Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 02 אפריל 2015, 18:05

מי אמר ש QB יצא בחגים? כבר יצאו לא מעט משחקים בחודשי הקיץ שהתגלו כבלוקבאסטרים ענקיים (דוגמאות אחרונות: TLOU , Watch Dogs שניהם יצאו ביוני וכל אחד מהם בין המשחקים המצליחים של אותה שנה כש WD מוכר שנה שעברה יותר מ AC אפילו. גם Dying Light שיצא בינואר- התקופה הכי מתה עושה רושם שממש מצליח) ומפיצות כבר לא מפחדות לשחרר משחקים גדולים בחודשים הללו, אם אנצ'רטד נדחה ל Q1 של 2016 אין סיבה ש QB או קראקדאון לא יצאו בתקופת הקיץ.
גם עוד מעט במאי ויוני נשחק בוויטצ'ר3 ובבאטמן, בין המשחקים הכי מצופים השנה אחרי הדחיות, ככה שבאמת אין צורך להכנס לחישובי חגים עוד כשחושבים על ליינאפים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 18:25

swiss-the-engine כתב:לא מאמין שהם צריכים עוד זמן... פשוט לא סביר בעליל להוציא 3 משחקים אקסקלוסיביים בפרופיל גבוהה באותה השנה. זה פשוט לא יקרה ולא משנה איזה תירוץ יכתבו בPRESS BRIEFING.

זה כמעט כמו להוציא את פייבל, היילו, פורצה ו-TR באותה שנה :)

סך הכל שני TPS עם פרופיל גבוה ועוד משחק עולם פתוח שנחשב להיות משחק אמצע כזה, לא נשמע לי כזה מופרך. יש סיכוי טוב שקראקדאון יהיה משחק סוף הקיץ, QB בסביבות מאי ככה וגירס אוקטובר. בטח גם יצא פורצה הורייזן 3 ב2016 אם הם שומרים על הגחלת :)
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 אפריל 2015, 18:26

גירסה בהחלט יכול לצאת ב 2017, לא הייתה שום הודעה רשמית שהוא בפיתוח, מילא טיזר קצרצר שאומר "coming in..." לא הייתה הודעה בE3.. ואני לא חושב שהם צריכים תירוץ ללמה לא להוציא 3 אקסלוסיבים באותה שנה זה הרי ברור.. זה לא משתלם להם.
הם צריכים לשמור מומנטום של מכירות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 18:41

Yahel12 כתב:גירסה בהחלט יכול לצאת ב 2017, לא הייתה שום הודעה רשמית שהוא בפיתוח, מילא טיזר קצרצר שאומר "coming in..." לא הייתה הודעה בE3.. ואני לא חושב שהם צריכים תירוץ ללמה לא להוציא 3 אקסלוסיבים באותה שנה זה הרי ברור.. זה לא משתלם להם.
הם צריכים לשמור מומנטום של מכירות

גירס רשמית בפיתוח החל מינואר 2014 על ידי TUSK. למה להוציא 3 בלעדיים בשנה אחת? מה זאת אומרת, הם השנה מוציאים איזה 4 לא? זה לא שמדובר ב10 משחקים, סך הכל 3. סוני לא הוציאה איזה 6 בלעדיים ב2009 למשל?
KZ2
INFAMOUSE
U2
DEAMON SOULS
רצ'ט וקלאנק פיוצ'ר

אני אפילו לא מזכיר את כל האינדים המדהימים שהם הוציאו באותה שנה (FLOWER, הנסיכה השמנה, פיקסל ג'אנק עדן או WIPEOUT) וכל המשחקים הפחות קורים שהם הוציאו באותה שנה (SING STAR, אפריקה, באזז או EYE PET). בקיצור, דווקא להוציא שלושה משחקים בשנה אחת מפתיע אתכם?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 אפריל 2015, 18:54

DrKeo כתב:יש לך אסמכתא על זה שso או רייז לא שייכים למיקרוסופט?

http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... -interview

http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... -the-price

זה לא מפתיע. הרצון של המפתחים הוא לשמור על הIP ואם כורח המציאות לא מאפשר גם להיות בבעלות הIP אז בסדר. עדיף מאשר שהמשחק לא יהיה קיים בכלל. אני מניח שבמקסימום למיקרוסופט יש אפשרות ראשונה על משחק המשך. ולגבי שיתופי הפעולה, למיקרוסופט היה כזה עם אובסידיאן למשחק עבור ה XB1. מיקרוסופט ביטלו את הפרוייקט וזה מה שגרם לאובסידיאן להיות פסע מסגירה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2015, 18:55

DrKeo כתב:זה כמעט כמו להוציא את פייבל, היילו, פורצה ו-TR באותה שנה :)

סך הכל שני TPS עם פרופיל גבוה ועוד משחק עולם פתוח שנחשב להיות משחק אמצע כזה, לא נשמע לי כזה מופרך. יש סיכוי טוב שקראקדאון יהיה משחק סוף הקיץ, QB בסביבות מאי ככה וגירס אוקטובר. בטח גם יצא פורצה הורייזן 3 ב2016 אם הם שומרים על הגחלת :)

היילו קשיח. פייבל משחק ללא אמונה. פורצה לא יצא השנה. TR אקסקלוסיבי אבל לא במובן של אולפן פנימי ואני סבור שזה משפיע.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 19:04

swiss-the-engine כתב:היילו קשיח. פייבל משחק ללא אמונה. פורצה לא יצא השנה. TR אקסקלוסיבי אבל לא במובן של אולפן פנימי ואני סבור שזה משפיע.

אה? פורצה לא יצא השנה? ברצינות? המשחק הזה יוצא כמו שעון בערך כמו פיפ"א. ברור שהוא יצא השנה, הוא גם הוכרז כבר. השנה יוצא TR, היילו 5, פורצה 6 ופייבל. אתה יכול לעבור על רשימת ולפסול משחקים רנדומאלית אבל להוציא 3 משחקים גדולים בשנה? זה כזה נדיר? ברוב השנים אני יכול להצביע לך על לפחות 3 גדולים למחזיקת קונסולה מסויימת כמו שהדגמתי עם 2009 למשל שהיו שם הרבה יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אפריל 2015, 19:08

זאת שאלה מעניינת האמת - אתם חושבים שעדיף שהמפיצה תשמור על הזכויות? או שהסטודיו שהגה, פיתח והביא את המשחק לעולם ישמור אותן? לא בטוח מה דעתי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 19:11

Klayman כתב:זאת שאלה מעניינת האמת - אתם חושבים שעדיף שהמפיצה תשמור על הזכויות? או שהסטודיו שהגה, פיתח והביא את המשחק לעולם ישמור אותן? לא בטוח מה דעתי.

זה מאוד תלוי, אם יש משחק שצוות תמיד רצה לעשות ולא מצא מימון ומפיצה נותנת להם את ההזדמנות, הזמן והמימון כדי לגשים חלום אז אני חושב שזה לא משנה שהמפיצה שומרת על הזכויות. הצוות הגשים את החלום שלו, אם הוא כל כך רוצה להמשיך לעבוד על הפרנצייז (ובדרך כלל הם רוצים להמשיך הלאה, לרוב המפיצות הן אלה שלוחצות על המשכים) אני בטוח שמיקרוסופט תשמח שמי שעשה פרנצ'ייז טוב ימשיך לעבוד עליו. אם הם רוצים להמשיך הלאה למשהו חדש והמשחק הצליח אני בטווח שמיקרוסופט תמשיך אותו בצורה איכותית למדי, הם הוכיחו את זה עם היילו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2015, 19:23

DrKeo כתב:אה? פורצה לא יצא השנה? ברצינות? המשחק הזה יוצא כמו שעון בערך כמו פיפ"א. ברור שהוא יצא השנה, הוא גם הוכרז כבר. השנה יוצא TR, היילו 5, פורצה 6 ופייבל. אתה יכול לעבור על רשימת ולפסול משחקים רנדומאלית אבל להוציא 3 משחקים גדולים בשנה? זה כזה נדיר? ברוב השנים אני יכול להצביע לך על לפחות 3 גדולים למחזיקת קונסולה מסויימת כמו שהדגמתי עם 2009 למשל שהיו שם הרבה יותר מזה.

ממש לא פוסל רנדומלית. פייבל עבר לFTP והוא גם קרוס פלטפורם. אם אתה חושב שיש במשחק הזה אמונה גדולה מצד פיל אז אחלה. אני חושב שבהחלט יש הבדל מסויים לגבי TR אבל זה לא באמת משנה. ולא, אני לא חושב שיוצא פורצה חדש השנה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 19:31

swiss-the-engine כתב:ממש לא פוסל רנדומלית. פייבל עבר לFTP והוא גם קרוס פלטפורם. אם אתה חושב שיש במשחק הזה אמונה גדולה מצד פיל אז אחלה. אני חושב שבהחלט יש הבדל מסויים לגבי TR אבל זה לא באמת משנה. ולא, אני לא חושב שיוצא פורצה חדש השנה.

אני לא הולך לעשות פה ויכוחים על משחק X או משחק Y, אני רק אומר ששלושה גדולים בשנה זה לגמרי סטנדרט, אני יכול לתת לך בכל שנה כמעט בדור הקודם שהיו שלושה גדולים בשנה לסוני או למיקרוסופט. היו שנים שגם היו להם 5 גדולים בשנה אחת. אז אני לא מבין למה אתה מציג את זה כחריג, ההפך, פחות מ3 גדולים בשנה נחשב בתעשיה לשנה סופר חלשה.

בנושא פורצה. דבר ראשון המשחק הוכרז כבר, דבר שני יוצא פורצה כל שנה כבר 4 שני ברצף (אם מחשיבים את הורייזן) ופורצה הרגיל הממוספר יוצא בדיוק בנובמבר פעם בשנתיים מהיום שהוא יצא לראשונה אז למה שהשנה תהיה שונה?
כלומר:
2005 - פורצה
2007 - פרוצה 2
2009 - פורצה 3
2011 - פורצה 4
2013 - פורצה 5
2015 - לא יצא פורצה, כי סוויס החליט רנדומלית לגמרי למרות שהמשחק הוכרז כבר במרץ :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אפריל 2015, 20:21

צודק היה את הוידיאו ההוא מהתערוכה של פורד.

תן לי את הדוגמאות האלה שאתה מדבר עליהם... לי לא זכור שיש איזה סטנדרט להוציא 3 משחקים אקסקלוסיביים בשנה
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 20:43

swiss-the-engine כתב:צודק היה את הוידיאו ההוא מהתערוכה של פורד.

תן לי את הדוגמאות האלה שאתה מדבר עליהם... לי לא זכור שיש איזה סטנדרט להוציא 3 משחקים אקסקלוסיביים בשנה

אני אתן כמה דוגמאות מסוני למשל ולגמרי אני מסנן פה המון דברים שלא עומדים בסטנדרט.
2007 שישה:
רצ'ט וקלאנק
אנצ'רטד
מוטורסטורם
הוונלי סורד
פולקלור
LAIR

2008 חמישה:
LBP
MGS4
רזיסטנס 2
ולקיריה קרוניקל
מוטורסטורם 2

2009 חמישה:
KZ2
INFAMOUSE
U2
DEAMON SOULS
רצ'ט וקלאנק פיוצ'ר

2010 שלושה:
GOW3
HEAVY RAIN
GT5

2011 שישה:
אנצ'רטד 3
LBP2
KZ3
רזיסטנס 3
אינפמס 2
מוטורסטורם אפוקליפס

2012 אחד (ואו איזה שנה נוראית לסוני):
פלייסטיישן אולסטארס

2013 חמישה:
TLOU
ני נו קוני
GT6
GOW:A
BEYOND TTS

אני בטווח שאפילו אם תחמיר יותר ממני, עדין נצליח להגיע ללפחות 3 משחקים בשנה מסוני למשל. בקיצור, 3 משחקי AAA בשנה זה סטנדרט אפילו די נמוך, גם מיקרוסופט הפציצה כמויות בשנים הראשונות שלה (ואז די נעשתה נוראית בחצי השני של חיי ה360). גם השנה סוני הייתה אמורה להיות עם 3 גדולים (האורדר, BB ואנצ'רטד. אולי גם רצ'ט אמור להיות השנה?) ועדין אף אחד לא חשב שיש לה שנה גדולה במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 אפריל 2015, 22:19

ראטצ׳ט עדיין מיועד להשנה ולא הודיעו על דחייה או משהו (yea right...)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אפריל 2015, 22:34

bling כתב:ראטצ׳ט עדיין מיועד להשנה ולא הודיעו על דחייה או משהו (yea right...)

אני אגיד את האמת, אני די שונא את הסדרה אז לא ממש משנה לי. מעולם לא נהנתי ממשחק של אינסומניאק, לא מסדרת רצ'ט ולא מרזיסטנס (למרות שאני מודה ששחקתי רק בראשון, מההתחלה ועד הסוף כי חיכיתי שיגיע הקטע הכיפי) :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2015, 01:32

ב2016 סוני תוציא את U4, המשחק הבא של גרילה, סבירות גבוהה לGOW, וגם לGT7, וגם לבא של MM, ואם תרצה השם אז גם TLG ו-KH3...
וכמובן - היא מוציאה את הVR שלה, שיהיה יתרון מסויים... אז נכון, בטח רק חצי מזה יקרה בסוף, אבל גם זה מספיק :)
חסר למיקרוסופט אם לא יהיה לה לפחות 3 קילרים "רציניים". ואין לי ספק שיהיו לה הרבה יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2015, 01:37

בקשר לראצ'ט, אני מאוד אוהב את הסדרה ובעצם זו הסדרה היחידה שלהם שאהבתי. לא התחברתי לרזיסטנס אף פעם :/
הראשון היה מעט פשוט מדי, אבל הסדרה ממשיכה נהדר, אם כי בצורה לא הכי עקבית...
יהיה נחמד לקבל פלטפורמר-אקשן עם עולמות יחסית גדולים בצבעוניות והיופי שכמעט רק הם מסוגלים ליצור. אני מאוד סקרן לדעת איך המשחק נראה. ובכל מקרה זה משחק של 85 די בוודאות, זה הSAFE ZONE שלהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אפריל 2015, 09:22

Laskin כתב:ב2016 סוני תוציא את U4, המשחק הבא של גרילה, סבירות גבוהה לGOW, וגם לGT7, וגם לבא של MM, ואם תרצה השם אז גם TLG ו-KH3...
וכמובן - היא מוציאה את הVR שלה, שיהיה יתרון מסויים... אז נכון, בטח רק חצי מזה יקרה בסוף, אבל גם זה מספיק :)
חסר למיקרוסופט אם לא יהיה לה לפחות 3 קילרים "רציניים". ואין לי ספק שיהיו לה הרבה יותר.

אני מהמר ש GOW4 גם לא יהיה מוכן ב 2016, הם לא מגיעים השנה ל E3 וכנראה שנראה אותו לראשונה רק ב PSX בסוף השנה, מזכיר לי את אותו הסיפור עם U4, אתה תראה שהוא יצא ב 2017 אחרת כבר מזמן היינו רואים לפחות איזה טיזר מסכן או שהיה להם דמו גיימפליי מוכן ל E3.
על TLG ו KH3 אני אפילו לא אגיב...

וראצ'ט לדעתי הסדרה הכי טובה שלהם by far, לא שיחקתי בכולם אבל ממה ששיחקתי הם עשו רושם של אחלה משחקים, רזיסטנס היה רע מבחינתי.
אגב המשחק שמיועד לצאת השנה הוא רימייק ל R&C הראשון שנבנה מחדש בטכנולוגיה מודרנית ואני משער שגם ישפרו ויוסיפו דברים לגיימפליי וכו' ככה שלפחות זה יהיה בסדר הגודל של הרימייק של RE, גם לא ברור אפילו אם זה משחק ריטייל או הפקה צנועה יותר שיוצאת לדיגיטלי בלבד.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אפריל 2015, 10:23

Laskin כתב:ב2016 סוני תוציא את U4, המשחק הבא של גרילה, סבירות גבוהה לGOW, וגם לGT7, וגם לבא של MM, ואם תרצה השם אז גם TLG ו-KH3...

אל תשכח את Agent!
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 אפריל 2015, 13:43

KH3 לא אקסלוסיבי לסוני.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אפריל 2015, 15:19

זאת התחזית הכי אופטימית שראיתי, גם GT7 לא יצא ב2016 לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 אפריל 2015, 15:35

עד לא מזמן הוא חזה את GT7 לשנה הנוכחית.. :) אבל דווקא ישמצב שהוא ייצא ב2016.. לקראת סוף השנה ככה.. אם איכשהו יצליחו בפוליפוני אשכרה לעבוד ולא רק לנוח.
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 אפריל 2015, 15:54

וראצ'ט לדעתי הסדרה הכי טובה שלהם by far, לא שיחקתי בכולם אבל ממה ששיחקתי הם עשו רושם של אחלה משחקים

הם חלבו את הסידרה הזאת יותר מידי
היתי מעדיף גאק ודקסטר חדש ומושקע

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 אפריל 2015, 16:41

kririn כתב:
הם חלבו את הסידרה הזאת יותר מידי
היתי מעדיף גאק ודקסטר חדש ומושקע

הסדרה הזאת חלובה בגלל כל המשחקי הספין אוף שעשו לה ע"י הצוות המשנה של אינסומניאק.
הסדרה המקורית וסדרת הfuture היו בין המשחקים הכי טובים על הפלייסטישן. אני גם לא אהבתי את A4O וQ-FORCE אבל שמעתי שהם חזרו לעצמם עם האחרון שהטענה העיקרית עליו הייתה שהוא היה קצר.
לגבי גק..אין יותר מדי מה להגיד כי זה תלוי בנוטי דוג אחרי שהאחרון שהיה לPSP לא היה משהו...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 אפריל 2015, 18:10

DrKeo כתב:אני אתן כמה דוגמאות מסוני למשל ולגמרי אני מסנן פה המון דברים שלא עומדים בסטנדרט.
2007 שישה:
רצ'ט וקלאנק
אנצ'רטד
מוטורסטורם
הוונלי סורד
פולקלור
LAIR

2008 חמישה:
LBP
MGS4
רזיסטנס 2
ולקיריה קרוניקל
מוטורסטורם 2

2009 חמישה:
KZ2
INFAMOUSE
U2
DEAMON SOULS
רצ'ט וקלאנק פיוצ'ר

2010 שלושה:
GOW3
HEAVY RAIN
GT5

2011 שישה:
אנצ'רטד 3
LBP2
KZ3
רזיסטנס 3
אינפמס 2
מוטורסטורם אפוקליפס

2012 אחד (ואו איזה שנה נוראית לסוני):
פלייסטיישן אולסטארס

2013 חמישה:
TLOU
ני נו קוני
GT6
GOW:A
BEYOND TTS

אני בטווח שאפילו אם תחמיר יותר ממני, עדין נצליח להגיע ללפחות 3 משחקים בשנה מסוני למשל. בקיצור, 3 משחקי AAA בשנה זה סטנדרט אפילו די נמוך, גם מיקרוסופט הפציצה כמויות בשנים הראשונות שלה (ואז די נעשתה נוראית בחצי השני של חיי ה360). גם השנה סוני הייתה אמורה להיות עם 3 גדולים (האורדר, BB ואנצ'רטד. אולי גם רצ'ט אמור להיות השנה?) ועדין אף אחד לא חשב שיש לה שנה גדולה במיוחד.

אבל אנחנו לא מדברים על סוני. אני לא חושב שאתה צודק בקשר למיק' אבל אין לי כוח לבדוק אז אם בא לך תבדוק ואם לא אז לא. :P
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים