idan כתב:נשברתי ונראה לי שאני הולך להזמין switch בשביל מריו (שזה בערך הדבר היחיד שאני רוצה על הקונסולה כרגע, אבל מילא), רק רוצה לדעת כמה דברים לפני כן:
אני יקנה מאמזון (אמריקה) ואני מניח שאני יצטרך איזה מתאם או ממיר מתח בשביל ישראל? לא מבין בדברים האלה, אשמח לדעת מה אני מחפש בדיוק ואם זה משהו שאני יכול לקנות באיזה חנות ליד הבית או שצריך לינק מאמזון?
מאחר ונינטנדו לא נתמכת בישראל היה לי כל מיני חשבונות אירופאים על ה wii u שהייתה pal ולא היה לי בעיות עם האשראי, אבל הפעם הבנתי שאין הגבלה של איזורים אז אני מניח שעדיף כבר חשבון אמריקאי. השאלה אם יש בעיה להשתמש בכרטיס אשראי ישראלי בחנות האמריקאית? (ב psn אני לא יכול) מישהו ניסה ויודע? אני מניח שאפשר לקנות כרטיסים של כסף מאמזון, אבל זה יהיה נחמד מאוד לא להיות תלוי בזה.
לעזרתם אודה
הסוויץ' שלי אירופאית אבל המתאם שהגיע איתה תומך בכל מגוון המתחים וממה שאני רואה באמאזון, זה גם נכון למכשיר האמריקאי. אתה תצטרך מתאם פשוט משקע אירופאי לאמריקאי ואם אין לך כזה בבית אז תוכל למצוא את זה בכמה שקלים בחנויות ליד הבית.
לגבי רכישה ישירה, יש תמיכה בפייפל ואפשר לקנות בחנות האמריקאית ישירות, בלי צורך בכרטיסי הטענה. זה עובד אצלי בלי בעיה, אפילו שהמכשיר שלי אירופאי.