נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי kririn » 06 פברואר 2014, 21:16

סוני הפסידה טונות כסף ,ומתכננת שינוים גדולים

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... nnual-loss

מדובר על סוני באופן כללי ,לא על חטיבת המשחקים עצמה
סוני הולכת למכור את חטיבת המחשבים האישים שלה ,ולפטר 5000 עובדים
גם שוקלים למכור את חטיבת הטלוויזיות שלה

ועוד כל מיני שינוים ,כתוב בלינק

אני חושב שעם הזמן זה יכול להשפיע משמעותית גם על חטיבת הקונסולות של סוני
כתאגיד ענק ,יש לסוני יתרונות מסוימים
לדוגמה "קנה טלוויזיה במחיר מסוים ,תקבל PS4 במתנה " ,סתם דוגמה

וגם עניין המחירים מספקים

ואכסון וכו וכו

עם סוני באמת תמכור את חטיבת הטלוויזיות והמחשבים שלה ,זה יקטין אותה משמעותית
וזה אחרי שכבר מכרה כמה בינינים שהיו שלה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 פברואר 2014, 18:56

kririn כתב:סוני הפסידה טונות כסף ,ומתכננת שינוים גדולים

http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... nnual-loss

מדובר על סוני באופן כללי ,לא על חטיבת המשחקים עצמה
סוני הולכת למכור את חטיבת המחשבים האישים שלה ,ולפטר 5000 עובדים
גם שוקלים למכור את חטיבת הטלוויזיות שלה

ועוד כל מיני שינוים ,כתוב בלינק

אני חושב שעם הזמן זה יכול להשפיע משמעותית גם על חטיבת הקונסולות של סוני

וגם עניין המחירים מספקים

ואכסון וכו וכו

עם סוני באמת תמכור את חטיבת הטלוויזיות והמחשבים שלה ,זה יקטין אותה משמעותית
וזה אחרי שכבר מכרה כמה בינינים שהיו שלה

קרה פה משהו מדהים, סוני מכירה שהעתיד שלה נעוץ בשתי חטיבות עיקריות - חטיבת הפלייסטישן וחטיבת הסלולר (ובראשה מוצר הXperia). סוני כנראה מאוד מרוצה מביצועי חטיבת הפלייסטישן. נחמד לשמוע. מעניין אם הדבר יראה השקעות הולכות וגדולות מצידה בפלייסטישן 4. כנראה מי שיהפוך למוצר המרכזי של החברה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 פברואר 2014, 14:00

kririn כתב:אני חושב שעם הזמן זה יכול להשפיע משמעותית גם על חטיבת הקונסולות של סוני

זה בולשיט כי כשמדובר בחטיבות עצמאיות שכל אחת מהן צריכה להציג רווחיות אף אחד לא תסכים לסבסד את השנייה: בגלל זה אתה לא באמת רואה מבצעים אמיתיים על קונסולה מסובסדת בקניית טלוויזיה (אלא רק תרגילים שיווקיים שבהם אתה משלם פרמיה גבוהה שהיא מעבר להפרשי העלויות), ובגלל זה אתה גם לא רואה דילים אחרים עם חטיבת הסרטים למשל (בלעדיות לPS3 על הזרמת תכני מוזיקה של סוני מיוזיק, או בלעדיות על הזרמת סרטים בהפצת סוני).
לא רואה את סוני מוכרת עדיין את חטיבת הטלוויזיה שלה כי למרות שהיא לא בשיא עדיין מדובר במותג ותחום מאד מכניס לחברה. אבל גם ביום שהיא תמכור אותה אתה לא תראה שום השפעה על הקונסולה (אולי רק השפעה חיובית בגלל פוקוס יותר גדול של החברה על תחום המשחקים כמנוע צמיחה).

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 פברואר 2014, 14:45

Death_119 כתב:קרה פה משהו מדהים, סוני מכירה שהעתיד שלה נעוץ בשתי חטיבות עיקריות - חטיבת הפלייסטישן וחטיבת הסלולר (ובראשה מוצר הXperia). סוני כנראה מאוד מרוצה מביצועי חטיבת הפלייסטישן. נחמד לשמוע. מעניין אם הדבר יראה השקעות הולכות וגדולות מצידה בפלייסטישן 4. כנראה מי שיהפוך למוצר המרכזי של החברה.

הPS4 זה אולי ההשקה הכי מוצלחת בהיסטוריה של הקונסולות עד היום
אבל תזכור שיש את הויטה הניגררת בחטיבה הזאת ,הויטה מוכרת מאוד גרוע

עם נחזור רגע לPS4 ,המכירות מעולות ,אבל רק 50% מהלקוחות שקנו PS4 עשו מנוי לPS+ ,שזה צריך להדאיג את סוני
אלו היו גם הלקוחות ה"כבדים" ביותר ,וסוני הצליחה רק 50% כרגע
ומדובר על חברה שרוצה ללכת לכיוון של שרותי רשת

בעניין משחקים -אנחנו לא ראינו בינתים אפילו משחק "חובה" 1 בילעדי לPS4 בינתים
ולא הרבה בילעדים באופן כללי

swym כתב:זה בולשיט כי כשמדובר בחטיבות עצמאיות שכל אחת מהן צריכה להציג רווחיות אף אחד לא תסכים לסבסד את השנייה: בגלל זה אתה לא באמת רואה מבצעים אמיתיים על קונסולה מסובסדת בקניית טלוויזיה (אלא רק תרגילים שיווקיים שבהם אתה משלם פרמיה גבוהה שהיא מעבר להפרשי העלויות), ובגלל זה אתה גם לא רואה דילים אחרים עם חטיבת הסרטים למשל (בלעדיות לPS3 על הזרמת תכני מוזיקה של סוני מיוזיק, או בלעדיות על הזרמת סרטים בהפצת סוני).
לא רואה את סוני מוכרת עדיין את חטיבת הטלוויזיה שלה כי למרות שהיא לא בשיא עדיין מדובר במותג ותחום מאד מכניס לחברה. אבל גם ביום שהיא תמכור אותה אתה לא תראה שום השפעה על הקונסולה (אולי רק השפעה חיובית בגלל פוקוס יותר גדול של החברה על תחום המשחקים כמנוע צמיחה).

תיראה נגיד אתה כתאגיד קונה 100 מיליון מרכיב מסוים ,לאומת 500 מיליון מאותו הרכיב (סתם לצורך הדיון )
באיזה קניה אתה חושב תוכל להוציא מחיר זול יותר ליחידה ? ,סתם דוגמה קטנה

לתאגיד גדול יש יתרונות כאלו ,אפשר ליתמקח על מחירים זולים יותר
באכסון \תובלה\מחירי רכיבים
אפשר לעשות פרסומת לכמה מוצרים שונים ביחד ,באותה העלות

עם סוני יורדת מאוד בגודלה כתאגיד ,זה כן עלול לפגוע בתחומים אחרים ,תזכרו שהם גם מכרו כבר חלק מהנכסים ,ומשלמים שכירות על משרדים

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 פברואר 2014, 17:34

kririn כתב:עם נחזור רגע לPS4 ,המכירות מעולות ,אבל רק 50% מהלקוחות שקנו PS4 עשו מנוי לPS+ ,שזה צריך להדאיג את סוני
אלו היו גם הלקוחות ה"כבדים" ביותר ,וסוני הצליחה רק 50% כרגע
ומדובר על חברה שרוצה ללכת לכיוון של שרותי רשת
בעניין משחקים -אנחנו לא ראינו בינתים אפילו משחק "חובה" 1 בילעדי לPS4 בינתים
ולא הרבה בילעדים באופן כללי

50% הוא דווקא נתון שמדהים לטובה עבור שירות חדש כזה - בדיוק בגלל שאין עדיין משחקי חובה בלעדיים (ובטח כאלו שמצריכים מנוי PS+). וזה עוד לפני שהם מציעים משחקים באמת אטרקטיביים למנויים כמו שהם עושים היום עם הPS3, פשוט בגלל שהמבחר עדיין לא מספיק גדול.

kririn כתב:תיראה נגיד אתה כתאגיד קונה 100 מיליון מרכיב מסוים ,לאומת 500 מיליון מאותו הרכיב (סתם לצורך הדיון )
באיזה קניה אתה חושב תוכל להוציא מחיר זול יותר ליחידה ? ,סתם דוגמה קטנה

אין בין מה שכתבת קודם למה שאתה כותב עכשיו שום קשר. מה שדיברת עליו קודם הוא שיתופי פעולה בין חטיבות פנימיות בעוד עכשיו אתה מדבר על יתרונות לגודל (שאכן קיימים, אבל במקרים רבים מתקזזים עם החסרונות לגודל: ההנחות שחברה גדולה יותר מקבלת הולכות בשביל לשלם גם את כל המשכורות של השדרה הניהולית הרחבה יותר).

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 פברואר 2014, 10:37

Rust עובר את המליון עותקים.

http://gamasutra.com/view/news/210446/B ... _alpha.php

בדצמבר שוחררו שלושה משחקי גישה מוקדמת: סטארבאונד, דיי זי וראסט. שלושתם כבר מכרו יותר ממליון יחידות. מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 פברואר 2014, 19:25

נחמד מאוד!
ולמרות שאני מפרגן - אני לא חושב שRUST משחק טוב במיוחד, ממה שראיתי, וראיתי די הרבה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 פברואר 2014, 17:57

Laskin כתב:נחמד מאוד!
ולמרות שאני מפרגן - אני לא חושב שRUST משחק טוב במיוחד, ממה שראיתי, וראיתי די הרבה.

בנתיים הוא רק שלד. בקושי יש בו תוכן.
אני מניח שנדע אם הוא משחק טוב רק בעוד הרבה זמן, כשהוא ייצא.

הרעיון שלו מאוד פופולארי כרגע. משחק השרדות, עם crafting ומתן חופש פחות או יותר מוחלט לשחקנים.

אני לא יודע מה מתוכנן עבורו לעתיד ומההתבטאויות של המפתח, גם הוא לא כל כך יודע. לדעתי זה קצת מדאיג.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 10:34

אל תבין אותי לא נכון - הקונספט מצויין... הביצוע, בינתיים... לא נראה לי שייצא מזה משהו מאוד מוצלח, אבל הלוואי ואני טועה. אני מאוד מפרגן לו, ושימשיך להצליח.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 11:16

Laskin כתב:אל תבין אותי לא נכון - הקונספט מצויין... הביצוע, בינתיים... לא נראה לי שייצא מזה משהו מאוד מוצלח, אבל הלוואי ואני טועה. אני מאוד מפרגן לו, ושימשיך להצליח.

בנתיים, יש לנו רק קונספט. אי אפשר ללמוד מהשלד שזמין למשחק יותר מידי.

בכלל, אני חושב שיש בזה בעייתיות שמשחק בשלב כל כך מוקדם נמכר ע"י סטים. אם הייתי VALVE, הייתי מחמיר קצת יותר בתנאים לכניסה לearly access.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 11:20

לה, זו בעייה של מי שמוכן להשקיע.
היתרון הוא שהמפתח יכול בקלות רבה יותר להשלים פרוייקטים ובמהירות רבה יותר, וזה חשוב יותר לתעשייה מהעובדה שהמשחק אולי לא מספיק מוכן/טוב עדיין.
מי שקונה שם משחק יודע טוב מאוד למה הוא נכנס, ואם לא - שיקרא קצת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 11:33

Laskin כתב:לה, זו בעייה של מי שמוכן להשקיע.
היתרון הוא שהמפתח יכול בקלות רבה יותר להשלים פרוייקטים ובמהירות רבה יותר, וזה חשוב יותר לתעשייה מהעובדה שהמשחק אולי לא מספיק מוכן/טוב עדיין.
מי שקונה שם משחק יודע טוב מאוד למה הוא נכנס, ואם לא - שיקרא קצת.

זה נכון.
אני פשוט אומר שאם הייתי במקום VALVE, הייתי דורש איזה סטנדרט של תוכנית כללית לכיוון שאליו המשחק צריך ללכת.
זה נהדר שאפשר לשתף את הקהילה בפיתוח ושמפתחים עצמאיים יכולים להמשיך לפתח את המשחק ולא למשכן את הבית שלהם, של ההורים ואת הכליה, אבל כאשר המשחק כל כך bare bones, זה נראה לי קצת מוגזם.

זו לגמרי האחריות של מי שקונה את המשחקים, כמובן וכמובן שלVALVE יש את הזכות למכור מה שהם רוצים, איך שהם רוצים. סתם משהו שאני הייתי עושה אחרת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 11:58

מעבר לזה, אדם שמוכן לשחרר משחק במצב קטסטרופי - רק יפגע מזה, כי אנשים שיקנו ישר יכתבו ביקורות שליליות והמוצר הסופי שלו אולי לא יקבל שום חשיפה בגלל רושם ראשוני גרוע במיוחד.
אז אני בעד שימשיכו כך, מי שמוכן להסתכן בשחרור משחק לא מוכן בעליל ומי שמוכן לקנות אותו - שיבושם להם :)
וואלב בינתיים יעשו כסף מההחלטות משונות כאלה ^_^ אף אחד לא יבוא אליהם בטענות, או לפחות - לא אמור. כמו שאני לא אבוא לבאג בטענות שהם מוכרים משחק עם באגים, או פשוט משחק גרוע ;)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 12:07

Laskin כתב:מעבר לזה, אדם שמוכן לשחרר משחק במצב קטסטרופי - רק יפגע מזה, כי אנשים שיקנו ישר יכתבו ביקורות שליליות והמוצר הסופי שלו אולי לא יקבל שום חשיפה בגלל רושם ראשוני גרוע במיוחד.
אז אני בעד שימשיכו כך, מי שמוכן להסתכן בשחרור משחק לא מוכן בעליל ומי שמוכן לקנות אותו - שיבושם להם :)
וואלב בינתיים יעשו כסף מההחלטות משונות כאלה ^_^ אף אחד לא יבוא אליהם בטענות, או לפחות - לא אמור. כמו שאני לא אבוא לבאג בטענות שהם מוכרים משחק עם באגים, או פשוט משחק גרוע ;)

כמובן. באופן עקרוני, הם לא עושים שום דבר לא בסדר.
סתם הייתי מתנהל אחרת, באופן אישי.

בכל מקרה, כל עוד זו VALVE שמוכרת את המשחקים וכל מיני מפתחים עצמאיים שמוציאים משחקים לא מוכנים וגם לא נותנים מידע על לאן המשחקים האלו הולכים, הכל בסדר. כשEA יעשו את זה, האינטרנט יתפוצץ.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 12:19

כי כש-EA יאפשרו את זה, הם יקחו למפתחים 80 אחוז מהרווחים עד שיעמוד בסטנדרטים שהם יציבו ;)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 פברואר 2014, 12:34

Laskin כתב:כי כש-EA יאפשרו את זה, הם יקחו למפתחים 80 אחוז מהרווחים עד שיעמוד בסטנדרטים שהם יציבו ;)

זכותם. נראה אותם משיגים ככה 1% מהמשחקים שיש כרגע בearly access בסטים.
חוץ מזה, שנינו יודעים שגם אם התנאים יהיו זהים לסטים, רק שEA גם יבטיחו להחזיר את הכסף למי שלא מרוצה אחרי 48 שעות, עדין האינטרנט יתפוצץ בזעם על EA.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 פברואר 2014, 14:59

וודבוש (החברה של פאכטר) הוציאו מסמך בן 175 עמודים שסוקר את תעשיית הקונסולות\משחקים ומסביר למה הם מאמינים שהדור הקרוב יהיה הגדול ביותר עד כה מבחינת היוזרבייס. המסמך מלא בגרפים, טבלאות ונתונים שמקורם מ NPD + הערכות של החברה.

מומלץ לעלעל:
https://equities.wedbush.com/clientsite ... 34A2E3030F

וודבוש מעריכים למשל שבשנה זו הפס4 תמכור 12מיליון יחידות, XB1 תמכור 9מליון והווי יו 3 מליון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 23:02

אני לא חושב. אני לא שותף לתחושות של הרבה אנשים כאן שSTEAM מקבלת יחס של אלוהים וEA יחס של שטן.
אני חושב ששתיהן בישלו את הדייסות שלהן ואוכלות אותן בהתאם.
ברור שיש דעת קהל ותדמית שנתפסה, אבל לדעתי הקו של שתיהן לא השתנה לטובה או לרעה באופן קיצוני בשנים האחרונות, נשאר די אותו דבר ובהתאם למהלכים שביצעו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 23:15

Kazz כתב:וודבוש (החברה של פאכטר) הוציאו מסמך בן 175 עמודים שסוקר את תעשיית הקונסולות\משחקים ומסביר למה הם מאמינים שהדור הקרוב יהיה הגדול ביותר עד כה מבחינת היוזרבייס. המסמך מלא בגרפים, טבלאות ונתונים שמקורם מ NPD + הערכות של החברה.

מומלץ לעלעל:

וודבוש מעריכים למשל שבשנה זו הפס4 תמכור 12מיליון יחידות, XB1 תמכור 9מליון והווי יו 3 מליון.

נשמע סביר, למרות שנראה לי שיהיה אפילו מעט יותר לקונסולות החדשות, אם יצליחו לייצר בכלל כמות כזו :)
(בהנחה וUNCHARTED וHALO הבאים יגיעו בחגים...)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 פברואר 2014, 15:16

Kazz כתב:וודבוש (החברה של פאכטר) הוציאו מסמך בן 175 עמודים שסוקר את תעשיית הקונסולות\משחקים ומסביר למה הם מאמינים שהדור הקרוב יהיה הגדול ביותר עד כה מבחינת היוזרבייס. המסמך מלא בגרפים, טבלאות ונתונים שמקורם מ NPD + הערכות של החברה.

מומלץ לעלעל:

אני משער שהם מחשיבים את ה Wii כחלק מהיוזרבייס של הדור הקודם, אם כן אז אין מצב, הייתי מת שיהיה ככה אבל מה הם מצפים שכל קונסולה גדולה (PS4 ו X1, ה WIIU סוס מת) תמכור מעל 120 מיליון יחידות? (ובמידה ואחת תביס את השנייה הם באמת חושבים שמישהו ישחזר מספרי PS2 של 150 מיליון?)

על מה ולמה יחול פתאום גידול שכזה ביוזרבייס של קונסולות הארדקורים?

המובייל וה PC רק מתחזקים, זה נראה לי מופרך ובניגוד להיגיון אבל הלוואי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 פברואר 2014, 23:54

איך הגעת ל-120? לא ראיתי את זה...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 פברואר 2014, 00:03

Laskin כתב:איך הגעת ל-120? לא ראיתי את זה...

100 מיליון WII.
80 מיליון 360.
80 מיליון PS3.

זה יוצא 260 מיליון.

בשביל להשוות לזה (שלא לדבר על להגדיל את זה) צריך:
120 PS4.
120 ONE.
ועוד איזה 20 מיליון WIIU (ונראה לי שהם יכולים להגיע לזה, בעוד 5-6 שנים).

נראה לי שזה החישוב הכללי שהוא עשה.

באופן אישי, לא יפתיע אותי בכלל אם בסיס המשתמשים כולו יגדל בדור הזה ובאמת נראה את הONE והPS4 עוברות את ה100 מיליון יחסית מהר.
כלומר, בשנה הראשונה, כאשר המחיר שלהן הכי גבוה, הקונסולות מצופות למכור כמו בשנים הכי טובות ומשגשגות של הדור הקודם. הרי בשנים הכי טובות של ה360, היא הצליחה להגיע ל10 מיליון יחידות בשנה, אז אם בשנה עם המחיר הכי יקר היא מצליחה להשוות את זה, הגיוני להניח שבשנים שבהן היא תהייה זולה יותר (וזמינה יותר וכנראה גם בשלה יותר מכל הבחינות) היא תמכור אפילו יותר מזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 06:33

בדורות הקודמים היו בערך 200 מליון קונסולות בשוק, בדור הזה היו בערך 250. לא ממש ברור לי איך הוא חושב שהדור הזה יגיע למספרים גדולים מ250 מליון אלה אם הוא צופה שהפס4 תעשה מספרי פס2 והONE תחצה את ה100 מליון יחידות או משהו כזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 פברואר 2014, 06:41

DrKeo כתב:בדורות הקודמים היו בערך 200 מליון קונסולות בשוק, בדור הזה היו בערך 250. לא ממש ברור לי איך הוא חושב שהדור הזה יגיע למספרים גדולים מ250 מליון אלה אם הוא צופה שהפס4 תעשה מספרי פס2 והONE תחצה את ה100 מליון יחידות או משהו כזה.

יכול להיות שהם מניחים שמגמת הגידול של השוק תמשך. זה לא כל כך הזוי לחשוב שיהיו שתי קונסולות בדור הנוכחי עם מעל 100 מיליון יחידות. לפחות, זה לא יותר הזוי מלחשוב שבדור הנוכחי יהיו שתי קונסולות עם מעל 80 מיליון ואחת עם 100.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 פברואר 2014, 07:01

Nucleus_Dawn כתב:
יכול להיות שהם מניחים שמגמת הגידול של השוק תמשך. זה לא כל כך הזוי לחשוב שיהיו שתי קונסולות בדור הנוכחי עם מעל 100 מיליון יחידות. לפחות, זה לא יותר הזוי מלחשוב שבדור הנוכחי יהיו שתי קונסולות עם מעל 80 מיליון ואחת עם 100.

הדור האחרון היה פריק של הטבע. הקהל של הפס2/XBOX/קיוב קנה את ה360 והפס3 (ואני משער שכמה פאנבואים כמוני קנו גם WII) והמספרים די דומים דור קודם 200 מליון, בדור הזה 165 מליון ל360/פס3 ואני משער שהקור שקנו WII משלימים את המספר לסביבות ה200 מליון. העניין הוא שהWII הייתה פריק של הטבע, כל מני אנשים לא קשורים קנו אותה בגלל ווי ספורטס או ווי פיט ואני לא בטוח שאפשר לקחת את המספרים האלה ברצינות. בסופו של דבר יש בערך 200 מליון צרכנים של קונסולות אמיתיות בעולם פחות או יותר ואפילו אם הדור הזה יצליח לסחוט אפילו יותר מ200 מליון עדין יהיה קשה לעבור את ה250 מליון של הדור הקודם.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 37 אורחים