GTA V - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: GTA V - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ספטמבר 2013, 09:00

swym כתב:^ דודי, אל תשכח שתעשיית "הסרטים" סופרת רק את מכירות הכרטיסים בקולנוע, בזמן שלשוק הסרטים בפועל יש גם מסלול מאד ברור לשווקים משניים (מכירות ביתיות של עותקים פיזיים ודיגיטליים) ושלישיים (מכירת זכויות לערוצי טלוויזיה). כשמשקללים את כמות הכסף שנכנסת שם תעשיית הסרטים עדיין גדולה מתעשיית המשחקים.

אני חושב שהדירוגים דווקא עקביים עם מה שאמרתי: GTA IV זכה לממוצע של 90 ומשהו וקיבל דירוג משתמשים של 4.5 כוכבים - שמקביל ל-9. AC3 זכה לממוצע של 80 ומשהו וקיבל דירוג משתמשים של 4 כוכבים - שמקביל ל-8.
בכל מקרה, ההיגיון הזה לא אחיד לכל כותר וכותר. יש כותרים שנוטים להיות יותר שנואים אבל הדגש הוא (מבלי כניסה לסקטורים שונים) על פרנצייזים סופר פופולריים עם היסטוריה ארוכה יחסית, בעוד ל-UC2 לא היו כאלו. זה בסופו של דבר משחק שני בסדרה.

בכל מקרה, קונאן אובריין מבקר את המשחק, ואני חייב לציין שמינון בדיחות הרקע שלו היה נמוך מהרגיל. ולעומת זאת מינון הפרצופים שמעידים שהוא ממש נכנס חזק למשחק...
http://teamcoco.com/video/conan-highlig ... gamer-gta5
אבל הוא ללא ספק מספק את ביקורות הוידאו הכי טובות כרגע ברשת.

מכירות המשחקים לא כוללת את שוק היד השנייה ואת כל מכירות הDLC ולמעשה כל הנלווים למשחקים. אין סיכוי שמכירות הסרטים וגם הרווח הנלווה מדגדגים את מכירות שוק המשחקים.

דרך אגב, אתה מוזמן אפילו לקרוא את הכתבה הבאה של הטלגרף משנת 2009:
More money was spent on video games than on films – including both trips to the cinema and films on DVD – figures compiled for The Daily Telegraph indicate.
This is the clearest evidence yet that the video games market has come of age and transformed itself from a niche form of entertainment for teenage boys into a mainstream form of entertainment for millions of British families.
In the twelve months to the end of September 2009, £1.73 billion was spent on video games, according to the data company GFK Chart-Track.
This beats the amount of money spent on films, even though British cinema has just enjoyed its best year in nearly three decades.
According to the UK Film Council exactly £1 billion was spent at the British box office during the same period, with a further £198 million spent on film titles released on DVD and Blu-ray.

אתה יכל לקרוא את פורבס שמסבירים למה משחקי וידאו עושים יותר כסף ופונים ליותר קהלים מאשר סרטים כאמצעי בידור אולטימטיבי
http://www.forbes.com/sites/christopher ... l-ever-be/

ויש עוד מיליון כתבות.

בכל מקרה כמו שנאמר למעלה זה לא קשור לדיון של GTA5. אז אני יעצור פה, או שיעבירו את ההודעות הללו למקום המתאים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 ספטמבר 2013, 19:48

Death_119 כתב:מכירות המשחקים לא כוללת את שוק היד השנייה ואת כל מכירות הDLC ולמעשה כל הנלווים למשחקים. אין סיכוי שמכירות הסרטים וגם הרווח הנלווה מדגדגים את מכירות שוק המשחקים.

יש לך טעות: מכירות הסרטים כוללות את מכירות הDLC וכל המוצרים הדיגיטליים כולל תשלומים חודשיים למשחקי MMO, מיקרוטראנסאקציות, ובאנדלים עם מוצרים פיסיים כמו המשחקים של Skylanders. בנוסף, הן כוללות גם מכירות של קונסולות משחקים וגיימפאדים (בזמן שמכירות של מקרני קולנוע ומכשירי בלוריי מן הסתם לא נספרות כחלק מהמכירות של תעשיית הקולנוע). את מכירות היד השניה אף אחד לא כולל בשום תעשיה מאחר ולא מדובר במנגנון שמכניס כסף פנימה.
הנתון שהבאת הוא מאנגליה, שם באמת מכירות המשחקים עברו את הקולנוע והDVD ביחד, אבל מן הסתם לא משוקללת שם כל שאר שרשרת הערך מהפצת סרטים לטלוויזיה ועד VOD למיניהם.
סמוך עלי שאני מכיר בערך כל כתבה קיימת בערך בנושא. GTA עצמו יותר גדול מכל דבר בקולנוע, אבל בתמונה הגלובלית תעשיית המשחקים (עדיין) לא מכניסה יותר כסף מתעשיית הסרטים על כל הנגזרות שלה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 ספטמבר 2013, 17:36

swym כתב:
יש לך טעות: מכירות הסרטים כוללות את מכירות הDLC וכל המוצרים הדיגיטליים כולל תשלומים חודשיים למשחקי MMO, מיקרוטראנסאקציות, ובאנדלים עם מוצרים פיסיים כמו המשחקים של Skylanders. בנוסף, הן כוללות גם מכירות של קונסולות משחקים וגיימפאדים (בזמן שמכירות של מקרני קולנוע ומכשירי בלוריי מן הסתם לא נספרות כחלק מהמכירות של תעשיית הקולנוע). את מכירות היד השניה אף אחד לא כולל בשום תעשיה מאחר ולא מדובר במנגנון שמכניס כסף פנימה.
הנתון שהבאת הוא מאנגליה, שם באמת מכירות המשחקים עברו את הקולנוע והDVD ביחד, אבל מן הסתם לא משוקללת שם כל שאר שרשרת הערך מהפצת סרטים לטלוויזיה ועד VOD למיניהם.
סמוך עלי שאני מכיר בערך כל כתבה קיימת בערך בנושא. GTA עצמו יותר גדול מכל דבר בקולנוע, אבל בתמונה הגלובלית תעשיית המשחקים (עדיין) לא מכניסה יותר כסף מתעשיית הסרטים על כל הנגזרות שלה.

אני לא בעסקי האמונה. אם יש לכם את כל הנתונים אתם מוזמנים להציג ממקור בעל שם שתעשיית הקולנוע עושה יותר כסף מתעשיית משחקי הוידאו. כי כל כתבה שראיתי מספרת רק אחרת. כולל המספרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 ספטמבר 2013, 17:44

קונאן אובריין משחק GTA, הקטע המלא הורס.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 25 ספטמבר 2013, 02:22

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 24 ספטמבר 2013, 23:20

היחס של התקשורת בארץ, ובכלל בתקשורת העולמית, למשחקי מחשב הוא זוועתי. כי מי ששולט היום בחדשות זה אנשים מבוגרים שעדיין חושבים שמשחקי מחשב זה מסוכן לילדים והורס להם את המוח והופך אותם לזומבים ששקועים למסך ובלה בלה בלה. אם רק יונית לוי היתה משחקת ב-GTA לחמש דקות, היא היתה מבינה שמדובר בחוויה הכי ממסטלת ולגיטימית בעולם.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 ספטמבר 2013, 23:29

לא הבנתי את ההקשר של הפוסט (ואגב, יונית דווקא אחת שכן משחקת ורואה מדע בדיוני...)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 24 ספטמבר 2013, 23:31

bozeman כתב:לא הבנתי את ההקשר של הפוסט (ואגב, יונית דווקא אחת שכן משחקת ורואה מדע בדיוני...)

בעמוד הקודם ובעמוד הזה דיברו על כתבה של ערוץ 2 על GTA V.

וטוב לדעת. ;)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ספטמבר 2013, 02:07

סיימתי היום את הסיפור המרכזי. אבל אני רחוק מלסיים את המשחק כולו, לא עשיתי הרבה דברים צדדיים, עכשיו אתחיל סשן קניות, נדל"ן ואצטרף לאיזו כת או משהו :)
משחק ענק, ומחיד אותי כמה עוד יש לי לחקור ולגלות... ואני שוט לא יכול לחכות לאונליין! זה ה-משחק לאונליין. הראשון בקונסולה שאני בטוח שאשחק מעבר לשבוע אחד

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 26 ספטמבר 2013, 04:48

מצאתי לפני כמה ימים את הסירטון הזה: (ואני עדיין מנסה להבין מאיפה הוא, השמועות אומרות שזה GTA V אבל בשלבי פיתוח המוקדמים שלו)
יש למישהו מושג? סתם עניין אותי

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 ספטמבר 2013, 00:48

Death_119 כתב:אני לא בעסקי האמונה. אם יש לכם את כל הנתונים אתם מוזמנים להציג ממקור בעל שם שתעשיית הקולנוע עושה יותר כסף מתעשיית משחקי הוידאו. כי כל כתבה שראיתי מספרת רק אחרת. כולל המספרים.

זה כנראה בגלל שאתה לא קורא את האותיות הקטנות. הנה - סתם דוגמא אחת מתוך כתבה על זה ש"משחקים יותר גדולים מסרטים":
http://www.mcvuk.com/news/read/video-ga ... ies/093209
However, for the first 11 weeks of 2012, sales of physical DVDs and Blu-rays are double that of games. Even with the inclusion of digital, video is still No.1.

רוב הדוגמאות באופן כללי אוהבות להשוות את שוק המשחקים רק לשוק הוידאו הביתי או רק לקולנוע - אבל לא לשניהם. ובדרך כלל גם רק בשוק ספציפי. וחלק מהשווקים גם כמובן גם עם ההטיה המובנית שסופרת קונסולות משחקים.

אבל היי, מאחר ואתה לא בעסקי האמונה, הצג לי בבקשה מקור אחד לכתבה כמו שציינת שבאמת משקלל את ההכנסות המלאות של תעשיית המשחקים מול ההכנסות המלאות של תעשיית הסרטים.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 29 ספטמבר 2013, 21:03

טוב סיימתי את הקמפיין הראשי, אין מילים פשוט משחק הsandbox הכי טוב ששיחקתי, עולם ענק ודינמי בצורה יוצאת דופן, הומור מטורף ומוחצן שיורד כמעט על כל התרבות האמריקאית ומשימות מלאות בתוכן וגיוון. ערכי ההפקה מטורפים והתוצאה בהתאם, המשחק עם הכי הרבה תוכן שראיתי, יש כל כך הרבה מה לעשות ועוד לא הגיע האונליין, מטורף...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 29 ספטמבר 2013, 16:11

קיבלתי סוף סוף את המשחק ואין לי מילים,פשוט עבודה מדהימה נעשתה שם,ערכי הפקה פסיכיים לחלוטין,בתור שחקן קונסולות אין בעיות פריימרייט,זה באמת רץ סבבה כמצופה מעולם פתוח על קונסולות,רואים שהמנוע הגראפי מטורף אבל יש בעיית IQ קשה,טונות של ג'אגיז לצערי ואפילו לי קשה קצת להתעלם מהם אבל אני בטוח שעם הזמן אני לא אשים לב,ב sleeping dogs אומנם המנוע ברמה של פס2 ב HD אבל התמונה לפחות נקייה וחלקה ותכל'ס זה משהו שחשוב לי במראה של משחק,אני מתעב ג'אגיז.

אבל בלי קשר לבעיות IQ המשחק הזה הוא החלום של משחקי עולם פתוח,הכל מרגיש כל כך הרבה יותר טוב וחלק ורמת ההשקעה בעולם ובפרטים הקטנים היא ללא תחרות,אין לי ספק שאני הולך לשרוף על זה חיים שלמים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 00:20

הורדתי את הקובץ, התקנתי, נכנסתי, יצרתי דמות... ואני לא מצליח להתחבר :/
כמובן שיש בעיות חיבור כרגע, מליונים מנסים בו זמנית... מקווה שבערב יהיה יותר טוב

למי שיש אותו לPS3 - צריך לארגן "מפגש" בשבת או משהו. אני צופה קצת באנשים שכרגע משחקים ומשדרים ביוטיוב - זה הדבר הכי טוב שראיתי בחיים שלי במולטיפלייר, מאז הפעם הראשונה שראיתי עיר מלאה באנשים ב-WOW :)

Almogj
Minion

הודעהעל ידי Almogj » 01 אוקטובר 2013, 22:32

אוקיי אם כבר עושים מפגש אז בואו ביום שנוח לכולכם ואין מבחנים או דברים כאלה :?
אני חושב שעוד שבוע וחצי ככה יכל להיות טוב כי יש אנשים שעוד לא היו באונליין...[ כמוני ><]

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 02 אוקטובר 2013, 10:16

אני די תקוע בבעיה. עשיתי את כל הSTUNT JUMPS במשחק לפי מדריך. עשיתי כל קפיצה בצורה טובה הלכתי צעד צעד באופן מסודר ועדיין אחרי הקפיצה האחרונה רשום שפספסתי 2. יש איזה דרך לראות איפה כבר עשיתי את הקפיצה טוב? כי לחפש עכשיו את ה2 האלה מתוך 50 עוד פעם יהיה סיוט
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 08:48

Almogj כתב:אוקיי אם כבר עושים מפגש אז בואו ביום שנוח לכולכם ואין מבחנים או דברים כאלה :?
אני חושב שעוד שבוע וחצי ככה יכל להיות טוב כי יש אנשים שעוד לא היו באונליין...[ כמוני ><]

אתה יודע, לא יקרה שום דבר אם תצטרף מאוחר יותר :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 אוקטובר 2013, 08:50

Blue&Black כתב:אני די תקוע בבעיה. עשיתי את כל הSTUNT JUMPS במשחק לפי מדריך. עשיתי כל קפיצה בצורה טובה הלכתי צעד צעד באופן מסודר ועדיין אחרי הקפיצה האחרונה רשום שפספסתי 2. יש איזה דרך לראות איפה כבר עשיתי את הקפיצה טוב? כי לחפש עכשיו את ה2 האלה מתוך 50 עוד פעם יהיה סיוט

די בטוח שאין דרך חוץ מלנסות בעצמך את כולם שוב... אני אישית שומר את הקפיצות למתי שאני פשוט אראה אותן :)

אגב, יש בעדכון המשחק האחרון שהוסיף מולטיפלייר - כל מיני תיקונים למשחק הסינגל, כמו הבאג שהיה "שוכח" מכוניות ששמרתם ושדרוגים שלהן.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 אוקטובר 2013, 17:49

רמת הירידה לפרטים במשחק הזה פשוט לא תיאמן
www.ign.com/articles/2013/09/30/100-lit ... -your-mind
10) Backfiring cars can ignite gas trails.
18) Sometimes street performers will get phone calls and will “break character” to answer and talk.
47) Driving into the mountains can cause the radio signal of some city-based stations to be garbled and lost.
94) At high wanted levels cops stop shouting out movements and start using hand gestures

והכי גאוני:
96) If you go swimming with Michael and track water indoors when Amanda is home, she will yell at you.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 אוקטובר 2013, 11:19

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוקטובר 2013, 20:47

זה הסרטון נטול-הספוילרים היפה ביותר שראיתי למשחק. חובה לכל מי שעדיין לא שיחק. איזה עולם יצרו לנו כאן, לא ייאמן שזה בדור הנוכחי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2013, 14:52

ולחשוב שדין ניסה להשוות אותו לאינפמס 2, פשוט מטורף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2013, 14:52

ולחשוב שדין ניסה להשוות אותו לאינפמס 2, פשוט מטורף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 אוקטובר 2013, 00:08

מדברים על הישגים טכניים. ואין מקום להשוות בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 אוקטובר 2013, 00:33

Nigga כתב:אינפאמס 2 נראה הרבה יותר טוב מ GTA V, אין ספק בכלל.
GTA V נראה מזעזע.

http://cfa.eurogamer.net/2013/articles/ ... 07.bmp.jpg
http://cfa.eurogamer.net/2013/articles/ ... 01.bmp.jpg
http://cfa.eurogamer.net/2013/articles/ ... 10.bmp.jpg

כמובן ש GTA V משחק עולם פתוח הרבה יותר מרשים מ inFAMOUS 2 אבל רואים שזה בא על חשבון ה fps וה IQ.

להתחשב בזה שGTA מפוצץ הולכי רגל ומכוניות בזמן שאינפמס ריק, שGTA זה עולם גדול פי עשרות מונים מזה של אינפמס, שהכל קופץ פנימה בPOP IN אפילו שהרחובות כמעט ריקים באינפמס וכדומה אומרים שאין מקום להשוות. GTA זה באמת משחק עולם פתוח עם מערכת תאורה דינאמית וכו', אינפמס בקושי נופל להגדרה של משחק עולם פתוח עם איך שהוא בנוי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים