Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2013, 23:11

SgtDonowitz כתב:אני לא יודע איך לא רשמו את זה עד עכשיו, מיקרוסופט הכריזה שבסופו של יום ה- XBOX ONE לא יצריך חיבור לקינקט כלל, הצהרה נהדרת בלי שום ספק :)
מעניין יהיה לראות עכשיו אם תצא גרסה של 400$ שתתחרה ראש בראש עם ה-PS4 שתהיה ללא קינקט. אני מהמר שנראה חבילת פרימיום עם קינקט ב-500$ ורגילה ללא קינקט ב-400$.
http://www.ign.com/articles/2013/08/12/ ... o-function

הערת אגב:
אני יודע שזה יכול להישמע סופר קנונייתי אבל חשבתי על משהו ויכול להיות שזה טיפה יסתדר לי עכשיו. היו דיווחים בעבר על כך שסוני ויתרה על מצלמה דומה לקינקט על מנת לחתוך את מחיר הקונסולה ב-100$. אם זה נכון, יכול להיות שלמיקרוסופט יש מידע פנימי על כך שלסוני יש תכניות להוסיף מצלמה משלה בעתיד (מי אמר MOVE ולא קיבל) ב-100$ והיא הלכה על צעד הפוך על מנת "להשוות" את מחיר הקונסולה הסטנדרטי כמו זה של ה-PS4. מעניין יהיה לראות איך זה יסתיים.
(אוי אלוהים, אני נשמע קונספירטור מ-GAF :))

רשמו את זה קודם. אנחנו מדברים על זה כבר איזה עמוד וחצי :)

לא סביר שנראה גירסא של הONE ללא קינקט. זה יבטל לחלוטין את כל מה שמייקרוסופט רצו לעשות עם הקינקט ויגרום לכך שאף חברה צד שלישי לא תתמוך בה. זה בעצם יהרוג את הקינקט, אחרי שמייקרוסופט השקיעו מאות מיליונים כדי לקדם אותה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 00:41

Kazz כתב:וגם שאר העולם לא. כי זה 'ברור' שלא תהיה מגבלה- אם לא במפורש אז במרומז לפי כל מה שכן ידוע ולפי התגובות או אי התגובות של הצדדים המעורבים. דבר אחד שאי אפשר להגיד שמיקרוסופט היו מאז הכרזת הקונסולה הוא 'נהיר' ולכן השאלות.

נדב, הכוונה בהפצה עצמית זה הפצה דיגיטלית. מה הקשר משחקים על דיסק?

גם ״היה ברור״ שסוני נותנת כמעט את כל הזיכרון שלה למפתחים, גם ״היה ברור״ שהאונליין של הפס4 יהיה חינם, ״גם היה ברור״ שלסוני יהיו יותר בלעדיים ממיקרוסופט. לא שמעת כלום על מגבלה ל3gb בone ולכן כרגע הדבר היחיד שברור הוא שהone היא כרגע הקונסולה הטובה יותר למפתחי אינדי.

כן ברור שהדיבורים על הפצה עצמית דיגיטלית אבל דברת על זה שסוני מתיחסת להפצה דיגיטלית של משחקי אינדי ומשחקי aaa אותו דבר ואני אמרתי שזה דווקא היה הפוך כי משחקי aaa בסוני דורשים מפיצה ואינדי לא בזמן שדווקא בone הגישה הייתה אחידה לגמרי, כל המשחקים דורשים מםיצה וכל המשחקים זמינים דיגיטלית ביום הראשון. זאת סתם אנקדוטה, אל תיחס לה יותר מדי חשיבות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 14 אוגוסט 2013, 01:09

DrKeo כתב:פשוט מאוד כי המשחקים של הONE כרגע נראים טובים ורבים יותר והמערכת הפעלה נראת טובה יותר וכך גם השלט (למרות שהביקורות על זה של הפס4 כל כך טובות שאולי כשאני אנסה אותו אני אשנה את דעתי).

מה, כבר שוחררו הביקורות?

ואם הרשמים כל כך טובים לגבי השלט של ה-PS4, כפי שהודית, מדוע בכלל טרחת לציין זאת כטיעון?

ומדוע אתה מחכה להתנסות בשלט של ה-PS4 כדי אולי לשנות את דעתך לחיוב, אך לא מחכה להתנסות במשחקי שתי הקונסולות כדי אולי לשנות את דעתך באותה המידה? למה חוסר המידתיות?

ואגב, אין הבדל מהותי כלל מבחינה מספרית בחשיפות המשחקים הבלעדיים.

ובשביל הדיון אציין שבסופו של דבר פורצה נראה עוד מאותו הדבר (לא ניתן להאשים, זה משחק מירוץ סימולציה, ולא, ניצולו את הענן לא משנה את המהות) ו-Ryse, שאתה ממשיך לציינו, יש סימן שאלה גדול מאוד על אודות איכותו (אבל את ה"חסרונות" של ה-PS4 אינך שוכח לנפח). והבלעדיות על Titan היא בספק לפי כל הרמזים. אז נשחק בו עוד שנה, אם בכלל יהיה מעניין אותי אישית (נטו מולטי).

יתרה מכך, באותה מידה שיש רשמים מעולים על השלט של ה-PS4, יש גם רשמים לא רעים בכלל על משחקי ה-PS4.

Fanta כתב:למה יש שנאה? כי זה גיימרים
והם עם בכיין שאוהב לבכות ולהוציא את העצבים שלו על משהו
הם אוהבים לחוש את עצמם גיבורים על כלום, זה הסיבה למה

רק השבוע הבעתי זאת כאן וטענו שאני מעייף. זה לא רק מתבטא בלהתבכיין ולהוציא עצבים על חברות, אלא גם אחד על השני. גיימרים הם הקבוצה הכי חכמה, בעיני עצמה. יש לי חבר ששלחתי אותו לפורום הזה כדי להתייעץ בעניין שאלה שהייתה לו. ענה לי, "אתה השתגעת? לא מתקרב לפורום הזה" (במילים פחות מנומסות). העיקר שולחים אותי לפורומים אחרים כדי "להעיד" עליי.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 03:47

רונן כתב:מה, כבר שוחררו הביקורות?

ואם הרשמים כל כך טובים לגבי השלט של ה-PS4, כפי שהודית, מדוע בכלל טרחת לציין זאת כטיעון?

ומדוע אתה מחכה להתנסות בשלט של ה-PS4 כדי אולי לשנות את דעתך לחיוב, אך לא מחכה להתנסות במשחקי שתי הקונסולות כדי אולי לשנות את דעתך באותה המידה? למה חוסר המידתיות?

ואגב, אין הבדל מהותי כלל מבחינה מספרית בחשיפות המשחקים הבלעדיים.

ובשביל הדיון אציין שבסופו של דבר פורצה נראה עוד מאותו הדבר (לא ניתן להאשים, זה משחק מירוץ סימולציה, ולא, ניצולו את הענן לא משנה את המהות) ו-Ryse, שאתה ממשיך לציינו, יש סימן שאלה גדול מאוד על אודות איכותו (אבל את ה"חסרונות" של ה-PS4 אינך שוכח לנפח). והבלעדיות על Titan היא בספק לפי כל הרמזים. אז נשחק בו עוד שנה, אם בכלל יהיה מעניין אותי אישית (נטו מולטי).

יתרה מכך, באותה מידה שיש רשמים מעולים על השלט של ה-PS4, יש גם רשמים לא רעים בכלל על משחקי ה-PS4.

רק השבוע הבעתי זאת כאן וטענו שאני מעייף. זה לא רק מתבטא בלהתבכיין ולהוציא עצבים על חברות, אלא גם אחד על השני. גיימרים הם הקבוצה הכי חכמה, בעיני עצמה. יש לי חבר ששלחתי אותו לפורום הזה כדי להתייעץ בעניין שאלה שהייתה לו. ענה לי, "אתה השתגעת? לא מתקרב לפורום הזה" (במילים פחות מנומסות). העיקר שולחים אותי לפורומים אחרים כדי "להעיד" עליי.

שהרשמים על השלט פס4 יהיו הכי טובים בעולם, אני לא אאמין לזה עד שאני לא אשתמש בו בעצמי בגלל הסטיק השמאלי הנמוך.
בנושא המשחקים, לone הוכרזו פי 2, אם הם לא לטעמך אז זכותך אבל המספרים הם עובדה.

ותגיד לחבר שלך שהוא מוזמן, ביחוד שמעולם לא אכלו משהו כאן בעקבות שאילת שאלה. אם הוא כל כך מפחד הוא גם יכול לשאול דרכך.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 13:49

SgtDonowitz כתב:זה נקרא סינדרום הפאנבואיות, לא ממש מיוחד לתחום משחקי המחשב (גם סרטים, סדרות טלויזיה ובייחוד פלאפונים) פשוט כאן מדובר בקהילה בהרבה יותר צעקנית ועקבית מאשר שם.

אני יודע, אבל זה פשוט בשלב כולשהו מעייף ומפגר ברמות
אנשים ממש אוהבים להגיד שהם עשו את הבחירה הנכונה
הם אוהבים להצביע ולהגיד " טיפש " וכביכול לנסות לשנות את חברים שלהם " לצד הטוב "
יש מקרים שזה פשוט מגיע לידי טמטום

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 13:52

Fanta כתב:למה יש שנאה? כי זה גיימרים
והם עם בכיין שאוהב לבכות ולהוציא את העצבים שלו על משהו
הם אוהבים לחוש את עצמם גיבורים על כלום, זה הסיבה למה

רק השבוע הבעתי זאת כאן וטענו שאני מעייף. זה לא רק מתבטא בלהתבכיין ולהוציא עצבים על חברות, אלא גם אחד על השני. גיימרים הם הקבוצה הכי חכמה, בעיני עצמה. יש לי חבר ששלחתי אותו לפורום הזה כדי להתייעץ בעניין שאלה שהייתה לו. ענה לי, "אתה השתגעת? לא מתקרב לפורום הזה" (במילים פחות מנומסות). העיקר שולחים אותי לפורומים אחרים כדי "להעיד" עליי.[/quote]
תראה אין מה להגיד, הפורום הזה מאוד סובל מכל הריבים הענקים העלו
אישית אני בכלל נמצא בקבוצת גיימרים בפייסבוק ושם כמעט ולא רואים כבר דיונים על הONE
בגלל שלא רוצים לגרור את זה לריב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 18:30

Nigga כתב:אם מיקרוסופט מוותרת על קינקט בכל קופסה היא מוחקת ל One כל שבריר של זהות שנשאר לה (אם בכלל) אחרי כל ה 180s.
זה כאילו הכל היה אחיזת עיניים, אי אפשר לדעת מה אמיתי ומה הולך להשתנות יום למחרת. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.
מיקרוסופט אשכרה זרקה לזבל את כל מה שהיא ניסתה לבנות חודשיים לפני ההשקה של הקונסולה ועשה ריסט ואנשים כאן ממשיכים לעשות בשבילה בקרת נזקים. מדהים.

אנשים כמוך עשו את זה אז אני לא מבין למה אתה עכשיו מתלונן על זה. כאילו לפס4 הייתה זהות, היא פס3 עם יותר כוח ואונליין בתשלום. מיקרוסופט ניסו לעשות מהפכה, אנשים שלא התכוונו אפילו לקנות את הקונסולה בכו בקול גדול והרסו את זה, עכשיו הם בוכים שמיקרוסופט הקשיבה להם.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 19:32

זה בדיוק מה שעכשיו רואים ברשת
טוב לא עכשיו האמת, מאז השינוי הראשון
כל מיני בכיינים שרצו מראש PS4 ואפילו בתכלס יודעים שהם רוצים PS4 כי זה PS4
בוכים על זה שמייקרוסופט שינתה את הדעות שלה
כלכך דבר עצוב ומפגר, לבכות על שינוי
ולחפש סיבה למה לא לאהוב את הקונסולה ולהצדיק את קנית המתחרה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוגוסט 2013, 20:09

אף אחד לא בוכה שמיקרוסופט הקשיבה, אבל זה עדיין מדאיג. לגבי איזה מוצר וחברה תרגיש בטוח יותר: מי שהכריז על מוצר שהתקבל באהדה על ידך ולא שינו דבר או מי שהכריז על מוצר שמאוד לא התקבל באהדה על-ידך אך שינו אותו להתאים למוצר הראשון עקב תגובות שליליות של הקהילה? זה שאף אחד ממיקרוספט לא ראה בעיה ולא צפה את התגובות שהXB1 קיבלה ושזה הגיע עד לשלב הכרזה רשמית חודשים לפני שיגור רק כדי שזה ייגנז מאוד מהר מעלה ספק,תהיות וחשש לגבי תפקוד החברה ומה זה אומר בנוגע להחלטות וגישות עתידיות שלהם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוגוסט 2013, 20:32

עוד פשלה של מיקרוסופט:

הXB1 תשוגר השנה רק ב13 שווקים כאשר בE3 הם דיברו על 21.

http://news.xbox.com/2013/08/xbox-one-confirmed-markets

הסיבה לדחייה היא סוגיות לוקאליזציה וכדומה.

הקונסולה לא תשוגר בבלגיה, הולנד, פינלנד, דנמרק, נורבגיה, רוסיה, שוודיה ושווייץ השנה אלא 'בהקדם האפשרי' ב2014.

מיקרוסופט פחות או יותר מאפשרת לסוני שוב שליטה בשוק האירופאי, אולי אפילו יותר ממה שהיה בדור הנוכחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 20:39

Kazz כתב:אף אחד לא בוכה שמיקרוסופט הקשיבה, אבל זה עדיין מדאיג. לגבי איזה מוצר וחברה תרגיש בטוח יותר: מי שהכריז על מוצר שהתקבל באהדה על ידך ולא שינו דבר או מי שהכריז על מוצר שמאוד לא התקבל באהדה על-ידך אך שינו אותו להתאים למוצר הראשון עקב תגובות שליליות של הקהילה? זה שאף אחד ממיקרוספט לא ראה בעיה ולא צפה את התגובות שהXB1 קיבלה ושזה הגיע עד לשלב הכרזה רשמית חודשים לפני שיגור רק כדי שזה ייגנז מאוד מהר מעלה ספק,תהיות וחשש לגבי תפקוד החברה ומה זה אומר בנוגע להחלטות וגישות עתידיות שלהם.

את זאת שתספק לי את מה שאני רוצה, אני רק צריך לקוות שאנשים יפסיקו כבר לבכות ויתנו למיקרוסופט לממש סוג מסויים של חזון ולקדם את עולם הקונסולות קצת.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 20:42

Kazz כתב:אף אחד לא בוכה שמיקרוסופט הקשיבה, אבל זה עדיין מדאיג. לגבי איזה מוצר וחברה תרגיש בטוח יותר: מי שהכריז על מוצר שהתקבל באהדה על ידך ולא שינו דבר או מי שהכריז על מוצר שמאוד לא התקבל באהדה על-ידך אך שינו אותו להתאים למוצר הראשון עקב תגובות שליליות של הקהילה? זה שאף אחד ממיקרוספט לא ראה בעיה ולא צפה את התגובות שהXB1 קיבלה ושזה הגיע עד לשלב הכרזה רשמית חודשים לפני שיגור רק כדי שזה ייגנז מאוד מהר מעלה ספק,תהיות וחשש לגבי תפקוד החברה ומה זה אומר בנוגע להחלטות וגישות עתידיות שלהם.

אף אחד לא בוכה? חרטא
האינטרנט מלא בכיינים מזויפים שרק מחפשים לשנוא את המכשיר

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוגוסט 2013, 20:46

אם הם בוכים אז לא על השינויים במדיניות.

מעניין מה EA חושבים על החדשה האחרונה. הם עושים תוכן בלעדי של פיפא לONE אבל הקונסולה לא תשוגר עם המשחק בארצות אירופה שחולות על כדורגל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוגוסט 2013, 20:54

ואגב, אם מישהו רוצה לספור אז CBOAT אישר את זה בסוף יולי: http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... st73032211.

יותר משעשע זו התגובה של גרינברג לגבי השמועה הזו שפורסמה באתרים אירופאיים מוקדם יותר היום:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 20:58

Kazz כתב:אם הם בוכים אז לא על השינויים במדיניות.

מעניין מה EA חושבים על החדשה האחרונה. הם עושים תוכן בלעדי של פיפא לONE אבל הקונסולה לא תשוגר עם המשחק בארצות אירופה שחולות על כדורגל.

ארה"ב, אנגליה, אוסטריה, גרמניה, קנדה, צרפת, אירלנד, איטליה, מקסיקו וספרד יוכלו להנות מהתוכן הבלעדי בפיפ"א 14 בONE.
לא חושב שEA מודאגת כל כך, כרגע. השווקים הכי גדולים למשחק שלה מכוסים.

אפרופו פיפ"א, בפודקאסט האחרון על הONE, נאמר שבגיימסקום יודיעו משהו על הכותר הכי גדול באירופה. אני מתאר לעצמי שמדובר בפיפ"א, ככה שאולי נלמד עוד על התוכן הבלעדי הזה. זה גם המקום הטבעי לפרט את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 22:05

Kazz כתב:אם הם בוכים אז לא על השינויים במדיניות.

עכשיו אתה קובע גם מה אני קורא
אנשים בוכים פשוט על השינוי במדיניות ומחפשים תירוץ לקנות PS4
הם טוענים שאי אפשר לקנות קונסולה מחברה שתשנה את המדיניות שלה
ואולי תדפוק אותך בעתיד

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 22:08

Nucleus_Dawn כתב:
ארה"ב, אנגליה, אוסטריה, גרמניה, קנדה, צרפת, אירלנד, איטליה, מקסיקו וספרד יוכלו להנות מהתוכן הבלעדי בפיפ"א 14 בONE.
לא חושב שEA מודאגת כל כך, כרגע. השווקים הכי גדולים למשחק שלה מכוסים.

אפרופו פיפ"א, בפודקאסט האחרון על הONE, נאמר שבגיימסקום יודיעו משהו על הכותר הכי גדול באירופה. אני מתאר לעצמי שמדובר בפיפ"א, ככה שאולי נלמד עוד על התוכן הבלעדי הזה. זה גם המקום הטבעי לפרט את זה.

למי שאין יכול לקנות את המשחק ל360 ואז שיגיע לארץ שלו לעשות העברה של כל התוכן לONE

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוגוסט 2013, 06:35

Kazz כתב:ואגב, אם מישהו רוצה לספור אז CBOAT אישר את זה בסוף יולי: http://www.neogaf.com/forum/showthread. ... st73032211.

יותר משעשע זו התגובה של גרינברג לגבי השמועה הזו שפורסמה באתרים אירופאיים מוקדם יותר היום:

תמונה

אני רואה שמישהו בשם פוליגמיה הודיע על זה, והעכוז הלוהט רק כתב ''למה לי לגור שם?'' :P פספסתי משהו?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2013, 23:32

מתיישב עם השמועה שקצב היצור לא במצב שמיק' היו רוצים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוגוסט 2013, 23:48

אני רואה שמישהו בשם פוליגמיה הודיע על זה, והעכוז הלוהט רק כתב ''למה לי לגור שם?'' :P פספסתי משהו?

הוא מאשר את השמועה בכך שכתב 'forin countreis drop of a xblist' - כלומר שעוד ארצות זרות מורדות מרשימת השיגור. אגב, בנוגע ללמה שהוא כותב כך, הבנתי שעם הספר שרולינג כתבה תחת שם בדוי, האופן שזו התגלה עם תוכנת מחשב שבדוקת את סטייל הכתיבה. יש משפטים וביטויים ודרך התנסחאות שיכולות להצביע שמדובר באותו אדם. לך תדע מה הולך במיקרוסופט, במיוחד שאני מניח שהרבה מההתכתבויות הן בכתב באימייל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוגוסט 2013, 07:56

המממ.. אני חשבתי שהוא פשוט מתכוון לכותרת של הת'רד ומתבדח... אני משער שכשכותבים ככה, כל אחד יכול להבין מה שהוא רוצה :).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 23:59

Klayman כתב:המממ.. אני חשבתי שהוא פשוט מתכוון לכותרת של הת'רד ומתבדח... אני משער שכשכותבים ככה, כל אחד יכול להבין מה שהוא רוצה :).

כמה נוח...
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 אוגוסט 2013, 16:07

אין שום בעיה להבין מה הוא כתב בתגובה למה שהוא הגיב. למה זה מפריע לכם שיש מישהו שמדליף מידע באחוז גבוה של דיוק?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוגוסט 2013, 20:11

בחיי שמה שכתבתי, זה מה שהבנתי :|... עכשיו אתה הבנת משהו אחד, ואני משהו אחר. שוב, כנראה שצורת הכתיבה מאפשרת את זה.
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוגוסט 2013, 20:34

Kazz כתב:אין שום בעיה להבין מה הוא כתב בתגובה למה שהוא הגיב. למה זה מפריע לכם שיש מישהו שמדליף מידע באחוז גבוה של דיוק?

אין לנו בעיה עם מישהו כזה. ברגע שנראה אחד כזה, זה אפילו יהיה מאוד נחמד.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 54 אורחים