Laskin כתב:כן, כשמחזרו מודלים ברזולוציית 360p ל-1080 - זה היה נראה לא משהו בלשון המעטה. זה לא המצב כיום. המודלים נראים מעולה ולא תשים לב לשום שינוי אם יעבדו עליהן מחדש.
זה לא יהיה רק שכבת צבע, אני אומר רק שהשלב הזה בפיתוח כבר מוכן להם. וכמו שאמרתי המסלולים כן צריכים מתיחה.
הם צריכים לייצר תוכן חדש. וזה לדעתי לוקח לפוליפוני הרבה פחות זמן מאשר העבודה הסיזיפית של מידות כל בורג ובורג שכבר עשו.
לכן יספיקו 3 שנות פיתוח להערכתי כדי להביא משחק חדש, ואתה תראה... הוא יגיע וכנראה בהשקה, ויתקבל הרבה יותר טוב מהמשחק הקודם, כי הוא פחות יתמקד בתחרויות אונליין (או יותר נכון - יתמקד יותר בתוכן סינגל)
bling כתב:
יפה אני דווקא מבסוט, ספיידי זה משחק מסיבי ומושקע יותר שירוויח מזמן פיתוח ארוך יותר. ראצ'ט משחק פשוט יותר שקל להוציא ממנו תוצאות מדהימות מבחינה ויזואלית גם בתחילת הדור, זה יהיה תענוג לראות איך המראה פיקסר נראה על דור חדש.
לאסקין מאיזו בחינה נכשל? זה המשחק ראצ'ט הכי נמכר בסדרה עד היום אז איך זה בדיוק כישלון. גם הציונים מצויינים היו.
matangt6 כתב:bling כתב:
יפה אני דווקא מבסוט, ספיידי זה משחק מסיבי ומושקע יותר שירוויח מזמן פיתוח ארוך יותר. ראצ'ט משחק פשוט יותר שקל להוציא ממנו תוצאות מדהימות מבחינה ויזואלית גם בתחילת הדור, זה יהיה תענוג לראות איך המראה פיקסר נראה על דור חדש.
לאסקין מאיזו בחינה נכשל? זה המשחק ראצ'ט הכי נמכר בסדרה עד היום אז איך זה בדיוק כישלון. גם הציונים מצויינים היו.
הוא לא נכשל בתור משחק שמכר הרבה אבל כן בתור משחק ראטצ'ט ולקנק. המשחק כל כך ניסה לגרום לסרט להיראות יותר טוב ממה שהוא שהם בעצם גרמו לראטצט להיות מיועד לקהל שהמשחק הראשון לא היה מיועד לו. המשחק היה יפה גראפית והמשחקיות הייתה טובה אבל הצורה שהם שיחזרו את הסיפור של המשחק הראשון היה MEH בהחלט. אם המשחק החדש הוא רימייק של המשחק השני (או של השלישי) אני הייתי רוצה לראות את המשחק בטון של המשחקים הקלאסיים שלא מנסים לגרום לסרט סביר מינוס להיראות טוב...
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:Years away?!
אז אולי כן נקבל GOW2 היום? לפחות ברמת הכרזה.
dean כתב:bling כתב:Years away?!
אז אולי כן נקבל GOW2 היום? לפחות ברמת הכרזה.
אם נלך לפי השמועות שרצות בשנה האחרונה, סוני צריכה להחזיר עוד כמה שעות על:
- רימייק לדמון סולס
- פיינל פנטסי חדש
- סיילנט היל חדש
- גראן טוריזמו חדש
- הורייזן חדש
- ראצ'ט וקלנק חדש
- גוד אוף וור חדש
- אנצ'רטד חדש שיפותח ע"י סטודיו חדש
פספסתי משהו?
עזוב שטויות, אף אחד לא באמת יודע מה הולך להיות. לכולם יש ניחושים מושכלים/פחות מושכלים, זה הכל.
יכול מאוד להיות שחלק מה"דליפות" האלה יתממשו ויכול להיות שרובן המוחלט לא. (אפשר לקרוא לזה דליפות אם פשוט מפיצים שמועות על כל אופציה אפשרית?)
מה שאנחנו כן יודעים זה שמדובר בתצוגת תכלית ל PS5 שמקבילה לבמה של E3. אתה לא צריך לדעת יותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 46 אורחים