די מדהים שרק עכשיו PS NOW מגיע אליהם, רק מראה עד כמה המעמד של יפן ירד באופן כללי, הם בעדיפות כמעט אחרונה אחרי האיזורים הגדולים האחרים שסוני משקיעה בהם, אבל בטח עם האינטרנט שיש להם שם זה יעבוד בצורה כמעט מושלמת.
Announcements:
- Bloodborne: The Old Hunters - Release Date: November 24, 2015
- Bloodborne LTD Sales: 2 Million
- Minna no Golf, 2016
- Uncharted 4, Global Worldwide Launch
- Gravity Daze for PS4, 12/10
- Gravity Daze 2 for PS4 in 2016
- Vita is Dead
- Some Ubeyesoft titles
- Yakuza Remake, 1/21/2016 for PS3/PS4 (includes demo of Yakuza 6)
- Yakuza 6 for PS4, Fall 2016
- King of Fighters XIV
- One Piece: Burning Blood for PS4/Vita
- Gundam Extreme Vs-Force for Vita
- Toukiden Kiwami 2, 2016
- Nioh for PS4, 2016
- Star Ocean 5, 2/25/2016
- SaGa Scarlet Grace for Vita, 2016
- Vita means Life
- Kingdom Hearts HD II.8 Final Chapter Prologue, PS4 (Yes, that's the real name)
- Setsuna, PS4/Vita in 2016
- Biohazard Umbrella Corps, 2016
- Exist Archive, 12/17/2015
- 13 Sentinels for PS4/Vita
- Danganronpa 3 for PS4/Vita
- Dragon Quest Builders is a new genre. Trust me, I'm an expert. Also, release date: 1/28/2016
- A small indie title called Call of Duty Black Ops 3 will be launching soon apparently
- HDD Plates and new colors for the DS4
- *in an excited voice* PS NOW!!
- Morpheus's official name is Playstation VR. Killer app is Summer Lessons, which makes you the shy anime fan you always wanted to be.
- FFXIV has VR support
- Price drop to 34,980 yen
Klayman כתב:אני בעד. ואלב גם ככה לא הולכת לעשות שום דבר עם הפרנצ'ייז בקרוב. כל עוד הוא יהיה מולטי פלטפורם. (ברור לגמרי שאנחנו מדברים באוויר על משהו שלא יקרה לעולם, אבל זרמתי עם ההנחה והמצב ההיפותטי שהועלה).
bling כתב:כן שמתי לב, פשוט קצת מוזר שהוציאו מבדיחה כזו ברורה כל כך הרבה מלל, לא פה כאמור, מדבר על האינטרנט בכלליות.
DrKeo כתב:לא סומך על אף אחד עם hl או פורטל חוץ מאשר valve, טובים ככל שיהיו.
רונן כתב:DrKeo כתב:לא סומך על אף אחד עם hl או פורטל חוץ מאשר valve, טובים ככל שיהיו.
לא יודע. הם טובים בכתיבה (והם לא היחידים), אך Portal 2 חזר על עצמו יותר מדי והחידות לא היו מעניינות לטעמי.
אתה אמנם סומך עליה, אך נראה שהיא לא סומכת על עצמה: היא הפנתה משאבים לפרויקטים אחרים כי חוששת לאכזב את האוהדים, דבר שיפגע במוניטין שלה, לדבריה. מעולם לא שמעתי קשקוש כזה. בדרך כלל חברות שמחות לנצל שמות גדולים.
אתה בעצמך היית שמח אם הייתה נותנת קדימות ל־Half Life 3 מאשר לפרויקטים האחרים שלה. אם זה מה שהיא מסוגלת לו כיום, אז גדולתו של Half Life 2 אינו רלוונטי כיום כדי למדוד את החברה חסרת הביטחון הזאת. פעם היא הייתה מלהיבה באמת.
כיום Valve היא חברה חסרת ביטחון שהולכת על בטוח (Steam) ולא אכפת לה באמת מהאוהדים שלה, דבר שמאשימים בו את נינטנדו לעתים קרובות; הן נינטנדו הן Valve מחפשות דרכים קלות ובטוחות לעשיית כסף על חשבון פרויקטים רציניים באמת.
אפילו Portal 3 לא מגיע. את Portal 2 היא "העזה" לפתח כי היה לה קל מאוד להתעלות על הראשון שהיה מעין דמו רעיוני. חסרת ביטחון. אמרתי.
Laskin כתב:זו הייתה תערוכה מעולה לקהל היפני... וכמובן שיש עוד מסיבות עיתונאים וגם שם יציגו עוד הרבה משחקים.
אבל ביחס לשנים האחרונות - שיפור משמעותי מאוד. מקווה שיהיו עוד הפתעות בתערוכה עצמה, או מצד ג'.
נראה שסוף סוף "הדור הבא" הולך להכנס ליפן, באיחור קל של שנתיים.
הורדת המחיר, משחקים שהם אוהבים שסוף סוף מקבלים גירסת PS4 אמיתית ולא רק פורטים של משחקי PSP, מלא JRPG...
שנת 2016 נראית די מבטיחה לסוני ביפן. הגיע הזמן באמת.
אגב, נראה לי שאפשר להעביר את ההודעות האחרונות לת'רד TGS 2015? או שלא שווה כבר לפתוח בשבילו נושא נפרד?
DrKeo כתב:זה שvalve לא עושה כבר משחקי aaa לא אומר שאני רוצה שnd ישתלטו להם על הפרנצ׳ייזים.
רונן כתב:כיום Valve היא חברה חסרת ביטחון שהולכת על בטוח (Steam)
רונן כתב:Naughty Dog אישרה בפליטת פה ש־The Lst of Us 2 בפיתוח. יהיה מדהים!
מקורDrKeo כתב:זה שvalve לא עושה כבר משחקי aaa לא אומר שאני רוצה שnd ישתלטו להם על הפרנצ׳ייזים.
אז זה הכול או לא כלום? בכל זאת, Valve לא מפתחת אותו ו־Naughty Dogs היא חברה איכותית
Klayman כתב:ואם הקונטרולרים והסטים משינז יכשלו? מה יקרה? לא חושב שהם יכשלו.. הקונטרולר הראה לי מעניין, כמו גם הלינק.. אבל היפוטתית..
DrKeo כתב:כן, אני מעדיף לראות HL3 מ-VALVE או לא לראות בכלל. אתה רוצה TLOU2 ממפתחת שהיא לא נוטי דוג?
kaz כתב:אין קשר להצלחה או כישלון שלהם. לבסס טענה נגד ואלב על כך שהם 'הולכים על בטוח' זו שטות כאשר הם קרובים לשווק גיימפאד שונה בתכלית מכל מה שהיה קיים עד כה. אדרבא שייכשלו, זה רק ידגיש עד כמה 'לא בטוח' ההחלטה הזו הייתה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים