E3 2014: הדיון הראשי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: E3 2014: הדיון הראשי (רג'י מגיע למסיבה)

הודעהעל ידי Yahel12 » 25 מרץ 2014, 19:15

לפחות שיגידו משהו על Battlefield Bad Company 3 ואולי איזה משחק Crysis חדש :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 מרץ 2014, 21:12

DrKeo כתב:שניהם הוכרזו לראשונה בE3 2011, זה לא משנה מה הראו מכל אחד. אם היה למיקרוסופט טיפה שכל הם היו מראים דווקא את הטריילר של אנברסרי ואת הגיימפליי של 5 כי כשעושים רימייק כזה כל מה שצריך זה טריילר (הרי זה שיפור גרפי בלבד) אבל היילו 5 יביא להם ממש התרגשות לקונסולה מקהלים מסויימים.

שחר, בלאק טאסק עובדים על משחק גוף שלישי כבר שנה וחצי, אז הוא יהפוך לגירס אבל מי יודע מה עבודה או תוכן כבר יש להם.

אתה פשוט טועה שוב פעם וחיפוש זריז ביוטיוב היה מראה לך שכמו שאמרתי היילו 5 קיבל סתם טיזר CGI ואניברסרי קיבל גיימפליי. בקיצור לא מבין מה אתה מתווכח איתי על זה ושוב אומר ואני מוכן להתערב עם מי שלא ירצה שאין סיכוי לגיימפליי של שניהם ומכיוון ש(כביכול) אניברסרי ל2 יוצא השנה אז בוודאות הגיימפליי יבוא ממנו.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2014, 23:07

swiss-the-engine כתב:אתה פשוט טועה שוב פעם וחיפוש זריז ביוטיוב היה מראה לך שכמו שאמרתי היילו 5 קיבל סתם טיזר CGI ואניברסרי קיבל גיימפליי. בקיצור לא מבין מה אתה מתווכח איתי על זה ושוב אומר ואני מוכן להתערב עם מי שלא ירצה שאין סיכוי לגיימפליי של שניהם ומכיוון ש(כביכול) אניברסרי ל2 יוצא השנה אז בוודאות הגיימפליי יבוא ממנו.

אני אגיד את זה פעם שלישית, שניהם הוכרזו בE3 2011. כן, ברור שמגרסת HD למשחק בן 10 שנים לא יראו טיזר CGI אלה טריילר גיימפליי וזה גם כל מה שהראו אז בE3, טריילר גיימפליי. היילו 5 כבר קבל את הטיזר CGI שלו שנה שעברה, השנה זה התור של משהו בזמן אמיתי. היילו 2 HD לא רלוונטי בכלל להיילו 5, אם יש להם גיימפליי להראות הם יראו ואם אין להם הם לא יראו, כך או כך היילו 2 HD יקבל טריילר גיימפליי כי זה פאקינג פורט, הם לא יראו ממנו משהו שהוא לא גיימפליי כי זה משחק קיים בן 10.
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 25 מרץ 2014, 23:31

הם רק לפני שבוע או שבועיים הודיעו שיש להם חדשות גדולות על Halo בE3.. לא ידוע על מה מן הסתם אבל לדעתי הסבירות הרבה יותר גבוהה לכיוון של Halo 5

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2014, 23:43

Yahel12 כתב:הם רק לפני שבוע או שבועיים הודיעו שיש להם חדשות גדולות על Halo בE3.. לא ידוע על מה מן הסתם אבל לדעתי הסבירות הרבה יותר גבוהה לכיוון של Halo 5

יחשפו את 2 HD, יראו משהו בזמן אמיתי מ5, לי זה נשמע כמו חדשות היילו גדולות.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 25 מרץ 2014, 23:47

גם לי

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 08:23

swiss-the-engine כתב:אתה פשוט טועה שוב פעם וחיפוש זריז ביוטיוב היה מראה לך שכמו שאמרתי היילו 5 קיבל סתם טיזר CGI ואניברסרי קיבל גיימפליי. בקיצור לא מבין מה אתה מתווכח איתי על זה ושוב אומר ואני מוכן להתערב עם מי שלא ירצה שאין סיכוי לגיימפליי של שניהם ומכיוון ש(כביכול) אניברסרי ל2 יוצא השנה אז בוודאות הגיימפליי יבוא ממנו.

למה? הוא סתם Filler קטן כמו שהיה הרימייק של הראשון. אין שום בעיה להציג גיימפליי מאסיבי של היילו 5 בסיום כהפתעת הערב ובמהלך התצוגה להראות לשנייה שיש רימייק של היילו 2 באיזה מונטאז', זה בטח גם מה שהם יעשו. הרי, הם צריכים להראות שהם בילשטו את כולם עם תאריך היציאה של היילו אז הם יתפרו את שניהם ביחד ויתנו משהו למעריצים מ-5.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 10:22

DrKeo כתב:אני אגיד את זה פעם שלישית, שניהם הוכרזו בE3 2011. כן, ברור שמגרסת HD למשחק בן 10 שנים לא יראו טיזר CGI אלה טריילר גיימפליי וזה גם כל מה שהראו אז בE3, טריילר גיימפליי. היילו 5 כבר קבל את הטיזר CGI שלו שנה שעברה, השנה זה התור של משהו בזמן אמיתי. היילו 2 HD לא רלוונטי בכלל להיילו 5, אם יש להם גיימפליי להראות הם יראו ואם אין להם הם לא יראו, כך או כך היילו 2 HD יקבל טריילר גיימפליי כי זה פאקינג פורט, הם לא יראו ממנו משהו שהוא לא גיימפליי כי זה משחק קיים בן 10.

מאיפה אתה מביא את זה שזה "ברור"? כי זה רימייק? איך זה הופך את זה ל"ברור"? אני יכול לומר שההיפך... להראות רימייק לא מעניין אף אחד, לעומת זאת להראות גיימפליי (אפילו הכי קטן והכי חתך אנכי שיכול להיות) של היילו חדש ילהיב הרבה יותר אנשים.

בנוסף מתי מיק פעם אחרונה הציגו גיימפליי ממשחק שלא יוצא באותה השנה? לא זכור לי דבר כזה.

בקיצור לא מסכים עם הביטול המוחלט שלך לגבי "הפוקוס" המבולבל שיוצר שתי משחקי היילו עם גיימפליי על אותה הבמה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2014, 12:00

swiss-the-engine כתב:מאיפה אתה מביא את זה שזה "ברור"? כי זה רימייק? איך זה הופך את זה ל"ברור"? אני יכול לומר שההיפך... להראות רימייק לא מעניין אף אחד, לעומת זאת להראות גיימפליי (אפילו הכי קטן והכי חתך אנכי שיכול להיות) של היילו חדש ילהיב הרבה יותר אנשים.

לא הבנתי איך זה "ההפך" ממה שהוא כתב בהודעה שציטטת :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 21:03

Laskin כתב:

לא הבנתי איך זה "ההפך" ממה שהוא כתב בהודעה שציטטת :)

ההיפך כי זה לא קרה ב2011 (ובלי ספקולציות על מה היה או לא היה להם להראות... זה לא כאילו בעיה להראות חתך אנכי של המשחק שלא אפשרי לדעת אם זה באמת משהו "שחיק" כרגע או לא)
אז ממש לא ברור שההיפך יקרה השנה. בנוסף יש את הנקודה שמיק לא מראה משהו קונקרטי (עד כמה שאני זוכר) ממשחקים שלא יוצאים באותה השנה ועל זה נוסיף שזה מאוד מוזר להראות גיימפליי של שתי המשחקים... זה נראה לי סביר רק אם יראו את 2HD כמן דרך אגב כזה וזה פשוט לא נראה לי סביר בעליל שהם ככה יזלזלו במותג וזאת למרות שמבחינת נדב זה "סתם" פורט. מבחינת מיק' זאת הוצאת עשור של המותג(אני מניח) הכי חשוב שלהם. זה לא משהו שסתם "תראו אנחנו מוציאים גרסה מחודשת, הנה קליפ של עשר שניות וזהו" ועכשיו נראה לכם את מה שבאמת מלהיב אתכם למרות שזה בכלל יוצא עוד שנה וחצי כאשר אנחנו צריכים להראות לכם שוב פעם משהו מלהיב בE3 2015.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2014, 14:28

swiss-the-engine כתב:מאיפה אתה מביא את זה שזה "ברור"? כי זה רימייק? איך זה הופך את זה ל"ברור"? אני יכול לומר שההיפך... להראות רימייק לא מעניין אף אחד, לעומת זאת להראות גיימפליי (אפילו הכי קטן והכי חתך אנכי שיכול להיות) של היילו חדש ילהיב הרבה יותר אנשים.

בנוסף מתי מיק פעם אחרונה הציגו גיימפליי ממשחק שלא יוצא באותה השנה? לא זכור לי דבר כזה.

בקיצור לא מסכים עם הביטול המוחלט שלך לגבי "הפוקוס" המבולבל שיוצר שתי משחקי היילו עם גיימפליי על אותה הבמה.

בלבול? איזה בלבול? מה הבעיה להציג טריילר גיימפליי של היילו 2 HD ואז בסיום המסיבה "ONE MORE THING" עם דמו של היילו 5? אני לא פוסל שהיילו 5 יהיה סתם טיזר או אפילו לא יופיע אבל אין לי מושג למה אתה כל כך פוסל את הרעיון הכל כך הגיוני שיראו קצת גיימפליי היילו 5.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 14:35

כבר הסברתי למה אני פוסל והסברת למה אתה לא. נראה מה יהיה בסוף. מה שבטוח שזה (טריילר להיילו 5 או להיילו 2HD) לא ממש מעניין פה אף אחד ורובנו מעוניינים לראות משהו רציני מQB.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2014, 14:48

דווקא טריילר להיילו 5 יהיה מעניין, אם יחדש הרבה בז'אנר ולא יהיה כמו קודמיו. לפחות אותי :)
לעומת זאת - היילו 2 HD או רימייק ממש לא מעניין, ואני בספק גדול אם ישקיעו בו באמת מספיק בשביל לקרוא לו רימייק, זה לא נראה לי שווה את ההשקעה.
אבל כמו שאמרת - זה לא מעניין פה אף אחד גם ככה, אז די להתווכח :P

GO GO QB!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 מרץ 2014, 15:08

swiss-the-engine כתב:כבר הסברתי למה אני פוסל והסברת למה אתה לא. נראה מה יהיה בסוף. מה שבטוח שזה (טריילר להיילו 5 או להיילו 2HD) לא ממש מעניין פה אף אחד ורובנו מעוניינים לראות משהו רציני מQB.

אותך לא מעניין היילו 5?
חשבתי זה אחת הסיבות שקנית את הוואן, כי אתה מת על המותג וזה.

חוץ מזה אל תדבר בשם כולם, אומנם גאלמר בקושי פה אבל אם הוא היה אני בטוח שהוא היה מוחה על הקביעה שלך שהיילו 5 לא מעניין אף אחד :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 15:19

bling כתב:אותך לא מעניין היילו 5?
חשבתי זה אחת הסיבות שקנית את הוואן, כי אתה מת על המותג וזה.

חוץ מזה אל תדבר בשם כולם, אומנם גאלמר בקושי פה אבל אם הוא היה אני בטוח שהוא היה מוחה על הקביעה שלך שהיילו 5 לא מעניין אף אחד :)

ברור שהיילו מעניין אותי וגם ברור שאני יתלהב מכל חרטא שיזרקו לעברי אבל כאן ועכשיו... בדיון שקול ורציונאלי, אני אומר שלא מעניין אותי טריילר גיימפליי של משחק שאוכל לשחק בוא רק עוד שנה ומשהו.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2014, 01:56

גם עניין השנה ומשהו לא בדיוק בטוח. גירס 3 יצא אפריל, היילו יוצא לרוב בספטמבר. מיקרוסופט לא מפחדת להוציא גדולים מחוץ לחגים ואם השמועות של הדחיה של היילו 5 ל2015 נכונות זה עדין יכול להיות נניח פברואר או מרץ 2015.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 27 מרץ 2014, 09:36

DrKeo כתב:גם עניין השנה ומשהו לא בדיוק בטוח. גירס 3 יצא אפריל, היילו יוצא לרוב בספטמבר. מיקרוסופט לא מפחדת להוציא גדולים מחוץ לחגים ואם השמועות של הדחיה של היילו 5 ל2015 נכונות זה עדין יכול להיות נניח פברואר או מרץ 2015.

אם זה יהיה בסביבות מרץ אז זה בהחלט מעלה בלא מעט את הסיכוי שמה שאתה אומר יקרה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2014, 22:44

swiss-the-engine כתב:אם זה יהיה בסביבות מרץ אז זה בהחלט מעלה בלא מעט את הסיכוי שמה שאתה אומר יקרה.

אין לי מושג מתי, מי יודע. מלא דברים יכולים לקרות, יכול להיות שהוא בכלל יוצא השנה, יכול להיות שהיילו 2 HD זאת פקציה (ואם לא הוא יוצא ב9 בנובמבר כי בתאריך הזה הוא חוגג 10 שנים) והוא לא קיים בכלל ואלוהים יודע מה בכלל נכון מהדליפה ההיא בניאוגאף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 מרץ 2014, 08:24

DrKeo כתב:אין לי מושג מתי, מי יודע. מלא דברים יכולים לקרות, יכול להיות שהוא בכלל יוצא השנה, יכול להיות שהיילו 2 HD זאת פקציה (ואם לא הוא יוצא ב9 בנובמבר כי בתאריך הזה הוא חוגג 10 שנים) והוא לא קיים בכלל ואלוהים יודע מה בכלל נכון מהדליפה ההיא בניאוגאף.

אם זו פיקציה אז פיל ספנסר כנראה חתיכת משועמם אם הוא אוהב לפתח דיונים תיאורתיים על פרויקטים לא קיימים כמו מה הוא חושב שהיילו 2 אניברסרי צריך להיות:
"In this fictitious world where that game existed," he began, smiling, "it’s an easy answer: it has to be just the multiplayer experience that we all found in that first Halo 2 game. If you think about what happened in the franchise and what were the hallmark moments – when did duel wielding come in, when did another playable character that wasn’t Master Chief come in?

"All the things that you and I know about the evolution of the franchise, if you’re going to say one thing about Halo 2, you’re going to talk about real multiplayer. I think you just have to nail that in just such a fundamentally core way. Frankly [we'd have to do it] probably better than we did with Halo 1 Anniversary. I thought the multiplayer in Halo 1 Anniversary was good, but Halo 1 never had multiplayer in the truest sense, so it always was going to be something different.

http://www.ign.com/articles/2014/03/27/xbox-boss-a-halo-2-remake-would-have-to-nail-multiplayer

בקיצור, המשחק אמיתי ונראה שהדגש שלו יהיה המולטי כמו שפיל אומר.

האינסיידר ההוא בגאף היה כמעט בוודאות אמיתי לגמרי, אחד מהאתרים גדולים סיקר את התחזיות שלו והם אישרו שלפחות לפי המקורות שיש להם שחלק מהדברים שהוא אמר אכן נכונים (בנוגע לשאר הם לא יכלו לאשר), הוא גם פירסם לך תמונה של אקס בוקס מקוסטם עם טיטאנפול ואחרי זה ראו שבאמת יש מהדורה מיוחדת של המכשיר שנראית זהה לתמונה שפרסם, יותר אמיתי מזה אין.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 מרץ 2014, 20:17

אם יש דבר אחד שחסר לי עדיין לפס4 זה משחק מכות טוב. אני מאוד מקווה שיכריזו על משחקים כאלה כי חוץ מUFC שידוע שהוא מגיע ועוד משחק מכות שהוא Gulity gears Xrd שמגיע גם לפס4 כניראה ב2015 במערב לא ידוע על שום משחק אחר. אני דיי מקנא בבעלי הONE שיש להם את קילר אינסטינקט... :(
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 מרץ 2014, 04:42

matangt8 כתב:אם יש דבר אחד שחסר לי עדיין לפס4 זה משחק מכות טוב. אני מאוד מקווה שיכריזו על משחקים כאלה כי חוץ מUFC שידוע שהוא מגיע ועוד משחק מכות שהוא Gulity gears Xrd שמגיע גם לפס4 כניראה ב2015 במערב לא ידוע על שום משחק אחר. אני דיי מקנא בבעלי הONE שיש להם את קילר אינסטינקט... :(

לפני הדור הקודם, משחקי מכות היו חתיכת show case של קונסולות חדשות.
מוזר שאף חברה לא קפצה על העגלה וניסתה לבסס מחדש את כותר המכות שלה. אני מניח שנראה יחסית בקרוב מורטל קומבט חדש, אחרי ההצלחה של הקודם (לפחות בביקורות. לא יודע כמה הוא מכר), אבל מוזר שמשחקים כמו soul caliber או virtua fighter לא הכינו משהו לדור החדש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 30 מרץ 2014, 04:54

Nucleus_Dawn כתב:
מוזר שאף חברה לא קפצה על העגלה וניסתה לבסס מחדש את כותר המכות שלה. אני מניח שנראה יחסית בקרוב מורטל קומבט חדש, אחרי ההצלחה של הקודם (לפחות בביקורות. לא יודע כמה הוא מכר), אבל מוזר שמשחקים כמו soul caliber או virtua fighter לא הכינו משהו לדור החדש.

אני יודע. לפס2 היו 3 משחקי טקן שהראשון היה ממש קפיצת מדרגה מטקן 3 לפס1.
דוגמה:[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=q5Dcso9UrJg[/YouTube]
[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=pt4MZR0Iw58[/YouTube]

אני ממש אשמח לראות את טקן 7 ואיזה משחק סטרייט פייטר מוכרזים. יש גם שמועות לאחרונה שסוני עשתה הסכם עם TECMO לעשות פורט של DEAD OR ALIVE 5 לפס4... בכל מקרה למשחקי מכות יש את אותה בעיה של משחקי מכוניות על הפס4..רק משחק אחד זמין נכון לעכשיו.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 מרץ 2014, 22:03

Nucleus_Dawn כתב:

Killer Instinct? אולי משחק המכות הטוב ביותר שיש עכשיו.. הוא פשוט מעולה ואני רק מחכה לראות את הדברים החדשים שהם יחשפו בE3

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 מרץ 2014, 22:36

Yahel12 כתב:

Killer Instinct? אולי משחק המכות הטוב ביותר שיש עכשיו.. הוא פשוט מעולה ואני רק מחכה לראות את הדברים החדשים שהם יחשפו בE3

כן. התכוונתי פרט אליו (אם כי הוא עדין רחוק מלהיות אחד הענקים של הז'אנר, כמו סטריט פייטר, או מורטל קומבט).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 29 מרץ 2014, 23:11

Yahel12 כתב:

חחחחחח אולי משחק המכות היחיד שיש עכשיו על הדור הבא כי אמרו כבר שאינג'סטיס הוא בדיוק 1:1 עם הPS3....
בבקשה איזה הכרזות כמו טקן,בלייזבלו או סטרייט פייטר בE3. אני יודע שאלה משחקים שאני ישר אקנה :D
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים