Kazz כתב:מאיפה הבאתם את נתון 24 איש? אני ראיתי ציוץ שזה היה 700.
בכל אופן, טק דמו שלא צריך לקחת בחשבון שום דבר אחר זה לא מעניין. גם אנת'ם בהדגמה המפורסמת מ E3 רץ על XBOX 1X. היה עדיף אם בסוף היה נחשף שזה המשחק הבא שאפיק עושים. אבל הם לא. אפשר כבר לצחוק עליהם שהם הפסיקו לעשות משחקים?
Kazz כתב:מאיפה הבאתם את נתון 24 איש? אני ראיתי ציוץ שזה היה 700.
בכל אופן, טק דמו שלא צריך לקחת בחשבון שום דבר אחר זה לא מעניין. גם אנת'ם בהדגמה המפורסמת מ E3 רץ על XBOX 1X. היה עדיף אם בסוף היה נחשף שזה המשחק הבא שאפיק עושים. אבל הם לא. אפשר כבר לצחוק עליהם שהם הפסיקו לעשות משחקים?
Kazz כתב:דין אחר לאפיק?
dean כתב:DrKeo כתב:dean כתב:
לרוץ זה ירוץ, אבל אנשים גם בוחרים להתעלם מהעובדה הדי מדהימה שהההבדל במהירות הדיסק בין קונסולות הדור הבא גדול יותר מההבדל בין הקונסולות דור הנוכחי לקונסולות דור הבא.
למי שלא הבין - הקפיצה בין ה PS5 (מהירות 5.5GBs) ל Series X (מהירות 2.4GBs) גדולה יותר מהקפיצה בין ה One X (מהירות 140MBs) ל Series X (מהירות 2.4GBs).
לחשוב שההבדל התהומי הזה חסר משמעות זה אבסורד. אבל מה זה משנה שיש את Playstation Studios
זאת לא בדיוק דרך להשוות, זה בערך כמו להגיד שהxsx חזקה מהפס5 ביותר מפס4 שלם. כלומר זה נכון, אבל כוח מודדים בצורה יחסית ולהגיד שהxsx יותר קרובה לדור הקודם מאשר לפס5 זה קצת מגוחך.
בכל מקרה, אלה אם אתה רוצה לצלול עמוק טכנית לדיון הזה, בו נגיד שהיתרונות של הssd של סוני כנראה לא יגיעו באנריל 5 אלה במשהו בלעדי מנוטי דוג או סנטה מוניקה.
למה זו לא דרך להשוות? החישוב הוא די פשוט.
האם ההבדל בין הפס5 לסיריאס X מבחינת מהירות דיסק לא גדול יותר מההבדל בין הוואן X לסיריאס X?
אין פה ניואנסים, זה די שחור ולבן. אלא אם כן אתה טוען ל diminishing returns, כי פה איבדת אותי.
Uncle Pey'j כתב:הנה משהו מעניין-היוטיובר RedGamingTech טוען שיש לו מידע אקסקלוסיבי על ה-APU של הפס5 והוא שיתף את זה בוידאו הזה:
אני ממליץ כמובן לקחת את כל מה שהוא אומר בעירבון מוגבל,אבל בהנחה שלפחות הפרטים העיקריים נכונים,אז ה-CPU של הפס5 (וכנראה גם של ה-XSX) קצת יותר מתקדם ממה שחשבנו:
-במקום שני CCX בני 4 ליבות כשלכל CCX יש חצי מהקאש L3 הכולל יהיה CCX אחד של 8 ליבות עם קאש L3 מאוחד וזה כנראה יוביל לביצועים קצת יותר טובים ו-latency משופר בפעולות בין הליבות. המבנה CCX הזה אמור היה להיות מוטמע ב-Zen2 גם למעבדי Ryzen אבל בסוף הוזז קדימה ל-Zen 3. לפי שנה וחצי הימרתי שככה יהיה בנוי ה-CPU של הדור הבא אבל ברגע שהכריזו על סדרה 3000 וראיתי שהם נשארו עם אותה חלוקת CCX של הדור הראשון הנחתי שזה מחוץ לתמונה. מאוד נחמד אם נכון,נשמע שהוא די בטוח בזה.
-כל מיני דיבורים על למה TF זה לא כל התמונה בלה בלה
-טוען שיש עדיין חלקים ב-SOC של ה-XSX שלא דיברו עליהם.
קיאו,אני אשמח אם תראה את הסרטון ותגיד לנו כמה ממה שהוא אומר זה בולשיט וכמה אשכרה נכון,כי האינטרנט מאוד חלוק לגבי התוכן של הבחור הזה.
Klayman כתב:צפיתי בדמו שוב - הוא ממש מרשים אבל שתי נקודות שלא ראיתי שעלו פה -
1. כל הדמו הזה אולי היה שחיק, אבל היה עולם ריק לחלוטין. לא היו אויבים, לא היו שום מערכות כמעט לקשרי גומלין כלשהן... מעניין כמה כל אלו היו פוגעים בגרפיקה/ביצועים.
2. הנקודה שהיא דואה/מעופפת - היא לא בזמן משחק. זה נראה כמו סרטון (הקטע שהמצלמה מאבדת אותה ואז חוזרים אליה פתאום), וזה נראה שהיא לא ממש יכולה לעצור שם על כל צלע שהיא תרצה.
בקיצור, אהבתי, אבל חוזר לדעה המקורית שלי - רוצה לראות משחק אמיתי שרץ, עם מערכות, אינטראקציה, אוייבים, משהו אחר חוץ מאבק וסלעים, אולי?
Laskin כתב:Kazz כתב:דין אחר לאפיק?
אותו דין בדיוק.
על וואלב הפסיקו לצחוק אחרי שהוציאו עכשיו את ALYX.
אם אפיק לא יוציאו עוד 3-6 שנים משחק - נצחק גם עליהם.
swiss-the-engine כתב:אבל נראה לי אפיק אמרו שהם ממירים את המשחק לאנריל 5 שנה הבאה לא?
אגב המים בדמו היו מעאפנים ממש לדעתי. בערך 0 התקדמות.
Klayman כתב:פשוט נדב פה לגלג על ''אלה שהתבכיינו על טק דמו''.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 18 אורחים