Mandellla כתב:סיימתי היום את וייס סיטי, משחק נהדר.
זהו, כל שלושת המשחקים של סאגת ה3D של GTA הסתיימו בשבילי, נראה לי שאני אלך להתחיל את הפרקים של ליברטי סיטי של GTA IV שלא יצא לי לשחק עדיין.
זהו, כל שלושת המשחקים של סאגת ה3D של GTA הסתיימו בשבילי, נראה לי שאני אלך להתחיל את הפרקים של ליברטי סיטי של GTA IV שלא יצא לי לשחק עדיין
BiA כתב:ארקהם נייט הזכיר לי שלא שיחקתי מעולם במשחקי ארקהם. אמנם אף פעם לא הייתי חובב גדול של משחקי פעולה-לחימה מגוף שלישי, אבל בחרתי בכל זאת לנצל את המבצעים ב-Gamesplanet וקניתי את אסיילום ב-15 שקלים..
Stick כתב:איזה קטע, גם אני בדיון מתכנן לשחק בו לראשונה היום
אם כבר מדברים, אז יש לי גם את הרגיל (enemy unknown) וגם את ההרחבה (enemy within) והמשחק שואל אותי במה לבחור כשאני בא להתחיל לשחק..
מישהו יודע מה בדיוק ההרחבה מוסיפה? האם היא ממולצת? ובכלל מה עדיף לי כריצה ראשונה על המשחק כשאני מגיע באמת בלי לדעת כלום?
DrKeo כתב:Stick כתב:איזה קטע, גם אני בדיון מתכנן לשחק בו לראשונה היום
אם כבר מדברים, אז יש לי גם את הרגיל (enemy unknown) וגם את ההרחבה (enemy within) והמשחק שואל אותי במה לבחור כשאני בא להתחיל לשחק..
מישהו יודע מה בדיוק ההרחבה מוסיפה? האם היא ממולצת? ובכלל מה עדיף לי כריצה ראשונה על המשחק כשאני מגיע באמת בלי לדעת כלום?
גם לך וגם לשחר, תשחקו בהרחבה. היא מרחיבה את המשחק, לא באה במקומו. כלומר זה אותו סינגל עם יותר פיצ׳רים, סוגים של משימות, דברים לבנות, נשקים, אוייבים, מכניקות וכו׳.זה כמו לשחק בגרסת goty
DrKeo כתב:Stick כתב:איזה קטע, גם אני בדיון מתכנן לשחק בו לראשונה היום
גם לך וגם לשחר, תשחקו בהרחבה. היא מרחיבה את המשחק, לא באה במקומו. כלומר זה אותו סינגל עם יותר פיצ׳רים, סוגים של משימות, דברים לבנות, נשקים, אוייבים, מכניקות וכו׳.זה כמו לשחק בגרסת goty
Stick כתב:איזה רמה אתה משחק? התחלתי עכשיו קמפיין בפעם הראשונה על קלאסיק ובנתיים זאת נראת לי כמו הרמה הנכונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 47 אורחים