E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2015, 15:03

Death_119 כתב:מי אמר שזה לא הרימייק של 1 שיוצג לראשונה?

תקרא את ההודעה שלי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2015, 15:09

חשבתי שמפתחת אחרת עושה את הרימייק והם עובדים נטו על גירס לדור הבא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2015, 15:16

bling כתב:חשבתי שמפתחת אחרת עושה את הרימייק והם עובדים נטו על גירס לדור הבא.

זה כמו ש343 אחראיים על כל מה שהוא היילו, הם אחראיים על כל מה שהוא גירס. זה אומר שהרימייק תחת הכנף שלהם, אפילו אם חברה חיצונית עושה את זה ולכן זאת הכרזה שלהם בE3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2015, 15:30

תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2015, 15:42

לפחות על מסך קטן המשחק נראה מעולה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2015, 15:46

QB יוצא באותו חלון זמן כמו אנצ'רטד 4 לפי מיקרוסופט, אביב 2016. גם הדיוויג'ן הולך להיות משחק משותף עם מיקרוסופט עם קטעים כמו ה"DLC קודם בONE":
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2015, 16:42

יש מצב שהם החליטו להציב את QB מול אנצ'רטד אחרי שהתוכניות עם TR נדפקו בעקבות הדחייה, לא שהם בדיוק משחקים מקבילים, אבל בכל זאת משחקי פעולה סינמטיים מגוף שלישי, מספיק קרוב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2015, 16:50

bling כתב:יש מצב שהם החליטו להציב את QB מול אנצ'רטד אחרי שהתוכניות עם TR נדפקו בעקבות הדחייה, לא שהם בדיוק משחקים מקבילים, אבל בכל זאת משחקי פעולה סינמטיים מגוף שלישי, מספיק קרוב :)

כן, יש מצב. אני יכול להגיד שעם כל הכבוד שלי לנוטידוג, הלב שלי עם רמדי תמיד :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2015, 17:19

נראה שההדלפה של האוסף של אנצ'רטד לא באמת היתה אסון גדול, ההכרזה תוכננה להיום ולא כחלק ממסיבת העיתונאים, הנה הטריילר:

פרטים ראשונים:
http://blog.us.playstation.com/2015/06/04/uncharted-the-nathan-drake-collection-out-october-9th-on-ps4/

נוטידוג לא עובדת על האוסף אלא Bluepoint שהם חברת פורטים שנחשבת אולי לטובה ביותר בתעשייה, המשחקים ירוצו ב 1080P ו 60 FPS ויכללו שיפורי תאורה, טקסטורות ומודלים וגם שיפורים ותוספות אחרות שיפורטו בהמשך.
בנוסף יהיה גם פוטו-מוד וגביעים חדשים שנוצרו בלעדית לאוסף.

נראה שמדובר רק במצב הסינגל פלייר של המשחקים הללו ללא המולטי, בנוסף מי שמזמין מראש מקבל הזמנה לבטא של אנצ'רטד 4, תאריך יציאה ב 7 לאוקטובר.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 04 יוני 2015, 18:23

קצת מאכזב שהמשחקים ללא מולטיפלייר,המצב התחרותי של U2 היה אחד המשחקים הכי כפיים על הפס3. עדיין שווה בשביל לשחק שוב הטרילוגיה בצורה הכי טובה שאפשר ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2015, 22:31

כל הסימנים מראים שפולאאוט 4 יוצא השנה, כל מקום שמאפשר הזמנה מראש טוען שמיועד ל 2015 כולל החנות של בת׳סדה עצמה, בנוסף טוד הווארד אמר בעבר שהם יעדיפו להכריז על המשחק בשלבים מתקדמים לקראת יציאה קרובה.

זה יהיה נורא מרענן לשם שינוי לקבל כותר ענק נוסף השנה במקום דחייה של אחד כזה, אם זה נכון אז למרות כל הדחיות 2015 תחזור לסטטוס כמעט אגדי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2015, 22:33

אמזון העלו ואז הורידו עמוד לONE עם 1TB והשלט החדש + היילו האוסף ב399$.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 יוני 2015, 22:42

ציפיתי ל 350$, בטוח זה מה שיהיה בחגים+ TR או היילו5 במקום האוסף.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2015, 22:52

bling כתב:כל הסימנים מראים שפולאאוט 4 יוצא השנה, כל מקום שמאפשר הזמנה מראש טוען שמיועד ל 2015 כולל החנות של בת׳סדה עצמה, בנוסף טוד הווארד אמר בעבר שהם יעדיפו להכריז על המשחק בשלבים מתקדמים לקראת יציאה קרובה.

זה יהיה נורא מרענן לשם שינוי לקבל כותר ענק נוסף השנה במקום דחייה של אחד כזה, אם זה נכון אז למרות כל הדחיות 2015 תחזור לסטטוס כמעט אגדי.

באופן כללי אני מעדיף שקמפיינים לקראת יציאת משחקים יתנהלו ככה. מה אני צריך לדעת על משחק 3 שנים לפני שהוא יוצא? :P. שיספרו לי חצי שנה קודם, יוציאו את המשחק ''בזמן'' וזהו. ככה נקבל כבר בשלב הטריילרים המוקדמים דברים יותר קרובים למציאות וגם לא נצטרך לחכות ולהתאכזב כ''כ הרבה כל פעם שהמשחק ''נדחה'' (או בעצם נתנו לו תאריך שלא באמת חשבו שיעמדו בו, אבל רצו קצת כסף ממכירות מוקדמות).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2015, 23:52

מה שמעניין הוא שבעולם הקולנוע אף אחד לא מסתיר סרטים. ביום שמחליטים לפתח סרט ישר אומרים, לפעמים אפילו שנים מראש. אבל טריילרים והייפ? זה מתחיל רק כמה חודשים לשחרור, גג שנה אלה אם מדובר במקרה סופר חריג כמו בטמן נגד סופרמן. במשחק זה מוזר נורא, קיום של משחק נשמר בסוד טוטאלי אבל טריילר cgi יראו לך בכיף 3 שנים לפני שהוא יוצא (לדוגמה הדוויג׳ן, כותר 2016 שנחשף ב2013). כל המערכת דפוקה.

האמת שגייב נאול אמר לפני שנה+ שביום שהם יכריזו על hl3 זה יהיה קרוב לשיגור בצורה חריגה, עניין של שבועות או חודשים בודדים. קונספט מעניין, אני לא יודע אם בעולם של 2015 אפשר לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 יוני 2015, 00:41

DrKeo כתב:מה שמעניין הוא שבעולם הקולנוע אף אחד לא מסתיר סרטים. ביום שמחליטים לפתח סרט ישר אומרים, לפעמים אפילו שנים מראש. אבל טריילרים והייפ? זה מתחיל רק כמה חודשים לשחרור, גג שנה אלה אם מדובר במקרה סופר חריג כמו בטמן נגד סופרמן. במשחק זה מוזר נורא, קיום של משחק נשמר בסוד טוטאלי אבל טריילר cgi יראו לך בכיף 3 שנים לפני שהוא יוצא (לדוגמה הדוויג׳ן, כותר 2016 שנחשף ב2013). כל המערכת דפוקה.

האמת שגייב נאול אמר לפני שנה+ שביום שהם יכריזו על hl3 זה יהיה קרוב לשיגור בצורה חריגה, עניין של שבועות או חודשים בודדים. קונספט מעניין, אני לא יודע אם בעולם של 2015 אפשר לעשות את זה.

מאחר וValve עצמאים הם יכולים לעשות משום מה מה שירצו. אבל כבר קרה לא פעם שמשחק גדול שוגר פחות מחצי שנה משחרורו, FO3 הוא דוגמא מצויינת. תאמת? אני מעדיף את זה ככה מאשר את הFor play האין סופי שכל משחק מצופה עושה למעריצים שלו.

FO4 יוצא בנובמבר, זה נחשף ביחד עם הטריילר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2015, 00:48

אמרת ברצינות שFO3 הוכרז חצי שנה מהשחרור? כי הוא הוכרז 4 שנים מהשחרור שלו והטריילר הראשון יצא שנה וחצי לפני שהוא יצא. אין לי בעיה שמכריזים עליו, 4 שנים מראש גם זורם לגמרי. רק חבל שכל הבלגן לפני היציאה מתחיל בין שנה וחצי לשלוש שנים במקום שנה-חצי שנה.

אגב אולפני הסרטים לא עצמיים לרוב והם מכריזים על סרטים שנים מראש אבל מראים אותם בערך חצי שנה מראש. הכי קל לקחת כדוגמה את סוני, אתה יודע על כל סרט ספיידרמן חדש שנים מראש אבל טריילר אתה מקבל כמה חודשים לשחרור. לעומת זאת סוני החברת משחקים כן פועלת כמו כל חברות המשחקים ומכריזה על משחקים שנים לפני היציאה בטריילר כשהיא מסתירה את הפיתוח (אנצ'רטד 4 למשל הוכרז כמעט שנתיים לפני היציאה שלו למרות שהוא התחיל פיתוח שנה וחצי לפני E3 כשהוא הוכרז).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2015, 02:18

דארק סולס 3 דלף:
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 יוני 2015, 02:38

זה נראה שיש איזו "חפרפרת" ב FROM כי זה בדיוק מה שקרה גם עם BB (שאז נקרא project beast), נקווה שזו ההדלפה האחרונה לפני E3, במקרה הזה פחות אכפת לי במיוחד אבל לשאר הדברים אני רוצה להיות כמה שיותר מופתע.

עושה רושם שהסדרה חוזרת לגיימפליי המסורתי עם המגן, אני מקווה ש FROM ירעננו מספיק את הנוסחה כמו שעשו עם BB.
ד"א זה גם נראה די דומה ל BB, למשל התמונה השנייה, אם היית אומר לי שהיא מתוך חבילת ההרחבה שהוכרזה ל BB לא הייתי מפקפק בזה לרגע :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2015, 02:46

DrKeo כתב:אמרת ברצינות שFO3 הוכרז חצי שנה מהשחרור? כי הוא הוכרז 4 שנים מהשחרור שלו והטריילר הראשון יצא שנה וחצי לפני שהוא יצא. אין לי בעיה שמכריזים עליו, 4 שנים מראש גם זורם לגמרי. רק חבל שכל הבלגן לפני היציאה מתחיל בין שנה וחצי לשלוש שנים במקום שנה-חצי שנה.

אגב אולפני הסרטים לא עצמיים לרוב והם מכריזים על סרטים שנים מראש אבל מראים אותם בערך חצי שנה מראש. הכי קל לקחת כדוגמה את סוני, אתה יודע על כל סרט ספיידרמן חדש שנים מראש אבל טריילר אתה מקבל כמה חודשים לשחרור. לעומת זאת סוני החברת משחקים כן פועלת כמו כל חברות המשחקים ומכריזה על משחקים שנים לפני היציאה בטריילר כשהיא מסתירה את הפיתוח (אנצ'רטד 4 למשל הוכרז כמעט שנתיים לפני היציאה שלו למרות שהוא התחיל פיתוח שנה וחצי לפני E3 כשהוא הוכרז).

תשמע אני יכול להבין למה זה קורה במשחקים, ולמה לא בסרטים.
ההבדל בין משחקים לסרטים הוא שמשחקים מנסים למכור פלטפורמה מסוימת, וסרטים לא. בדיוק בגלל זה אנצ'רטד 4 הוכרז כל כך הרבה זמן לפני היציאה שלו, בשביל שתדע שלPS4 יש עוד משחק גדול בדרך.
סרטים לא מנסים לעשות כזה דבר, סרטים מוכרים את עצמם בלבד ולכן אין בעיה להראות אותם רק מספר חושדים מראש, הם מחפשים דיבור לגביהם רק בזמן היציאה שלהם כדי למקסם מכירות של עצמם וזהו. משחקים מחפשים למקסם גם את המכירות של המכשירים ולכן יוכרזו הרבה לפני.
למה זה קורה גם למשחקי מולטיפלפורם שלא מנסים לעשות כלום? טוב, כנראה שבאזישהו שלב זה פשוט נעשה סטדנרט של התעשייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2015, 02:55

Stick כתב:תשמע אני יכול להבין למה זה קורה במשחקים, ולמה לא בסרטים.
ההבדל בין משחקים לסרטים הוא שמשחקים מנסים למכור פלטפורמה מסוימת, וסרטים לא. בדיוק בגלל זה אנצ'רטד 4 הוכרז כל כך הרבה זמן לפני היציאה שלו, בשביל שתדע שלPS4 יש עוד משחק גדול בדרך.
סרטים לא מנסים לעשות כזה דבר, סרטים מוכרים את עצמם בלבד ולכן אין בעיה להראות אותם רק מספר חושדים מראש, הם מחפשים דיבור לגביהם רק בזמן היציאה שלהם כדי למקסם מכירות של עצמם וזהו. משחקים מחפשים למקסם גם את המכירות של המכשירים ולכן יוכרזו הרבה לפני.
למה זה קורה גם למשחקי מולטיפלפורם שלא מנסים לעשות כלום? טוב, כנראה שבאזישהו שלב זה פשוט נעשה סטדנרט של התעשייה.

אבל עולם הסרטים מכריז על דברים הרבה יותר מוקדם, אתה יודע איזה סרטים כל אולפן הולך להוציא לפעמים אפילו 4 שנים מראש. אם סוני ומקירוסופט רוצות לשדר ששווה לקנות את הקונסולות שלהן אז השיטה הזאת אפילו עוזרת להם יותר. סוני יכלה להגיד כבר בהכרזה של הפס4 שאנצ'רטד מפותח לפס4 והיא יכלה להראות אותו לראשונה אפילו בסוף השנה הזאת. הלקוחות יודעים שאנצ'רטד בא, הלקוחות לא רואים ממנו כלום עד שנה/חצי שנה לפני היציאה. תחשוב שלא היית רואה או שומע כלום מהיילו עד E3 הקרוב, אנשים היו נשפכים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2015, 03:08

DrKeo כתב:
Stick כתב:תשמע אני יכול להבין למה זה קורה במשחקים, ולמה לא בסרטים.

אבל עולם הסרטים מכריז על דברים הרבה יותר מוקדם, אתה יודע איזה סרטים כל אולפן הולך להוציא לפעמים אפילו 4 שנים מראש. אם סוני ומקירוסופט רוצות לשדר ששווה לקנות את הקונסולות שלהן אז השיטה הזאת אפילו עוזרת להם יותר. סוני יכלה להגיד כבר בהכרזה של הפס4 שאנצ'רטד מפותח לפס4 והיא יכלה להראות אותו לראשונה אפילו בסוף השנה הזאת. הלקוחות יודעים שאנצ'רטד בא, הלקוחות לא רואים ממנו כלום עד שנה/חצי שנה לפני היציאה. תחשוב שלא היית רואה או שומע כלום מהיילו עד E3 הקרוב, אנשים היו נשפכים.

אנשים היו נשפכים כשהיו מראים את היילו/אנצ'רטד, כנראה. אבל אנשים היו קונים PS4/ONE בהסתמך על אותם משחקים עד אותה חשיפת גיימפלי? גם אם כן, הרבה פחות.
זה בדיוק מה שחברות הסרטים עושות מצד שני, הם כן חושפים סרטים גדולים עתידיים (בשביל שווי המניות ודברים כאלו) אבל מראים את הסרט עצמו רק קצת לפני היציאה (כמו שאמרת, מלבד מקרים חריגים) ובכך גורמים לאנשים להתרגש. הם לא מנסים למכור כלום חוץ מהסרט עצמו ולכן מראים אותו רק בזמן אמת, אבל כן מנסים להראות לבעלי המניות שיש להם מה להציע ולכן מכריזים עליו הרבה לפני.
בעולם המשחקים החברות מנסות למכור את המכשירים עצמם בכל רגע נתון, ולכן בונות הייפ לגבי המשחקים שלהן הרבה לפני שהם באמת יוצאים, כי הייפ למשחק בלעדי לPS4 הוא בהכרח הייפ ישיר לPS4 עצמה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 יוני 2015, 09:43

אבל בלעדיים הם חלק מאוד קטן מהליין אפ בסופו של דבר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2015, 11:58

מה שקליימן אמר ובנוסף זה שאתה חושף רק את השנה הקרובה שלך לא אומר שאין לך איך לרגש אנשים. למשל מיקרוסופט יכלה להציג איזה 8 משחקים בפעם הראשונה אי פעם ובנוסף רק להכריז על עוד כמה. לא הה להם חוסר בהכרזות וטריילרים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 יוני 2015, 13:52

אולי אבל בסופו של דבר אתה מוציא סרטונים של משחקים/סרטים בשביל לקדם מכירות, על הנייר אין סיבה לקדם מכירות שנה מיציאת המשחק/סרט כי אין אפשרות למכור אותו, הוא עדיין לא יצא. (לצורך העניין ראיתי את הטריילר של SW החדש ובא לי על הסרט, אבל זה לא אומר שיש לי אפשרות לקנות אותו עכשיו)
במשחקים המצב קצת שונה, כי בכל רגע נתון הם כן מקדמים מכירות של קונסולות שאותן אתה כן יכול לקנות באותו הרגע שראית סרטונים על המשחק שהגבירו אצלך את ההייפ. שוב, הייפ למשחק PS4 = הייפ לPS4.
בנוסף אל תשכח שבעולם המשחקים קיימת התופעה של pre-order, ככה שבאופן עקרוני אתה כן יכול לקנות את המשחק שנה-שנתיים לפני שהוא יוצא (כלומר אם הצליחו לעורר אצלך הייפ בעזרת סרטונים, אין שום סיבה שלא תקנה אותו כבר אז. ואנשים עושים את זה גם אם אנחנו פחות). סרט אתה לא יכול לקנות עד שהוא יוצא ככה שמנקודת המבט של החברות, אין אינטרס כלכלי ליצור דיבור על סרט כל כך מוקדם כמו שיש למשחק.

אני לא מנסה להגיד מה צודק ומה לא, אני רק מסכים שעובדתית יש הבדל גישות בין שני העולמות האלו וזו לדעתי הסיבה שהוא נוצר. יש לכם רעיון יותר טוב ללמה ההבדל הזה נוצר?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 29 אורחים