Gamescom 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: Gamescom 2014

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 12 אוגוסט 2014, 20:52

Nucleus_Dawn כתב:וואו!!!!
10 מיליון יחידות בפחות מתשעה חודשים. מדהים. מדהים. מדהים.

כיף לראות חברה מקבלת את מה שמגיע לה.

על איזה משחק מדובר?
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 12 אוגוסט 2014, 20:58

נכנסתי לאתר שלהם... לא מדובר ב-AAA וגם לא באינדי, משהו באמצע עם ערכי הפקה גבוהים ביותר.
We are embracing the creative spirit that comes with independence without letting go of the stunning production values that we are known for. It’s not indie, it’s not AAA. This is a third way. its independent AAA.

ושכתבתי את ההודעה הקודמת היו דברים משעממים... זה השתפר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 20:59

MM על הבמה!
הולי שיט איזה היפסטר מטונף המציג שלהם :P

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 21:12

bling כתב:תקרא את ההודעה של קאז, המכניקות יפות ויזואליות אבל נראות שטחיות, הקטע שהכל קופא יפהייפה אבל זה עוד תסרוט, מבחינת גיימפליי המשחק נראה גנרי עם מכניקות שלא מוסיפות ומתבלות יותר מדי את המשחקיות הבסיסית שלו.
אותי אישית זה שיעמם וציפיתי למשהו הרבה יותר מעניין, מסקרן אותי לראות מה קליימן שהוא מעריץ גדול של רמדי חושב :)

אז ככה -

קודם כל ראיתי אותו תוך כדי הלייבסטרים, בעבודה (משהו שאני בחיים לא עושה) באיכות די מגעילה, והוא עדיין נראה מהמם. צפיה חוזרת ביוטיוב 1080P מאשררת שמדובר במשחק פשוט יפהפה גרפית (ומן הסתם לינק גיימרסייד באיכות מעולה יוכיח שהוא אפילו יותר יפה). ככל הנראה עד שנראה את UC4 בפעולה, הוא הכי יפה שראיתי.

בנוגע למשחקיות - קודם כל אכן היה מדובר בלייב דמו. סאם לייק חזר והדגיש את זה לא פעם, כולל בראיונות לאחר התצוגה ואני לא רואה סיבה שהוא ישקר. אז יכול מאוד להיות שOzz בחר באותו רגע לא לעשות משהו עם הרימון (למרות שאני חושב שמדובר בהיטפלות לקטנות). אומר זאת חד וחלק - לא התלהבתי בטירוף כמו שחשבתי שיקרה. התצוגה הייתה סולידית, עם כלמיני פיצ'רים שאני מוכרח להודות לא בדיוק הבנתי עד הסוף, כמו כל ההקפאות זמן הידניות שג'ק עושה ונושא ''הקרעים'', ההשפעות שלהם ובכלל אני חושב שלא כל הכוחות הוצגו כמו שצריך. אגב, משהו שלא אהבתי, זה שהאנימציות של המכות לא ''התחברו''. כשג'ק דורך לבחור על הראש, זה נראה כאילו הוא נעצר באמצע...

לסיכום - אולי באתי עם המון ציפיות והתאכזבתי... אני לא חושב שהציגו ''משחק משעמם ורגיל'' אבל לא משהו שפיצץ לי את המוח, לצערי. רמדי, כהרגלם, כן מנסים לעשות משהו שונה ואחר בכל משחק שלהם, ויכול להיות שהדגש על הסידרה הוריד קצת מהדגש על הגיימפליי, למרות שאני חושב שממש מוקדם להגיד את זה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 21:13

זהו, נגמר, תכל'ס נהניתי מאוד, באתי מן הסתם עם הציפיות לקבל מופע של אינדי וזה אכן מה שהיה, אבל ממש לא מעט משחקים מבטיחים בתחום, מדהים כמה ערכי ההפקה עלו, לקרוא להם אינדי במובן הישן של משחקים כמו סופר מיט בוי או לימבו זה קצת מעליב, חלקם עושים רושם של משחקי A ו AA לכל דבר מבחינת הפקה, והם נראו מעולה, אני מרוצה.

מעניין אותי לדעת גם יותר על המשחק של אנסל.

תודה על הרשמים קליימן, ואני מסכים איתך, זה לא שאני חושב שהוא זוועה ברמה של האורדר או משהו, אבל ביחס לציפיות התצוגה היתה פושרת.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 12 אוגוסט 2014, 21:15

הרבה בלעדיים קטנים ומיוחדים... מסיבה משעממת, אבל הוצגו בה משחקים חדשים ומרעננים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אוגוסט 2014, 21:17

Quantom Break נראה לא משהו, גראפית הוא חביב, לא מתעלה על Alan Wake בפיסי, ככה שאני דווקא מאוד התאכזבתי מאיך שהוא נראה, אני מאוד מקווה שזה איכות הדחיסה של הYoutube, כי דור הבא זה לא נראה, לפחות לא כגודל הציפייה שלי מRemedy לאור מה שהם עשו בAW. קצת מאכזב שהם התרכזו באקשן שבאמת כמו שכתבו למעלה היה נראה מאוד גנרי, גם לא אהבתי שהמכניקת עצירת הזמן פשוט הפכה את רמת הקושי ממה שנראה במשחק לבדיחה, בלי קשר - אחד הדברים היפים שRemedy הוכיחו בAW זה היכולת שלהם לספר סיפור וליצור עולם שפשוט שואב אותך פנימה, אני מקווה שזה יהיה יותר Alan Wake מאשר עוד מאקס פיין. משחקי זמן היו גם במקס פיין. דרך אגב, עוד משהו שם לב לירידות הפריימים הדחופות, במיוחד כשהוא פותח בירי?

בסופו של יום מדובר באחת המפתחות הכי מוכשרות שיש בתעשייה, אם הם יעשו עוד AW מהמשחק הזה אני פשוט אהיה מאושר. אין לי ספק שהדמו היה סתם רצון עז להראות המון גיימפליי בשל ההמתנה הגדולה והדחיה של ההצגה מE3 האחרון שכולנו ציפינו לה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 12 אוגוסט 2014, 21:22, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוגוסט 2014, 21:19

יפה מצידם שהבהירו מה בלעדי ומה זמני. לפי מה שהבנתי גם הלבלייד זה משחק 'ראשון על הקונסולות בפס4'.

וואו, WILD. משחק השרדות אונליין. נראה נהדר.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 21:24

DEATH אתה רציני שאלן וויק נראה לך טוב יותר גראפית? די נו אפילו בשבילך זה מוגזם.

הסקייל של אלן וויק אולי נראה גדול יותר מבחינת כל הסקייבוקס הנרחב שהוא מציג, יש תחושה יותר לניארית ב QB, אבל מבחינת FIDELITY זה מעליב בכלל להשוות.

אה כן ו UNTIL DAWN נראה כמו זבלון מוחלט, ולא אני לא מתכוון מבחינת הכיוון העלילתי והאומנותי שברור לי שהוא מנסה לחקות סרטי אימה זבלוניים, אלא LITERALLY נראה זבל, זה נשמע כמו משהו שיותר מוגבל בגיימפליי אפילו ממשחק של דייויד קייג' ובטח ישמש כסוג של דמו טכני של מורפאוס עם כל מני הקפצות זולות, יאק.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוגוסט 2014, 21:27

התצוגות של סוני ומיקרוסופט שוב איששו את נטייתי המוקדמת - אם אני קונה קונסולה, זו תהיה הפס4.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אוגוסט 2014, 21:29

bling כתב:DEATH אתה רציני שאלן וויק נראה לך טוב יותר גראפית? די נו אפילו בשבילך זה מוגזם.

הסקייל של אלן וויק אולי נראה גדול יותר מבחינת כל הסקייבוקס הנרחב שהוא מציג, יש תחושה יותר לניארית ב QB, אבל מבחינת FIDELITY זה מעליב בכלל להשוות.

אה כן ו UNTIL DAWN נראה כמו זבלון מוחלט, ולא אני לא מתכוון מבחינת הכיוון העלילתי והאומנותי שברור לי שהוא מנסה לחקות סרטי אימה זבלוניים, אלא LITERALLY נראה זבל, זה נשמע כמו משהו שיותר מוגבל בגיימפליי אפילו ממשחק של דייויד קייג' ובטח ישמש כסוג של דמו טכני של מורפאוס עם כל מני הקפצות זולות, יאק.

לא יותר טוב, רואים המון שיפורים, בדמות הParticle Effects והאנימציות לאין שיעור (שהיו גרועות בAW במיוחד בכל הקשור לתזוזת שפתיים), אבל AW על הפיסי היה אחד המשחקים המהממים של הדור הקודם, אל תשכח שהמשחקים הללו משוחקים מנקודת מבט כמו שאתה רואה של מאחורי הדמות, בסוף לSceneryיש חלק חשוב במראה המשחק. הוא נראה לא רחוק משם למעט השיפורים שציינתי, הוא גם לא הוקלט ב-1080P בYoutube כך שזה מאוד פוגע במראה שלו. אבל הוא בהחלט לא נראה לי דור הבא, דברים ברמת המראה שלו כבר שיחקתי בפיסי. הוא לא מתקרב במראה למשחק כמו Witcher 3 לדוגמא. הוא לא נראה דור הבא לטעמי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 21:38

צודק. QB משחק מכוער. לא דור הבא. נראה יותר כמו 8 ביט.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 21:39

DEATH, יש לך סרטון יוטיוב שלו ב 1080P

תראה אותו ותאמר לי אם אתה עדיין חושב שזה לא דור הבא ומשהו ברמה של אלן וויק.

וקאז, גם אני יצאתי יותר מרוצה מהתצוגה של סוני, בתכל'ס כל המשחקי AAA ש MS הציגה (מלבד QB) היו רעים ומשעממים ברמות, קשקושי FIFA ULTIMATE TEAM או גיימפליי רע שלא נגמר מ COD החדש, גם הבטיחו לנו גיימפליי של הדויזיה שלא היה, ו QB אומנם יפהיפה אבל די אכזב מבחינת הגיימפליי שלו.
באתי עם ציפיות יותר גבוהות כנראה למסיבה שלהם, מעדיף בכל יום לראות תצוגה של משחקי אינדי מצוינים כמו אצל סוני מאשר מה שהראו אצל MS, רק העניין עם TR הבלעדי עשה רעש וטרף את הקלפים, בלעדי ההכרזה הזו מדובר במסיבה בינונית מינוס ודי נשכחת, ולא ששל סוני היתה מדהימה אבל אני מרגיש שהם הגשימו את המטרות שלהם בצורה יותר טובה וזה להראות ליינאפ אינדי מעולה, MS- אין לי מושג מה רצו להעביר במסיבה שלהם אבל לא יצאתי בהרגשה של הכרזות חדשות ומרגשות יותר מדי או שה ONE זה המקום שהכי טוב לשחק בו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2014, 21:47

לא יכול לכתוב הרבה, אבל WILD נראה כמו הדבר הכי מדהים שראיתי. באמת, וואו. מה זה הצוות הזה? מי הם? זה נראה פסיכי, ולשחק את כל החיות, והאנימציות נראות ברמה הכי גבוהה, משהו שם נראה לי אפילו לא הגיוני... מת כבר לראות באיכות נורמלית.

חוץ מזה גם BB נראה מעולה אבל איכות וידאו מחורבנת, וRIME נראה אפילו יותר טוב ממה שציפיתי, פשוט הJOURNEY של הPS4.
גם TEARAWAY נראה טוב אבל לא בשבילי, וUNTIL DAWN יכול להפתיע, הייתי מת לקנות כזה לחברה שלי ולראות אותה מפחדת. זה ז'אנר "זול" וחדש יחסית, ואני לא לוקח אותו ברצינות כמו רוב המשחקים בסגנון, מלבד ALIEN, ואני מברך על כך שגם סוני נכנסת אליו.
המשחק THE TOMORROW CHILDREN נראה מאוד... קריפי. מיוחד, נקי, נעים לעין... אבל ממש קריפי משום מה.
ההכרזה על משחק של NINJA THEORY הלהיבה אותי בהתחלה אבל אתם אומרים שזה בטח משחק קטן יותר ולא AAA, אז באסה :)

ראיתי עכשיו את BB באיכות מעולה... נראה ממש כיף ואני מת על האווירה, אבל עוד לא קנה אותי.
הייתי ממש מעדיף אם הוא היה בסגנון של DMC.

אה, והבנתי נכון שבעדכון 2.0 אני אוכל לשלוט מרחוק במשחק של מישהו אחר גם אם אין לי אותו? איך זה עובד?
אם כן זה מטורף ויעשה מהכה בתחום השידורים. אנשים יתרמו כדי לשחק ויוכלו לתקשר טוב יותר עם הקאסטרים...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אוגוסט 2014, 21:52

Klayman כתב:צודק. QB משחק מכוער. לא דור הבא. נראה יותר כמו 8 ביט.

רשמתי מכוער? רשמתי שציפיתי ליותר מרמדי לאור ההיסטוריה שלהם. אני שמח שאתה נהנת. ביחס לאקסבוקס והפס3 זו קפיצת דור מטורפת, ביחס לפיסי זה לא. מאחר וכל השנים האחרונות שיחקתי בפיסי, קשה לי להתלהב :(.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אוגוסט 2014, 21:53

Laskin כתב:ראיתי עכשיו את BB באיכות מעולה... נראה ממש כיף ואני מת על האווירה, אבל עוד לא קנה אותי.
הייתי ממש מעדיף אם הוא היה בסגנון של DMC.

זה משחק שלא קרוב בכלל לDMC, לא ראיתי עדיין את הסרטון המדובר (למרות שארוץ לעשות זאת עכשיו), אבל כנראה מדובר בעוד DS. שיחקת בDS שפסלת את הסגנון?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 21:53

כן גם אני לא הבנתי את הקטע הזה מעדכון 2.0, זה ישתמש אולי ב NOW כסטרימינג או משהו? לא יודע מוזר מאוד ולא הכי שימושי בשבילי כי אין לי חברים גיימרים עם PS4, זה נשמע שאם זה יעבוד טוב מדי זה עלול לפגוע במכירות כי למה שאנשים שהם חברים יקנו בכלל יותר מעותק אחד של משחק אם אפשר בקלות ככה לשחק בו על חשבונו של החבר?

וכמו בלינק שוונטד הביא, נינג'ה ת'יאורי מתפלצנים ומכנים את המשחק שלהם "AAA עצמאי" ככה שלטענתם ערכי ההפקה יהיו גבוהים, נחיה ונראה.

DEATH, תראה את הלינק ששמתי, ואתה שוכח שקליימן הוא קודם כל שחקן PC ככה שאם הוא מתווכח איתך כנראה שהוא חושב שגם ביחס ל PC המשחק נראה מדהים ודור הבא :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 אוגוסט 2014, 21:57

bling כתב:כן גם אני לא הבנתי את הקטע הזה מעדכון 2.0, זה ישתמש אולי ב NOW כסטרימינג או משהו? לא יודע מוזר מאוד ולא הכי שימושי בשבילי כי אין לי חברים גיימרים עם PS4, זה נשמע שאם זה יעבוד טוב מדי זה עלול לפגוע במכירות כי למה שאנשים שהם חברים יקנו בכלל יותר מעותק אחד של משחק אם אפשר בקלות ככה לשחק בו על חשבונו של החבר?

וכמו בלינק שוונטד הביא, נינג'ה ת'יאורי מתפלצנים ומכנים את המשחק שלהם "AAA עצמאי" ככה שלטענתם ערכי ההפקה יהיו גבוהים, נחיה ונראה.

DEATH, תראה את הלינק ששמתי, ואתה שוכח שקליימן הוא קודם כל שחקן PC ככה שאם הוא מתווכח איתך כנראה שהוא חושב שגם ביחס ל PC המשחק נראה מדהים ודור הבא :)

ראיתי את זה, זה אותו סרטון באותה איכות שראיתי קודם. זה דחוס. לא יודע איזה שחקן פיסי הוא ואיזה כרטיס מסך יש לו, אבל בפיסי אצלי ראיתי דבר לא פחות מרשימים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2014, 22:04

הבנתי טוב מאוד את הסגנון של DS אני פשוט אמרתי שממש הייתי שמח אם BB היה נראה בדיוק כך, אבל גיימפליי של DmC, כי זה הסגנון האהוב עליי ואין GOW עד מרץ 2016

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוגוסט 2014, 22:06

כן, אם אתה מנוי פלוס אתה יכול להעביר את השליטה לשחקן אחר שלא קנה את המשחק וכנראה גם לשחק קו-אופ לוקלי במשחקים עם מצב המשחק הזה. החסרון זה שמדובר בסטרימינג כך שזה כרוך בכל הבעיות שיש עם זה. מה שאני לא מבין זה מה סוני יכולה להציע למפיצות כדי שהם יבחרו לאפשר את הפיצ'ר הזה במשחקים שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 אוגוסט 2014, 22:09

ואתם לא מדברים מספיק על WILD (:
ברצינות, זה נראה כמו חלום. אני מנחש שנראה את הטריילר הזה הופך לויאלי גם מחוץ לתעשיית הגיימינג.
עדיין לא ראיתי באיכות נורמלית והאנימציות פנים בקטע שהוא יורה חץ לא נראה הגיוני, אבל כן תואם את שאר הקטעים שהראו, שגם היו קצת ״דיסני אנימיישן סטודיוז״.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אוגוסט 2014, 22:22

ShiTDemoN כתב:על איזה משחק מדובר?

לא משחק. הPS4 עצמה :D

---

תצוגה ממש חביבה של סוני. יותר נהניתי מבזאת של מייקרוסופט, אבל לא יודע לשים את האצבע על הסיבה. אולי המשחק של נינג'ה ת'אורי שאני מצפה לו מאז שעשיתי בטעות מרתון של המשחקים שלהם.
הרבה משחקים קטנים ומעניינים, אבל הם יותר מסכום חלקיהם.
קיוויתי גם במקרה הזה לSKU עם 1TB, אבל גם במקרה הזה, זה באמת לא נורא. סתם משהו שיגרום לי להרגיש כאילו יש לקונסולה קצת יותר ערך, מאשר שהיה לה בהשקה.

נותר רק לראות מה ביווור מכינים לנו, בתצוגה של EA מחר. יש מצב שזה יהיה הדבר הכי מעניין בגיימסקום.

התצוגה של MGS היתה כל כך מטומטמת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 22:25

בהשוואה לכל דבר לדעתי, QB נראה מצויין גרפית. באמת אחד הכי יפים שראיתי אי פעם. זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל אם הוא היה מוצג לפלייסטיישן כנראה שהיינו שומעים ממך מנגינה אחרת לגמרי.

אגב - BB נראה מצויין! כמה חבל שלא התחברתי לDS הראשון אחרי 7-8 שעות שניסיתי. דווקא כאן אני נוטה להסכים עם לאסקין. אותה אווירה אותו סטינג והכל אבל בסגון DMC היה קונה אותי לגמרי.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוגוסט 2014, 22:32

Laskin כתב:ואתם לא מדברים מספיק על WILD (:
ברצינות, זה נראה כמו חלום. אני מנחש שנראה את הטריילר הזה הופך לויאלי גם מחוץ לתעשיית הגיימינג.
עדיין לא ראיתי באיכות נורמלית והאנימציות פנים בקטע שהוא יורה חץ לא נראה הגיוני, אבל כן תואם את שאר הקטעים שהראו, שגם היו קצת ״דיסני אנימיישן סטודיוז״.

אני כתבתי שאני סקרן מאוד לגביו ורוצה לשמוע עוד פרטים, הקונספט נשמע מעניין מאוד והיוצר שלו מן הסתם סופר מוערך, אבל לא הבנתי מה אני בדיוק רואה בטריילר ואיך זה משחק כדי ממש לצעוק שזה הדבר הכי מדהים שראיתי.
מה בדיוק הלך שם?

כל מני זוויות סינמטיות של חיי בר וטבע בלי ממש גיימפליי ממשי וללא הבטחה של איך בתכל'ס יראה המשחק? זה היה נראה מדהים אבל זה עדיין טריילר ערוך ואחרי כל הלוקשים שאכלתי בתעשייה הזו קצת קשה לי לקפוץ מהגג מהתלהבות.
אבל זה היה מאוד מסקרן ומושך, עוד אחת מהסיבות שהרגשתי שהמסיבה של סוני היתה מוצלחת יותר, הרבה משחקים ופרויקטים מעניינים וסוג של מסר שהם העבירו בקשר לפלטפורמת האינדי המצוינת שלהם.

וקאוטיק, אני מסכים איתך שהתצוגה של MGS היתה מטומטמת, וכן יש הומור מפגר ב MGS אבל זה קצת שיא גם להומור המפגר של המשחק, אבל קוג'ימה לא באמת טס לגרמניה בשביל הסרטון המפגר הזה (ועדיין אני נדהם שהוא לא למד כבר אנגלית), יש מחר סטרים ספציפי ל MGS5 בהנחיית ג'ף קילי שאמור להציג גיימפליי חדש ומן הסתם נורמלי יותר, הסרטון הזה היה חסר טעם אבל הוא סתם נועד לשחרר קצת צחוקים מהקהל, לא באמת עכשיו להלהיב אותך לקראת MGS5- זה יהיה בסטרים של מחר :)
-------------------
ד.א לבעלי ה PS4 שפה, שמתם לב שהיתה גם הכרזה למשחק אימה חדש מלבד UNTIL DAWN ששמו P.F ואמרו שיש טיזר אינטרקטיבי בחנות של ה PS4? אז זה כבר עלה ואתם יכולים להוריד ומדובר ממש בגיימפליי והכל, התגובות שהיו בסרטון ההוא של האנשים שמשחקים כנראה לא היו מבוימות ע"פ התגובות של אנשים שהורידו את הטיזר ב GAF- הם אומרים שזה אחד הדברים הכי מפחידים ששיחקו בהם כשהרבה מהם לא מצליחים לסיים ופורשים לאחר מספר דקות, אני אישית לא מת כשהאימה נהיית אינטנסיבית מדי וכשכל רגע מנסים להבהיל אותי אבל אני אתן לזה ניסיון ומקסימום נשחק עם אור דולק, אם אתם לא פחדנים תנו לזה גם ניסיון.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 12 אוגוסט 2014, 22:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2014, 22:39

אני עם בלינג בנושא Wild... לא הבנתי מה המשחק פה? הראו בכלל קטעי משחקיות? המסיבה של סוני בהחלט הייתה טובה מאוד, אבל לדעתי גם של מיקרוסופט הייתה בכלל לא רעה..
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים