kririn כתב:סוני הפסידה טונות כסף ,ומתכננת שינוים גדולים
http://www.maxconsole.com/maxcon_forums ... nnual-loss
מדובר על סוני באופן כללי ,לא על חטיבת המשחקים עצמה
סוני הולכת למכור את חטיבת המחשבים האישים שלה ,ולפטר 5000 עובדים
גם שוקלים למכור את חטיבת הטלוויזיות שלה
ועוד כל מיני שינוים ,כתוב בלינק
אני חושב שעם הזמן זה יכול להשפיע משמעותית גם על חטיבת הקונסולות של סוני
כתאגיד ענק ,יש לסוני יתרונות מסוימים
לדוגמה "קנה טלוויזיה במחיר מסוים ,תקבל PS4 במתנה " ,סתם דוגמה
וגם עניין המחירים מספקים
ואכסון וכו וכו
עם סוני באמת תמכור את חטיבת הטלוויזיות והמחשבים שלה ,זה יקטין אותה משמעותית
וזה אחרי שכבר מכרה כמה בינינים שהיו שלה
kririn כתב:אני חושב שעם הזמן זה יכול להשפיע משמעותית גם על חטיבת הקונסולות של סוני
כתאגיד ענק ,יש לסוני יתרונות מסוימים
לדוגמה "קנה טלוויזיה במחיר מסוים ,תקבל PS4 במתנה " ,סתם דוגמה
Death_119 כתב:קרה פה משהו מדהים, סוני מכירה שהעתיד שלה נעוץ בשתי חטיבות עיקריות - חטיבת הפלייסטישן וחטיבת הסלולר (ובראשה מוצר הXperia). סוני כנראה מאוד מרוצה מביצועי חטיבת הפלייסטישן. נחמד לשמוע. מעניין אם הדבר יראה השקעות הולכות וגדולות מצידה בפלייסטישן 4. כנראה מי שיהפוך למוצר המרכזי של החברה.
swym כתב:זה בולשיט כי כשמדובר בחטיבות עצמאיות שכל אחת מהן צריכה להציג רווחיות אף אחד לא תסכים לסבסד את השנייה: בגלל זה אתה לא באמת רואה מבצעים אמיתיים על קונסולה מסובסדת בקניית טלוויזיה (אלא רק תרגילים שיווקיים שבהם אתה משלם פרמיה גבוהה שהיא מעבר להפרשי העלויות), ובגלל זה אתה גם לא רואה דילים אחרים עם חטיבת הסרטים למשל (בלעדיות לPS3 על הזרמת תכני מוזיקה של סוני מיוזיק, או בלעדיות על הזרמת סרטים בהפצת סוני).
לא רואה את סוני מוכרת עדיין את חטיבת הטלוויזיה שלה כי למרות שהיא לא בשיא עדיין מדובר במותג ותחום מאד מכניס לחברה. אבל גם ביום שהיא תמכור אותה אתה לא תראה שום השפעה על הקונסולה (אולי רק השפעה חיובית בגלל פוקוס יותר גדול של החברה על תחום המשחקים כמנוע צמיחה).
kririn כתב:עם נחזור רגע לPS4 ,המכירות מעולות ,אבל רק 50% מהלקוחות שקנו PS4 עשו מנוי לPS+ ,שזה צריך להדאיג את סוני
אלו היו גם הלקוחות ה"כבדים" ביותר ,וסוני הצליחה רק 50% כרגע
ומדובר על חברה שרוצה ללכת לכיוון של שרותי רשת
בעניין משחקים -אנחנו לא ראינו בינתים אפילו משחק "חובה" 1 בילעדי לPS4 בינתים
ולא הרבה בילעדים באופן כללי
kririn כתב:תיראה נגיד אתה כתאגיד קונה 100 מיליון מרכיב מסוים ,לאומת 500 מיליון מאותו הרכיב (סתם לצורך הדיון )
באיזה קניה אתה חושב תוכל להוציא מחיר זול יותר ליחידה ? ,סתם דוגמה קטנה
Laskin כתב:נחמד מאוד!
ולמרות שאני מפרגן - אני לא חושב שRUST משחק טוב במיוחד, ממה שראיתי, וראיתי די הרבה.
Laskin כתב:אל תבין אותי לא נכון - הקונספט מצויין... הביצוע, בינתיים... לא נראה לי שייצא מזה משהו מאוד מוצלח, אבל הלוואי ואני טועה. אני מאוד מפרגן לו, ושימשיך להצליח.
Laskin כתב:לה, זו בעייה של מי שמוכן להשקיע.
היתרון הוא שהמפתח יכול בקלות רבה יותר להשלים פרוייקטים ובמהירות רבה יותר, וזה חשוב יותר לתעשייה מהעובדה שהמשחק אולי לא מספיק מוכן/טוב עדיין.
מי שקונה שם משחק יודע טוב מאוד למה הוא נכנס, ואם לא - שיקרא קצת.
Laskin כתב:מעבר לזה, אדם שמוכן לשחרר משחק במצב קטסטרופי - רק יפגע מזה, כי אנשים שיקנו ישר יכתבו ביקורות שליליות והמוצר הסופי שלו אולי לא יקבל שום חשיפה בגלל רושם ראשוני גרוע במיוחד.
אז אני בעד שימשיכו כך, מי שמוכן להסתכן בשחרור משחק לא מוכן בעליל ומי שמוכן לקנות אותו - שיבושם להם![]()
וואלב בינתיים יעשו כסף מההחלטות משונות כאלה ^_^ אף אחד לא יבוא אליהם בטענות, או לפחות - לא אמור. כמו שאני לא אבוא לבאג בטענות שהם מוכרים משחק עם באגים, או פשוט משחק גרוע
Laskin כתב:כי כש-EA יאפשרו את זה, הם יקחו למפתחים 80 אחוז מהרווחים עד שיעמוד בסטנדרטים שהם יציבו
Kazz כתב:וודבוש (החברה של פאכטר) הוציאו מסמך בן 175 עמודים שסוקר את תעשיית הקונסולות\משחקים ומסביר למה הם מאמינים שהדור הקרוב יהיה הגדול ביותר עד כה מבחינת היוזרבייס. המסמך מלא בגרפים, טבלאות ונתונים שמקורם מ NPD + הערכות של החברה.
מומלץ לעלעל:
https://equities.wedbush.com/clientsite ... 34A2E3030F
וודבוש מעריכים למשל שבשנה זו הפס4 תמכור 12מיליון יחידות, XB1 תמכור 9מליון והווי יו 3 מליון.
Kazz כתב:וודבוש (החברה של פאכטר) הוציאו מסמך בן 175 עמודים שסוקר את תעשיית הקונסולות\משחקים ומסביר למה הם מאמינים שהדור הקרוב יהיה הגדול ביותר עד כה מבחינת היוזרבייס. המסמך מלא בגרפים, טבלאות ונתונים שמקורם מ NPD + הערכות של החברה.
מומלץ לעלעל:
https://equities.wedbush.com/clientsite ... 34A2E3030F
וודבוש מעריכים למשל שבשנה זו הפס4 תמכור 12מיליון יחידות, XB1 תמכור 9מליון והווי יו 3 מליון.
Laskin כתב:איך הגעת ל-120? לא ראיתי את זה...
DrKeo כתב:בדורות הקודמים היו בערך 200 מליון קונסולות בשוק, בדור הזה היו בערך 250. לא ממש ברור לי איך הוא חושב שהדור הזה יגיע למספרים גדולים מ250 מליון אלה אם הוא צופה שהפס4 תעשה מספרי פס2 והONE תחצה את ה100 מליון יחידות או משהו כזה.
Nucleus_Dawn כתב:
יכול להיות שהם מניחים שמגמת הגידול של השוק תמשך. זה לא כל כך הזוי לחשוב שיהיו שתי קונסולות בדור הנוכחי עם מעל 100 מיליון יחידות. לפחות, זה לא יותר הזוי מלחשוב שבדור הנוכחי יהיו שתי קונסולות עם מעל 80 מיליון ואחת עם 100.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים