי let's play בו מצאו בביוב גולגולת די הרבה לפני הבוס הראשון.

השאלה מה אתה מחשיב כבוס ראשון, הCleric beast הוא בוס אופציונאלי, אין שום ביוב לפניו, הביוב הוא בדיוק לאחר הגשר. במידה ואתה ניגש איליו כבוס ראשון אין שום גולגולת זמינה קודם לכן, במידה ולא, אז כן, יש שתי גולגולות לפני הבוס המחייב הראשון.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אפריל 2015, 19:54

גם אני ראיתי let's play שקודם כל הלכו לביוב ורק אחרי זה הלכו אליו (עדיין, כבוס ראשון) ככה שזה בטוח אפשרי :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אפריל 2015, 20:04

Death_119 כתב:השאלה מה אתה מחשיב כבוס ראשון, הCleric beast הוא בוס אופציונאלי, אין שום ביוב לפניו, הביוב הוא בדיוק לאחר הגשר. במידה ואתה ניגש איליו כבוס ראשון אין שום גולגולת זמינה קודם לכן, במידה ולא, אז כן, יש שתי גולגולות לפני הבוס המחייב הראשון.

אין פה שאלה.
אפשר להשיג גולגולת לפני שפוגשים בוס כלשהו במשחק - אופציונאלי, או אחרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אפריל 2015, 20:05

Stick כתב:גם אני ראיתי let's play שקודם כל הלכו לביוב ורק אחרי זה הלכו אליו (עדיין, כבוס ראשון) ככה שזה בטוח אפשרי :)

ברור שזה אפשרי, אפשר גם לסיים את המשחק לפני שפונים איליו, בגלל זה הוא אופציונאלי. אבל אם מתקדמים לפי הסדר אין גולגולות לפניו. כדי להגיע לביוב צריך לעזוב את הגשר ואז צריך לחזור אחורה כדי להגיע לקרב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אפריל 2015, 20:11

Death_119 כתב:ברור שזה אפשרי, אפשר גם לסיים את המשחק לפני שפונים איליו, בגלל זה הוא אופציונאלי. אבל אם מתקדמים לפי הסדר אין גולגולות לפניו. כדי להגיע לביוב צריך לעזוב את הגשר ואז צריך לחזור אחורה כדי להגיע לקרב.

איזה סדר? השרירותי שאתה קבעת?
למה כל ההתפלספויות על מה כביכול לפני ומה כביכול אחרי? הרי הטענה שלך שהביוב אחרי הcleric beast נכונה בדיוק כמו הטענה שהcleric beast צריך להגיע בפעם הראשונה, רק אחרי שעולים כמה רמות. זה תלוי במה שהשחקן בוחר לעשות וברור מאליו מה הבחירה העדיפה (זו שלא עולה לך בכל הדי הדם שאספת, כי היא מאפשרת לך לעלות רמות, לפני שאתה נאלץ לחזור לבוס, כדי לאסוף אותם שוב).

אמרת שאי אפשר לעלות רמות, בלי למות פעם אחת על ידי הבוס. תיקנתי אותך והסברתי שאין בעיה לעלות רמות, לפני שבכלל פוגשים בבוס, כי המגבלה היא בכך שאתה חייב שיהיה לך insight.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 אפריל 2015, 20:22

Nucleus_Dawn כתב:
איזה סדר? השרירותי שאתה קבעת?
למה כל ההתפלספויות על מה כביכול לפני ומה כביכול אחרי? הרי הטענה שלך שהביוב אחרי הcleric beast נכונה בדיוק כמו הטענה שהcleric beast צריך להגיע בפעם הראשונה, רק אחרי שעולים כמה רמות. זה תלוי במה שהשחקן בוחר לעשות וברור מאליו מה הבחירה העדיפה (זו שלא עולה לך בכל הדי הדם שאספת, כי היא מאפשרת לך לעלות רמות, לפני שאתה נאלץ לחזור לבוס, כדי לאסוף אותם שוב).

אמרת שאי אפשר לעלות רמות, בלי למות פעם אחת על ידי הבוס. תיקנתי אותך והסברתי שאין בעיה לעלות רמות, לפני שבכלל פוגשים בבוס, כי המגבלה היא בכך שאתה חייב שיהיה לך insight.

יש במשחק סדר ברור, אתה מבין בצורה דיי ברורה מה זה קדימה, יש כמובן קיצורי דרך שעוזרים לך להגיע מהר יותר לנקודה שהתקדמת אליה בדרך צדדית. אתה חושב המשחק הוא משחק עולם פתוח בעוד שהוא משחק מאוד ליניארי, אין לך חופש, לפחות בהתחלה לבחור לאן להתקדם, יש רק קדימה אחד. מתחילים את המשחק במרכז העיר, אחרי זה יש גשר, אחריו יש ביוב, אחריו מגיעים לבוס ההכרחי הראשון. אתה לא יכל להגיע לגשר בלי שעברת במרכז העיר, אתה לא יכל להגיע לביוב בלי שעברת בגשר, כמובן שאחר כך אתה פותח קיצורים, אבל זה סדר הדברים בהתחלה. הבוס הראשון הוא אופציונאלי, משמעות המילה בעברית היא - "לא הכרחי", כלומר - אתה לא חייב לפגוש אותו, אתה יכל לחזור איליו בכל זמן במשחק כשבא לך, גם אחרי שסיימת אותו כמו שכתבתי למעלה. במידה ואתה מתקדם במשחק לפי סדר האירועים ולא תגיע לגולגולות לפני שתסיים אותו, למה? כי הוא בצד הגשר, רוצה לסיים את הגשר ולהמשיך קדימה? סיים אותו קודם. אז ראית שחקן שהתקדם עוד קצת קדימה ואז חזר אחורה, מדהים.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אפריל 2015, 20:33

וואו, אלוהים ישמור, יש פה פוטנציאל לאחד הויכוחים הכי טיפשיים שהיו כאן..
Death_119, מה? אתה אמרת, ואני מצטט - "הבובה לא קמה לחיים עד שלא מתים פעם אחת מהבוס", הוא ענה לך בצדק שזה לא מדויק, והבובה לא קמה עד שאין לך insight (שאתה מקבל בין השאר מ"לגלות" כלומר לראות בוסים), ושאתה יכול ללכת לביוב לפני הבוס ולמצוא שם גולגלת שתתן לך insight ואז אתה יכול לעלות דרגות לפני הבוס הראשון. על זה אתה ענית, ואני מצטט שוב - "אבל הגולגולות זמינות רק אחריו" ולזה הוא ענה לך שוב בצדק שזה לא מדויק ושאפשר להגיע לביוב בקלות לפני הבוס הראשון ושכולם שמחים.
אני מנסה להבין על מה אתה מתווכח פה..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אפריל 2015, 20:37

Death_119 כתב:יש במשחק סדר ברור, אתה מבין בצורה דיי ברורה מה זה קדימה, יש כמובן קיצורי דרך שעוזרים לך להגיע מהר יותר לנקודה שהתקדמת אילה בדרך צדדית. אתה חושב המשחק הוא משחק עולם פתוח באוד שהוא משחק מאוד ליניארי, אין לך חופש, לפחות בהתחלה לבחור לאן להתקדם, יש רק קדימה אחד. מתחילים את המשחק במרכז העיר, אחרי זה יש גשר, אחריו יש ביוב, אחריו מגיעים לבוס ההכרחי הראשון. אתה לא יכל להגיע לגשר בלי שעברת במרכז העיר, אתה לא יכל להגיע לביוב בלי שעברת בגשר, כמובן שאחר כך אתה פותח קיצורים, אבל זה סדר הדברים בהתחלה. הבוס הראשון הוא אופציונאלי, משמעות המילה בעברית היא - "לא הכרחי", כלומר - אתה לא חייב לפגוש אותו, אתה יכל לחזור איליו בכל זמן במשחק כשבא לך, גם אחרי שסיימת אותו כמו שכתבתי למעלה. במידה ואתה מתקדם במשחק לפי סדר האירועים ולא תגיע לגולגולות לפני שתסיים אותו, למה? כי הוא בצד הגשר, רוצה לסיים את הגשר ולהמשיך קדימה? סיים אותו קודם. אז ראית שחקן שהתקדם עוד קצת קדימה ואז חזר אחורה, מדהים.

נו, באמת...
ספויילר: הצג
תמונה

הנה המפה של האזור הראשון במשחק. בהצלחה עם למצוא "קדימה אחד".
החץ התכלת בצד ימין למעלה זו הגולגולת שאתה צריך, כדי לעלות רמות.
אין שום דרך ברורה קדימה, כי העולם בנוי כך שאתה יכול להגיע בכיף לביוב, לפני שאתה שם לב לגשר עם הבוס הראשון. כל מה שצריך לעשות, זה לפנות באיזשהו מקום ימינה, במקום שמאלה. הדרך השרירותית שבה אתה בחרת, היא לא הדרך הברורה קדימה. היא הדרך השרירותית קדימה.

ראיתי שלושה אנשים שונים משחקים באזור הזה במשחק. שניים מהם הגיעו לביוב, לפני שהם הגיעו לcleric beast, סתם בגלל שהם החליטו לא להלחם בבחור הגדול עם הלבנה וארבעת העורבים שסביבו. השלישי הכיר את האזור לפני, אז הוא ידע שהדרך הנכונה, היא לביוב קודם ולcleric beast אחר כך.

כל זה, כמובן, לא משנה שום דבר, כי אין לזה שמץ של קשר לטענה המקורית שלך, שאליה הגבתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 10 אפריל 2015, 21:21

Death_119 כתב:זהו, עברתי את הCleric beast, הקרב בוס היה יחסית קל (צלחתי אותו בניסיון השלישי) אבל איך שהלב שלי דפק :D. אבל הדרך, אחחח... הדרך. אני דיי בטוח שמתתי לפחות איזה 30 פעם בדרך, עד שלא גיליתי את הקיצור הכל היה פשוט נורא, כל כך המון להרוג רק כדי להגיע איליו ובלי Lamp לישועה. גם לחשוב שאחרי שצברתי 10000 blood echos אמרתי שאני חייב לשדרג את הדמות, חזרתי אחורה רק כדי לשדרג קצת, בום - הבובה לא קמה לחיים עד שלא מתים פעם אחת מהבוס, איזה עינוי. אי אפשר שלא למות על המשחק הזה.

ה-Cleric Beast היה די קליל לדעתי. עברתי אותו בפעם הראשונה בלי ממש להתאמץ. המולוטובים מאוד מאוד יעילים בשבילו וגם קל להתחמק מההתקפות שלו אם נצמדים לאיזורים מסויימים בגשר, ואני מניח שגם זה ששדרגתי את השיריון לפני לא הזיק. היתה לי בעיה הרבה יותר קשה עם שני האנשי זאב שם בגשר בדרך אליו מאשר מולו (האמת שהאנשי זאב האלה הורגים אותי המון גם עכשיו אז אני עוקף אותם כל הזמן).

הבוס השני לעומת זאת זו כבר אופרה אחרת לגמרי. עדיין לא עברתי אותו (לא שניסיתי יותר מדי, אבל עדיין) וכל פעם שאני מגיע אליו וחושב שהפעם יש לי סיכוי הוא מפרק לי את הצורה תוך דקה. מה שהכי מרגיז זה שבפעם הראשונה נגדו הצלחתי לשרוד מולו עד שנשאר לו 1/4 מד כח בערך, ובנסיונות הבאים לא הצלחתי אפילו להגיע לצורה השלישית שלו. בעעע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אפריל 2015, 00:09

קפצתי קצת לדארק סולס, כדי לראות אם אני זוכר אותו היטב ו-וואו, זכרתי אותו היטב. הוא נראה פשוט זוועה. משחק PS2, עם מודלים קצת יותר טובים (וזה בגירסא שעובדת ב1080P וFPS חלק).
מה שלא זכרתי, זה שכל הדברים שמתלהבים מהם בBB בסיקור של DF, קיימים גם בו. בדיוק אותה מערכת של ragdoll על האויבים המתים. בדיוק אותם עצמים שנשברים (ממש בדיוק אותם עצמים. נראה כמו אותו מודל של ואזות ענק), רק בכמות קצת יותר קטנה (לרוב. לפעמים בכמות דומה). ההבדלים הטכניים בBB ממש ברורים מאליהם ופחות או יותר אוטומטיים, עם המעבר למכשיר יותר מודרני (גירסא יותר חדשה של havock, אבל 1 ל-1 אותם שימושים). אפילו השימוש המוגזם במשטחים מבריקים נמצא פה, רק שהוא פחות מתאים לtheme.
הנוסחתיות של משחקי דארק סולס גם מאוד ברורה, כשמסתכלים בתקופה קצרה יחסית על שני משחקי הסדרה וBB. ממש אותם משחקים, עם הבדלים קטנים פה ושם בBB. לקח הרבה פחות זמן לקהל ולמבקרים לפנות נגד סדרות אחרות שמחזרו בערך באותה המידה. מעניין אם במשחק הבא (ואני מניח שגם הוא יהיה בגדר carbon copy של הקודמים) של FROM זה יקרה, או שימשיכו להתלהב מאותה נוסחא ישנה.

זמני הטעינה בPC מידיים. רק מדגיש יותר כמה חבל שBB לא יוצא לPC. אני חושב שזה הדבר היחיד שיכול לעשות מוות לא הוגן ושכיח במשחקים האלו, נסבל.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אפריל 2015, 02:45

אשמח אם תוכל להסביר למה אתה מתכוון שאתה אומר שהם ממש אותם משחקים ושיש כאן מחזור.
על פניו אני חושב שמדובר במשחקים שיחסית (יחסית להמשכים, לא מדובר כאן במשחקים שמנסים להיות משהו אחר לגמרי) משחקים עם הנוסחה הקיימת ומכניסים די הרבה טוויסטים וגורמים להרגשה מספיק ייחודית בין משחק למשחק. בייחוד בBB שממש שינה את כל האווירה של העולם ואת המערכת קרב בצורה דרסטית.
ושוב אתה מדבר על "מוות לא הוגן במשחקים האלו", אני אשמח לשמוע גם על הכוונה במשפט הזה..

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 אפריל 2015, 11:15

erezronen כתב:
ה-Cleric Beast היה די קליל לדעתי. עברתי אותו בפעם הראשונה בלי ממש להתאמץ. המולוטובים מאוד מאוד יעילים בשבילו וגם קל להתחמק מההתקפות שלו אם נצמדים לאיזורים מסויימים בגשר, ואני מניח שגם זה ששדרגתי את השיריון לפני לא הזיק. היתה לי בעיה הרבה יותר קשה עם שני האנשי זאב שם בגשר בדרך אליו מאשר מולו (האמת שהאנשי זאב האלה הורגים אותי המון גם עכשיו אז אני עוקף אותם כל הזמן).

הבוס השני לעומת זאת זו כבר אופרה אחרת לגמרי. עדיין לא עברתי אותו (לא שניסיתי יותר מדי, אבל עדיין) וכל פעם שאני מגיע אליו וחושב שהפעם יש לי סיכוי הוא מפרק לי את הצורה תוך דקה. מה שהכי מרגיז זה שבפעם הראשונה נגדו הצלחתי לשרוד מולו עד שנשאר לו 1/4 מד כח בערך, ובנסיונות הבאים לא הצלחתי אפילו להגיע לצורה השלישית שלו. בעעע.

מצאתי שיטה להרוג אותו, אני שם את זה בספויילר אם אתה רוצה בכל זאת לנסות להתמודד לבד:
ספויילר: הצג
בשני השלבים הראשונים שלו אתה צריך לשים קבוצת מצבות ביניכם (הרבה יותר קשה לו לפגוע בך בצורה הזאת ורוב היריות שלו ימוסכו על ידי המצבות), אתה חייב להשתמש בכלי נשק ארוך (לדוגמא הגרזן הארוך) ולתזמן את הפגיעות שלך בו במצב הזה, גם אם נפגעת אתה יכל לרפא את עצמך ללא הפרעה. זה מאוד קל. כשהוא עובר למוד חיה אתה צריך לחסל אותו עם בקבוקי מולוטוב, פשוט תנסה ליצור מרחק ביניכם על ידי דילוגים לאחור ותתזמן את ההשלכה, אחרי שלושה בקבוקים הוא ימות.

דרך אגב, נגד הCleric beast לא השתמשתי בבקבוקי מולוטוב אלא רק בקרב פנים מול פנים, אז משום מה האתגר היה קצת אחרת ממה שאתה מתאר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 26 אורחים