E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 14:53

נחיה ונראה... על GT לPS4 הוא כבר הגיב ב-2013 ואמר:
"The PlayStation 4 game which we'll likely call GT7 will be done in about a year or two, I think"
ובהזדמנויות אחרות אמר שיצא ב"2015/2016", וכו'... אז כן, אפשר שלא להאמין לו. אבל אני נוטה דווקא כן להאמין לו הפעם, הוא נשמע די נחרץ בדעתו שהפיתוח לא יהיה כ"כ ארוך, וחוץ מזה שהמשחק אמור לפעול על אותו מנוע, או לפחות אותו מנוע פיזיקה, כך שלא צריך להתחיל פה משהו מהתחלה.
בעניין הפרימיום-לא-פרימיום, זה באמת עלוב גם בעיניי, וחבל שמכניסים תוכן זבל עם תוכן זהב, אבל יפנים... לך תבין. מקווה שאם יהיה לי אותו - אוכל איכשהו לסמן V בהגדרות על ההגדרה:
Do not allow lazy-ass non-premiun cars on my fucking TV screen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 14:54

נראה לי ברור שזה GT מלא, ונשמע לי הכי אופטימי זה סוף 2016 לפי הניסוח שלו ואם יקרה גם התסריט הצפוי זה עוד עלול להדחות ל 2017.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 14:57

Laskin כתב:נחיה ונראה... על GT לPS4 הוא כבר הגיב ב-2013 ואמר:
"The PlayStation 4 game which we'll likely call GT7 will be done in about a year or two, I think"
ובהזדמנויות אחרות אמר שיצא ב"2015/2016", וכו'... אז כן, אפשר שלא להאמין לו. אבל אני נוטה דווקא כן להאמין לו הפעם, הוא נשמע די נחרץ בדעתו שהפיתוח לא יהיה כ"כ ארוך, וחוץ מזה שהמשחק אמור לפעול על אותו מנוע, או לפחות אותו מנוע פיזיקה, כך שלא צריך להתחיל פה משהו מהתחלה.
בעניין הפרימיום-לא-פרימיום, זה באמת עלוב גם בעיניי, וחבל שמכניסים תוכן זבל עם תוכן זהב, אבל יפנים... לך תבין. מקווה שאם יהיה לי אותו - אוכל איכשהו לסמן V בהגדרות על ההגדרה:
Do not allow lazy-ass non-premiun cars on my fucking TV screen

כן, שמענו את החיי בסרט הזה. GT7 יהיה מוכן IN A YEAR OR TWO? באמת? כי שנה וחצי כבר עברו ואין שום GT, גם את הקטע של ה"TWO" אנחנו עוברים בדצמבר הקרוב. תעשה לי טובה לאסקין, ממתי הם עומדים בזמנים בפליפוני? הם יכריזו עליו ל2016 ובטח הוא ידחה ל2017.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 15:05

אני הפעם מוכן לשים כסף שGT7 יוצא לכל המאוחר בחגים 2016, ואני מהמר דווקא על הקיץ.
כן, זה יהיה שנתיים וחצי, אבל זה בטווח הסביר.
ויש מצב טוב מאוד לדמו/פרולוג כבר בחגים האלו... אבל אני לא הולך להמשיך את הויכוח הזה, יש לנו בדיוק עוד שבוע עד שנדע פחות או יותר את התשובות לגביו :)

אגב, בניגוד למה שחושבים פה, דווקא מרגע שהם מודיעים על תאריך הם יחסית עומדים בו, ובדרך כלל חושפים את המשחקים שלהם לראשונה בטווח של שנה מקסימום עד הרגע שהם יוצאים...
העניין איתם זה שלוקח זמן רב בין חשיפה לחשיפה, אבל אם נראה את GT7 השנה בE3 - זה כמעט מחייב שהוא יוצא בתוך מקסימום שנה, לפי הרקורד שלהם. אולי אני טועה, אבל מבירור על GT3-7 זה מה שקרה, ואני לא חושב שלפני כן היה כל כך שונה.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 10 יוני 2015, 15:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 15:08

Laskin כתב:אני הפעם מוכן לשים כסף שGT7 יוצא לכל המאוחר בחגים 2016, ואני מהמר דווקא על הקיץ.
כן, זה יהיה שנתיים וחצי, אבל זה בטווח הסביר.
ויש מצב טוב מאוד לדמו/פרולוג כבר בחגים האלו... אבל אני לא הולך להמשיך את הויכוח הזה, יש לנו בדיוק עוד שבוע עד שנדע פחות או יותר את התשובות לגביו :)

סבבה, נגלה בקרוב, אני רק אומר שחגים 2016 נשמע לי הכי אופטימי שקיים. להזכיר לך שהיית בטוח שהמשחק יצא ב2015 ואמרת גם אז שאין סיבה שלא יצליחו להוציא אותו לחגים 2015 :)

אני אגלה לך סוד, יש סיבה למה לא יספיקו. כי פליפוני חברה עם הספק קטסטרופה, פרולוג לקח להם 3 שנים. אפילו GT6, משחק שהוא שדרוג של GT5 (אפילו המכוניות הן פורט ישיר!) שרוב החברות מוציאות בשנתיים בהליכה, לקח להם 3 שנים. אז מנוע חדש לגמרי על דור חדש לגמרי עם מכוניות ברמה חדשה לגמרי יקח להם שנתיים וחצי? תרשה לי לזלזל :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 15:12

עדכנתי את ההודעה הקודמת... הרקורד שלהם איום בעניין החשיפות, אבל לוקח להם פחות משנה מרגע החשיפה. אז רק במידה והוא לא יוכרז עד החגים - זה ישמע לי הגיוני שהוא גם לא יצא לפני חגים 2016.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 15:15

Laskin כתב:עדכנתי את ההודעה הקודמת... הרקורד שלהם איום בעניין החשיפות, אבל לוקח להם פחות משנה מרגע החשיפה. אז רק במידה והוא לא יוכרז עד החגים - זה ישמע לי הגיוני שהוא גם לא יצא לפני חגים 2016.

תלוי איך אתה מסתכל על זה כי GT5 הוכרז ב2006 ויצא ב2010, הפרש של 4 וחצי שנים. אם אתה מדבר על הטריילר הראשון של GT5, הוא יצא שנה וחצי לפני היציאה של המשחק כך שאם אתה רוצה ללכת על סטטיסטיקות עבר אז GT7 יוצא מתישהו בין חגים 2016 לחגים 2019 :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 15:22

בויקיפדיה כתוב שהוא הוכרז באותה שנה, אתה מדבר על הפרולוג אולי. שוב, לא עשיתי מחקר מקיף, אבל על פניו נראה לי שאתה טועה, ואם צודק - אז הוא האנומליה היחידה בסדרה, בעניין הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 15:25

אז וויקיפדיה טועה כי הנה טריילר שלו מE3 2009, שנה וחצי לפני שהוא יצא בחגים 2010:

גם אל תשכח שפליפוני היו בכל מקום באותה תקופה. בE3 2005 הם הכריזו על GT לפס3 בלי שם וכלום, בסוף זה התברר GT HD שיצא עם השיגור. מאוחר יותר, בE3 2006 הם הכריזו על פרולוג שיצא ב2007 ואז ב2009 הם הכריזו על המלא שיצא ב2010. אז לך תדע על מה הם מדברים שם, אולי זה סתם פרולוג ל2016, אולי זה מלא ל2016 אבל בגלל שהם כזה סטודיו כושל הם לא יעמדו גם ב2016. בו נגיד שזה אחד הסטויואים האחרונים שהייתי שם עליהם כסף בלהוציא משחק המשך בזמן סביר :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 יוני 2015, 15:34

DrKeo כתב:אז וויקיפדיה טועה כי הנה טריילר שלו מE3 2009, שנה וחצי לפני שהוא יצא בחגים 2010:

גם אל תשכח שפליפוני היו בכל מקום באותה תקופה. בE3 2005 הם הכריזו על GT לפס3 בלי שם וכלום, בסוף זה התברר GT HD שיצא עם השיגור. מאוחר יותר, בE3 2006 הם הכריזו על פרולוג שיצא ב2007 ואז ב2009 הם הכריזו על המלא שיצא ב2010. אז לך תדע על מה הם מדברים שם, אולי זה סתם פרולוג ל2016, אולי זה מלא ל2016 אבל בגלל שהם כזה סטודיו כושל הם לא יעמדו גם ב2016. בו נגיד שזה אחד הסטויואים האחרונים שהייתי שם עליהם כסף בלהוציא משחק המשך בזמן סביר :)

עכשיו, איפה דיון בן 600 עמודים של פורצה 2/3 מול GTA 5 ומי יותר ריאליסטי. אה, הנה:
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1261541
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 15:54

מקודם כתבת שהוכרז ב-2006 ויצא ב-2010...
ההודעה הקודמת שלך מאשרת שהם מכריזים רשמית שנה (פלוס מינוס) לפני שהמשחק יוצא, כך שאם יכריזו על 7 בעוד שבוע - לכל המאוחר הוא יצא בחגים 2016, עם סבירות גבוהה יותר לקיץ.. שוב - בהתחשב בעבר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 יוני 2015, 16:01

רגע אז יש התערבות? אני אוהב התערבויות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 17:31

טריילר של ראטצ'ט לפס4:

גרסת גיימרסייד:
http://www.gamersyde.com/download_ratchet_clank_e3_trailer-34827_en.html

וואו, מהמם, אני מסתמך על זיכרון פה אבל זה נראה כמו הגראפיקה של הסרט, שזה אומנם מעיד עד כמה הסרט פרימיטיבי ביחס לסרטי אנימציה של פיקסאר ואולפנים אחרים אבל באותה נשימה ממחיש עד כמה המשחק נראה מעולה.

פרטים על המשחק ב PSBLOG:
http://blog.us.playstation.com/2015/06/10/ratchet-clank-on-ps4-where-past-and-future-meet/

תגידו זה שסוני חשפה ככה את המשחק כמה ימים לפני מעיד על כך שיש להם E3 חזק במיוחד? לא ברור לי למה הם לא שמרו את זה למסיבה שלהם, בטח רוצים לדבר על עוד עונה של POWERS ועל גרסת VR של WONDERBOOK במשך 30 דקות והדבר הזה נתקע להם כמו עצם בגרון בין הפרזנטציות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 18:42

מה נסגר, למה כל כך הרבה חשיפות לפני E3? :)

הנה טריילר של HellBlade של נינג'ה תיאורי:

לא טריילר הכי מרשים, מצחיק שהם רושמים בהתחלה שהכל זמן אמת כאילו מישהו יפקפק בזה, רואים שזה לא משחק של 60$ עם כל הכבוד.

והנה גיימפליי באורך 8 דקות של ראטצ'ט:

נראה זהה לקודמים מבחינת גיימפליי, יפה רצח, אין לי ספק שאם אני הם מכניסים מצב תמונה למשחק אפשר לבלבל אנשים בקלות עם הגראפיקה של הסרט.
הסרטון גיימפליי הזה קצת מוזר מבחינה שיווקית, כאילו ככה אינסומניאק החליטה לחשוף את המשחק, ע"י מישהו שסתם משחק בדמו? זה מרגיש כאילו הגיימפליי הזה לא היה מתוכנן לצאת ככה אבל לא יודע כבר, כל החשיפות טרום E3 של משחקים משמעותיים לא ברורה לי מלחתכילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2015, 18:55

ראצ׳ט נראה נחמד מאוד, לא מעבר.
הלבלייד נראה סביר מינוס, אבל אני אהבתי את המשחקים הקודמים שלהם אז אני מניח שאפשר לצפות למשחק מהנה... מקווה לראות גיימפליי נורמלי שלו ממש בקרוב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 19:08

Laskin כתב:ראצ׳ט נראה נחמד מאוד, לא מעבר.
הלבלייד נראה סביר מינוס, אבל אני אהבתי את המשחקים הקודמים שלהם אז אני מניח שאפשר לצפות למשחק מהנה... מקווה לראות גיימפליי נורמלי שלו ממש בקרוב.

מבחינת גיימפליי מסכים, כאיל הואו זהה לחלוטין ל PS3 ולא נראה שניסו לשנות או לרענן יותר מדי מלבד כמה נשקים חדשים ומגניבים (רובה הפיקסלים!), מבחינה ויזואלית לטעמי הוא יפהיפה, בלי להכנס לדיון עד כמה טכנית הוא מרשים או וואטאבר, מבחינת יופי לעיניים הוא בטופ, אינסומניאק אלופים בסגנון הגראפי הקארטוני הזה.

המשחק אגב יעלה 40$ שזה בכלל מגניב, עכשיו אולי נקנה אותו על היום הראשון אם זו תהיה תקופה מתה, לא שיחקתי בראטצ'ט הראשון בכל מקרה (למרות שמדובר כמעט במשחק חדש לגמרי לפי אינסומניאק).

וכן הלבלייד לא נראה משהו, אני מקווה שנראה גיימפליי מורחב יותר כי הטריילר לא עשה עם המשחק חסד, DmC היה ממש אחלה אז אני מקווה לטוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 19:25

Laskin כתב:מקודם כתבת שהוכרז ב-2006 ויצא ב-2010...
ההודעה הקודמת שלך מאשרת שהם מכריזים רשמית שנה (פלוס מינוס) לפני שהמשחק יוצא, כך שאם יכריזו על 7 בעוד שבוע - לכל המאוחר הוא יצא בחגים 2016, עם סבירות גבוהה יותר לקיץ.. שוב - בהתחשב בעבר.

זה תואם למה שאמרתי מקודם, שב2006 הוא הוכרז אבל "לבנתיים" עשו פרולוג וב2009 חשפו את הטריילר הראשון ל5. חגים 2016 זה הכי מוקדם שהמשחק הזה יצא ולדעתי גם 2017 זאת אופציה מצויינת.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 יוני 2015, 19:34

DrKeo כתב:כולם היו מדהימים גרפים לזמנם. אובליביון נחשב לכותר גרפיקת דור הבא הראשון, הוא עצר לאנשים את הנשימה. FO3 היה בנצ'מארק בזמנו וגרסת הPC של סקיירים היא אולי לא BF3 אבל עדין נראתה יותר טוב מכל משחק עולם פתוח בשוק. אם נקח את IGN כדוגמה כי הם בערך האתר היחיד מדרג דברים בנפרד ולכן נותנים ציון לגרפיקה, אובליביון קבל 9.5 בפרזנטציה ו-9 בגרפיקה, FO3 קבל בדיוק אותו דבר וסקיירים קבל 9.5 בגרפיקה ו-9 בפרזנטציה.
FO4 נראה החריג בחבורה, הוא לא נראה כמו כותר דור הבא, יותר כמו רימאסטר של משחק דור קודם. יש הפרש די ענקי כאן, בין משחקים שהובילו גרפיקה של עולם פתוח (ואני בספק אם תמצא משחקי עולם פתוח יפים יותר) לבין משחק שבקושי נראה שהוא שייך בדור הזה.

גם לי לא ברור איך אנשים שכחו לכמה התעלפויות ודום לב גרמה הגרפיקה של המשחקים הקודמים של בתשדה. היום קל לצחוק על האנימציות הקלאנקיות, ומודל התאורה של המשחקים הקודמים נראה מיושן מאד (למעט סקיירים שכבר עשה GI כמו שצריך) - אבל אנשים שוכחים מה היה הסטנדרט של משחקים בזמנו, בדגש על משחקי RPG. אובליביון יצא ב-2006, לפני מאס אפקט, הוויצ'ר ודרגון אייג' - ונראה יותר טוב מהם למרות שאף אחד מהם לא הציג עולם שמתקרב לפתיחות שלו. פולאאוט רץ על מנוע משודרג של אותו המשחק, אבל היה לו סגנון ויזואלי מאד יחודי (לפני שעולם פוסט אפוקליטי חזר כטרנד).

DrKeo כתב:מה שמעניין הוא שבעולם הקולנוע אף אחד לא מסתיר סרטים. ביום שמחליטים לפתח סרט ישר אומרים, לפעמים אפילו שנים מראש. אבל טריילרים והייפ? זה מתחיל רק כמה חודשים לשחרור, גג שנה אלה אם מדובר במקרה סופר חריג כמו בטמן נגד סופרמן.

יש לשני הדברים סיבות לדעתי:
1) מצד אחד אי אפשר להסתיר הפקה של סרט בערך מהשניה שמתחיל הcasting, שלא נדבר על הצילומים בפועל.
2) מצד שני אי אפשר להציג טריילר לסרט לפני שיש לך מספיק חומר מצולם, מעובד וערוך - וגם אין מי שיקנה כרטיסים שנים מראש. אבל במקרה של משחק אתה תמיד יכול להציג CGI מרונדר מראש שמדבר על החזון, או איזו איטרציה מוקדמת של המנוע עם ורטיקל סלייס (שגם ככה מפותח בשביל להדגים לפאבלישר או למשקיעים).

DrKeo כתב:זה כמו ש343 אחראיים על כל מה שהוא היילו, הם אחראיים על כל מה שהוא גירס. זה אומר שהרימייק תחת הכנף שלהם, אפילו אם חברה חיצונית עושה את זה ולכן זאת הכרזה שלהם בE3.

ההימור שלי? הרימייק מוצג במהלך המסיבה עצמה ויוצא בשנה הקרובה. טיזר למשחק הבא האמיתי יוצג בתור הone more thing בסוף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 19:56

אתר שמוקדש ל VR בשם VRFOCUS אומר שסוני הולכת חזק השנה ב E3 על VR, יותר מחצי מהשטח שלה בתערוכה יוקדש ל VR ויציג דמואים של משחקים בלעדיים למורפאוס, גם במסיבת העיתונאים זה הולך לקבל פוקוס גדול במיוחד, אולי זה מסביר את החשיפות המוקדמות שלהם עם אנצ'רטד ראטצ'ט והיילבלייד.

הנה הקופסא הסופית של מירורס אדג'
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 10 יוני 2015, 20:12

הלבלייד זה משחק שמפותח בתוך החברה על ידי צוות של אולי 15 אנשים ובלי יותר מידי משאבים, קחו את זה בחשבון.

אף פעם לא שיחקתי ב Ratchet & Clank אבל הסרטון הזה נראה מגניב אש. במיוחד ויזואלית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2015, 20:28

ראטצ'ט וקלאנק נראה פשוט מאוד מדהים.
פיקסאר במשחק מחשב. בטוח אשחק בו בסופו של דבר.

הלבלייד נראה לי מצוין. אולי זה בגלל הנושא המעניין ואולי זה בגלל שאני ממש מתלהב מנינג'ה ת'אורי מאז שעשיתי מרתון שלהם בטעות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 20:44

אני לא פוסל את היילבלייד או משהו, פשוט חסרה להם טיפונת מודעות עם ה"הכל בזמן אמת" וגם בזמנו שדיברו איתם על המעבר לאינדי הם אמרו לא להגדיר את המשחק שלהם כ"אינדי" מבחינת ההפקה כי הם מכוונים ל AAA, המשחק עדיין נראה לא רע בכלל, כמעט כמו משחק AAA של פס3, שזו אכן ברמה גבוהה יותר בהרבה ממשחק האינדי הממוצע, רק הם טיפה עפים על עצמם מבחינת רמת ההפקה שהם מנסים למכור.

עדיין לא ברור לי המבנה שלו, מדובר בעולם פתוח?
בכל אופן התרשמתי הרבה יותר ממנו מיומן המפתחים הבא:

גרסת גיימרסייד: http://www.gamersyde.com/download_hellblade_dev_diary_the_mind_of_senua-34830_en.html

מראים לא מעט גיימפליי שנראה יותר טוב בהרבה ממה שהטריילר גרם לי לחשוב, נראה שהמשחק יתמקד הרבה בנושא של מחלות נפש, פסיכוזות וכאלה, עדיין קשה להבין איך זה מתקשר לגיימפליי אבל היומן מפתחים בהחלט עשה לי חשק לראות עוד.

תמונה באיכות גבוהה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 יוני 2015, 21:17

bling כתב:אני לא פוסל את היילבלייד או משהו, פשוט חסרה להם טיפונת מודעות עם ה"הכל בזמן אמת" וגם בזמנו שדיברו איתם על המעבר לאינדי הם אמרו לא להגדיר את המשחק שלהם כ"אינדי" מבחינת ההפקה כי הם מכוונים ל AAA, המשחק עדיין נראה לא רע בכלל, כמעט כמו משחק AAA של פס3, שזו אכן ברמה גבוהה יותר בהרבה ממשחק האינדי הממוצע, רק הם טיפה עפים על עצמם מבחינת רמת ההפקה שהם מנסים למכור.

עדיין לא ברור לי המבנה שלו, מדובר בעולם פתוח?
בכל אופן התרשמתי הרבה יותר ממנו מיומן המפתחים הבא:

גרסת גיימרסייד: http://www.gamersyde.com/download_hellblade_dev_diary_the_mind_of_senua-34830_en.html

מראים לא מעט גיימפליי שנראה יותר טוב בהרבה ממה שהטריילר גרם לי לחשוב, נראה שהמשחק יתמקד הרבה בנושא של מחלות נפש, פסיכוזות וכאלה, עדיין קשה להבין איך זה מתקשר לגיימפליי אבל היומן מפתחים בהחלט עשה לי חשק לראות עוד.

תמונה באיכות גבוהה:
תמונה

אני לא חושב שהקטע של IN GAME FOOTAGE הוא התלהבות של "תראו איזה יפה המשחק שלנו". יש מצב שזה התחיל ככה באמת, אבל היום זה נכתב כמעט תמיד ואני חושב שזה פשוט "המשחק נראה ככה. אנחנו לא קילזון ואנחנו לא מנסים לרמות אתכם, או משהו כזה. זה לא CGI".
לפחות, ככה אני רואה את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2015, 22:00

Nigga כתב:
Nucleus_Dawn כתב:אני לא חושב שהקטע של IN GAME FOOTAGE הוא התלהבות של "תראו איזה יפה המשחק שלנו". יש מצב שזה התחיל ככה באמת, אבל היום זה נכתב כמעט תמיד ואני חושב שזה פשוט "המשחק נראה ככה. אנחנו לא קילזון ואנחנו לא מנסים לרמות אתכם, או משהו כזה. זה לא CGI".
לפחות, ככה אני רואה את זה.

מתי ניסו לרמות אותנו עם קילזון? אתה מדבר על מה שהיה לפני 10 שנים או שקרה משהו עם הקילזון האחרון ואני לא יודע.

הוא מדבר על ה 10 שנים, לא רימו אותנו עם הקילזון האחרון ובכלל סוני למדה לקח מה backlash שחטפה בזמנו ועד עכשיו כל חשיפה של גיימפליי ששחררה היתה אותנטית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2015, 23:57

סוני לגמרי למדה, זוכר את הטריילר של אנצ'רטד 4 שהיה לגמרי בזמן אמיתי... כלומר בתוך המנוע... כלומר נכסים אמיתיים בתוך המנוע מבוסס על מרנדר שדומה לדודה של ההוא שעובד בסנטה מוניקה?

ולחדשות אחרות, כנראה שGT יחשף בE3 וקוראים לו GT SPORTS, שונה לגמרי מפורצה MOTOR SPORTS :)
מעניין אם זה שינוי שם או שבאמת מדובר בסוג של "פרולוג".

והנה החיבור של השלט החדש של הONE, אין לי מושג אם זה היה ככה גם בקודם אבל ההטענה היא מיקרו USB. מסתבר שיש בשלט גם גלגלת בקרת ווליום לאוזניות:
תמונה

וקצת היילו 5:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים