האם לרשום רזולוציה על משחקים? Fight!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: תראו מה קניתי - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 08 ינואר 2014, 23:00

סוויס, איזה פאקינג עלות יש בלהוסיף שורה על קופסה? איזה העלאת עלות? מי דיבר על פוליגונים של כל דמות? די להגחיך טיעונים כדי שיהיה לך קל לפסול אותם. יופי, אז אף אחד לא מכריח יצרניות טלוויזיה. אז או שחברות משחקים יגיעו להבנה שזה משהו שהם צריכים לעשות מיוזמתם האישית או שתהיה הנחיה שתבקש את הוספת הכיתוב.

נדב, גם אני רוצה להבדיל בין באטלפילד 4 עלPS4 ועל הXB1 ולקנות את מה שמתאים לי. למה צריך להבדיל בין גדלים המסכים. אתה תראה שאחד גדול מהשני. מה אכפת לך אם זה 42 אינץ' או 45 אינץ'? יש המון נתונים שנכתבים על האריזות שלא מעניינים את רוב האנשים וסתם מציינים עובדות. מה מפריע לך שעובדת הרזולוציה של המשחק תצויין גם כן? אתה מדבר על במה זה עוזר ואני שואל במה זה מפריע או פוגם. מידע עובדתי ובסיסי ואתה תחליט לעשות איתו מה שתרצה. עם הנסיון תדע ש1080P כמעט בכל המקרים מספק איכות תמונה טובה יותר וחווית משחק טובה יותר. תדע גם את הaspect ratio ותדע למשל שהמשחק לא יוצג במיטב הדרו על טלוויזית ה720P בלבד שיש לך. וכמו שאמרתי לגבי אותו משחק עם מספר גרסאות, הגרסה עם הרזולוציה הגבוהה יותר תמיד יהיה האיכותי ביותר מבחינה ויז'ואלית.

למי אכפת מזמן תגובה בטלוויזיות. השימוש העיקרי בהם הוא עדיין לתוכן לא-אינטראקטיבי. אתה רוצה להגיד שזמן תגובה בקניית טלוויזיה הוא נתון בסיסי מטבעה של הטלויזיה כמו שרזולוציה היא עבור משחק וידאו? ומצידי, שייכתבו את זה. לי אין בעיה. אני איתך במאבק לגבי הכיתוב על הטלוויזיות. איך הגעת לזה שאני רוצה את 'הבזיוק' בשוק הקונסולות בשוק מחשבי המחשב? להיפך, אני רוצה לבטל את הביזיון בשוק משחקי הוידאו שלא מציינים פרט א' ב' לגבי משחק.
וחוץ מזה, את רוב המידע הזה על הטלוויזיות אתה יכול למצוא בדף האינטרנט הרשמי של המוצר באתר של היצרנית לפני הקנייה. מידע על רזולוציה של משחק כמעט ולא תמצא.

הדוגמאות הקיצוניות הם של COD ו AC שקיבלו העלאה ברזולוציה דרך עדכון. אז לאסקין, במקרה שכזה, האריזה תציג את הרזולוציה של המשחק out of the box ויתווסף משפט 'הרזולוציה תועלה בעדכון אינטרנטי עתידי'. מה הבעיה? על איזה מספר רנדומלי אתה מדבר? המספר הוא הרזולוציה של המשחק ישירות מהדיסק. במידה והם מעדכנים את הרזולוציה ומפחיתים אותה - זו עילה לתביעה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 ינואר 2014, 15:51

Kazz כתב:מה מסריח בעניין הפאנלים? שוב אתה רוצה להתערב לחברות החסודות? כמו שאתה קונה משחק קונסולה בלי שיהיה כתוב על הקופסה את הרזולוציה של המשחק כך גם תקנה צג בלי לדעת מי ייצר את הפאנל. כיף, נכון? להוסיף הנחיה שתטיב עם הצרכנים וההגיון הבריא? מה זה השטויות האלו? שאף אחד לא יקבע לחברות!

קאז, די לחזור שוב על הקשקוש שלך - הסברתי לך כבר בזמנו למה הדרישות שלך הן לא רק דרקוניות אלא גם מפגרות לחלוטין ולא רלוונטיות כי את כולם בכלל מעניין מה מספר הפוליגונים בסצינה וקצב הפריימים הממוצע והמינימלי ואיכות הדגימה של הסאונד ומספר שורות הדיאלוג המדובב במשחק - לא הרזולוציה שאתה נדבק אליה:
viewtopic.php?f=1&t=673&start=1800

במקרה של חברות שמוכרות לך מסך, זה אגב גם בסדר שישתמשו באיזה פאנל שהן רוצות. כנ"ל יצרני טלפון שמוכרים את אותו הדגם עם שני מעבדים שונים.
הבעיה היחידה היא מקרה של הונאה במסגרתו הבטיחו לך מוצר עם מפרט ספציפי אחד וקיבלת מפרט אחר.

Nigga כתב:משחק שרץ ב 1080p תמיד יציג IQ איכותי יותר ממשחק שרץ ברזלוציה נמוכה יותר.
גם ה AA הכי טוב בעולם לא יעזור ל shimmering שנובע מ upscale.

טעות. Alan Wake: American Nightmare מציג רזולוציה גבוהה יותר מAlan Wake המקורי ולמרות זאת הIQ שלו נמוך יותר בגלל הויתור על MSAAx4. עליה ברזולוציה תמיד תגרור ויתור על משהו אחר, וככל שמדובר ברזולוציה ראשונית גבוהה יותר כך התוספת של הרזולוציה תורמת פחות לאיכות התמונה הסופית.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 ינואר 2014, 17:35

כן, ממש דרקוני להוסיף מספר מסויים לקופסה. האימה. אז שוב, גם אתה נגד מדיניות החזרת מוצרים ונגד כל הנחיה שהיא לכתוב על מוצר מידע כלשהו? ואם חברות 'כופים' על עצמם דרישות דרקוניות כמו דירוג ESRB אז שיכפו על עצמם גם רזולוציה. ויפה שעה אחת קודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2014, 18:11

Kazz כתב:סוויס, איזה פאקינג עלות יש בלהוסיף שורה על קופסה? איזה העלאת עלות? מי דיבר על פוליגונים של כל דמות? די להגחיך טיעונים כדי שיהיה לך קל לפסול אותם. יופי, אז אף אחד לא מכריח יצרניות טלוויזיה. אז או שחברות משחקים יגיעו להבנה שזה משהו שהם צריכים לעשות מיוזמתם האישית או שתהיה הנחיה שתבקש את הוספת הכיתוב.

נדב, גם אני רוצה להבדיל בין באטלפילד 4 עלPS4 ועל הXB1 ולקנות את מה שמתאים לי. למה צריך להבדיל בין גדלים המסכים. אתה תראה שאחד גדול מהשני. מה אכפת לך אם זה 42 אינץ' או 45 אינץ'? יש המון נתונים שנכתבים על האריזות שלא מעניינים את רוב האנשים וסתם מציינים עובדות. מה מפריע לך שעובדת הרזולוציה של המשחק תצויין גם כן? אתה מדבר על במה זה עוזר ואני שואל במה זה מפריע או פוגם. מידע עובדתי ובסיסי ואתה תחליט לעשות איתו מה שתרצה. עם הנסיון תדע ש1080P כמעט בכל המקרים מספק איכות תמונה טובה יותר וחווית משחק טובה יותר. תדע גם את הaspect ratio ותדע למשל שהמשחק לא יוצג במיטב הדרו על טלוויזית ה720P בלבד שיש לך. וכמו שאמרתי לגבי אותו משחק עם מספר גרסאות, הגרסה עם הרזולוציה הגבוהה יותר תמיד יהיה האיכותי ביותר מבחינה ויז'ואלית.

למי אכפת מזמן תגובה בטלוויזיות. השימוש העיקרי בהם הוא עדיין לתוכן לא-אינטראקטיבי. אתה רוצה להגיד שזמן תגובה בקניית טלוויזיה הוא נתון בסיסי מטבעה של הטלויזיה כמו שרזולוציה היא עבור משחק וידאו? ומצידי, שייכתבו את זה. לי אין בעיה. אני איתך במאבק לגבי הכיתוב על הטלוויזיות. איך הגעת לזה שאני רוצה את 'הבזיוק' בשוק הקונסולות בשוק מחשבי המחשב? להיפך, אני רוצה לבטל את הביזיון בשוק משחקי הוידאו שלא מציינים פרט א' ב' לגבי משחק.
וחוץ מזה, את רוב המידע הזה על הטלוויזיות אתה יכול למצוא בדף האינטרנט הרשמי של המוצר באתר של היצרנית לפני הקנייה. מידע על רזולוציה של משחק כמעט ולא תמצא.

הדוגמאות הקיצוניות הם של COD ו AC שקיבלו העלאה ברזולוציה דרך עדכון. אז לאסקין, במקרה שכזה, האריזה תציג את הרזולוציה של המשחק out of the box ויתווסף משפט 'הרזולוציה תועלה בעדכון אינטרנטי עתידי'. מה הבעיה? על איזה מספר רנדומלי אתה מדבר? המספר הוא הרזולוציה של המשחק ישירות מהדיסק. במידה והם מעדכנים את הרזולוציה ומפחיתים אותה - זו עילה לתביעה.

ואם הרזולוציה של BF4 הייתה זהה לגמרי על הONE והפס4 אבל הטקסטורות בONE היו קטסטרופה בהשווה ולא היה AA כשבפס4 יש AA איך זה שמופיע על שניהם מאחורה 1080P יעזור לך?
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 ינואר 2014, 18:40

לא יעזור לי, אבל לפחות אדע את הפרט הזה. כפי שזה לא עוזר לך מה שכתוב על הטלוויזיה ואתה צריך לפנות למקורות אחרים בשביל כל הפרטים. ככל שיש יותר פרטים כך יותר טוב. ואני לא מבקש מאמרים אלא מסתפק במועט ובסיס וזו הרזולוציה. הבעיה שהיא שלגבי טלוויזיות אני יכול לקבל את שאר המידע באתר היצרן אבל לגבי משחקי וידאו אני צריך לחכות לניתוחים של גורמים מצד שלישי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2014, 08:41

Kazz כתב:לא יעזור לי, אבל לפחות אדע את הפרט הזה. כפי שזה לא עוזר לך מה שכתוב על הטלוויזיה ואתה צריך לפנות למקורות אחרים בשביל כל הפרטים. ככל שיש יותר פרטים כך יותר טוב. ואני לא מבקש מאמרים אלא מסתפק במועט ובסיס וזו הרזולוציה. הבעיה שהיא שלגבי טלוויזיות אני יכול לקבל את שאר המידע באתר היצרן אבל לגבי משחקי וידאו אני צריך לחכות לניתוחים של גורמים מצד שלישי.

נו באמת, לפחות יש לך את הפרט הזה? ג'אומטרי וורס 2 על ה360 רץ ב1080P אבל רייז לא, יופי, זה אמר לך המון. זה הדבר הכי רנדומאלי ששמעתי בחיים שלי ולמה לעזאזל חוק יחייב את זה? לכתוב "המשחק רץ ב1080" על הקופסה זאת יחצנות, לא מידע שימושי. זה כמו הבולטים האלה מאחורי הקופסה שכתוב בהם "יותר מ90 דקות של סרטוני מעבר", זה בולשיט חסר כל ערך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 08:18

Kazz כתב:אז לאסקין, במקרה שכזה, האריזה תציג את הרזולוציה של המשחק out of the box ויתווסף משפט 'הרזולוציה תועלה בעדכון אינטרנטי עתידי'. מה הבעיה? על איזה מספר רנדומלי אתה מדבר? המספר הוא הרזולוציה של המשחק ישירות מהדיסק. במידה והם מעדכנים את הרזולוציה ומפחיתים אותה - זו עילה לתביעה.

למה זו עילה לתביעה אם הורידו רזולוציה, ולא אם העלו אותה? אולי דווקא אם העלו אותה - עכשיו אנשים עם טלויזיות פחות טובות לא יוכלו פתאום לשחק, כי קנו משחק דווקא בגלל שהיה כתוב שהוא 720P, כי אין להם FULL HD. אבל גם זה מגוחך, כי זה המוצר שלהם והם שומרים על הזכות לשנות מה שבא להם. גם על משחק מולטיפלייר לפעמים כותבים כמה שחקנים יכולים לשחק... קח את דוגמת טיטאנפול שאמרו עכשיו שהוא 6 נגד 6. תאר לך שאחרי חצי שנה הם ירצו להוציא שלב שמתאים ל-10 על 10 למחשב. עכשיו הם לא יכולים לעשות זאת? או שרק אם הם יוציאו שלב של 3 על 3 אז זה אסור, כי זה פחות? ומי אמר שפחות שחקנים זה אומר פחות טוב? אולי עכשיו הוא דווקא מאוזן יותר? כפי שרזולוציה נמוכה יותר יכולה להיות בגלל שרצו להגיע לIQ גבוה יותר באופן כללי...
הרי מה שאתה לא מבין - זה שאתה לא יכול לתבוע בגלל שהורידו את האיכות הגרפיקה. אין שום חוק שמונע מחברה לשנמך את המשחק של עצמה.
כפי שיכול להיות שWOW נהיה פחות טוב לדעתם של הרבה מאוד אנשים עם עדכון מסויים שמוציא דמות אחת חזקה יותר, אך אולי אחרים דווקא יחשבו שזו תוספת חשובה, כך אולי החוויה פחות מהנה עבורך אולי כשהרזולוציה פחותה, אך מישהו אחר מרוצה - משום שקצב הפריימים עכשיו יציב יותר, ומישהו אחר שמח שהעלו את הטקסטורות... כל התאוריה שלך שזה הדבר הכי בסיסי - מבוססת על פשוט כלום. כלום! חוץ מדעתך האישית והבלתי מלומדת.
כדי לתבוע - חייבת להיות הוכחת נזק ישיר או עקיף. בנוסף, אסור להן לכתוב משהו שאינו נכון. חברות לא רוצות לעשות פרסום מטעה ורוצות לשמור לעצמן את הזכות לשדרג אספקט אחד של המשחק בעבור אחר, במידת הצורך, ואתה רוצה לקחת מהם את זה.

Kazz
Veteran

האם לרשום רזולוציה על משחקים? Fight!

הודעהעל ידי Kazz » 09 ינואר 2014, 11:10

חחח לאסקין, כמה שטויות. אז רגע, אתה מסכים איתי ועכשיו רק מפריע לך עניין התביעה? אז יופי, תוריד את עניין התביעה. ששישדרגו או שישנמכו את הרזולוציה כמה שהם רוצים בפאטצ'ים אבל שעל הקופסה יהיה כתוב את הרזולוציה של המשחק out of the box. איזה עוד טיעון מגוכך תביא רק כדי להמשיך ולמנוע ממידע בסיסי על מוצר להופיע על גביו? אין לי מושג למה ברחת לדברים כמו מספר שחקנים וכו'. רזולוציה היא דבר בסיסי. מדובר בנתון אובייקטיבי. לכל משחק יש רזולוציה. לרוב רזולוציה גבוהה יותר מבטיחה איכות תמונה טובה יותר. רוצה לדעת יותר פרטים על המוצר מאשר כתוב על האריזה? תפנה לאתרים אבל הרזולוציה זה המינימום שמבחינתי שאמור להכתב. הבעיה שבכל מוצר אחר אתה יכול לפנות לאתר של המוצר ולדעת את כל הפרטים. אם אתה רוצה לדעת את הרזולוציה של משחק וידאו, אתה כמעט ולא תמצא את זה באתר המשחק.

האם כולכם כאן הזדעקתם באותה מידה על הדברים הבאים?

http://www.themarker.com/misc/iphone-article/1.2060881

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4384540,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4384540,00.html

http://www.consumers.org.il/category/co ... egulations

http://www.consumers.org.il/category/legislation-news

http://www.consumers.org.il/category/law-proposals

http://www.consumers.org.il/category/judgments

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 ינואר 2014, 20:15

סוויס, איזה פאקינג עלות יש בלהוסיף שורה על קופסה? איזה העלאת עלות? מי דיבר על פוליגונים של כל דמות? די להגחיך טיעונים כדי שיהיה לך קל לפסול אותם. יופי, אז אף אחד לא מכריח יצרניות טלוויזיה. אז או שחברות משחקים יגיעו להבנה שזה משהו שהם צריכים לעשות מיוזמתם האישית או שתהיה הנחיה שתבקש את הוספת הכיתוב.

מה אתה שואל אותי איזו עלות? אני מייצר משחקים? כמובן שאני יכול לומר בפשטות לדוגמא שחברה מפסידה מכירות כי הכרחת אותה לרשום רזולוציה והיא זוכה למכירות פחותות בגלל שאצלה רשום 720P ולא 1080P למרות שהצרכן לא היה רואה הבדל על הטלוויזיה שלו. בנוסף אני יכול לתאר מצב שמבזבזים סתם אקסטרה זמן פיתוח בשביל לנסות להכניס איזו טכנולוגיה ביחד עם 1080P במקום לרדת קצת ברזולוציה וזאת למרות שהNAKED EYE שלך לא רואה את ההבדל.

וככה או ככה שוב אני יאמר זאת, מי אתה שבכלל תגיד "איזו עלות זה מוסיף"? לך תקים אולפן ביטוח ובית הפצות למשחקים ויהיה לך את הזכות לזרוק שטות כזאת לאויר (אבל עדיין לא הזכות להכריח מישהו אחר לעשות משהו כנגד רצונו) עד אז אתה סתם מדבר שטויות באויר.

עריכה:
ראיתי עכשיו את התגובה שלך עם כל הקישורים... מצטער אבל אין לי סבלנות להיכנס לכולם אבל אומר שתי דברים. ראשית ברור שאף אחד לא הזדעק פה על זה כי אף אחד לא העלה את זה. שנית לגבי הקישור הראשון, עזר למישהו הסימון הזה על האוכל? יש איזו ירידה בהשמנה? איזו עלייה בבריאות הציבור שלא כתוצאה מהתערבות רפואית? אם לא אז זה עלה לך כסף והכל לחינם. ומצטער, זה ממש לא מעניין אותי אם זה עלה לך עוד שקל (זה לא). זה מיותר ולא מובן למה אתה אוהב דברים מיותרים שהמחוקק עושה בשביל "להגן" על צרכן "מסכן" שכמוך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 12:46

Kazz כתב:חחח לאסקין, כמה שטויות. אז רגע, אתה מסכים איתי ועכשיו רק מפריע לך עניין התביעה? אז יופי, תוריד את עניין התביעה.

ושוב הוכחת שאין לך מושג מדוע קיים חוק.
אם אין אפשרות לתבוע - אז אין שום סיבה לחוקק, שכן זו הסיבה היחידה בערך לחוקים!
אתה מכיר חוק שקיים שאי אפשר לתבוע את מי שעובר עליו?

ולא, לא הסכמתי איתך על מילה אחת

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 ינואר 2014, 13:40

מספיק עם טיעונים הזויים. גם דירוג M יכול לפגוע במכירות אבל זה עדיין כתוב. וזה שאין אונליין גם מוריד מהמכירות וזה כתוב וכו' וכו' וכו'.. אני רוצה שיהיה כתוב רזולוציה לא כדי להכריח חברות אלא פשוט ציון עובדה בסיסית על המשחק שצריכה להיות שקופה לצרכן לפני שהוא רוכש אותו. אין פאקינג שום עלות נוספת. אם המפתח 'מפחד' שיהיה כתוב רזולוציה וינסה להעלות אותה על פני דברים אחרים - זה בינו לבין עצמו ולא קשור לכיתוב.

רק פה אני רואה אנשים שמתנגדים בתוקף שמידע בסיסי על מוצר יהיה שקוף לצרכן. איזה ביזארו-וולרד. זה דבר אחד להגיד שהדבר לא מעניין אותך ולא מזיז לך לכאן או לכאן, אבל להזדעק באופן שאתם בו מזדעקים זה פשוט לא נורמלי וכך כגם הטיעונים ההזויים ללמה אסור בתכלית האיסור לספק מידע זה. ובנוסף על הכל אתם תוקפים את מי שמבקש שקיפות בסיסית זו כאילו זה הדבר שיש למגר. אותכם זה לא זה מעניין? יופי, אז מה אכפת לכם שזה יהיה שם למי שזה כן - ולא, אין תוספת עלות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ינואר 2014, 22:09

Kazz כתב:מספיק עם טיעונים הזויים. גם דירוג M יכול לפגוע במכירות אבל זה עדיין כתוב. וזה שאין אונליין גם מוריד מהמכירות וזה כתוב וכו' וכו' וכו'.. אני רוצה שיהיה כתוב רזולוציה לא כדי להכריח חברות אלא פשוט ציון עובדה בסיסית על המשחק שצריכה להיות שקופה לצרכן לפני שהוא רוכש אותו. אין פאקינג שום עלות נוספת. אם המפתח 'מפחד' שיהיה כתוב רזולוציה וינסה להעלות אותה על פני דברים אחרים - זה בינו לבין עצמו ולא קשור לכיתוב.

רק פה אני רואה אנשים שמתנגדים בתוקף שמידע בסיסי על מוצר יהיה שקוף לצרכן. איזה ביזארו-וולרד. זה דבר אחד להגיד שהדבר לא מעניין אותך ולא מזיז לך לכאן או לכאן, אבל להזדעק באופן שאתם בו מזדעקים זה פשוט לא נורמלי וכך כגם הטיעונים ההזויים ללמה אסור בתכלית האיסור לספק מידע זה. ובנוסף על הכל אתם תוקפים את מי שמבקש שקיפות בסיסית זו כאילו זה הדבר שיש למגר. אותכם זה לא זה מעניין? יופי, אז מה אכפת לכם שזה יהיה שם למי שזה כן - ולא, אין תוספת עלות.

דירוג M באמת יכול לפגוע במכירות, אבל חברות פרטיות החליטו להגביל את עצמן, מיוזמתן, ללא מעורבות של חוק וזו זכותן.
זו גם זכותן להדפיס את הרזולוציה של המשחק על קופסא של כל משחק והן באמת עושות את זה. הן פשוט החליטו להדפיס את הרזולוציה שבה יש צורך שהטלויזיה שלך תתמוך, כדי שהמשחק יראה כמו שצריך, כי מדובר על נתון שמלמד את הצרכן על האם המוצר יפעל אצלו, או לא.
לעומת זאת, אתה מציע להפעיל אלימות נגד אנשים פרטיים, מתוך רצון לכפות עליהם להציג נתון שבראייתך הסובייקטיבית (והלא מבוססת בעליל), קובע את איכותו של מוצר.
מצד אחד, יש לנו החלטה של אנשים פרטיים, שזכותם להציג מה שמתחשק להם על המוצר.
מצד שני, יש לנו רצון של אדם שהמדינה תפעיל אלימות נגד אנשים פרטיים, בניסיון לכפות עליהם להציג מידע על מוצר, שנראה לו חשוב ושהוא יכול, בהנחה וזה באמת חשוב לו, ללמוד אותו בדרכים אחרות, לפני שהוא רוכש את המוצר, או להחליט לא לרכוש את המוצר כלל.

אתה מציע דבר לא מוסרי. זה הכל. זו הסיבה שאנשים יוצאים נגד זה.
גם אם זה לא מוסיף שקל לעלות המוצר (וללא שמץ של ספק, זה מוסיף), זה לא מוסרי. גם אם זה יעזור להמוני צרכנים להחליט איזה משחק לקנות ואיזה לא (וברור שבכל מקרה הצרכנים שזה משנה להם מסתדרים מצוין גם עכשיו), זה לא מוסרי.
זה מאוד פשוט, למען האמת.

זה בדיוק כמו שיש חברות שלא מפרסמות את הוואט הרמקולים שלהם מספקים (וגם חלק מהחברות שבוחרות לפרסם הספק, עושות זאת עם נתונים אחרים). לכל צרכן יש את הזכות לבחור אם לקנות את המוצר בלי המידע הזה, להשיג את המידע הזה בדרך אחרת, או לא לקנות את המוצר כלל. אין שום סיבה שמישהו יפעיל אלימות נגד החברות הללו. אם באמת מדובר על נתון בסיסי, אז הצרכנים לא יקנו וחברה תאלץ להציג את הנתונים שהצרכנים רוצים, או להפסיק להתקיים.
לא טוב לך שהרזולוציה שמוצגת היא זאת שהטלויזיה שלך צריכה לתמוך בה? אתה רוצה שיציגו נתון אחר? אל תקנה, עד שהחברה, או גורם אחר, יתנו לך את המידע הזה. אם יש מספיק צרכנים שמרגישים כמוך (ומובן שאין), החברות ילמדו שכדי למכור יותר, עדיף להן לכתוב עוד נתון בחלק האחורי של הקופסא.
הרי מספיק ש10,000 אנשים יתקשרו לקו התמיכה של אקטיוויז'ן בחודש שלפני יציאת הCOD הבא עם השאלה הזאת, בשביל שהם יבינו שיש צורך ללקוחות שלהם במידע הזה והם יעדיפו להדפיס את הנתון בגב האריזה ולא לשלם עלויות נוספות על העומס בשירות הלקוחות שלהם. זה לא קורה, כי מדובר בנתון שלא מלמד אף אחד, שום דבר על המשחק ולכן אין סיבה לחברות להציג אותו לאף אחד.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ינואר 2014, 22:57

לא, שחר, זה לא קורה כי אין 10 אלף איש בכל העולם, וגם לא אלף ולא 100 - שהנתון הזה מספיק מעניין אותם והם לא מעדיפים פשוט לבדוק שנייה באינטרנט, כי גם כשכתובה הרזולוציה - היא הרי דבר דינמי שיכול להשתנות, ואולי יש עדכון...
בקיצור, אני *שוב* מפסיק להגיב בנושא, כי אני כל כך שמח שזה מפריע לקאז וזה לעולם, לעולם לא יהיה חוק :) אני אפילו אפעל במקביל שיורידו כל סימן שכבר קיים לגבי פרטים נוספים.

Kazz
Veteran

Re: האם לרשום רזולוציה על משחקים? Fight!

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2014, 07:34

חח. אז אני אשאל גם אותך ניקולוס. גם לכל הלינקים שהבאתי אתה קורא כאלימות כנגד אנשים פרטיים (וחברה שרוצה למכור מוצר זה לא איש פרטי)? גם מה שכתוב בלינקים האלה הוא דבר לא מוסרי? גם מדיניות החזרת מוצרים היא פעילות אלימה ובלתי מוסרית?

או שהחברות יגיעו להחלטה הזו לבד או שתהיה הנחיה לרישום רזולוציית הרינדור של המשחק. ולא זה לא מוסיף שום עלות. זה הסדר הטוב וההגינות הטובה המינימלית שחברה שרוצה למכור מוצר צריכה להציע ללקוח.

לאסקין, עדיין לא הבנת שמידע על הרזולוציה (ועל דברים אחרים) כמעט ולא זמין גם באתרים הרשמיים של המשחק?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ינואר 2014, 23:53

Kazz כתב:חח. אז אני אשאל גם אותך ניקולוס. גם לכל הלינקים שהבאתי אתה קורא כאלימות כנגד אנשים פרטיים (וחברה שרוצה למכור מוצר זה לא איש פרטי)? גם מה שכתוב בלינקים האלה הוא דבר לא מוסרי? גם מדיניות החזרת מוצרים היא פעילות אלימה ובלתי מוסרית?

או שהחברות יגיעו להחלטה הזו לבד או שתהיה הנחיה לרישום רזולוציית הרינדור של המשחק. ולא זה לא מוסיף שום עלות. זה הסדר הטוב וההגינות הטובה המינימלית שחברה שרוצה למכור מוצר צריכה להציע ללקוח.

לאסקין, עדיין לא הבנת שמידע על הרזולוציה (ועל דברים אחרים) כמעט ולא זמין גם באתרים הרשמיים של המשחק?

חלק מהלינקים שהבאת, נוגעים לנושאים שקשורים לבריאות של אנשים. המשמעות היא שמדובר פה במקרה שבו מישהו יכול להפגע פיזית בגלל שלא מסופק לו מידע על המוצר שהוא קונה. הניסיון שלך לקשר בין מקרים כאלו לרצון שלך להציג נתון חסר משמעות על אריזה של מוצר תרבות, מגוחך בערך כמו כל טיעון אחר שהעלית בדיון הזה בסיבוב הקודם וגם בסיבוב הנוכחי.

חלק אחר מהלינקים אכן מהווים דוגמאות לאלימות שמפעילה המדינה נגד אנשים פרטיים. עסק פרטי הוא אכן לא אדם, אבל הוא כן בבעלות של אדם, או לכל הפחות, תחת ניהולו של אדם. להפעיל אלימות כדי לגרום לעסק הזה להתנהל בצורה שונה, משמעותה להפעיל אלימות נגד אנשים פרטיים, כדי שהם יתנהלו בצורה שונה עם הרכוש הפרטי שלהם.

לא לרשום נתון X חסר משמעות על הקופסא, לא פוגע באיש. להכריח לרשום נתון X חסר משמעות על הקופסא, כן פוגע באנשים.
לכן, ברור מה הברירה המוסרית.

זה לא או שהחברות יגיעו להחלטה הזו, או שתהייה הנחיה לרישום של נתון X חסר משמעות. הברירה המוסרית היחידה שקיימת היא שהחברות יגיעו להחלטה הזאת לבד. לאף פקיד מושתן, לקוח נודניק, או לוחם צדק פורומי אין את הזכות לקרוא להפעיל נגד אנשים פרטיים אלימות.
אתה מציע הצעה לא מוסרית ופה צריך להגמר הדיון.
מעבר לזה, כפי שכבר נאמר לך ע"י מספר אנשים, ההצעה האידיוטית הזאת, במקרה, תפגע בצרכן, במגוון דרכים.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2014, 12:20

אני רואה שאחד הלינקים מופיע פעמיים. התכוונתי לשים גם את זה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3859022,00.html

--
בדוגמת המזון לא מדובר על פגיעה פיזית.
"ההחלטה על סימון בולט של רכיבי התזונה באריזות המזון היא חלק מיוזמות חקיקה שונות בתחום המזון שמקדם משרד הבריאות במסגרת התוכנית הלאומית לקידום אורח חיים פעיל ובריא שאישרה הממשלה".

אין פה שום עניין של פגיעה פיזית ובריאותית בקונים אלא הנגשת מידע בשביל מי שרוצה להיות מלפנים לשורת הדין ופעול על פי דיאטה ותזונה מסויימת. לא מוכרים לך רעל. לא תמות אם תקנה מוצר שלא כולל את הסימונים האלה. מה אכפת לי מטבעונים? מה אכפת לי ממי שרוצה לאכול מוצרים שיש להם רק כמות X של מרכיב Y? שיילכו לקרוא באינטרנט כיצד לבנות דיאטה למטרה שלהם ואחר כך יקנו את המוצרים. למה צריך סימון בנפרד? זה מעלה לנו את המחירים! מה הממשלה מתערבת בקידום אורך חיים וענף תזונה מסויים? אני רוצה סימון מיוחד גם למרכיבים שאני רוצה! אתה רוצה לאכול בריא? תעשה את שיעורי הבית ותקנה מוצרים בריאים. מזכיר את השטויות בארה"ב על הגבלת משקאות מומתקים או כל פעם שמישהו מקבל התקף אחרי שאכל במקדונלדס. לרוכש המוצר יש אחראיות משלו בקנייה. סימון מוצרי מזון שמסייעים בסגנון חיים אחד ובהרכב תזונתי אחד הוא לא מידע בסיסי לגבי המוצר ואין לו השלכות קריטיות. מי שרוצה לדעת יותר ולבחור בהתאם שיעשה זו בכוחות עצמי ובלי לעלות לכולנו את המחיר.

וכמו שלצרכן יש אחריות, גם למוכר ישנה אחריות. חברות ויצרניות גדולות שמקבלות היתרים למכור מוצרים מהמדינה צריכות לספק את המינימום ההכרחי, וזה כולל הנגשת נתונים בסייסיים לגבי המוצר אותו הם מוכרים. ההבדל בין מוצרים אחרים לבין מוצרי וידאו הוא שגם אם המידע לא מונגש על האריזות בחנות לפני הקנייה, אתה יכול למצוא אותו זמין באתרים הרשמיים. במשחקי וידאו, המידע הזה במרבית המקרים לא זמין אפילו באתרים הרשמיים ואדרבא, עושה רושם שהמקורות הרשמיים רק מתחמקים מלתת מענה לשאלה. ואת זה יש לשנות. על אפם ועל חמתם.

ולא, להוסיף עוד 10 תווים לאריזה לא פוגע באף אחד; לא מוסיף שום עלות למוצר ולא אמור לעורר שום נגטיביות ממי שלא אכפת לו. לא הועלה פה שום הסבר שמחזיק מים לההפך - חוץ מזה של אינטר שמחזיק בראיית עולם ופילוסופיה מאוד נוקשה שבה כל אדם יכול למכור מה שהוא רוצה ואיך שהוא רוצה וכל הנטל הוא על הלקוח.

ועוד משהו: אם הנחיות שכאלה כה פוגעות בחברות אז איך זה שלא ראינו שום חברה ושום חנות שלוקחת את הכדור והולכת הביתה מיוזמתה ובגלל אי הסכמתה ואי קבלתה של תנאים חדשים אילו? איפה הרשתות שהפסיקו להביא את המוצרים שהם מביאים בגלל מדיניות החזרת המוצרים? ויותר מזה, גם במקרה של הרפורמה בסלולאר, 3 החברות הגדולות עדיין פה גם אחרי כל השינויים וההנחיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2014, 17:03

נו באמת קאז, אתה משווה את זה למזון? באוכל מודרני שמים רעל ואם תאכל הרבה אוכל עם שומן טרנס אתה תמצא את עצמך עובר התקפת לב בגיל 35. טיפונת שונה מרזולוציה במשחק וידאו, טיפונת...

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2014, 18:31

עובדה. עשרות בשנים המוצרים האלו היו על המדפים ולא שמעתי אותך או אחרים מתרעמים שלא מצויין על אריזה X או Y בשביל האנשים שרוצים לאכול בדרך מסויימת. סימון האוכל כדי לקדם סגנון חיים מסויים זה לא מידע הכרחי ונחוץ לרוב האוכלוסייה. האנשים שרצו בכך עשו את שיעורי הבית ואחר כך קנו את המוצר. אז אני מניח שאתה גם נגד המשקאות המומתקים בארה"ב שבאים בכוסות ענקיים? אם תשתה את זה כל יום גם תמצא את עצמך עובר התקף לב. ובכלל, כל מזון שהוא שאתה אוכל בצורה מופרזת זה לא טוב לבריאות.

הערכים התזונתיים ומידע על קלוריות תמיד היו מצויים על גבי אריזות כי זה המידע הבסיסי שאתה מצפה שיונגש לך בעת הקנייה. המידע הבסיסי של משחק וידאו הוא במינימום רזולוצית רינדור. מה זה מפריע לך שמידע שכזה יצויין אם זה לא משנה לך כאשר עם כל שאר הסימונים לא אמרת כלום? והאם אתה לא חושב שלפחות באתרים הרשמיים של המשחק מידע שכזה אמור להיות זמין?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ינואר 2014, 18:47

Kazz כתב:עובדה. עשרות בשנים המוצרים האלו היו על המדפים ולא שמעתי אותך או אחרים מתרעמים שלא מצויין על אריזה X או Y בשביל האנשים שרוצים לאכול בדרך מסויימת. סימון האוכל כדי לקדם סגנון חיים מסויים זה לא מידע הכרחי ונחוץ לרוב האוכלוסייה. האנשים שרצו בכך עשו את שיעורי הבית ואחר כך קנו את המוצר. אז אני מניח שאתה גם נגד המשקאות המומתקים בארה"ב שבאים בכוסות ענקיים? אם תשתה את זה כל יום גם תמצא את עצמך עובר התקף לב. ובכלל, כל מזון שהוא שאתה אוכל בצורה מופרזת זה לא טוב לבריאות.

הערכים התזונתיים ומידע על קלוריות תמיד היו מצויים על גבי אריזות כי זה המידע הבסיסי שאתה מצפה שיונגש לך בעת הקנייה. המידע הבסיסי של משחק וידאו הוא במינימום רזולוצית רינדור. מה זה מפריע לך שמידע שכזה יצויין אם זה לא משנה לך כאשר עם כל שאר הסימונים לא אמרת כלום? והאם אתה לא חושב שלפחות באתרים הרשמיים של המשחק מידע שכזה אמור להיות זמין?

רזולוציית הרינדור של המשחק על המסך שלך מופיע על כל קופסא, של כל משחק.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2014, 23:17

מספיק כבר לציין את הרזולוציה של המשחק כשהוא מקבל אפסקייל כאילו זה שווה ערך לרזולוציית הנייטיב. זה לא קרוב להיות אותו דבר. או כנראה אתה חושב שAC4 נראה אותו דבר מבחינת איכות התמונה על הפס4 ועל הXB1. מספיק מבט אחד על הכתבה של DF.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 ינואר 2014, 23:57

Kazz כתב:מספיק כבר לציין את הרזולוציה של המשחק כשהוא מקבל אפסקייל כאילו זה שווה ערך לרזולוציית הנייטיב. זה לא קרוב להיות אותו דבר. או כנראה אתה חושב שAC4 נראה אותו דבר מבחינת איכות התמונה על הפס4 ועל הXB1. מספיק מבט אחד על הכתבה של DF.

הרזולוציה שרשומה בגב הקופסאות היום הרבה יותר חשובה מהרזולוציה שאתה רוצה שירשמו.
מדובר ברזולוציה שהטלויזיה שלך צריכה לתמוך, כדי שהמשחק יראה כמו שצריך. בלי שהטלויזיה שלך תתמוך ברזולוציה הזאת, המשחק יהפוך ללא שחיק.
ככה זה זה עובד - כאשר יש פרט מידע בסיסי, שחשוב שהלקוח יידע, הוא מפורסם בבירור על האריזה של המוצר. לא צריך להפעיל אלימות נגד אף אחד ,כדי שזה יקרה. זה קורה בלי התערבות של אף גורם.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2014, 10:31

כן, כי אדם שקונה משחק לחומרה שהוא קנה שיצאה רק השנה לבטח לא יודע שצריך טלוויזית HD. עוד מעט תגיד לי שחצי ממי שקנו את הפס4 וה XB1 עד עכשיו משחקים על CRT. אז תוסיף כיתוב רזולוציית נייטב לצד מה שכבר קיים.

אתם שוב מדגימים שאין לכם שום טיעון מהותי או רציני.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2014, 20:55

Kazz כתב:מספיק כבר לציין את הרזולוציה של המשחק כשהוא מקבל אפסקייל כאילו זה שווה ערך לרזולוציית הנייטיב. זה לא קרוב להיות אותו דבר. או כנראה אתה חושב שAC4 נראה אותו דבר מבחינת איכות התמונה על הפס4 ועל הXB1. מספיק מבט אחד על הכתבה של DF.

לא קראתי את כל הדיון הזה אבל מבחינת AC4, אתה צודק שיש הבדלים לא מעטים ע"פ DF, אבל אתה חושב שהצרכן הממוצע הוא DF?

כן חולי טכנולוגיה ידעו לראות שגרסת הפס4 רצה ב 1080P ועם AA הרבה יותר טוב, אבל חולי טכנולוגיה שכאלו כבר קראו את זה ב DF, הם לא באמת צריכים כיתוב על הקופסא שיאמר להם, שאר האנשים שלא חולי טכנולוגיה ולא נכנסים לאתרי הארדקור כנראה לא באמת משנים להם ההבדלים הללו כמו שאתה חושב, יש להם את אחת מהקונסולות והם קונים לה את המשחק והם מאוד מרוצים, לא משנה איזו גרסה קנו,הרבה מהם גם לא שמים לב להבדלים מהותיים יותר מ AAA ורזולוציה קצת גבוהה יותר וגם אם כן ישמו לב אחרי שתסב את תשומת לבם לא באמת אכפת להם, זה לא שיקול עבורם בשיט.

מה שאתה אומר יהיה רלוונטי רק לקמצוץ מהאנשים שיש להם גם PS4 וגם ONE והם לא חולי טכנולוגיה כדי לברר בעצמם על ההבדלים ואולי בשביל האפקט הפסיכולוגי מומלץ להם לבחור בגרסת הפס4 למרות שיש מצב שלא באמת יבחינו או שזה כל כך שולי עבורם שיעדיפו לבחור את הגרסה של הקונסולה שבה יש להם הכי הרבה גביעים או חברים, זה שוק מאוד קטן וזה ממלא צורך מאוד שולי מה שאתה מבקש.

גם הדוגמא של KEO שראיתי עם RYSE מאוד נכונה, ב 1080P המשחק היה נראה פחות טוב על ה X1 וזה טמטום אם היו כופים על המפתחים את הרזולוציה הזו בגלל שהצעת החוק שלך גרמה לכך שגם נובים מוחלטים רוצים עכשיו לראות 1080P על האריזה כי זה יצר מודעות רבה לנושא בלי שיש להם הבנה בכלל או שכאמור הם לא היו רואים הבדלים גם אם יאיימו על חייהם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2014, 13:51

זה באמת לא קשור לצרכן הממוצע או כמה אנשים ישתמשו במידע הזה. זה מידע שצריך להיות זמין נקודה. קראת פעם את גב האריזה של שקיות הבמבה והביסלי שאתה קונה? אני לא. אבל אני לא הולך להגיד שהוא לא צריך להיות שם או להתחיל לשאול שאלות ולחפש בציציות כמה אנשים משתמשים במידע הזה.

אף אחד לא כופה על מפתחות לשנות רזולוציה. אני לא מבין את זה. מי שמשנה רזולוציה בגלל שהיא תכתב על האריזה הוא מטומטם וצריך לעוף. הבעיה היא איתו ולא בתקנה. מספיק כבר עם הקו מחשבה העקום הזה. האירוני בעניין הוא זה שרק בגלל שהמפתחים מתייחסים לרזולוציה כמידע סודי ומשנה עולמות הטענה הזו מועלת בכלל ולמה השחקנים עושים סיפור כשמגלים שמשחק רץ ברזולוציה מסויימת. תבחרו באיזה רזולוציה שאתם רוצים - רק תשימו אותה על האריזה או תעשו את המידע הזה גלוי לפני הקנייה. אז אני באמת לא מבין למה זה בכלל מועלה. מה, אמור להיות אכפת לי שיש מפתחות שרועדות מפחד מהמחשבה שהרזולוציה של המשחק תוודע לאנשים לפני הקנייה? תחברו מה שאתם רוצים ותעמדו מאחורי ההחלטה. שלא לדבר על כך ששבוע אחרי גם ככה מגיעה הכתבה של DF ו'האמת מתגלה' - אז מה פה הקטע? להחביא מידע בסיסי מהרוכשים כי אתה חושש שאם יוודע שהמשחק רץ ברזולוציה X תמכור פחות? עקום.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ינואר 2014, 15:27

Kazz כתב:כן, כי אדם שקונה משחק לחומרה שהוא קנה שיצאה רק השנה לבטח לא יודע שצריך טלוויזית HD. עוד מעט תגיד לי שחצי ממי שקנו את הפס4 וה XB1 עד עכשיו משחקים על CRT. אז תוסיף כיתוב רזולוציית נייטב לצד מה שכבר קיים.

אתם שוב מדגימים שאין לכם שום טיעון מהותי או רציני.

כן, כי אדם שקונה משחק לחומרה שהוא קנה שיצאה רק השנה לבטח לא יודע איזו גירסא עדיפה. עוד מעט תגיד לי שחצי ממי שקנו את הפס4 והXB1 לא נכנסו לכל חדשה רנדומלית על היתרונות של המכשיר שלהם, על פני התחרות.

אתה מאוד מבולבל.
אתה רוצה להפעיל אלימות נגד אנשים פרטיים ולכן אתה זה שצריך לתת טיעון מהותי ורציני, בנוגע לאיך שהמצב הנוכחי גורם לנזק (פיזי, נפשי, כלכלי) למישהו. עד עכשיו לא הצלחת להעלות שום טיעון כזה.
לעומת זאת, הטיעונים שאנחנו מעלים מאוד מהותיים. הם נוגעים לחוסר המוסר של ההצעה שלך, לחוסר הרלוונטיות של הנתון שאתה מאוד רוצה שיופיע על האריזה ולהשלכות השליליות של החוק המטומטם הזה על הצרכן ועל המפתחים. אם זה לא מהותי ורציני, אז אני לא יודע מה כן.

הטיעון היחיד שלך הוא שאתה חושב שהנתון הזה מסוגל ליידע את הצרכן בנוגע לאיכות המוצר (גם בנוגע לזה כבר הסבירו לך שאתה טועה לחלוטין). גם אם הטיעון הזה היה נכון, הוא לא מהותי או רציני - בכל מוצר שנמכר, בכל תחום, יש מגוון עצום של נתונים שלא מופיעים עליו, שבאמת יכולים ללמד על איכותי. זו זכותו של הצרכן לנסות לבדוק מה הנתונים הללו, בלי שהם ימסרו לו ע"י היצרן, או לא לרכוש את המוצר, במקרה והנתונים הללו חשובים לו.
יש המון טאבלטים שלא מפורסם על גבי האריזה שלהם (או באתר היצרן) כמה RAM יש להם.
יש המון רמקולים שלא מפורסם על גבי האריזה שלהם (או באתר היצרן) מה העוצמה שלהם.
יש המון מחשבים שלא מפורסם על גבי האריזה שלהם (או באתר היצרן) איזה ספק כוח יש להם.
כל אלו נתונים הרבה יותר משמעותיים מהנתון של רזולוציה, שלא באמת מלמד אותנו דבר על איכות המוצר. אתה לא מוכן לקנות את המוצר בלי לדעת את הנתונים הללו? תנסה לברר מה הם. אתה לא מצליח לברר? תקנה מוצר אחר. אם מספיק אנשים יעשו את זה, החברות יפסידו כסף וידעו לפרסם את המידע שחשוב לצרכנים שלהם. לא צריך חוק. לא צריך לוביסטים. לא צריך להפעיל אלימות נגד אנשים פרטיים. לא צריך לעשות שום דבר לא מוסרי.
צריך פשוט לתת לצרכנים את להנות מכך שהם אנשים בוגרים, שיש להם את הזכות לעשות עם הכסף שלהם מה שהם רוצים.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים