swiss-the-engine כתב:התחלתי לשחק בווי'צר... גרפיקה לא טובה באקס בוקס. מה זה הדיאלוגים האלה? לא זוכר מתי יצא לי להיתקל בדיאלוגים כל כך גרועים במשחק. המשחקיות אחלה בינתיים וזה מה שחשוב אבל אין ספק שמרגישים שזה ממש לא AAA. לא מובן לי האנשים שמתפלאים שפולנים הוציאו משחק "כל כך" מושקע. ציפיתי ליותר.
Kazz כתב:לפני איזה שבועיים הם הוציאו פאטץ' שעשה שינויים רבים במערכת הקרב.
DrKeo כתב:סיימתי את tr, לדעתי זה המשחק הכי טוב בז׳אנר אולי אחרי אנצ׳רטד 2. פשוט נהנתי מכל רגע, משחק מצויין וגם לא רע על העין. עכשיו אני תוהה לאיזה משחק לעבור, אני חושב על לסיים קצת dlc של בטמן ולעבור להיטמן.
Klayman כתב:אם TR היה קצר בשלוש שעות, הוא היה משחק הרבה יותר טוב לדעתי.
Klayman כתב:בעיקר כל הסוף נמרח לי.. לא'דע.. לי לקח קצת יותר זמן לסיים אותו (בערך 14 שעות) כי גם הסתובבתי קצת בעולם של המשחק וחיפשתי אקסטרות כמו הקברים הנסתרים ועוד חפצים לאיסוף.. בUC2 אין את המימד של חקירת האזור הרי.. בכל מקרה, הוא הרגיש לי ממש מתיש בשעתיים-שלוש האחרונות שלו, וכבר הפך ל''מטלה'' לסיום, ולא משחק שרציתי לראות מה קורה בסופו.. שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שסה''כ הוא משחק מצויין! פשוט קצת ''לא מהודק'' בחלקים מסויימים.
אההה ומתן - SR3 הוא משחק אדיר! פשוט אחד המצחיקים והמקוריים שיצא לי לשחק. דוגמא מופתית לטעמי למשחק עולם פתוח שהלך לכיוון לגמרי משלו, עם הומור, משימות מעניינות ומקוריות שכמעט ולא חוזרות על עצמן ודמויות חזקות ומשעשעות. היתרון הכי גדול שלו בעיני על משחקי עולם פתוח אחרים, הוא שלגמרי יכולת להכנס אליו לעשר דקות, לזרוע תוהו ובוהו ולצאת. או לעשות איזו משימה מפגרת של ''הונאת ביטוח'' שמורכבת מזה שאתה צריך שכמה שיותר מכוניות יפגעו בך ותעוף כמה שיותר גבוה/תקבל כמה שיותר מכות על הקרקע.
matangt8 כתב:טוב עשיתי בSAINTS ROW 3 100% אחרי 50 שעות. משחק ממש כיף.
Klayman כתב:
איך הם השתמשו בתקנים פתוחים לDOCX לפני גרסאת 2007 אם רק בגרסאת 2007 השיקו את פורמט DOCX?
Klayman כתב:
היטמן הוא משחק מאוד תובעני לדעתי. במיוחד אם משחקים ברמות הגבוהות ומתחילים מחדש בכל פעם שמישהו רואה אותך. אבל תכלס? הוא שווה כל דקה שהשקעתי עליו. הוא פשוט מדהים. יש בו ממש מעט קטעים שבהם אמרתי ''אוקיי.. זה לא היה מדהים''. לרוב זה ''WTF?! איך הם חשבו על הדבר הפסיכי הזה?!''
DrKeo כתב:אני חושב שהמשחק ככלל יותר מוצלח מאנצ'רטד פשוט כי יש לו גיימפליי טוב יותר. אין בכלל צל של ספק שהסט פיסס של אנצרטד טובים בהרבה אבל כשמסתכלים על 90% המשחק האחר, גם באנצ'רטד וגם בTR, הכל פשוט הרגיש טוב יותר בTR. האזורים הפתוחים יחסית יחד עם השדרוגים נתנו הרגשה "בטמנית" וגרמו לי לבלות הרבה זמן בכל אזור בזמן שבאנצ'רטד תמיד הרגשתי במסדרון סגור עם נוף נורא יפה. הקרב והפלטפורמה הרגישו לי קצת יותר טוב, אולי זה האלמנטים הטיפה יותר אקטיבים בפלטפורמה של TR (למשל הזינוק עם הגרזן) ואולי זה הריבוי אופציות בפלטפורמה כשלרוב המקומות היה אפשר להגיע בשתי דרכים וחלק מהאזורים ממש פתוחים ונותנים לך לעשות פלטפורמה כמו שבא לך למרות שמבחינת מכניקה עצמה הפלטפורמה בTR היא אולי רק כמה שברירי אחוז יותר טובה מזאת של אנצ'רטד.
ככלל אני חושב שTR משחק הרבה יותר טוב מאנצ'רטד אבל אין ספק שרגעי השיא המטורפים של הסט פיסס שיש באנצ'רטד 2 ו-3 והעלילה והדמויות הכל כך הרבה יותר מעניינים באנצ'רטד יוצרים אצלו עניין מכיוון אחר לגמרי. בסופו של דבר מדובר בשני משחקים נורא דומים כשהאחד מאוד חזק במה שהשני חלש וההפך. אם משהו יכל לשלב את TR ואת אנצ'רטד יחד יצא המשחק בגוף שלישי המושלם
InterAl כתב:יש ל-TR את הנקודות החזקות שלו, אבל בכלליות אנצ'רטד משחק הרבה יותר טוב. מבחינת הפייסינג, האיזון (של רמת הקושי והנשקים), עיצוב השלבים והגיוון - אנצ'רטד לא רואה את TR ממטר. בסה"כ כל משחקי UC גם הרבה יותר כיפיים מ-TR לטעמי. את כולם סיימתי תוך יומיים-שלושה של משחק, בעוד שאת TR עדיין לא טרחתי לסיים עד היום כי אחרי ה-7 שעות הראשונות הוא פשוט נמרח לחלוטין והכל חוזר על עצמו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 6 אורחים