במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Mandellla » 13 יולי 2015, 13:42

סיימתי בדיוק עכשיו את GTA III!!!!! אחד המשחקים הכי קשים ששיחקתי אי פעם, משימות קשות ומעצבנות, מכוניות מאוד עדינות שנהרסות מהר מאוד בניגוד לשאר משחקי GTA ומערכת ירי נוראית, אבל הסיפור היה מעניין.

גם שכחתי להגיד שסיימתי את סאן אנדראס לפני חודש והוא היה לא רע ויותר קל, כרגע אני חורש על וייס סיטי.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2015, 13:43

וייס סיטי הכי טוב מהשלושה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 יולי 2015, 14:09

לא מבין למה לשחק בענתיקות כאלו.
GTA הישנים הם מהסוג שמתיישן בצורה נוראית ממש, בניגוד אולי לדברים אחרים מאותו הדור כמו משחקי טים איקו או נגיד MGS2 ו 3, גם אין שם ממש איזה ערך עלילתי שחשוב לסדרה כמו עם MGS אז עוד יותר מדובר בבזבוז זמן לטעמי.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 14 יולי 2015, 18:56

סיימתי את שאדו אוף מורדור,משחק חביב לגמרי. אני לא חושב שאני יחזור לשחק בו בזמן הקרוב..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 16 יולי 2015, 02:45

סיימתי היום את וייס סיטי :) , משחק נהדר.

זהו, כל שלושת המשחקים של סאגת ה3D של GTA הסתיימו בשבילי, נראה לי שאני אלך להתחיל את הפרקים של ליברטי סיטי של GTA IV שלא יצא לי לשחק עדיין.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 יולי 2015, 03:31

Mandellla כתב:סיימתי היום את וייס סיטי :) , משחק נהדר.

זהו, כל שלושת המשחקים של סאגת ה3D של GTA הסתיימו בשבילי, נראה לי שאני אלך להתחיל את הפרקים של ליברטי סיטי של GTA IV שלא יצא לי לשחק עדיין.

באמת שהפרקים של GTA 4 הרבה יותר טובים מGTA 4 בעצמו.בהחלט שווה לשחק בהם לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2015, 10:58

ביחוד גיי טוני.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 16 יולי 2015, 13:55

DrKeo כתב:ביחוד גיי טוני.

חבל שהרבה שטויות מגיי טוני לא חזרו לV..
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2015, 14:45

נראה לי שהDLC בתשלום של GTA V יספק לנו מספיק דברים מטורפים :)
לא ייאמן שהם עדיין לא חשפו משהו ממנו... עוד מעט כבר יעברו שנתיים מרגע שיצא

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 20 יולי 2015, 01:58

אני משחק עכשיו בPhantom Breaker:Battle Grounds. אחד המשחקים הכי ממכרים ששיחקתי.
אגב אנשים אני ממש אבל ממש ממליץ לכם על Rocket league,אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי על הפס4 ויש קרוס פלאטפורם ככה שבחיים לא יהיה ריק. אולי אפילו נעשה קבוצת ווקסלים D:
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 יולי 2015, 11:01

סימתי אתמול את דונקי קונג טרופיקל פריז בWIIU ,משחק מאוד טוב

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 יולי 2015, 16:29

הבוקר סיימתי את Far Cry 3. משחק ענק
"A man chooses, a slave obeys"

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 יולי 2015, 17:57

זהו, כל שלושת המשחקים של סאגת ה3D של GTA הסתיימו בשבילי, נראה לי שאני אלך להתחיל את הפרקים של ליברטי סיטי של GTA IV שלא יצא לי לשחק עדיין

יצאו שתי מישחקים ,סיפור צד לPSP וPS2
ככה שזה 5 מישחקים ,בסדרה 3D הישנה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יולי 2015, 18:09

התחלתי לראשונה את XCOM.

איזה נהדר זה :) אני עדין לא מרגיש שאני מבין כל דבר שקורה, אבל אני מאוד נהנה. הידיעה שכל החלטה יכולה ליצור השלכות לא צפויות בהמשך הדרך והעובדה שאני יכול לאבד את כל ההשקעה באיזה חייל מצטיין ברגע אחד של הופעת חייזרים לא צפויה בשדה הקרב יוצרות המון מתח ודרמה לכל צעד.

מגניב, בקיצור. נכון שיש לי את יוניטי והוויטצ'ר 3, אבל XCOM תפס אותי קצת.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 24 יולי 2015, 18:20

איזה קטע, גם אני בדיון מתכנן לשחק בו לראשונה היום :)
אם כבר מדברים, אז יש לי גם את הרגיל (enemy unknown) וגם את ההרחבה (enemy within) והמשחק שואל אותי במה לבחור כשאני בא להתחיל לשחק..
מישהו יודע מה בדיוק ההרחבה מוסיפה? האם היא ממולצת? ובכלל מה עדיף לי כריצה ראשונה על המשחק כשאני מגיע באמת בלי לדעת כלום?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 יולי 2015, 20:06

ארקהם נייט הזכיר לי שלא שיחקתי מעולם במשחקי ארקהם. אמנם אף פעם לא הייתי חובב גדול של משחקי פעולה-לחימה מגוף שלישי, אבל בחרתי בכל זאת לנצל את המבצעים ב-Gamesplanet וקניתי את אסיילום ב-15 שקלים..

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 יולי 2015, 20:38

BiA כתב:ארקהם נייט הזכיר לי שלא שיחקתי מעולם במשחקי ארקהם. אמנם אף פעם לא הייתי חובב גדול של משחקי פעולה-לחימה מגוף שלישי, אבל בחרתי בכל זאת לנצל את המבצעים ב-Gamesplanet וקניתי את אסיילום ב-15 שקלים..

גם אני כמוך, ובכל זאת נהינתי מאוד מארקהם אסיילום. מה שמזכיר לי לשחק בארקהם סיטי, שאמור להיות טוב יותר בעשרות מונים.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 יולי 2015, 21:07

סיימתי היום את ארקהם נייט. משחק מדהים. כל כך הרבה תוכן במשחק. קרבות הבוסים היו חלשים והבאטמוביל לקראת הסוף מרגישה שכבר סתם ולא מעניינת אבל בגדול משחק מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 יולי 2015, 00:48

Stick כתב:איזה קטע, גם אני בדיון מתכנן לשחק בו לראשונה היום :)
אם כבר מדברים, אז יש לי גם את הרגיל (enemy unknown) וגם את ההרחבה (enemy within) והמשחק שואל אותי במה לבחור כשאני בא להתחיל לשחק..
מישהו יודע מה בדיוק ההרחבה מוסיפה? האם היא ממולצת? ובכלל מה עדיף לי כריצה ראשונה על המשחק כשאני מגיע באמת בלי לדעת כלום?

גם לך וגם לשחר, תשחקו בהרחבה. היא מרחיבה את המשחק, לא באה במקומו. כלומר זה אותו סינגל עם יותר פיצ׳רים, סוגים של משימות, דברים לבנות, נשקים, אוייבים, מכניקות וכו׳.זה כמו לשחק בגרסת goty :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 יולי 2015, 11:31

DrKeo כתב:

גם לך וגם לשחר, תשחקו בהרחבה. היא מרחיבה את המשחק, לא באה במקומו. כלומר זה אותו סינגל עם יותר פיצ׳רים, סוגים של משימות, דברים לבנות, נשקים, אוייבים, מכניקות וכו׳.זה כמו לשחק בגרסת goty :)

אין לי את ההרחבה ולא נראה לי מתחשק לי להוציא על זה כסף כרגע. אסתפק בואנילה :)
זה בכל מקרה בעיקר כדי לראות אם XCOM 2 מעניין אותי. מסתמן שXCOM 2 מעניין אותי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 26 יולי 2015, 02:18

סיימתי את הילו 3,ביחס למשחק הראשון והשני דווקא אהבתי אותו. התחלתי את הילו 4 ויש לו חתיכת פתיח שגרם לי לאהוב אותו בניגוד לקודמים שהתחילו לאט..
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2015, 13:52

DrKeo כתב:

טוב... לא כזה הפריע לי שחסר לי תוכן מחבילת התוספות וכאלה, אבל עכשיו אני מגלה שאני לא יכול לשנות את צבע השיריון של החיילים שלי, אם אין לי DLC מסוים!!!
אז אני חייב את התוספת הזאת והדרך הכי זולה לקנות אותו כרגע זה לשלם 5 פאונד עבור הcomplete pack במבצע הקיץ של GAMESPLANET.
זה 30 שקלים, אחרי שכבר הוצאתי 50 (!) על וולפנסטיין. החלטות החלטות.

היו לי הרגע שתי משימות מדהימות. אפס הרוגים. הרבה מזל טוב ופספוסים של החייזרים. הרבה פגיעות חשובות בחייזרים שניסו לאגף אותי.
במשימה האחרונה, בבית קברות מקסים ביפן, התקדמתי מעט עם החיילים. בדיוק בחיילת האחרונה, התגלו לפניי 3 floaters. אחד מהם קפץ לו מאחורי הצלפת שלי. כל השאר היו בעמדות לא רעות, מאחורי מחסה. אז הופיעו גם 3 snake men, שמצאו מקום טוב מאחורי בניין להתחבא בו.
בתור אחד, לפני שהחייזרים הספיקו לעשות לי evil eyes, כל אחד מהחיילים שלי ירה במדויק והרג 2 floaters ו3 snake men. הfloater האחרון ניסה לברוח אחורה ושם הצטרפו אליו עוד שלושה snake men ושני חבר'ה עם ראש גדול שאני לא זוכר איך קוראים להם. הרעילו לי את שתי הצלפות, אבל תנועה זרירה של הsupport שלי ריפאה אחת מהן. השניה הצליחה לשרוד את הרעל, בזמן שהיא הרגה snake man.
הצלפת השניה הצליחה להרוג ראש גדול אחד, שהיה מחובר לאחר ובכך הורידה את שניהם בירייה אחת. הfloater האחרון מת מיד לאחר מכן והheavy שלי טיפל ביחד עם הassault בשני הsnake men הנותרים בזריזות.
משימה פשוט מושלמת. 0 הרוגים. שני פצועים (אחת קשה ויש לה עכשיו שבועיים בבית החולים והשניה קל, עם 4 ימי התאוששות). כולם קודמו בדרגה. כיף :D

נ.ב.
מסתבר שאצטרך להתחיל שמירה חדשה... הממממממ.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 יולי 2015, 15:52

איזה רמה אתה משחק? התחלתי עכשיו קמפיין בפעם הראשונה על קלאסיק ובנתיים זאת נראת לי כמו הרמה הנכונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 יולי 2015, 16:27

Stick כתב:איזה רמה אתה משחק? התחלתי עכשיו קמפיין בפעם הראשונה על קלאסיק ובנתיים זאת נראת לי כמו הרמה הנכונה

האמת שאני לא זוכר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2015, 23:40

אני רק אציין שלשחק את המשחק במצב IRON MAN הופך אותו לחוויה מיקום אחר. יכול מאוד תסכל אבל ואו, אתה כל כך בפנים שאתה עושה את זה :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים