פשוט לא הגיוני כמה שהבטמוביל נראה טוב, זה כמו מודל שיצא מסרט CGI, אין מצב שזה יראה ככה בזמן אמת, בכלל התמונות מרגישות קצת מבולשטות מדי.
אוף שיגיע כבר E3, אני מת לראות אותו!
matangt8 כתב:באטמן זה לחלשים![]()
Kazz כתב:הירח נמצא במסלול התנגשות עם כדור הארץ בעלילת באטמן החדש? מה זה הגודל המגוחך הזה.
ShiTDemoN כתב:מה? איך עושים תמונה כזאת בצילום רגיל ללא פוטושופ?
Kazz כתב:המשחק הכי נמכר כרגע בסטים לא מספיק? ומשחק טריאלס חדש. יש גם את גרסת המחשב של דארק סולס 2, את גרסת המחשב של היילו: ספרטן אסולט, half-minute hero 2, משחק הקיקסטארטר של ג'יין אוסטין, משחק נוסף בסדרת משחקי ה RTS המוערכבת, WARGAME ועוד.
Kazz כתב: ומשחק טריאלס חדש.
Nucleus_Dawn כתב:הו... עוד משחקים לא מעניינים
Kazz כתב:דארק סולס 2 פורט ישן ולא מעניין? משחק המשך ל cult hit שיוצא סוף סוף באנגלית תודות למכירות הטובות של הראשון בסטים? משחק RTS משובח? משחק פוינט-אנד-קליק מבית היוצר של ג'יין אוסטין ועוד מבחן למשחקי קיקסטרטר? משחק היילו הראשון למחשב מאז היילו2? ומי יודע עוד כמה משחקי אינדי שיוצאים שיתבררו כאחלה לגמרי.
לא שברור לי הרצון לשפוט חודשים? אתה רוצה לשחק רק במשחקים שיוצאים באפריל בזמן הקרוב? ויש מספיק משחקים שיצאו בסוף מרץ כמו ההרחבה של דיאבלו וAOW3.
Kazz כתב:טריאלס היה בוידאו של GT.
לא כל חודש יוצא משחק קיקסטרטר בפרופיל גבוה משם גדול (או שלפחות היה ומבקש לחזור להיות). החודש יוצא משחק נוסף מסדרת RTS מוערכת. אז כל זה ובנוסף למה שGT הראו, לא הייתי קורה לזה 'חודש מת'. יש מספיק אנשים שמתרגשים מההיצע של חודש אפריל. לא צריך שייצא משחק AAA כדי שחודש מסויים יהיה שווה את זה.
Kazz כתב:טריאלס היה בוידאו של GT.
לא כל חודש יוצא משחק קיקסטרטר בפרופיל גבוה משם גדול (או שלפחות היה ומבקש לחזור להיות). החודש יוצא משחק נוסף מסדרת RTS מוערכת. אז כל זה ובנוסף למה שGT הראו, לא הייתי קורה לזה 'חודש מת'. יש מספיק אנשים שמתרגשים מההיצע של חודש אפריל. לא צריך שייצא משחק AAA כדי שחודש מסויים יהיה שווה את זה.
Kazz כתב:"חוץ מזה, חודש די מת."
או שאתה רוצה להתווכח שחודש די מת != חודש מת, אבל בכל אופן הליין-אפ של חודש אפריל גם לא עונה לתיאור 'די מת'. מה חלש בחודש שמביא עימו את גרסת המחשב של אחד המשחקים המדוברים בדור ה360\פס3 (באיחור של שבועות מספר), משחק חדש באחת מסדרות משחקי הארקייד הנחשבות ביותר ועוד שלל משחקים אחרים? אם אתה פוסל משחק כ'מרגש' משום שהוא נישתי ולא מוכר, אז לא ברור לי למה צ'יילד אוף לייט כן מרגש שכן גם הוא משחק נישתי ונעלם אחד גדול מבחינת מכירות. אז לא ברור לי מה פה תואם הגדרה של 'חודש חלש' כאשר בסופו של יום המשחקים האלה יתקבלו יותר בברכה מאשר המשחק השני שבחרת להדגיש לחיוב בחודש הזה - ספיידרמן 2. וורגיים, HMH2, אלדר סקרולס אונליין שיהיה מעניין לראות בלי קשר לטיבו, דיילייט, משחק קיקסטרטר מאחת השמות הידועים בענף, חבילת ההרחבה לFTL. ובטח יש עוד. כמו strike suit zero שמגיע לפס4 והXB1.
חודש מסקרן ומגוון. הסיבה היחידה להתאכזב זה אם אתה משחק כותר ספציפי מסוג כלשהו.
וזה גם לא ממש חוכמה להשוות לחודש מרץ שכן אולי מדובר בחודש השלישי בחשיבותו בשנה (אם לא יותר) בהכל הנוגע לשחרור משחקים.
Laskin כתב:אין לי שמץ של מושג על איזה פוטנציאל אתם מדברים בספיידרמן 2... הוא נראה ממש כמו הקודם, רק עם קצת יותר חופש. והקודם היה המשחק הכי חוזר על עצמו בעולם.
"ילד האור" נראה חביב, אבל ממש נישתי... לא יודע אם אני אישית מתחבר אליו.
דווקא ESO לא נראה כמו WOW CLONE, וגם לא מרגיש כך לדעתי, מהמעט ששיחקתי בבטא.
יש את קינקט ספורט, והוא עלול להיות סביר.
DAYLIGHT יכול להיות מעניין.
בקיצור - המשחק היחיד שמעניין אותי החודש זה TRIALS FUSION ואין לי בכלל קונסולה לשחק בו![]()
(תזכורת: לא מתקין UPLAY במחשב)
ואולי גם DS2 למחשב.
אבל החודש די חלש, במיוחד כשמשווים אותו לחודש מרץ שהיה מעולה.
המשחק של שר הטבעות נראה טוב, אבל אני מאוד סקפטי לגביו. נראה לי שהוא יהיה שבור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים