swiss-the-engine כתב:לא מאמין שהם צריכים עוד זמן... פשוט לא סביר בעליל להוציא 3 משחקים אקסקלוסיביים בפרופיל גבוהה באותה השנה. זה פשוט לא יקרה ולא משנה איזה תירוץ יכתבו בPRESS BRIEFING.
Yahel12 כתב:גירסה בהחלט יכול לצאת ב 2017, לא הייתה שום הודעה רשמית שהוא בפיתוח, מילא טיזר קצרצר שאומר "coming in..." לא הייתה הודעה בE3.. ואני לא חושב שהם צריכים תירוץ ללמה לא להוציא 3 אקסלוסיבים באותה שנה זה הרי ברור.. זה לא משתלם להם.
הם צריכים לשמור מומנטום של מכירות
DrKeo כתב:יש לך אסמכתא על זה שso או רייז לא שייכים למיקרוסופט?
DrKeo כתב:זה כמעט כמו להוציא את פייבל, היילו, פורצה ו-TR באותה שנה
סך הכל שני TPS עם פרופיל גבוה ועוד משחק עולם פתוח שנחשב להיות משחק אמצע כזה, לא נשמע לי כזה מופרך. יש סיכוי טוב שקראקדאון יהיה משחק סוף הקיץ, QB בסביבות מאי ככה וגירס אוקטובר. בטח גם יצא פורצה הורייזן 3 ב2016 אם הם שומרים על הגחלת
swiss-the-engine כתב:היילו קשיח. פייבל משחק ללא אמונה. פורצה לא יצא השנה. TR אקסקלוסיבי אבל לא במובן של אולפן פנימי ואני סבור שזה משפיע.
Klayman כתב:זאת שאלה מעניינת האמת - אתם חושבים שעדיף שהמפיצה תשמור על הזכויות? או שהסטודיו שהגה, פיתח והביא את המשחק לעולם ישמור אותן? לא בטוח מה דעתי.
DrKeo כתב:אה? פורצה לא יצא השנה? ברצינות? המשחק הזה יוצא כמו שעון בערך כמו פיפ"א. ברור שהוא יצא השנה, הוא גם הוכרז כבר. השנה יוצא TR, היילו 5, פורצה 6 ופייבל. אתה יכול לעבור על רשימת ולפסול משחקים רנדומאלית אבל להוציא 3 משחקים גדולים בשנה? זה כזה נדיר? ברוב השנים אני יכול להצביע לך על לפחות 3 גדולים למחזיקת קונסולה מסויימת כמו שהדגמתי עם 2009 למשל שהיו שם הרבה יותר מזה.
swiss-the-engine כתב:ממש לא פוסל רנדומלית. פייבל עבר לFTP והוא גם קרוס פלטפורם. אם אתה חושב שיש במשחק הזה אמונה גדולה מצד פיל אז אחלה. אני חושב שבהחלט יש הבדל מסויים לגבי TR אבל זה לא באמת משנה. ולא, אני לא חושב שיוצא פורצה חדש השנה.
swiss-the-engine כתב:צודק היה את הוידיאו ההוא מהתערוכה של פורד.
תן לי את הדוגמאות האלה שאתה מדבר עליהם... לי לא זכור שיש איזה סטנדרט להוציא 3 משחקים אקסקלוסיביים בשנה
bling כתב:ראטצ׳ט עדיין מיועד להשנה ולא הודיעו על דחייה או משהו (yea right...)
Laskin כתב:ב2016 סוני תוציא את U4, המשחק הבא של גרילה, סבירות גבוהה לGOW, וגם לGT7, וגם לבא של MM, ואם תרצה השם אז גם TLG ו-KH3...
וכמובן - היא מוציאה את הVR שלה, שיהיה יתרון מסויים... אז נכון, בטח רק חצי מזה יקרה בסוף, אבל גם זה מספיק![]()
חסר למיקרוסופט אם לא יהיה לה לפחות 3 קילרים "רציניים". ואין לי ספק שיהיו לה הרבה יותר.
Laskin כתב:ב2016 סוני תוציא את U4, המשחק הבא של גרילה, סבירות גבוהה לGOW, וגם לGT7, וגם לבא של MM, ואם תרצה השם אז גם TLG ו-KH3...
וכמובן - היא מוציאה את הVR שלה, שיהיה יתרון מסויים... אז נכון, בטח רק חצי מזה יקרה בסוף, אבל גם זה מספיק![]()
חסר למיקרוסופט אם לא יהיה לה לפחות 3 קילרים "רציניים". ואין לי ספק שיהיו לה הרבה יותר.
וראצ'ט לדעתי הסדרה הכי טובה שלהם by far, לא שיחקתי בכולם אבל ממה ששיחקתי הם עשו רושם של אחלה משחקים
kririn כתב:
הם חלבו את הסידרה הזאת יותר מידי
היתי מעדיף גאק ודקסטר חדש ומושקע
DrKeo כתב:אני אתן כמה דוגמאות מסוני למשל ולגמרי אני מסנן פה המון דברים שלא עומדים בסטנדרט.
2007 שישה:
רצ'ט וקלאנק
אנצ'רטד
מוטורסטורם
הוונלי סורד
פולקלור
LAIR
2008 חמישה:
LBP
MGS4
רזיסטנס 2
ולקיריה קרוניקל
מוטורסטורם 2
2009 חמישה:
KZ2
INFAMOUSE
U2
DEAMON SOULS
רצ'ט וקלאנק פיוצ'ר
2010 שלושה:
GOW3
HEAVY RAIN
GT5
2011 שישה:
אנצ'רטד 3
LBP2
KZ3
רזיסטנס 3
אינפמס 2
מוטורסטורם אפוקליפס
2012 אחד (ואו איזה שנה נוראית לסוני):
פלייסטיישן אולסטארס
2013 חמישה:
TLOU
ני נו קוני
GT6
GOW:A
BEYOND TTS
אני בטווח שאפילו אם תחמיר יותר ממני, עדין נצליח להגיע ללפחות 3 משחקים בשנה מסוני למשל. בקיצור, 3 משחקי AAA בשנה זה סטנדרט אפילו די נמוך, גם מיקרוסופט הפציצה כמויות בשנים הראשונות שלה (ואז די נעשתה נוראית בחצי השני של חיי ה360). גם השנה סוני הייתה אמורה להיות עם 3 גדולים (האורדר, BB ואנצ'רטד. אולי גם רצ'ט אמור להיות השנה?) ועדין אף אחד לא חשב שיש לה שנה גדולה במיוחד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 14 אורחים