Nucleus_Dawn כתב:
ראיתי אותו אתמול. באמת נראה נהדר.
מסיבה כלשהי, המשחק הזה הוא ממש משחק של קיצונים. מצד אחד, יש את הסרטון היפייפה הזה. מצד שני, אני רואה גיימפליי מהאלפא ושם לב שהטקסטורות בסביבה ממש מעפנות (אולי זה פשוט טקסטורות מכווצות בשביל האלפא?) והגיימפליי עצמו נראה לא מדויק ולא מלוטש.
אני לא יודע מה לחשוב עליו. לפעמים הוא מזכיר לי את בורדרלנס ואני מתלהב ולפעמים הוא מזכיר לי את היילו ואני מתבאס.
אני שיחקתי באלפא, הגראפיקה נאה למדי אבל בהחלט רחוקה מלהדהים, יש גם משהו טיפה ROUGH בתמונה, יכול להיות שזה ה AA שהוא מסוג FXAA אבל חסרה קצת חדות, בכל אופן בשביל עולם פתוח היא סבבה, לא בטופ אבל לגמרי servicable בשביל ה SCALE שהמשחק מנסה ליצור.
מבחינת גיימפליי אני לא יודע איך הגעת לזה, הוא דווקא עשוי מצויין, לפחות מבחינת מכניקות, בניית הדמות, קוסטומזציות, ההרגשה של הנשקים וכו', לי אישית משחק בסגנון הזה של היילו בשילוב MMO לא מושך בשיט ולא חשבתי שאגע בו מעבר לשעה ככה, בסוף מצאתי את עצמי מגיע לדרגה הכי גבוהה באלפא ומשחק בכל המודים וגם מסיים אותם, אז ממשחק שבחיים לא הייתי מעיף לעברו מבט הוא הפך למשהו שהייתי עכשיו שוקל לרכוש אם היה קיים (אבל לא ברמה שארכוש אותו כשיצא מול כל התחרות של שאר הגדולים בסוף השנה), הוא באמת עשוי טוב וההרגשה הזו של דמות שאתה בונה ולוקח אותה לכל מקום לא משנה באיזה סגנון משחק אתה ותמיד אתה פוגש אנשים אחרים בין אם במסגרת קמפיין או ב HUB או סתם כשאתה מטייל בעולם...לא יודע, לי נראה שהם פגעו פה במשהו והדבר הזה הולך להיות הצלחה ענקית, לא ציפיתי שמשחק שבכלל לא בטעם שלי בכלל יעביר לי את הזמן ככה.
למרות שלפחות לפי משימת הקמפיין אין ספק שהוא בסגנון היילו כמו ש KEO ציין מאשר משהו מהודק סטייל HL, אבל זה לא היה אפשרי אחרת כי כמו שאמרתי העולם תמיד חי ותמיד יש שחקנים אחרים שמסתובבים בו ויכול פתאום להיות אירוע המוני משותף איתם גם במסגרת של קמפיין ולכן אין אפשרות לשלב תסרוט בתנאים שכאלו, אבל זה מובן במקרה הזה בניגוד להיילו, בכל מקרה הדבר הזה נראה לי יהיה אחד ממפלצות התוכן הכי גדולות שיצאו לקונסולות אי פעם פחות או יותר, אנשים ישחקו בזה עד שיצא דסטיני 2.
DrKeo כתב:יש לי את שניהם באיכות גיימרסייד על הPC, אין מה להשוות בכלל (עם כל הכבוד לתמונות של אנצ'רטד מתוך סטרים ברזולוציה של WII). גם מעבר להכל תוסיף את זה שבאנצ'רטד רואים קילומטרים של ג'ונגל והרים בזמן שבדמו של הקוסם מדובר בחדר קטנטן שיש לו רק קיר אחד ועוד יותר מעבר לזה מדובר בדמו טכני כשאנצ'רטד זה משחק אמיתי שאמור לצאת שנה הבאה.
תסתכל, זה פאקינג CGI:

אתה שוכח שאת הדמו של קייג' יצרו עוד לפני שבכלל היתה קונסולה מוכנה כסוג של RUSH JOB נסיוני רק כדי להתנסות עם הכלים והפיתוח תחת המנוע של BEYOND שדחפו לאקסטרים, אם נוטי דוג היתה בונה לך דמו טכני שנה וחצי אחרי עם כל הידע שלהם והכלים המפותחים יותר שיש להם זה לא כזה מופרך שיגיעו לתוצאה הזו "כהדגמה טכנית", אם דייויד קייג' יצר את הקוסם לפני השיגור תוך כדי שהוא אומר שהמשחק הסופי יראה בהרבה יותר טוב וזה רק המינימום שיצרו בזמן המוגבל שלהם, זה סכ"ה סביר שנוטי דוג תחת תנאים הרבה יותר טובים תיצור את ה"קוסם" שלה שיראה כמו אנצ'רטד, עדיין הגיימפליי יכול להראות דור אחורה ואני מאמין שככה יהיה.