ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי omerkot » 25 אוקטובר 2017, 23:08

idan כתב:נשברתי ונראה לי שאני הולך להזמין switch בשביל מריו (שזה בערך הדבר היחיד שאני רוצה על הקונסולה כרגע, אבל מילא), רק רוצה לדעת כמה דברים לפני כן:

אני יקנה מאמזון (אמריקה) ואני מניח שאני יצטרך איזה מתאם או ממיר מתח בשביל ישראל? לא מבין בדברים האלה, אשמח לדעת מה אני מחפש בדיוק ואם זה משהו שאני יכול לקנות באיזה חנות ליד הבית או שצריך לינק מאמזון?

מאחר ונינטנדו לא נתמכת בישראל היה לי כל מיני חשבונות אירופאים על ה wii u שהייתה pal ולא היה לי בעיות עם האשראי, אבל הפעם הבנתי שאין הגבלה של איזורים אז אני מניח שעדיף כבר חשבון אמריקאי. השאלה אם יש בעיה להשתמש בכרטיס אשראי ישראלי בחנות האמריקאית? (ב psn אני לא יכול) מישהו ניסה ויודע? אני מניח שאפשר לקנות כרטיסים של כסף מאמזון, אבל זה יהיה נחמד מאוד לא להיות תלוי בזה.

לעזרתם אודה

הסוויץ' שלי אירופאית אבל המתאם שהגיע איתה תומך בכל מגוון המתחים וממה שאני רואה באמאזון, זה גם נכון למכשיר האמריקאי. אתה תצטרך מתאם פשוט משקע אירופאי לאמריקאי ואם אין לך כזה בבית אז תוכל למצוא את זה בכמה שקלים בחנויות ליד הבית.

לגבי רכישה ישירה, יש תמיכה בפייפל ואפשר לקנות בחנות האמריקאית ישירות, בלי צורך בכרטיסי הטענה. זה עובד אצלי בלי בעיה, אפילו שהמכשיר שלי אירופאי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2017, 04:16

אני קונה באשראי רגיל בחנות האמריקאית, עובד יופי. הקונסולה שלי מאיטליה והיא צריכה רק ראש (אם אני לא טועה עולמית רק צריך ראש, כולן 110~220) שעולה 5 שקלים.
We're just normal men. We're just innocent men

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 אוקטובר 2017, 05:33

אחלה, תודה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 אוקטובר 2017, 11:36

הטעינה זה דרך USB C
ככה שזה סטנדרטי ואין הגבלה אזורית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2017, 14:21

אני רק אמליץ לך לקנות שלט פרו. אני יודע שזאת המלצה שרצה ממילא אבל היא חשובה. הסוויטצ' אחלה והג'וייקונים אחלה אבל היא עדין עם סטיקים וטריגרים של קונסולה ניידת שמזכירים את ה3DS, כלומר שטוחים מאוד מה שנותן לך מעט מאוד שליטה מדוייקת. אתה תרצה את השלט פרו כשהמכשיר בתחנת עגינה וזה כמובן נחמד שיש שלט שני ממילא למולטיפלייר.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 אוקטובר 2017, 14:40

לזכותו של שלט הפרו יאמר שלמרות שהוא יחסית יקר, הוא מרגיש מאוד איכותי.
ביחס לשלט, רכישה בבייס כנראה תהיה משתלמת יותר מאשר אמאזון (וזה גם מגיע מהר).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אוקטובר 2017, 16:55

הביקורות למריו אודיסי....וואו. פאקינג וואו. ממוצע 98 ב-OpenCritic (הרבה פחות מוטה ממטהרקיטיק ולכן אני תמיד מסתמך רק עליו) עם 45 ביקורות כרגע. שוב,וואו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 אוקטובר 2017, 17:01

צפוי ועדיין מדהים :)
מבחינתי זה ה-משחק כרגע על הסוויץ', עוקף את זלדה כי אני יודע שאני בחיים לא אסיים את זלדה ואת זה כן, ואפילו עם 100% :D

רק עכשיו גיליתי שזה בכלל לא של מיאמוטו. זה בעצם הכי מדהים בכל הסיפור הזה, זה לגמרי נראה כמו הראש שלו, כל כך מקורי, כל כך מיוחד... זה ההישג הכי גדול שלו, יש לנינטנדו עתיד אחרי מיאמוטו (מלבד פוקימון כמובן) אחרי הכל (:

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 26 אוקטובר 2017, 17:47

אני סבלתי עם זלדה בהתחלה אבל זה משחק שתופס אותך ודי קשה שלא לסיים אותו...

השמחה העיקרית מבחינתי היא שנינטנדו עשתה 180, מחקה את ימי הWII/u החשוכים, בהם היא בעיקר התעסקה במכירה של חתיכות פלסטיק וחזרה לייצר משחקים בפורמטים המאוד מוצלחים של ה64/GC, כשיש גם מטרויד פריים בדרך (ביחד עם עוד כמה פרנצ'ייזים חדשים וישנים).
אני גם שמח שהקהל מגיב בחיוב, אחרי שהחברה נחנקה לחלוטין עם הWIIU, כי זה מבטיח שהחברה תמשיך בדרך הזו גם בעתיד הנראה לעין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2017, 18:06

אושר, זה באמת אושר ענקי. חוץ מאשר עניין הכוח, נינטנדו באמת חזרה לשורשים בגדול. זלדה מרגיש כמו הקפיצה הכי גדולה של הפרנצ'ייז מאז OOT, מריו החדש נשמע מדהים, מריו קארט 8 הוא אולי הטוב בסדרה, ספלטון זה פרנצ'ייז חדש שהולך לא רע בכלל, אפילו שיתופי פעולה שנשמעים על הנייר כמו קטסטרופה מפגרת, כלומר מריו והארנבונים, יצאו פשוט נהדר. נראה שבדור הזה התישרו לנינטנדו כל הכוכבי לכת והם פשוט פוגעים בקופה הגדולה פעם אחרי פעם. עכשיו אני מחזיק אצבעות למטרויד פריים 4, מי יודע מה נשאר מרטרו סטודיוס היום וכנראה שזה יהיה המשחק שיבנה או יהרוס את השם שלהם.

בנושא במאים ונינטנדו, מיאמוטו לא עשה משחק AAA כבר שנים, למען האמת אם אני לא טועה המשחק AAA האחרון שהוא ביים היה מריו 64. התפקיד שלו יותר ניהולי, סוג של מפקח ורוח חופשית שמסתובבת במסדרונות של נינטנדו. הקרדיט שהוא מקבל ב-95% ממשחקי נינטנדו ב-20 שנים האחרונות הוא "supervisor", האדם שמקפץ בין פרוייקטים ומוודא שהם מתנהלים כמו שצריך וכמובן מביא טיפים שונים לבמיים כדי לשפר את המשחקים שלהם. את מריו אודסי ביים מוטוקורה שביים את סופר מריו 3D WORLD ביחד עם הייאשידה שביים את גלקסי 2, אני שמח לראות שכשהו קבל הזדמנות להוביל לבד משחק הוא התעלה ממשחק MEH (בסטנדרטים של מריו, בסטנדרטים של בני אנוש מריו לנד קבל 90% ב-MC) ליצירת מופת ברמה שמתאימה לנינטנדו.

עכשיו רק דבר אחד נשאר, שחררו את הגימיקים נינטנדו. תנו לי חומרה של פלייסטיישן 5 בדור הבא, בבקשה :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אוקטובר 2017, 19:12

מהתיאור שלך מיאמוטו נשמע כמו סמב'"צ :) ולגבי מטרויד פריים 4,אם אני לא טועה רטרו היא לא המפתחת ולפי מה שנאמר בהכרזה מדובר בסטודיו חדש שעובד עם נינטנדו (אגב,רצות פה ושם ספקולציות שאלו רוקסטדי אבל אני לא קונה את זה לרגע) אבל אכן,המשחק הבא של רטרו לדעתי יקבע את העתיד שלהם ואם מסתכלים על DK TF אין סיבה להניח שהוא לא יהיה מדהים. כמה זמן הוא בפיתוח כבר? כמעט 4 שנים לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2017, 19:22

טרופיקל פריז יצא לפני שלוש שנים ו-9 חודשים, כלומר כשפריים יצא הוא כנראה היה בפיתוח כבר בסביבות ה5 שנים לפחות אם רטרו מעורבת. האמת שלא ידעתי שרטרו לא המפתחת הרשמית של המשחק, בדקתי קצת וראיתי שהאדם היחידי שמקושר כרגע לפרוייקט זה טנבה שהיה תמיד הנציג קשרי חוץ של נינטנדו לסטודיואים מערביים (בדגש על רטרו) כך שיכול להיות שהסטודיו החדש הזה הוא מיקס של עובדי רטרו לשעבר ועוד כל מני כשרונות מהתעשיה. אני אזכיר שרטרו היו סוג של סופר גרופ של מפתחי FPS כשהבסיס שלהם נבנה מעובדי איגואנה (טורוק 1-3), חברים מהצוות של גולדן איי ו-PD שהגיעו מ-RARE, עובדי VALVE לשעבר מתקופת HL1 ועובדי ID לשעבר מתקופת QUAKE 1-3 ודום 1-2. כלומר הם היו חתיכת סופר חברה כשרונית, יש סיבה למה מטרויד פריים 1 היה המשחק הכי מרשים על הקונסולות טכנית ועוד רץ ב60FPS שזה היה חתיכת דבר נדיר בדור של הפלייסטיישן 2 / גיימקיוב. שלא נדבר על זה שהוא בקלות בטופ 10 משחקים הכי טובים של אותו דור ולדעתי המשחק נינטנדו הכי טוב של הדור.

בנושא מיאמוטו, הוא כבר שנים מנטור אבל לא מביים משחקים. התפקיד שלו אולי לא של דחוף ניירות במשרד אבל הוא כן יותר האדם הזה שמרחף מעל פרוייקטים ובמאים באים אליו ליעוץ רוחני וטיפים לשיפור המשחק מאשר מישהו שממש יושב ומבצע game design. הוא אולי היה המלך של הNES וה-SNES אבל החל מה-N64 הוא התחיל לחלק את הפרנצ'ייזים שלו לבני טיפוחיו וכבר 20 שנים שהוא כמעט לא hands on.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוקטובר 2017, 19:55

מצטער להרוס את החגיגה, אבל הבלעדי הדומיננטי היחידי שיש כרגע לסוויץ' הוא מריו. זלדה ומריו קארט 8 שניהם כותרי WiiU. ספלטון וחיקוי האקסקום כנראה משחקים נחמדים, אבל הם לא משהו מיוחד באמת. אז נשאר מטרויד 4 שיצא בעתיד הדי רחוק ע"י מפתחת שהיא לא רטרו, ו... זהו בערך? בינתיים לא נראה שמדובר על הצלחה גדולה יותר מה-wiiu הזוועתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 אוקטובר 2017, 20:09

הקונסולה בת 7 חודשים, צודק, איזה כשל, יש לה "רק" את שני המשחקים הכי טובים בהסטוריה ועוד כמה משחקים טובים של 80+. זוכר איזה להיט הייתה הפס4 בגיל 7 חודשים? נניח את קילזון או KNACK, איזה להיטים! כן, צד ג' צולע וכנראה שאין לה זכות קיום בלי פס4 או ONE לצידה אבל בלעדיים מול בלעדיים? תן לי סוויטצ' על כל קונסולה אחרת ANY DAY.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוקטובר 2017, 20:37

קודם כל, לא אמרתי כשל. אמרתי שמוקדם מדי לשמוח ולצהול שנינטנדו חזרה לימיה הטובים. שנית, מדובר על להיט בלעדי אחד ויחידי - מריו. זלדה הוא בכלל Zelda WiiU. כלומר בלעדי בערך כמו ש-TP היה בלעדי ל-Wii. כלומר ממש לא. ובעוד שלפס4 היה עתיד מבטיח למרות פתיחה צולעת (כי זה פלייסטיישן, בכל זאת), אצל נינטנדו אין שום סיבה להניח שהמצב ישתנה משמעותית לטובה, לא מעבר ל-wishful thinking.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 אוקטובר 2017, 21:03

יש את זינובליד החדש בדרך, זה גם בילעדי
יש משחק jrpg של סקוור אינדקס
וכרגע כל נינטנדו, צד ראשון ושני, מגויסים לפלטפורמה בודדת
זה בתאוריה לפחות, צריך לתת הכי הרבה בילעדים איכותיים
בדור

המתחרה העיקרית זה סוני, שיש לה כמה בילעדים איכותיים
אבל בגלל גרפיקה ראליסטית, והפקה קולנועית, בהרבה מהם
לוקח לה הרבה זמן יחסית ליצר בילעדים איכותיים
האחרונים מבינינו 2 לדוגמה, בתנור כבר הרבה זמן

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 אוקטובר 2017, 21:07

אני חושב שהשבעה חודשים שהסוויץ' בשוק הם כנראה השבעה חודשים הכי חזקים שראיתי אי פעם לקונסולה בשנה הראשונה שלה שאני זוכר לפחות ואני אפילו לא מדבר על מספרי מכירות קונסולה/משחקים (היסטריים,לפי מה שטוענים) אלא פשוט על ה..לא יודע,וייב הכללי שלה זה פשוט מרגיש מוצר מאוד מאוד נכון למעט כמה פאקים קטנים פה ושם.
עכשיו תנו לי כבר Gamecube VC ואני מזמין במקום.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 26 אוקטובר 2017, 21:14

kririn כתב:יש את זינובליד החדש בדרך, זה גם בילעדי
יש משחק jrpg של סקוור אינדקס
וכרגע כל נינטנדו, צד ראשון ושני, מגויסים לפלטפורמה בודדת
זה בתאוריה לפחות, צריך לתת הכי הרבה בילעדים איכותיים
בדור

המתחרה העיקרית זה סוני, שיש לה כמה בילעדים איכותיים
אבל בגלל גרפיקה ראליסטית, והפקה קולנועית, בהרבה מהם
לוקח לה הרבה זמן יחסית ליצר בילעדים איכותיים
האחרונים מבינינו 2 לדוגמה, בתנור כבר הרבה זמן

כן, אם אתה חובב jrpg אז אפשר להחשיב גם את זינובלייד 2, בהנחה שהוא יהיה מצוין. אבל כנראה שגם אז הוא לא יגיע לרמה של פרסונה 5. כל השאר עדיין תחת ערפל כבד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 26 אוקטובר 2017, 22:11

הNs, כניראה תקבל הרבה jrpg בעתיד
פשוט כי ה3ds קיבלה הרבה

והNs מאוד חזקה ביפן

אני לא חושב שהיא תקבל הרבה AAA מצד שלישי מערבי
אבל חלק מהחברות האלו, רוצות למכור dlc ומיקרו תשלומים
והרגשה שלי, זה שהקונסולה כמו הNs פחות פונה לקהל לקוחות כזה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 אוקטובר 2017, 22:35

אין ספק שמבחינת חומרה, מיתוג, שיווק והייפ כללי ה switch היא כל מה ש wii u היא לא.
אבל מבחינת תחמושת? אני עדיין לא רואה את זה.
ה wii u יצאה בסוף 2012 אז לצורך העניין נגיד שגם 2013 היא השנה המקבילה של 2017. ואם מסתכלים רק על משחקים שאקסלוסיבים לסוויץ' זה די דומה. משחק מריו+ כמה סבבה אחרים.
השנה השנייה של ה wii u הייתה ממש טובה בעיני עם דונקי קונג, מריו קארט, ביונטה 2 וסמאש. אם נינטנדו יצליחו לעשות משהו דומה ב 2018 בלי להסתמך על פורטים של wii u זה יהיה נהדר, אבל נחכה ונראה.

העניין הוא שקונסולה אחת הייתה כישלון מסחרי והשנייה בינתיים מסתמנת כהצלחה גדולה, אז אתה מהמר על זה שהמכירות מן הסתם ידחפו את נינטנדו להשקיע יותר לאורך זמן ואולי ידחפו גם ליותר השקעה מצד שלישי. אני מקווה בעיקר לאקסלוסיבים מעניינים, כי לשחק בגרסה פחות טובה של דום או וולפנשטיין זה פחות מרגש.
וצריך גם לראות מתי כל הקונספט של קונסולה משולבת יבוא לידי ביטוי בכל מה שקשור לכותרים "ניידים" על הסוויץ'. בינתיים נינטנדו לא בדיוק הורגים את ה 3ds , אבל מתישהו אתה רוצה להאמין שזה יקרה. ואם בין עכשיו לעד ש(אני מקווה) נקבל את הזלדה ואולי מריו המרכזיים הבאים על הקונסולה מתישהו בסוף החיים שלה, יהיו גם כל מיני משחקים כמו 3d land או link between worlds רק יפים יותר זה יהיה ממש אחלה וייתן יותר עומק לספרייה שלהם.

בקיצור, מי שלא היה לו wii u נהנה מאחת השנים הראשונות הכי טובות בכל מה שקשור לאקסלוסיבים, אין ספק בכלל - מריו, זלדה וקארט לבד שווים את המחיר של הקונסולה לדעתי. אבל אם מסתכלים על זה בפרספקטיבה הנכונה, הרבה מזה הם צירוף של נסיבות שהסתדרו עם הכישלון של הקונסולה הקודמת, ובמובן הזה אני מסכים עם InterAl שחובת ההוכחה עדיין על נינטנדו (וזה ממישהו שהזמין את הקונסולה שלהם לפני כמה שעות). הטופ של הטופ שלהם תמיד היה נהדר (גם אם הפעם הוא ממש ממש טוב), השאלה הגדולה היא תמיד מה יהיה בנוסף . הצד האופטימי מקווה ל Ip חדש גדול מרטרו ועוד כמה הפתעות שימשיכו את המומנטום ב 2018 , הצד הפסימי חושב שיהיה הרבה יושי וכאלה. :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 26 אוקטובר 2017, 22:52

מבחינתי השנה זה בכלל הזמן המושלם לקפוץ על ה-N2DS XL. מקווה שתרד למאה דולר בבלק פריידיי. לגבי הסוויץ', כמו אחרים כאן אני חושב ששני משחקים מעולים עדיין לא מצדיקים את המחיר שלה, אבל הכיוון חיובי, כיף לשמוע שאודיסי לא מאכזב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוקטובר 2017, 00:08

ה-2DS XL בהחלט מפתה ואני מאוד מעוניין גם בה כי זה די ברור שהרבה מהמשחקים של ה-3DS הולכים להישאר כלואים בקונסולה הזו ולא יקבלו פורטים לסוויץ' אני כבר מחכה לרגע שנינטנדו תוריד את השאלטר על הקונסולה הזו כי זה רק יגביר את הפיתוח על הסוויץ' ונינטנדו שמשקיעה את כל המשאבים שלה בקונסולה אחת זה משהו שלא ראינו הרבה זמן.
ורק כדי לצאת להגנת ה-WII U,הקונסולה אכן כישלון כשאני מתייחס לקופסא עצמה,כלומר ה-WII U והגיימפד אבל היו לה כמות נאה מאוד של אקסקלוסיבים חזקים: דיברתי כאן לא פעם על כמה אני אוהב את DK TF וגם מריו 3D היה כיף גדול,ביונטה 2 היה ה-H&S הכי טוב שניסיתי מאז DMC 3 ועוד הרבה אחרים. הבעיה העיקרית שלה לדעתי הייתה טמונה ב-OS הזוועתית,פשוט זוועתית שלה שפשוט מצאתי את עצמי הרבה פעמים רוצה לשחק משהו על ה-WII U אבל לא רוצה להתמודד עם האיטיות של המערכת. הזמן שעובר מ"בא לי לשחק" ל"אני משחק" הוא מה שגמר את הקונסולה הזו לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2017, 00:20

אתם באמת משווים את השנה הראשונה של הסוויטצ' לשנה הראשונה של הWIIU (או ליתר דיוק 7 חודשים, הסוויטצ' בחוץ רק 7 חודשים למען השם).
הוויו בשנה הראשונה (וזה ממש שנה מלאה עגולה כולל מריו שיצא טיפה יותר משנה אחרי השיגור של הWIIU, אני עוד מנסה להיות נחמד אליה):
NEW SUPER MARIO BROS. U
NEW SUPER LUIGI U
PIKMIN 3
SUPER MARIO 3D WORLD

הסוויטצ' בחודשים הראשונים:
zelda botw
mario oddassy
splatton 2
xenoblade 2
mario + rabbids
* mario kart 8 delux
Fire Emblem Warriors

אני לא יודע מה בדיוק יוצא בתחילת שנה הבאה עד מרץ, בטח יושי ואולי עוד משהו אבל מי יודע אז קצת קשה להשוואת. אני לא חובב גדול של רשימות "למי יש יותר גדול", אבל מאוד קל לראות שבזאת של הסוויטצ' יש שני משחקים מגדירי דור ובזאת של הWIIU יש אולי אחד שחביב לקנות ולא יותר מזה. זאת נינטנדו, כל רשימה דורית תהיה מורכבת משמות חוזרים כמו מריו או זלדה או פיקמין, אבל ההבדל האיכותי עצום.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 אוקטובר 2017, 00:29

אתה ממשיך וחוזר על מריו קארט וזלדה שהם לא בלעדיים לסוויץ', הם בסה"כ פורטים. בלעדיהם, הרשימה כוללת רק את מריו אודיסי + כמה משחקים נחמדים אבל ממש לא הכרחיים. אז כן, המצב לא משהו בכלל, ולא שמענו על אף הכרזה מעניינת באמת מלבד מטרויד 4, שגם הוא לא מפותח ע"י רטרו (בפעם האחרונה שזה קרה, קיבלנו את metroid other m).

ושוב, אני לא פוסל את האפשרות שהסוויץ' כן תהיה קונסולה נהדרת בסופו של דבר. אני רק טוען שאין שום סיבה להניח את זה מראש, ולדעתי האישית, זה כנראה לא יקרה. אני לא רואה שום סימן לשינוי כיוון משמעותי מצד נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוקטובר 2017, 01:03

זלדה זה לא פורט, זלדה יצא לשתי קונסולות במקביל. זה בדיוק כמו ניאו או פרסונה או SFV או ניר אוטומטה או כל משחק ONE שיצא אי פעם. את מריו קארט שמתי בכוכבית, דוגרי גם אני לא בטוח למה שמתי שם את פייר אמבלאם. רוצה לפסול את כולם? תפסול את כולם, מריו אודסי לבד שם את השנה הראשונה של הWIIU בכיס.

המצב מאוד שונה בין הקונסולות. לסוויטצ' יש מומנטום נהדר, אתה רואה דברים כמו דום או וולפנשטיין מגיעים אליה פתאום. זאת לא הWII שהייתה סופר פופולרית אבל הכילה רק משחקי ריקוד ומסיבה, הסוויטצ' היא קונסולת קור וחביבת האינדים. הWIIU אפילו לא קבלה את פיפא למען השם, פיפא! המשחק הזה יוצא לאייפון. את הWIIU קנו רק מעריצי נינטנדו עם יותר מדי כסף מיותר, כשל. מה עם הוויצ'? תראה את הפורום, רק פה בפורום עוד מעט יהיו 6 מכשירי סוויטצ' והיא אפילו לא בת שנה. מומנטום, זה הסוד. העובדה שאיכשהו כל משחק שלהם יוצא הכי טוב בהסטוריה של הפרנצ'ייז? זה רק מזין את זה יותר.

בנושא הלוח יציאות, הוכרז פוקימון ראשון בהסטוריה לקונסולה ביתית השנה שכנראה יצא שנה הבאה. בנוסף יש לך מטרוייד פריים 4 ומעבר לזה אתה יודע שיהיה SSB, מריו קארט, AC וכו'. כמובן שעד שהסוויטצ' תגיע לגיל 4 זה כבר יהיה הזמן שנצפה לזלדה ולמריו הבאים. בקיצור, יכולים להיות חיים מאוד ארוכים לקונסולה הזאת וצד ג' הולך לפנק אותה, אולי לא בכל יציאה גדולה אבל אתה תראה צד ג' מעניין עליה.

היא לא ברת השוואה לWIIU בשום פרמטר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים