PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2015, 11:11

מראים להם שם את COD BLOPS 3, אם יש משהו שלפחות מאחד את הצופים ביפן ובמערב ביחד, זה שאת אף אחד הקטע הזה בתערוכה מעניין :)

די מדהים שרק עכשיו PS NOW מגיע אליהם, רק מראה עד כמה המעמד של יפן ירד באופן כללי, הם בעדיפות כמעט אחרונה אחרי האיזורים הגדולים האחרים שסוני משקיעה בהם, אבל בטח עם האינטרנט שיש להם שם זה יעבוד בצורה כמעט מושלמת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2015, 11:19

סוף סוף נטשו את השם מורפוס, ועכשיו זה PLAYSTATION VR

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2015, 11:23

שום קטעים חדשים מTLG, ולא הכריזו על GT7... מניח שהם שומרים משהו לPSX, אבל מעפן לגמרי! :)
ירידת מחיר ביפן או משהו. לא הבנתי מכמה לכמה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2015, 11:28

ירד ב 50$ ועכשיו יעלה 300$ ביפן לפי מה שהבנתי, מחיר מעולה, רק מראה שסוני כן יכולה להוריד מחיר אם המכירות לא מתנהלות בקצב הרצוי, פשוט אין לה סיבה לעשות את זה עדיין בשווקים אחרים.

וכן מבחינת תוכן מערבי, חוץ מגראביטי ראש 2 היה די חרא, עדיין תערוכה עם פוקוס מלא על יפן אבל לפחות מבחינתם עושה רושם שיש קצת השקעה לשם שינוי.

הנה כל ההכרזות:
Announcements:
- Bloodborne: The Old Hunters - Release Date: November 24, 2015
- Bloodborne LTD Sales: 2 Million
- Minna no Golf, 2016
- Uncharted 4, Global Worldwide Launch
- Gravity Daze for PS4, 12/10
- Gravity Daze 2 for PS4 in 2016
- Vita is Dead
- Some Ubeyesoft titles
- Yakuza Remake, 1/21/2016 for PS3/PS4 (includes demo of Yakuza 6)
- Yakuza 6 for PS4, Fall 2016
- King of Fighters XIV
- One Piece: Burning Blood for PS4/Vita
- Gundam Extreme Vs-Force for Vita
- Toukiden Kiwami 2, 2016
- Nioh for PS4, 2016
- Star Ocean 5, 2/25/2016
- SaGa Scarlet Grace for Vita, 2016
- Vita means Life
- Kingdom Hearts HD II.8 Final Chapter Prologue, PS4 (Yes, that's the real name)
- Setsuna, PS4/Vita in 2016
- Biohazard Umbrella Corps, 2016
- Exist Archive, 12/17/2015
- 13 Sentinels for PS4/Vita
- Danganronpa 3 for PS4/Vita
- Dragon Quest Builders is a new genre. Trust me, I'm an expert. Also, release date: 1/28/2016
- A small indie title called Call of Duty Black Ops 3 will be launching soon apparently
- HDD Plates and new colors for the DS4
- *in an excited voice* PS NOW!!
- Morpheus's official name is Playstation VR. Killer app is Summer Lessons, which makes you the shy anime fan you always wanted to be.
- FFXIV has VR support
- Price drop to 34,980 yen

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2015, 22:16

זו הייתה תערוכה מעולה לקהל היפני... וכמובן שיש עוד מסיבות עיתונאים וגם שם יציגו עוד הרבה משחקים.
אבל ביחס לשנים האחרונות - שיפור משמעותי מאוד. מקווה שיהיו עוד הפתעות בתערוכה עצמה, או מצד ג'.

נראה שסוף סוף "הדור הבא" הולך להכנס ליפן, באיחור קל של שנתיים.
הורדת המחיר, משחקים שהם אוהבים שסוף סוף מקבלים גירסת PS4 אמיתית ולא רק פורטים של משחקי PSP, מלא JRPG...
שנת 2016 נראית די מבטיחה לסוני ביפן. הגיע הזמן באמת.

אגב, נראה לי שאפשר להעביר את ההודעות האחרונות לת'רד TGS 2015? או שלא שווה כבר לפתוח בשבילו נושא נפרד? :P

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 15 ספטמבר 2015, 23:55

Klayman כתב:אני בעד. ואלב גם ככה לא הולכת לעשות שום דבר עם הפרנצ'ייז בקרוב. כל עוד הוא יהיה מולטי פלטפורם. (ברור לגמרי שאנחנו מדברים באוויר על משהו שלא יקרה לעולם, אבל זרמתי עם ההנחה והמצב ההיפותטי שהועלה).

נכון, מכיוון ש־Valve ממילא לא עושה דבר עם הזיכיון הזה, היה נחמד אם ND הייתה עושה אתו משהו. אם יש חברה שאני סומך עליה, זאת היא. היא הוכיחה את עצמה בז'אנרים שלא נגעה בהם לפני כן, עשתה בית ספר למפתחות מנוסות יותר.

bling כתב:כן שמתי לב, פשוט קצת מוזר שהוציאו מבדיחה כזו ברורה כל כך הרבה מלל, לא פה כאמור, מדבר על האינטרנט בכלליות.

על פי מה שראיתי, הם התייחסו לכך כציוץ חסר משמעות, אך הביאו זאת לציבור בכל זאת בשביל הקוריוז.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 01:14

לא סומך על אף אחד עם hl או פורטל חוץ מאשר valve, טובים ככל שיהיו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 ספטמבר 2015, 03:18

DrKeo כתב:לא סומך על אף אחד עם hl או פורטל חוץ מאשר valve, טובים ככל שיהיו.

לא יודע. הם טובים בכתיבה (והם לא היחידים), אך Portal 2 חזר על עצמו יותר מדי והחידות לא היו מעניינות לטעמי.

אתה אמנם סומך עליה, אך נראה שהיא לא סומכת על עצמה: היא הפנתה משאבים לפרויקטים אחרים כי חוששת לאכזב את האוהדים, דבר שיפגע במוניטין שלה, לדבריה. מעולם לא שמעתי קשקוש כזה. בדרך כלל חברות שמחות לנצל שמות גדולים.

אתה בעצמך היית שמח אם הייתה נותנת קדימות ל־Half Life 3 מאשר לפרויקטים האחרים שלה. אם זה מה שהיא מסוגלת לו כיום, אז גדולתו של Half Life 2 אינו רלוונטי כיום כדי למדוד את החברה חסרת הביטחון הזאת. פעם היא הייתה מלהיבה באמת.

כיום Valve היא חברה חסרת ביטחון שהולכת על בטוח (Steam) ולא אכפת לה באמת מהאוהדים שלה, דבר שמאשימים בו את נינטנדו לעתים קרובות; הן נינטנדו הן Valve מחפשות דרכים קלות ובטוחות לעשיית כסף על חשבון פרויקטים רציניים באמת.

אפילו Portal 3 לא מגיע. את Portal 2 היא "העזה" לפתח כי היה לה קל מאוד להתעלות על הראשון שהיה מעין דמו רעיוני. חסרת ביטחון. אמרתי.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 16 ספטמבר 2015, 03:59, נערך 4 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 ספטמבר 2015, 03:56

שמתי לב שגם עיני הדמויות הראשיות באנצ'רטד 1 תוקנו באוסף. במקור היו להן עיניים זוהרות ומוזרות, בפרט לאלינה.

צפיתי בקטע המרדף של אנצ'רטד 1 המחודש ונראה שהוא עומד בהחלט במבחן הזמן. נראה יפהפה וכיפי מאוד. אני אקנה את האוסף בהחלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 12:27

רונן כתב:
DrKeo כתב:לא סומך על אף אחד עם hl או פורטל חוץ מאשר valve, טובים ככל שיהיו.

לא יודע. הם טובים בכתיבה (והם לא היחידים), אך Portal 2 חזר על עצמו יותר מדי והחידות לא היו מעניינות לטעמי.

אתה אמנם סומך עליה, אך נראה שהיא לא סומכת על עצמה: היא הפנתה משאבים לפרויקטים אחרים כי חוששת לאכזב את האוהדים, דבר שיפגע במוניטין שלה, לדבריה. מעולם לא שמעתי קשקוש כזה. בדרך כלל חברות שמחות לנצל שמות גדולים.

אתה בעצמך היית שמח אם הייתה נותנת קדימות ל־Half Life 3 מאשר לפרויקטים האחרים שלה. אם זה מה שהיא מסוגלת לו כיום, אז גדולתו של Half Life 2 אינו רלוונטי כיום כדי למדוד את החברה חסרת הביטחון הזאת. פעם היא הייתה מלהיבה באמת.

כיום Valve היא חברה חסרת ביטחון שהולכת על בטוח (Steam) ולא אכפת לה באמת מהאוהדים שלה, דבר שמאשימים בו את נינטנדו לעתים קרובות; הן נינטנדו הן Valve מחפשות דרכים קלות ובטוחות לעשיית כסף על חשבון פרויקטים רציניים באמת.

אפילו Portal 3 לא מגיע. את Portal 2 היא "העזה" לפתח כי היה לה קל מאוד להתעלות על הראשון שהיה מעין דמו רעיוני. חסרת ביטחון. אמרתי.

זה שvalve לא עושה כבר משחקי aaa לא אומר שאני רוצה שnd ישתלטו להם על הפרנצ׳ייזים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2015, 13:05

בטח שהם עושים משחקי AAA... הם עובדים על הקופסא הכתומה 2 לVR
It is known

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ספטמבר 2015, 13:08

Laskin כתב:זו הייתה תערוכה מעולה לקהל היפני... וכמובן שיש עוד מסיבות עיתונאים וגם שם יציגו עוד הרבה משחקים.
אבל ביחס לשנים האחרונות - שיפור משמעותי מאוד. מקווה שיהיו עוד הפתעות בתערוכה עצמה, או מצד ג'.

נראה שסוף סוף "הדור הבא" הולך להכנס ליפן, באיחור קל של שנתיים.
הורדת המחיר, משחקים שהם אוהבים שסוף סוף מקבלים גירסת PS4 אמיתית ולא רק פורטים של משחקי PSP, מלא JRPG...
שנת 2016 נראית די מבטיחה לסוני ביפן. הגיע הזמן באמת.

אגב, נראה לי שאפשר להעביר את ההודעות האחרונות לת'רד TGS 2015? או שלא שווה כבר לפתוח בשבילו נושא נפרד? :P

בכל מקרה TGS מקביל ברובו "לאירוע של סוני", זה לא שיש כזו נוכחות חזקה לקונסולות אחרות שם במיוחד, אולי ה 3DS, אבל את מי הוא מעניין פה :)
וכן האירוע עושה רושם לא רע מבחינת השקעה בקהל היפני, מתחיל להיווצר ליינאפ לא רע שאולי ידחוף כמה יפנים לעבור לדור הבא, לא מצפה כמובן למהפכות או לחזרה לימים היפים, אבל בטח תהיה התעוררות קטנה בשוק.

ואומנם מורפאוס שם מגניב יותר מפלייסטיישן VR, אבל מסחרית זה רעיון טוב ומתבקש לקרוא לו ככה, לרכב על הגל הייפ של ה VR+ כולם מכירים את המילה פלייסטיישן - מעביר מסר פשוט וברור.

בקשר לדיון התיאורתי של ND שתעשה ואלב, אני לא חושב שהיא תעמוד בציפיות, מצפים מ HL3 להיות די מהפכני, ND חברה מאוד מלוטשת והיא כן יכולה להציג אחלה גיימפליי ואפילו יחסית מקורי, אבל מהפכנות שוברת קרקעות אין להם במיוחד, הם יציגו אחלה תסרוט ורגעים אפיים אבל יהיה חסר את מה שעשה כל משחק בסדרה הזו לפורץ דרך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2015, 13:19

אם HL3 יותאם וייבנה במיוחד לVR - אין לי ספק שיהיה מהפכני. אם יש חברה שיכולה למצות את זה "כמו שצריך" זו וואלב.
במיוחד אם ישלב את הפורטל גאן בגיימפליי שלו, ונראה לי שזה הימור בטוח :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 ספטמבר 2015, 13:26

דווקא יש פה כמה שמעניין אותך ה3DS :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 13:43

נראה לי שפוטלים ו-VR לא הולכים יד ביד. להזרק הפוך ב90 קמ"ש זה לא בדיוק הדבר הכי ידידותי לבחילות ודיסאוריאנטציה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 ספטמבר 2015, 15:20

אני די בטוח שאתה טועה. טסתי עם X-WING במהירות ממש גבוהה וזה תענוג לא נורמלי. כנ"ל רכבת הרים.
כן, אפשר, רצוי ואפילו חובה להתחשב בזה כשמעצבים את השלבים, אבל לא נראה לי שדברים כאלו לנצח יהיו עקב אכילס של הVR.
מתרגלים, מתאימים, והכל טוב ^_^

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 ספטמבר 2015, 15:37

Naughty Dog אישרה בפליטת פה ש־The Lst of Us 2 בפיתוח. יהיה מדהים!

מקור

DrKeo כתב:זה שvalve לא עושה כבר משחקי aaa לא אומר שאני רוצה שnd ישתלטו להם על הפרנצ׳ייזים.

אז זה הכול או לא כלום? בכל זאת, Valve לא מפתחת אותו ו־Naughty Dogs היא חברה איכותית :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 ספטמבר 2015, 17:36

רונן כתב:כיום Valve היא חברה חסרת ביטחון שהולכת על בטוח (Steam)

lol. חברה שבמרחק חודש לשווק את הסטים מאשינס ואת השלט שבא לשנות סדרי עולם בתחום הגיימפאדים. שלא נדבר על כל מה שהם עושים במשך שנים בתחום הVR.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 16 ספטמבר 2015, 17:45

ואם הקונטרולרים והסטים משינז יכשלו? מה יקרה? לא חושב שהם יכשלו.. הקונטרולר הראה לי מעניין, כמו גם הלינק.. אבל היפוטתית..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2015, 19:21

רונן כתב:Naughty Dog אישרה בפליטת פה ש־The Lst of Us 2 בפיתוח. יהיה מדהים!

מקור

DrKeo כתב:זה שvalve לא עושה כבר משחקי aaa לא אומר שאני רוצה שnd ישתלטו להם על הפרנצ׳ייזים.

אז זה הכול או לא כלום? בכל זאת, Valve לא מפתחת אותו ו־Naughty Dogs היא חברה איכותית :)

כן, אני מעדיף לראות HL3 מ-VALVE או לא לראות בכלל. אתה רוצה TLOU2 ממפתחת שהיא לא נוטי דוג?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 ספטמבר 2015, 01:01

Klayman כתב:ואם הקונטרולרים והסטים משינז יכשלו? מה יקרה? לא חושב שהם יכשלו.. הקונטרולר הראה לי מעניין, כמו גם הלינק.. אבל היפוטתית..

אין קשר להצלחה או כישלון שלהם. לבסס טענה נגד ואלב על כך שהם 'הולכים על בטוח' זו שטות כאשר הם קרובים לשווק גיימפאד שונה בתכלית מכל מה שהיה קיים עד כה. אדרבא שייכשלו, זה רק ידגיש עד כמה 'לא בטוח' ההחלטה הזו הייתה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 ספטמבר 2015, 05:57

אם הם עושים משהו שהכישלון בו לא יפגע בהם, זה די ''ללכת על בטוח''. אם לא אכפת לך מההשלכות, לא אכפת לך להיכשל.

ולמה לא נזעקת על כך שנדב אמר שואלב לא מפתחת AAA יותר? :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 10:47

משהו עוד יכול לפגוע בVALVE? לפני 4 שנים הם גייב אמר שהם מרוויחים יותר ממליארד דולר בשנה, היום זה בטח הרבה יותר. איך מזיזים לחברה כזאת? איך היא יכולה בכלל לקחת סיכון? אוקיי, הVR נכשל, אז מה? הרווחנו מליארד וחצי על הדרך ב2016?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 17 ספטמבר 2015, 11:05

DrKeo כתב:כן, אני מעדיף לראות HL3 מ-VALVE או לא לראות בכלל. אתה רוצה TLOU2 ממפתחת שהיא לא נוטי דוג?

אם אדע שאין סיכוי שנקבל את המשחק מ־Naughty Dog, וחברה איכותית אחרת, כגון רוקסטאר, תיקח על עצמה את הפרויקט, אז בוודאי. למה לא. זה לא שאקבל אותו בדרך אחרת, וכך או כך אקבל משחק איכותי, גם אם המגע של החברה המקורית לא ישרה בו.

דרך אגב, רוקסטאר פיתחה את Max Payne האחרון ואי־אפשר לומר שהוא לא איכותי, נהניתי ממנו מאוד (אני לא יכול להשוות לקודמים שפותחו על ידי חברה אחרת מכיוון שלא שיחקתי בהם). גם Halo עבר ידיים ואני חושב שאתה חושב שזה לטובה.

במקרה של Naughty Dog אני מסכים שעדיף שהיא זו שתפתח את הסדרה, אך אם זה לא יקרה, לא נורא אם חברה איכותית ומוכחת תיקח זאת על עצמה.

kaz כתב:אין קשר להצלחה או כישלון שלהם. לבסס טענה נגד ואלב על כך שהם 'הולכים על בטוח' זו שטות כאשר הם קרובים לשווק גיימפאד שונה בתכלית מכל מה שהיה קיים עד כה. אדרבא שייכשלו, זה רק ידגיש עד כמה 'לא בטוח' ההחלטה הזו הייתה.

כמו שהיה להם "אומץ" לפתח את פורטל החדשני. לא צריך אומץ כדי להיכשל בדבר חדש. לפתח את Half Life 3 ולאכזב את האוהדים, זה כבר משהו אחר. זה עלול לפגוע במוניטין החברה. את זה החברה טענה. לא אני. אין לה ביטחון שתצליח להתעלות על עצמה או לספק את האוהדים. אז מה זה אומר עליה? אני במקומם לא הייתי מצהיר זאת בקול.

אני בדיוק רואה ש־klayman הסביר זאת גם כן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2015, 11:26

רוקסטאר? ברצינות? רוקסטאר לעשות משחק HL? אמרת את זה ברצינות כרגע?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 34 אורחים