סטיק אני חושב שראית GASS ממש גרועים ואתה מפחד שסולס יהפוך להיות גרוע. GASS זה לא בהכרח אומר לוט ותוכן שחוזר על עצמו. GASS זה משחק אחד שנתמך במשך שנים כך שהמשאבים
שהיו הולכים לכמה משחקים הולכים למשחק אחד חי ונושם שמתעדכן ללא הרף.
כן, זה גם אומר על הדרך אינטרקציה יותר חזקה ממשחקים אחרים בין השחקנים אבל זה לא חובה.
תסתכל על אלדן רינג למשל. תאר לך משחק אפי כזה של FS עם עלילה אפית שנמשכת דור שלם במקום 20 שעות.
המפלצות כמו שאמרתי מעדכנות את דפוסי התקיפה כל כמה חודשים כך שאיך שנלחמת נגדן לפני חצי שנה לא בהכרח יעיל.
ה"נשמות" שאתה תרוויח יוכלו לתת לך גישה לDLC בחינם. כמו שהfight money בSF יכול לפתוח לך DLC בחינם.
אם לא שיחקת כמה שנים אתה פשוט קונה את הDLC וממשיך.
כל התוכן העלילתי שהפסדת עדיין זמין ככה שאתה לא צריך לשחק כל יום במשך שנים בשביל להישאר מעודכן בעלילה אתה יכול לשחק בקצב שלך.
כן יהיו מפלצות/בוסים שמרוב שהן קשות תצטרך לזמן שחקנים שיעזרו לך אבל אם אתה מספיק טוב/אמיץ גם תוכל בכל זאת לנסות לנצח אותן בעצמך כי זה עדיין משחקים שמבוססים על אקשן וסקיל.
זה לא מתאים לכל סדרה או לכל חברה זה ברור. ואלה שזה לא מתאים להם ימשיכו עסקים כרגיל או שיעשו תוכן אפיזודי מתפתח שדומה למה שהן תמיד עשו.
אבל נדב או בלינג לא יתלהבו מGASS איכותי של קוג'ימה שהוא מותח אותם בעלילות המסקרנות שלו במשך שנים? אני בספק

אז כן, הצצתי בנוקמים ולפי שעה זה לא נראה להיט בעיקר בגלל שזה רץ חרא על הדור הנוכחי וכנראה תוכנן לדור הבא בראש ובראשונה.
אבל זה עוד משהו יפה במודל הGASS משחקים שהתחילו כמשחקי פח יכולים להתפתח למשהו מדהים שום דבר לא סטטי.
אני מאמין שכמה משחקים טובים שמיישמים את העקרונות של SF ומונסטר האנטר כמו למשל פייבל ואני מקווה שגם המשחק של רוקסטדי ישנו את התפיסה של כולם לגבי מודל הGASS.
זה לגמרי באשמת חברות כמו EA ויוביסופט שאנשים נרתעים מGASS. כל מה שצריך זה כמה משחקים מעולים לשנות את זה.
לי אישית מתחיל להימאס מהמשחקים של סוני שתמיד מכילים התגנבות באיכות חרא ורפטטיבית (טוב כמעט תמיד gow שונה)
תמיד אותו טריק עם ערכי הפקה גבוהים ועלילה.
זה כמובן ישאר למי שאוהב את זה ואין פה גישה שיותר טובה מהשניה.
אבל למי שרוצה להתרענן העתיד הוא GASS. בוטי וספנסר מזהים את זה ראשונים מ3 הגדולות.