DrKeo כתב:אף אחד לא יקנה את זה. אוקולוס היא השחקן היחיד עם כסף, כל השאר עניים או סוג של אינדי איזוטרי. רק לVALVE יש סיכוי אם הם יחליטו להשקיע, אם לא אנחנו בדרך למונופול של אוקולוס.
Laskin כתב:...כמו ווי-יו וביונטה, למשל?
Laskin כתב:כל מה שיצא לOuya היה בחנות של אנדרואיד אני חושב.
בכל אופן, רייזר קנו את אויה לפני איזה חודש נדמה לי
“We have a pretty big investment into Oculus Studios’ triple-A, high production value games”
Oculus keeps some developers closer than others. The company has an Oculus Studios business, which fully funds Oculus-exclusive games like Insomniac’s Edge of Nowhere. Iribe says Oculus has about two dozen games it is fully funding via Oculus Studios. Sometimes studios approach Oculus about funding a game fully, and sometimes Oculus brings ideas to developers that they want to take part in its Oculus Studios program.
Oculus also has a publishing business that makes smaller investments into VR games that are non-exclusive to the Rift, and recently announced a $10 million indie game developer fund.
bling כתב:אם הוא מחשיב את המשחק של אינסומניאק ברשימה אז כבר ראינו שזה לא AAA, מקסימום A הייתי נותן מבחינת רמת הפקה.
אבל באמת המון משחקים גם אם לא כולם בהפקת ענק, זה חתיכת יתרון על VALVE, מאוד תמוה ש VALVE כמעט לא מדברת על התוסף שלה, יש להם את ה PR הכי מעפן בעולם, תמיד אפס הייפ איתם, לא כיף
Laskin כתב:כי אין PR. זה מכשיר שצריך להדהד לכל התעשייה בראש, אבל בינתיים כל מי ששומע על VR שומע את המילה OCULUS אחר כך, ב-99 אחוז מהמקרים.
חוץ מזה, השלט שלהם נראה רחוק מאוד מאוד מאוד מלהיות מוצר גמור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 22 אורחים