Uncle Pey'j כתב:ברור שיהיו משחקים שדורשים 16GB RAM המחשבה שלא יהיה נשמעת לי הרבה יותר מצחיקה. אני באמת לא מבין,מה אנשים חושבים שנקבל בדור הבא? למה קוראים לזה 'פלייסטיישן 5' ולא "PS4 Super pro"? אלו בדיוק סוג הקפיצות הטכנולוגיות שאנחנו צפויים לראות. המחשבה שאתה תהיה תקוע עם אותה כמות זיכרון +- כמו ב-One X,מכונה שהיא לכל דבר ועניין שייכת לדור הנוכחי,נשמעת לי הרבה יותר מגוחכת מאשר משחקים שידרשו פי שתיים יותר זיכרון ממה שזמין כיום בעוד 6 שנים (!).
Laskin כתב:Uncle Pey'j כתב:ברור שיהיו משחקים שדורשים 16GB RAM המחשבה שלא יהיה נשמעת לי הרבה יותר מצחיקה. אני באמת לא מבין,מה אנשים חושבים שנקבל בדור הבא? למה קוראים לזה 'פלייסטיישן 5' ולא "PS4 Super pro"? אלו בדיוק סוג הקפיצות הטכנולוגיות שאנחנו צפויים לראות. המחשבה שאתה תהיה תקוע עם אותה כמות זיכרון +- כמו ב-One X,מכונה שהיא לכל דבר ועניין שייכת לדור הנוכחי,נשמעת לי הרבה יותר מגוחכת מאשר משחקים שידרשו פי שתיים יותר זיכרון ממה שזמין כיום בעוד 6 שנים (!).
אותם משחקים שיקבלו פורט למחשב אולי ידרשו 16 גיגה כמינימום בשביל לשחק ב-4k בהגדרות גבוהות, ולרוב מוחלט של האנשים לא יהיה 4k אז הדרישות המינימליות כדי להפעיל אותם לדעתי ישארו על 8 גיגה עד סוף הדור הבא ברוב מוחלט של המשחקים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 53 אורחים