Laskin כתב:אגב שחר, בבנצ'מארקס לא כתוב שזה עם TRESSFX
Laskin כתב:נדב, תן לי עוד משחקים בעיר גדולה, שאתה יכול ללכת לאן שבא לך בעיר, חוץ מבאטמן, שאין שם אדם אחד שמסתובב ברחובות... ואגב, אני בטוח שאני יכול למצוא את המפתחים של באטמן משבחים את העיר הגדולה שיצרו וכמה שהעולם שלהם פתוח. אני לא בדקתי עדיין, אבל אני משוכנע...
זה שהוא לא התחיל כעולם פתוח במשחק הראשון - לא אתווכח עם זה. אבל מהמשחק השני - הוא כן. זה עולם פתוח, פשוט יש לו תירוצים טובים לא להציג אנשים ברחובות. או מכוניות. או כל מיני דברים שיש בערים.
שוב, לא מצפה ממנו להיות GTA, אבל למען האמינות - בדור הזה אני מצפה ממנו להוסיף את זה.
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שיהיה יותר נכון להשתמש במושג ארגז חול.
אינפיימס טוען שהוא ארגז חול, אבל הוא גרוע בזה, לעומת משחקים אחרים בז'אנר.
בטמן מעוצב עם עיר ענקית ופתוחה, אבל הוא ממש לא משחק ארגז חול. זו הסיבה שלא ממש משנה שאין בו תנועת רכבים, או אזרחים ברחובות. לא זו הסיבה שהוא קיים.
לעומת זאת, אם במשחק כמו GTA או סיינטס רואו היית משחק בעיר כמו באינפיימוס, אף אחד לא היה חולם להגיד שזה משחק ארגז חול טוב.
Nucleus_Dawn כתב:
כתבת שהיא שומרת על 60 פריימים, או קרוב. היא לא. היא נעה סביב ה50 ויורדת גם ל33. אני יודע שאמרת את זה בגלל שאלו היו הדיווחים. הדיווחים היו מוטעים.
BF4, לדוגמא, יורד בסצינות הכי מטורפות ל48 ושומר רוב הזמן על FPS שנע סביב ה56. הוא יציב בהרבה, אם כי הוא גם פועל ב900P ולא ב1080P. כנראה הם בחרו להוריד קצת את הרזולוציה, כדי לשמור היציבות של הFPS.
ההשוואה עם TRESSFX פשוט לא הוגנת, כי זו היתה טכנולוגיה לא בשלה שזרקו על המשחק בPC ולא עשו איתה שום דבר מאז. היא לא יעילה וגם בגירסאת הדור הבא אנחנו רואים כמה היא פוגעת בFPS. זה בלי להזכיר את העובדה שהיא מכוערת למדי וגורמת לשיער של לארה להתנהג בצורה ממש ממש מוזרה גם בPC וגם בקונסולות הדור הבא (ראית את הסרטונים של DF? השיער שלה "נופל" למעלה בחלק מהסצינות).
בכל מקרה, הנה המשחק פועל על ה270, מהביקורת של הכרטיס, ב12 בנובמר (כרטיס של 130 ליש"ט, אם אני זוכר נכון):
ממוצע של 54.6, עם כל ההגדרות הגבוהות ביותר ואפילו עם TRESSFX.
גם הFPS הנמוך ביותר גבוה יותר, ב46.
בקיצור, כרטיס מסך זול יחסית. ביצועים עדיפים בהרבה.
על ה7870, שיש גם בPS4, הביצועים מאוד דומים (ממוצע דומה, אבל הרבה יותר יציב).
עם כל הכבוד לתוספת האנימציות שלהם, זה באמת לא צריך להרשים אף אחד.
erezronen כתב:
[כחכוך גרון]
Laskin כתב:רגע, לא רוצה לקלקל אחרי שהסכמת איתי...
אבל לא ידוע לי על "הבדל תהומי של דור גם בגיימפליי" בין גירסאות BF4, מלבד מספר השחקנים אם אני זוכר נכון...
Laskin כתב:כן, דיברתי רק על הגיימפליי... נגיד שאני זוקף את הפריימים לגיימפליי, למרות שזה יותר גרפיקה - נשארנו עם מספר שחקנים. גודל מפה לא זכור לי ששונה, אבל אפשר לבדוק את זה.
תכל'ס נראה לי שהגיימפליי די זהה. בסינגל בטוח, במולטי פחות שחקנים.
bling כתב:
אחלה ביקורת ארז, הכי מקצועית מכל הסיקורים שראיתי עד עכשיו (גם בהרבה יותר מאלו שראיתי בממון בידיעות), אני חושב אבל ששחכת פרט אחד מהותי בסיבות לקנייה עכשיו שזה קהל גדול שמשחק BF4 על הדור הקודם.
היית צריך להדגיש שגרסת הדור הבא היא חיה אחרת לגמרי ושבהחלט שווה להם לשקול מעבר אם הם מאוד אוהבים את הסדרה, מדובר בהבדל תהומי של דור גם בגיימפליי וגם בגראפיקה.
הרגשתי שגם קצת קטלת חזק את היכולות הגראפיות של המכשיר ביחס ל PC, זה נכון ש PC לא רואה אותו ממטר אבל עדיין אפשר להדגיש שמדובר בדור חדש ואמיתי לכל דבר ושעוד יראו על 2 הקונסולות משחקים יפהייפיים שישאירו אנשים פעורי פה, ובלי כוכביות סטייל "מדהים ביחס לחומרה" כמו משחק PS3 יפה שיוצא סטייל TLOU או משהו אלא באמת יפהיפיים ברמה שגם אנשי PC הולכים להתרשם מהדברים שיצאו עליהם בעתיד, סתם פשוט איך שהצגת את זה העביר קצת תחושה כאילו הן סוס מת גראפי טיפה.
חוץ מזה כתבה מעולה ואתה סכ"ה הצגת את הדברים כמו שצריך לרוב הגדול של הקהל.
Laskin כתב:....אבל אם להיות הוגנים - גם אם המעבד/לוח אם/זכרון/הארד דיסק והספק הכח היו הרבה פחות חזקים - הביצועים היו יורדים רק ב-10-20 אחוז. זה עדיין בעיקר כרטיס מסך.
bling כתב:כן אבל כבר עכשיו יש פער בין הפס4 לכרטיס שהכי מקביל אליו, תוסיף עוד 20 אחוז ובכלל אין מה לדבר, במיוחד שיש פער כה מפלצתי בין שאר הרכיבים למעבד של הפס4 רק מדגיש עד כמה לא מדובר בעבודה חאפרית.
חוץ מזה שעדיין לא בטוח שזה כולל בכלל tressfx שאז בכלל אין מה לאמר.
ארז ראיתי שהחמאת לקילזון לכן סייגתי עם מילים כמו ״טיפה״ וכו׳ סכ״ה כתבה מצוינת שבלי להעליב את שאר העיתונאים אבל נמצאת בפער מקצועי רחוק מהם (באתרים הגדולים והעיתונים, לא נכנס כל כך לאתרי גיימינג ישראלים)
bling כתב:אם אני לא טועה גם המפות גדולות יותר ואל תשכח מספר פריימים כפול בנוסף ל 64 מול 24 שחקנים.
כן בשביל מולטי תחרותי כמו BF שכל הדגש שלו זה בלאגן וגודל זה הפרש שאפשר לאמר של כמעט דור.
במיוחד שרוב המשחקים אפילו לא מציעים הפרש של דור בגראפיקה, BF4 בכלל בולט על רקע שאר המשחקים לטובה
ומה דעתך על הגיימפליי של אינפמוס? לא שיפור ביחס למה שראינו עד עכשיו?
אני חושב שמערכת הקרב לא רואה ממטר משחקים אחרים כמו GTA5 וכל אלו, הרבה יותר כיפי, הבעיה היא ש GTA5 מציע עוד כל כך הרבה דברים ויש חשש שכמו אינפמוס הראשון הסרטון הזה מראה בערך את רוב הדברים שיש למשחק להציע...
בכל מקרה לי הוא עשה רושם כיפי ואחלה סיפתח בשבילי לדור הבא, רק בשביל הגראפיקה בשילוב של גיימפליי שגם במקרה הגרוע (אינפמוס הראשון רק מלוטש הרבה יותר) יהיה לי סביר זה שווה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים