Kazz כתב:מה מסריח בעניין הפאנלים? שוב אתה רוצה להתערב לחברות החסודות? כמו שאתה קונה משחק קונסולה בלי שיהיה כתוב על הקופסה את הרזולוציה של המשחק כך גם תקנה צג בלי לדעת מי ייצר את הפאנל. כיף, נכון? להוסיף הנחיה שתטיב עם הצרכנים וההגיון הבריא? מה זה השטויות האלו? שאף אחד לא יקבע לחברות!
Nigga כתב:משחק שרץ ב 1080p תמיד יציג IQ איכותי יותר ממשחק שרץ ברזלוציה נמוכה יותר.
גם ה AA הכי טוב בעולם לא יעזור ל shimmering שנובע מ upscale.
Kazz כתב:סוויס, איזה פאקינג עלות יש בלהוסיף שורה על קופסה? איזה העלאת עלות? מי דיבר על פוליגונים של כל דמות? די להגחיך טיעונים כדי שיהיה לך קל לפסול אותם. יופי, אז אף אחד לא מכריח יצרניות טלוויזיה. אז או שחברות משחקים יגיעו להבנה שזה משהו שהם צריכים לעשות מיוזמתם האישית או שתהיה הנחיה שתבקש את הוספת הכיתוב.
נדב, גם אני רוצה להבדיל בין באטלפילד 4 עלPS4 ועל הXB1 ולקנות את מה שמתאים לי. למה צריך להבדיל בין גדלים המסכים. אתה תראה שאחד גדול מהשני. מה אכפת לך אם זה 42 אינץ' או 45 אינץ'? יש המון נתונים שנכתבים על האריזות שלא מעניינים את רוב האנשים וסתם מציינים עובדות. מה מפריע לך שעובדת הרזולוציה של המשחק תצויין גם כן? אתה מדבר על במה זה עוזר ואני שואל במה זה מפריע או פוגם. מידע עובדתי ובסיסי ואתה תחליט לעשות איתו מה שתרצה. עם הנסיון תדע ש1080P כמעט בכל המקרים מספק איכות תמונה טובה יותר וחווית משחק טובה יותר. תדע גם את הaspect ratio ותדע למשל שהמשחק לא יוצג במיטב הדרו על טלוויזית ה720P בלבד שיש לך. וכמו שאמרתי לגבי אותו משחק עם מספר גרסאות, הגרסה עם הרזולוציה הגבוהה יותר תמיד יהיה האיכותי ביותר מבחינה ויז'ואלית.
למי אכפת מזמן תגובה בטלוויזיות. השימוש העיקרי בהם הוא עדיין לתוכן לא-אינטראקטיבי. אתה רוצה להגיד שזמן תגובה בקניית טלוויזיה הוא נתון בסיסי מטבעה של הטלויזיה כמו שרזולוציה היא עבור משחק וידאו? ומצידי, שייכתבו את זה. לי אין בעיה. אני איתך במאבק לגבי הכיתוב על הטלוויזיות. איך הגעת לזה שאני רוצה את 'הבזיוק' בשוק הקונסולות בשוק מחשבי המחשב? להיפך, אני רוצה לבטל את הביזיון בשוק משחקי הוידאו שלא מציינים פרט א' ב' לגבי משחק.
וחוץ מזה, את רוב המידע הזה על הטלוויזיות אתה יכול למצוא בדף האינטרנט הרשמי של המוצר באתר של היצרנית לפני הקנייה. מידע על רזולוציה של משחק כמעט ולא תמצא.
הדוגמאות הקיצוניות הם של COD ו AC שקיבלו העלאה ברזולוציה דרך עדכון. אז לאסקין, במקרה שכזה, האריזה תציג את הרזולוציה של המשחק out of the box ויתווסף משפט 'הרזולוציה תועלה בעדכון אינטרנטי עתידי'. מה הבעיה? על איזה מספר רנדומלי אתה מדבר? המספר הוא הרזולוציה של המשחק ישירות מהדיסק. במידה והם מעדכנים את הרזולוציה ומפחיתים אותה - זו עילה לתביעה.
Kazz כתב:לא יעזור לי, אבל לפחות אדע את הפרט הזה. כפי שזה לא עוזר לך מה שכתוב על הטלוויזיה ואתה צריך לפנות למקורות אחרים בשביל כל הפרטים. ככל שיש יותר פרטים כך יותר טוב. ואני לא מבקש מאמרים אלא מסתפק במועט ובסיס וזו הרזולוציה. הבעיה שהיא שלגבי טלוויזיות אני יכול לקבל את שאר המידע באתר היצרן אבל לגבי משחקי וידאו אני צריך לחכות לניתוחים של גורמים מצד שלישי.
Kazz כתב:אז לאסקין, במקרה שכזה, האריזה תציג את הרזולוציה של המשחק out of the box ויתווסף משפט 'הרזולוציה תועלה בעדכון אינטרנטי עתידי'. מה הבעיה? על איזה מספר רנדומלי אתה מדבר? המספר הוא הרזולוציה של המשחק ישירות מהדיסק. במידה והם מעדכנים את הרזולוציה ומפחיתים אותה - זו עילה לתביעה.
סוויס, איזה פאקינג עלות יש בלהוסיף שורה על קופסה? איזה העלאת עלות? מי דיבר על פוליגונים של כל דמות? די להגחיך טיעונים כדי שיהיה לך קל לפסול אותם. יופי, אז אף אחד לא מכריח יצרניות טלוויזיה. אז או שחברות משחקים יגיעו להבנה שזה משהו שהם צריכים לעשות מיוזמתם האישית או שתהיה הנחיה שתבקש את הוספת הכיתוב.
Kazz כתב:חחח לאסקין, כמה שטויות. אז רגע, אתה מסכים איתי ועכשיו רק מפריע לך עניין התביעה? אז יופי, תוריד את עניין התביעה.
Kazz כתב:מספיק עם טיעונים הזויים. גם דירוג M יכול לפגוע במכירות אבל זה עדיין כתוב. וזה שאין אונליין גם מוריד מהמכירות וזה כתוב וכו' וכו' וכו'.. אני רוצה שיהיה כתוב רזולוציה לא כדי להכריח חברות אלא פשוט ציון עובדה בסיסית על המשחק שצריכה להיות שקופה לצרכן לפני שהוא רוכש אותו. אין פאקינג שום עלות נוספת. אם המפתח 'מפחד' שיהיה כתוב רזולוציה וינסה להעלות אותה על פני דברים אחרים - זה בינו לבין עצמו ולא קשור לכיתוב.
רק פה אני רואה אנשים שמתנגדים בתוקף שמידע בסיסי על מוצר יהיה שקוף לצרכן. איזה ביזארו-וולרד. זה דבר אחד להגיד שהדבר לא מעניין אותך ולא מזיז לך לכאן או לכאן, אבל להזדעק באופן שאתם בו מזדעקים זה פשוט לא נורמלי וכך כגם הטיעונים ההזויים ללמה אסור בתכלית האיסור לספק מידע זה. ובנוסף על הכל אתם תוקפים את מי שמבקש שקיפות בסיסית זו כאילו זה הדבר שיש למגר. אותכם זה לא זה מעניין? יופי, אז מה אכפת לכם שזה יהיה שם למי שזה כן - ולא, אין תוספת עלות.
Kazz כתב:חח. אז אני אשאל גם אותך ניקולוס. גם לכל הלינקים שהבאתי אתה קורא כאלימות כנגד אנשים פרטיים (וחברה שרוצה למכור מוצר זה לא איש פרטי)? גם מה שכתוב בלינקים האלה הוא דבר לא מוסרי? גם מדיניות החזרת מוצרים היא פעילות אלימה ובלתי מוסרית?
או שהחברות יגיעו להחלטה הזו לבד או שתהיה הנחיה לרישום רזולוציית הרינדור של המשחק. ולא זה לא מוסיף שום עלות. זה הסדר הטוב וההגינות הטובה המינימלית שחברה שרוצה למכור מוצר צריכה להציע ללקוח.
לאסקין, עדיין לא הבנת שמידע על הרזולוציה (ועל דברים אחרים) כמעט ולא זמין גם באתרים הרשמיים של המשחק?
Kazz כתב:עובדה. עשרות בשנים המוצרים האלו היו על המדפים ולא שמעתי אותך או אחרים מתרעמים שלא מצויין על אריזה X או Y בשביל האנשים שרוצים לאכול בדרך מסויימת. סימון האוכל כדי לקדם סגנון חיים מסויים זה לא מידע הכרחי ונחוץ לרוב האוכלוסייה. האנשים שרצו בכך עשו את שיעורי הבית ואחר כך קנו את המוצר. אז אני מניח שאתה גם נגד המשקאות המומתקים בארה"ב שבאים בכוסות ענקיים? אם תשתה את זה כל יום גם תמצא את עצמך עובר התקף לב. ובכלל, כל מזון שהוא שאתה אוכל בצורה מופרזת זה לא טוב לבריאות.
הערכים התזונתיים ומידע על קלוריות תמיד היו מצויים על גבי אריזות כי זה המידע הבסיסי שאתה מצפה שיונגש לך בעת הקנייה. המידע הבסיסי של משחק וידאו הוא במינימום רזולוצית רינדור. מה זה מפריע לך שמידע שכזה יצויין אם זה לא משנה לך כאשר עם כל שאר הסימונים לא אמרת כלום? והאם אתה לא חושב שלפחות באתרים הרשמיים של המשחק מידע שכזה אמור להיות זמין?
Kazz כתב:מספיק כבר לציין את הרזולוציה של המשחק כשהוא מקבל אפסקייל כאילו זה שווה ערך לרזולוציית הנייטיב. זה לא קרוב להיות אותו דבר. או כנראה אתה חושב שAC4 נראה אותו דבר מבחינת איכות התמונה על הפס4 ועל הXB1. מספיק מבט אחד על הכתבה של DF.
Kazz כתב:מספיק כבר לציין את הרזולוציה של המשחק כשהוא מקבל אפסקייל כאילו זה שווה ערך לרזולוציית הנייטיב. זה לא קרוב להיות אותו דבר. או כנראה אתה חושב שAC4 נראה אותו דבר מבחינת איכות התמונה על הפס4 ועל הXB1. מספיק מבט אחד על הכתבה של DF.
Kazz כתב:כן, כי אדם שקונה משחק לחומרה שהוא קנה שיצאה רק השנה לבטח לא יודע שצריך טלוויזית HD. עוד מעט תגיד לי שחצי ממי שקנו את הפס4 וה XB1 עד עכשיו משחקים על CRT. אז תוסיף כיתוב רזולוציית נייטב לצד מה שכבר קיים.
אתם שוב מדגימים שאין לכם שום טיעון מהותי או רציני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים