במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 יולי 2013, 10:29

התחלתי לשחק בווי'צר... גרפיקה לא טובה באקס בוקס. מה זה הדיאלוגים האלה? לא זוכר מתי יצא לי להיתקל בדיאלוגים כל כך גרועים במשחק. המשחקיות אחלה בינתיים וזה מה שחשוב אבל אין ספק שמרגישים שזה ממש לא AAA. לא מובן לי האנשים שמתפלאים שפולנים הוציאו משחק "כל כך" מושקע. ציפיתי ליותר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 יולי 2013, 02:05

swiss-the-engine כתב:התחלתי לשחק בווי'צר... גרפיקה לא טובה באקס בוקס. מה זה הדיאלוגים האלה? לא זוכר מתי יצא לי להיתקל בדיאלוגים כל כך גרועים במשחק. המשחקיות אחלה בינתיים וזה מה שחשוב אבל אין ספק שמרגישים שזה ממש לא AAA. לא מובן לי האנשים שמתפלאים שפולנים הוציאו משחק "כל כך" מושקע. ציפיתי ליותר.

אני לא יודע איך זה באקסבוקס אבל בפיסי הוא בטופ חמשת המשחקים הכי יפים ויש לו Art מהמם. אני לא יודע מה הבעיה האישית עם הדיאלוגים, אני גם כרגע בסיבוב שני ונהנה מכל רגע. המשחק הוא RPG הרבה יותר איכותי מכל דבר שBioware הוציאו מאז BG2 לדעתי. גם מערכת הקרב היא קלילה וכיפית, הם בערך החברה היחידה שאני זוכר שהצליחו באמת לאחד פורמט של משחק אקשן עם משחק RPG עמוק. המשחק הוא בטירוף משחק AAA, גם בגודל ההפקה וגם בציונים שלו, וזה לא קשור לדעה האישית שלי או שלך.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 יולי 2013, 19:55

לפני איזה שבועיים הם הוציאו פאטץ' שעשה שינויים רבים במערכת הקרב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 07 יולי 2013, 20:13

Kazz כתב:לפני איזה שבועיים הם הוציאו פאטץ' שעשה שינויים רבים במערכת הקרב.

כמו מה? אני משחק כרגע ולפני שנתיים גם שיחקתי וזה מרגיש לי בדיוק אותו הדבר.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 07 יולי 2013, 21:17

http://www.pcgamesn.com/gigantic-witche ... animations

http://www.pcgamer.com/2013/06/19/the-w ... her-3-dev/

צריך להוריד את זה בנפרד ולהתקין. זה מוגדר כ'מוד' למרות שמדובר במדובר בעבודתו של אחד המפתחים של ויצ'ר 2 ושCDPR הודיעו ופירסמו על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2013, 02:35

סיימתי את tr, לדעתי זה המשחק הכי טוב בז׳אנר אולי אחרי אנצ׳רטד 2. פשוט נהנתי מכל רגע, משחק מצויין וגם לא רע על העין. עכשיו אני תוהה לאיזה משחק לעבור, אני חושב על לסיים קצת dlc של בטמן ולעבור להיטמן.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 יולי 2013, 05:52

לדעתי הוא טוב יותר מאנצרטד 2

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2013, 09:41

DrKeo כתב:סיימתי את tr, לדעתי זה המשחק הכי טוב בז׳אנר אולי אחרי אנצ׳רטד 2. פשוט נהנתי מכל רגע, משחק מצויין וגם לא רע על העין. עכשיו אני תוהה לאיזה משחק לעבור, אני חושב על לסיים קצת dlc של בטמן ולעבור להיטמן.

באמת אחד המשחקים המהנים שיש,זה נראה שבנו את המשחק נטו בשביל כיף בלי שאכפת להם שהם רומסים כל אמינות עלילתית או את הדמות,עדיין מצחיק אותי שלארה נגעלת מלגעת בגופה של טייס כדי לחפש עליו MEDKIT אבל דקה אחרי זה אני תוקע לבנאדם מקוש בעין ומבצע BRUTAL KILL עם השוטגן כשהיא משכיבה אותוו ודופקת לו כדור במוח.
במשחק הזה הפער בין העולם הריאליסטי שבנו שלוקח את עצמו כל כך ברצינות עם לארה הרגישה והשברירית לבין הגיימפליי הוא הכי חד שיש וגורם לאנצ'רטד להראות כמו סרט של וודי אלן בהשוואה.
אבל שוב,זה נראה שהם הלכו על מקסימום כיף גם אם זה מתנגש עם כל השאר,אלימות מוגזמת כמו לתקוע למישהו מקוש בראש או לבצע FINISH ברוטאלי עם שאטגן זה כיף?יופי אז תכניסו את זה למשחק :)

הוא באמת אחד הטובים בז'אנר אחרי אנצ'רטד 2,הוא מציע יותר חופש בגיימפליי לעומת אנצ'רטד 2 אבל מצד שני הוא לא מדגדג אותו ב SET PIECES שרובם די חלשים ולא יצירתיים ומתמצים בזה שהכל מתפרק סביבך וצריך לברוח,הגאנפליי שלו יותר כיפי מאנצ'רטד בהרבה אבל מצד שני העלילה והכתיבה גרועים ברמות (למרות שיכולים להיות מעט מהנים למי שחובב קצת טראש כמוני :)) ולא מדגדגים את אנצ'רטד 2,הפלטפורמה בשניהם אוטומטית וזהה וגם הפאזלים לא מתוחכמים במיוחד אבל באנצ'רטד 2 הם באים יותר כחלק מהסיפור המרכזי והם משתלבים יפה יותר בעולם ובסיפור בעוד שב TR רובם נמצאים כמשימות צדדיות וזו עוד נקודת לזכות אנצ'רטד 2,ויש כאמור גם את העניין שהפער בין הגיימפליי לסיפור חמור במיוחד על רקע כל הטון הרציני והבוגר שהם ניסו לעשות מה שיוצר תוצאה די קומית ונלעגת.

אני חושב שבחבילה הכוללת אנצ'רטד 2 משחק טוב יותר,במיוחד אם מתחשבים בזה שהוא יצא ב 2009 וטומב ריידר יצא רק השנה אחרי שהז'אנר הזה נלעס ונטחן מכל הכיוונים,ובכל זאת הצליח לרענן אותו ולהיות מאוד כיפי ועל כך ההישג הגדול שלו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יולי 2013, 10:11

אם TR היה קצר בשלוש שעות, הוא היה משחק הרבה יותר טוב לדעתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 09 יולי 2013, 11:25

אני עכשיו משחק בSAINTS ROW 3,אחד המשחקים הכי מצחיקים ומהנים ששיחקתי בתקופה האחרונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2013, 11:52

Klayman כתב:אם TR היה קצר בשלוש שעות, הוא היה משחק הרבה יותר טוב לדעתי.

אילו קטעים היו ארוכים מדי לדעתך?

אני חושב שאם דבקת רק בסיפור אז הקמפיין שלו היה באורך סביר לגמרי,לחתוך אותו ב 3 שעות זה מה,בערך 8 שעות של קמפיין? נראה לי מעט מדי,אפילו אנצ'רטד 2 שיותר לניארי ממנו והיה הדוק למקסימום היה יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 יולי 2013, 12:14

בעיקר כל הסוף נמרח לי.. לא'דע.. לי לקח קצת יותר זמן לסיים אותו (בערך 14 שעות) כי גם הסתובבתי קצת בעולם של המשחק וחיפשתי אקסטרות כמו הקברים הנסתרים ועוד חפצים לאיסוף.. בUC2 אין את המימד של חקירת האזור הרי.. בכל מקרה, הוא הרגיש לי ממש מתיש בשעתיים-שלוש האחרונות שלו, וכבר הפך ל''מטלה'' לסיום, ולא משחק שרציתי לראות מה קורה בסופו.. שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שסה''כ הוא משחק מצויין! פשוט קצת ''לא מהודק'' בחלקים מסויימים.

אההה ומתן - SR3 הוא משחק אדיר! פשוט אחד המצחיקים והמקוריים שיצא לי לשחק. דוגמא מופתית לטעמי למשחק עולם פתוח שהלך לכיוון לגמרי משלו, עם הומור, משימות מעניינות ומקוריות שכמעט ולא חוזרות על עצמן ודמויות חזקות ומשעשעות. היתרון הכי גדול שלו בעיני על משחקי עולם פתוח אחרים, הוא שלגמרי יכולת להכנס אליו לעשר דקות, לזרוע תוהו ובוהו ולצאת. או לעשות איזו משימה מפגרת של ''הונאת ביטוח'' שמורכבת מזה שאתה צריך שכמה שיותר מכוניות יפגעו בך ותעוף כמה שיותר גבוה/תקבל כמה שיותר מכות על הקרקע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 יולי 2013, 12:36

לא סתם תהיתי מה לדעתך היה מתיש יותר מדי,המשחק היה לי נורא כיפי פשוט וזה לא שיש יותר מדי גלים סטייל אנצ'רטד שיכולים להתיש לפעמים (יש כמה קטעים כאלו אבל לא יותר מדי),אתה גם לא צריך לחקור את האי אם אתה מתחיל להתעייף,תכל'ס זה לא שיש שם יותר מדי דברים מעניינים,העלילה לא משהו מיוחד שאתה חייב ללמוד עליה עוד ומשימות האיסוף למיניהן והאתגרים זה אולי משהו על הדרך,רק משועממים כמוני או אנשים כמו קאזז ששונאים את המשחק ועושים בו 100 אחוז עושים את המטלות הללו :)
רק את הקברים האלטרנטיבים הייתי ממליץ לעשות וזו לא חקירה קשה יותר מדי עם כל הסימונים הלבנים הבוהקים שיש על הקירות ליד כל קבר,ההודעות של "אתה בקרבת קבר" והראיית אינסטינקט שלך,המשחק מאוד מקל מהבחינה הזו עם כל העזרים שהוא דוחף ולא רוצה להתיש אותך .

וכן גם אני לא מתתי לראות את הסוף או משהו,העלילה די היתה מטופשת בשלב מסויים,אבל מבחינת גיימפליי לא זוכר שהיה משהו מתיש בסוף אלא אם כן אתה מתייחס לכמה רגעים האחרונים עם
ספויילר: הצג
הגלי אויבים העל טבעיים
.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 09 יולי 2013, 14:14

Klayman כתב:בעיקר כל הסוף נמרח לי.. לא'דע.. לי לקח קצת יותר זמן לסיים אותו (בערך 14 שעות) כי גם הסתובבתי קצת בעולם של המשחק וחיפשתי אקסטרות כמו הקברים הנסתרים ועוד חפצים לאיסוף.. בUC2 אין את המימד של חקירת האזור הרי.. בכל מקרה, הוא הרגיש לי ממש מתיש בשעתיים-שלוש האחרונות שלו, וכבר הפך ל''מטלה'' לסיום, ולא משחק שרציתי לראות מה קורה בסופו.. שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שסה''כ הוא משחק מצויין! פשוט קצת ''לא מהודק'' בחלקים מסויימים.

אההה ומתן - SR3 הוא משחק אדיר! פשוט אחד המצחיקים והמקוריים שיצא לי לשחק. דוגמא מופתית לטעמי למשחק עולם פתוח שהלך לכיוון לגמרי משלו, עם הומור, משימות מעניינות ומקוריות שכמעט ולא חוזרות על עצמן ודמויות חזקות ומשעשעות. היתרון הכי גדול שלו בעיני על משחקי עולם פתוח אחרים, הוא שלגמרי יכולת להכנס אליו לעשר דקות, לזרוע תוהו ובוהו ולצאת. או לעשות איזו משימה מפגרת של ''הונאת ביטוח'' שמורכבת מזה שאתה צריך שכמה שיותר מכוניות יפגעו בך ותעוף כמה שיותר גבוה/תקבל כמה שיותר מכות על הקרקע.

10 דקות? אני לא מצליח לעזוב את השלט בגללו חחח רק לזרוע הרס בעיר ולהתעסק על STAG שיש לך את המטוס שלהם ושכולם דורפים אחריך זה מספק. אגב לגבי TR אני מסכים,סיימתי אותו פעמיים והוא דיי תוכן מים לקראת הסוף (במיוחד שהסוף שלו לא משהו מיוחד) אבל כן הוא עדיין מהנה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יולי 2013, 16:34

אני חושב שהמשחק ככלל יותר מוצלח מאנצ'רטד פשוט כי יש לו גיימפליי טוב יותר. אין בכלל צל של ספק שהסט פיסס של אנצרטד טובים בהרבה אבל כשמסתכלים על 90% המשחק האחר, גם באנצ'רטד וגם בTR, הכל פשוט הרגיש טוב יותר בTR. האזורים הפתוחים יחסית יחד עם השדרוגים נתנו הרגשה "בטמנית" וגרמו לי לבלות הרבה זמן בכל אזור בזמן שבאנצ'רטד תמיד הרגשתי במסדרון סגור עם נוף נורא יפה. הקרב והפלטפורמה הרגישו לי קצת יותר טוב, אולי זה האלמנטים הטיפה יותר אקטיבים בפלטפורמה של TR (למשל הזינוק עם הגרזן) ואולי זה הריבוי אופציות בפלטפורמה כשלרוב המקומות היה אפשר להגיע בשתי דרכים וחלק מהאזורים ממש פתוחים ונותנים לך לעשות פלטפורמה כמו שבא לך למרות שמבחינת מכניקה עצמה הפלטפורמה בTR היא אולי רק כמה שברירי אחוז יותר טובה מזאת של אנצ'רטד.

ככלל אני חושב שTR משחק הרבה יותר טוב מאנצ'רטד אבל אין ספק שרגעי השיא המטורפים של הסט פיסס שיש באנצ'רטד 2 ו-3 והעלילה והדמויות הכל כך הרבה יותר מעניינים באנצ'רטד יוצרים אצלו עניין מכיוון אחר לגמרי. בסופו של דבר מדובר בשני משחקים נורא דומים כשהאחד מאוד חזק במה שהשני חלש וההפך. אם משהו יכל לשלב את TR ואת אנצ'רטד יחד יצא המשחק בגוף שלישי המושלם :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 יולי 2013, 08:00

בגלל Game Grumps (ערוץ let's play מאוד מאוד מאוד מצחיק ומוצלח ביטיוב), התחלתי לשחק CIV 5 שוב.
הם התחילו סדרה של CIV 5. כל פרק הוא שעה, שבה הם משחקים ומדברים ומספרים בדיחות. הם בעיקר עושים שטויות, כי לאף אחד מהם אין ממש מושג איך לשחק (הם לא ידעו שאפשר לרפא יחידות. הם לא ידעו מה לעשות עם great people, הם לא שמו לב לחצי מהיחידות שלהם, רוב הזמן), אבל זה עדין נורא מצחיק וגרם לי לגירוד להתחיל משחק חדש.

אז התחלתי משחק, במפה של כדור הארץ, עם 4 שחקנים בסה"כ (3 מחשב ואני). ו...נשאבתי לזה לכמה שעות. שכחתי כמה המשחק הזה כיף :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 12 יולי 2013, 09:38

טוב עשיתי בSAINTS ROW 3 100% אחרי 50 שעות. משחק ממש כיף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 יולי 2013, 10:49

matangt8 כתב:טוב עשיתי בSAINTS ROW 3 100% אחרי 50 שעות. משחק ממש כיף.

כבר :shock:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 יולי 2013, 05:41

טוב נישאר לי העולם האחרון (חוץ מהסודי עם יש כזה ) ,במאריו U
אבל החלטתי קודם כל לאסוף את כל הכוכבים
אספתי כבר את הרוב

אני פשוט רוצה לעבור את המשחק ב100% ,לפני שאני קונה את הDLC של לויגי \

התחלתי גם לשחק בBUNK אדוונצור ,באמולטור לטורבוגרפיקס 16

התחלתי גם את המשחקי טומב רידר לGBC ,אבל אני יצפה בסרטונים במקום ,הם גרועים
התחלתי את טומב רידר אנגל אוף דרקנס

וזהו בינתים
שאני יעבור את מאריו אני מתכנן לשחק בנינגה גאידן 3 לWIIU

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 יולי 2013, 12:18

Klayman כתב:
איך הם השתמשו בתקנים פתוחים לDOCX לפני גרסאת 2007 אם רק בגרסאת 2007 השיקו את פורמט DOCX?

כי מדובר פה בסטנדרט של מסמכים: בפועל הוא יצא קצת לפני אופיס 2007 עצמו. לא שהיה לו יותר מידי שימוש לפני זה.

Klayman כתב:
היטמן הוא משחק מאוד תובעני לדעתי. במיוחד אם משחקים ברמות הגבוהות ומתחילים מחדש בכל פעם שמישהו רואה אותך :P. אבל תכלס? הוא שווה כל דקה שהשקעתי עליו. הוא פשוט מדהים. יש בו ממש מעט קטעים שבהם אמרתי ''אוקיי.. זה לא היה מדהים''. לרוב זה ''WTF?! איך הם חשבו על הדבר הפסיכי הזה?!''

מצטרף להמלצה עליו. אני משחק אותו רק בנורמל, אבל אני מנסה לעבור את כל השלבים עם Suit only ועם Remain Undetected בשביל הבונוסים שלהם, מה שאומר להתחיל מחדש כל פעם שקולטים אותם וגם אי אפשר לתחמן עם בגדים בשביל שלא יזהו אותך. זה מאד מאתגר לשחק ככה, והאמת היא שבגלל מבנה השלבים אין לי בעיה לשחק אותו בon ו-off כל פרק בנפרד.

זה מדהים כמה אפשרויות הם פתחו לך בחלק מהשלבים: ברמות הקושי הנמוכות יותר המשחק הזה בתכלס יכול להיות מאד קל אם אין לך בעיה שיגלו אותך ולא איכפת לך להוציא התנקשויות מעניינות. יש שלבים שיכולתי לסיים בפחות משלוש דקות בצורה הזו, אבל בשביל לעבור אותם כמו שאני רוצה זה עניין של הרבה מאד זמן משחק על איסוף מודיעין, ולא מעט טעינות מחדש.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 יולי 2013, 19:47

גם אני נהניתי מאוד מההיטמן החדש. אם משחקים על expert ומנסים להשיג silent assassin איפה שרק אפשר - הוא בהחלט מאתגר ונורא כיף. blood money עדיין משחק טוב יותר, אבל גם absolution לא פראייר בכלל. הוא גם משחק ארוך מאוד... לקח לי משהו בסביבות ה-27 שעות לסיים אותו.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 יולי 2013, 19:52

DrKeo כתב:אני חושב שהמשחק ככלל יותר מוצלח מאנצ'רטד פשוט כי יש לו גיימפליי טוב יותר. אין בכלל צל של ספק שהסט פיסס של אנצרטד טובים בהרבה אבל כשמסתכלים על 90% המשחק האחר, גם באנצ'רטד וגם בTR, הכל פשוט הרגיש טוב יותר בTR. האזורים הפתוחים יחסית יחד עם השדרוגים נתנו הרגשה "בטמנית" וגרמו לי לבלות הרבה זמן בכל אזור בזמן שבאנצ'רטד תמיד הרגשתי במסדרון סגור עם נוף נורא יפה. הקרב והפלטפורמה הרגישו לי קצת יותר טוב, אולי זה האלמנטים הטיפה יותר אקטיבים בפלטפורמה של TR (למשל הזינוק עם הגרזן) ואולי זה הריבוי אופציות בפלטפורמה כשלרוב המקומות היה אפשר להגיע בשתי דרכים וחלק מהאזורים ממש פתוחים ונותנים לך לעשות פלטפורמה כמו שבא לך למרות שמבחינת מכניקה עצמה הפלטפורמה בTR היא אולי רק כמה שברירי אחוז יותר טובה מזאת של אנצ'רטד.

ככלל אני חושב שTR משחק הרבה יותר טוב מאנצ'רטד אבל אין ספק שרגעי השיא המטורפים של הסט פיסס שיש באנצ'רטד 2 ו-3 והעלילה והדמויות הכל כך הרבה יותר מעניינים באנצ'רטד יוצרים אצלו עניין מכיוון אחר לגמרי. בסופו של דבר מדובר בשני משחקים נורא דומים כשהאחד מאוד חזק במה שהשני חלש וההפך. אם משהו יכל לשלב את TR ואת אנצ'רטד יחד יצא המשחק בגוף שלישי המושלם :)

יש ל-TR את הנקודות החזקות שלו, אבל בכלליות אנצ'רטד משחק הרבה יותר טוב. מבחינת הפייסינג, האיזון (של רמת הקושי והנשקים), עיצוב השלבים והגיוון - אנצ'רטד לא רואה את TR ממטר. בסה"כ כל משחקי UC גם הרבה יותר כיפיים מ-TR לטעמי. את כולם סיימתי תוך יומיים-שלושה של משחק, בעוד שאת TR עדיין לא טרחתי לסיים עד היום כי אחרי ה-7 שעות הראשונות הוא פשוט נמרח לחלוטין והכל חוזר על עצמו.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 יולי 2013, 20:57

swiss-the-engine כתב:כבר :shock:

ככה זה משחק באותו משחק עד שעה 4-5 בבוקר כל יום :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 יולי 2013, 23:23

InterAl כתב:יש ל-TR את הנקודות החזקות שלו, אבל בכלליות אנצ'רטד משחק הרבה יותר טוב. מבחינת הפייסינג, האיזון (של רמת הקושי והנשקים), עיצוב השלבים והגיוון - אנצ'רטד לא רואה את TR ממטר. בסה"כ כל משחקי UC גם הרבה יותר כיפיים מ-TR לטעמי. את כולם סיימתי תוך יומיים-שלושה של משחק, בעוד שאת TR עדיין לא טרחתי לסיים עד היום כי אחרי ה-7 שעות הראשונות הוא פשוט נמרח לחלוטין והכל חוזר על עצמו.

אין מה לעשות, מחוץ לקטעי תסרוט הבאמת מדהימים שיש איזה 5-6 כאלה בכל משחק הוא פשוט משחק מאוד מאוד ביינוני. TR עם האזורים הפתוחים יותר שלו, הפלטפורמה היותר מעניינת וגם הקרב היותר מעניין בשילוב עם השידורגי נשקים ואלמנטים ה"בטמניים" פשוט יוצרים משחק הרבה יותר טוב. אם היית מוריד מTR את הקטעי תסרוט האקשניים והיית מוריד מאנצ'רטד את קטעי התסרוט האקשניים היית מקבל משחק TR מעולה ומשחק אנצ'רטד סוג ב'. בנושא הרציפות של לסיים אותו, אנצ'רטד משחק של 7-8 שעות ו-TR לקח לרוב אנשים שאני מכיר בערך 14 שעות לסיים כך שמה לעשות, בהחלט היה אפשר לדחוס אותו קצת יותר. אין ספק שאנצ'רטד הוא משחק הרבה יותר ADD כך שהרבה יותר קל לסיים אותו בישיבות רצופות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 יולי 2013, 00:16

מערכת הקרב של TR היא יותר מעניינת רק על הנייר. בפועל הביצוע לא מספיק טוב והיא מאוד חדגונית. 95% מהמשחק עברתי באמצעות צליפות עם הקשת בלבד, כמעט בלי לזוז מהמקום ועם אתגר מינימלי. אולי יש הרבה כלים ואפשרויות בתיאוריה, אבל בתכלס אין שום סיבה אמיתית להשתמש בהם. אחרי שעתיים עברתי לשחק על גיימפד רק כדי להרגיש איזשהו אתגר. האלמנטים הבאטמניים וכל השאר הם נחמדים - אבל לא מספיק מפותחים או מעניינים. סה"כ משחק לא רע, אבל לא ממש בליגה של UC לטעמי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים