DrKeo כתב:
פחח, כן, אני זה שצריך לרענן את התפיסה שלי אדון ״כןןן GAAS אממממ זה טוב, תעטוף אותי כדי שאני ארגיש בטוחה, כאילו אתה מאמן כושר מיבנה״ בזמן שסוני מבטלת 80% מהפורטפוליות GAAS שלהם, חברות נסגרות, באנג׳י מתפוררת, הולסט מקבל שנמוך... אבל כן או כן אדון קאז ו-GAAS!
דור הפס5 הכי רווחי כי הם סוחטים את הלקוחות יותר, כל לקוח אולי משלם להם יותר (קונים יותר דיגיטלי, PSN זנק במחיר ב-40%, יש tiers יקרים יותר של PSN, משחקים עלו ב-15%, יש אינסוף DLC ו-GAAS וכו׳) אבל יש להם פחות לקוחות. הם מונופול בלי תחרות והם פאקינג מאבדים לקוחות, איזו הצלחה מסחררת! פחות מנויים ל-PS+! פחות מכשירי פלייסטיישן נמכרים! וכל זה כשאין אפילו קונסולה אחת שמתחרה בהם, כשהם מונופול מוחלט! ואו, אנחנו כל כך מצליחים!
נכון לסוף ספטמבר 2024, הפער בין הפס4 לפס5 הוא 2.2 מיליון יחידות לטובת הפס4.
עד כמה עמוק באדמה אדם יכול לטמון את ראשו? למה קשה לך להודות שאתה טועה? הבדל של 2.2 מיליון יחידות הוא הפרש קטן והמרחק בינו לבין האמירות הנוקבות שלך הוא פשוט בגדר קומי.
אתה מדבר על טרולינג? אתה מדבר על טיעונים כנים? על הפרש כזה אתה נואם נאומים? למה כשזה נוגע לסוני אתה מאבד את הראש ויורה אג'נדה ופרופגנדה?
הולסט נשאר עם אותם סמכויות ואותם תחומי אחריות. תפסיק להיטפל ל GAAS. סוני נכנסו לתחום חדש וכישלון הוא חלק מהעניין. בגישה הדבילית שלך היית אומר לואלב לפרוש מחומרה אחרי ה steam machine. בגישה שלך חברות לא משתפרות.
גם אני יכול למנות את קראקדאון 3. היילו אינפינייט. פורצה מוטורספורט. הלבלייד 2. אינדיאנה ג'ונס. היי-פי ראש. כשלונות קופתיים אחד אחרי השני.
יאללה אדון סינגל פלייר פחח.
המשחקים האלה הפסידו למיקרוסופט יותר כסף מאשר כל הביטולים של משחקי GAAS של סוני.
אז יאללה אסור למיקרוסופט לפתח משחקים. משחקי SP זה מתכון לאסון וכו' וכו'. יאללה תכליל כמו שאתה מכליל מכל פיפס על משחק GAAS. מה יש, לא מתאים לאג'נדה?
האמת הפשוטה היא שאתה נטפל ל GAAS בגלל העדפה אישית ותו לא.
אתה לא מבין שבזה שאתה אומר שסוני גרועים בדור הזה, שאתה מחזק את ההישג של המכירות של הפס5?
אותו מספר של אנשים קונה את הפס5 כמו את הפס4, ובדור הזה הוא נותן יותר מכספו לסוני. כנראה הם חושבים שהם מקבלים תמורה לאגרה.
glass man כתב:קאז, אפילו אנשים כמו Stick שהוא אולי המעריץ סולס הכי גדול כאן אמר שהוא מיצה את משחקי הסולס לייק שהם לא של FROM אז זו תחושה רווחת, אולי אם היית משחק משחקי סולס לייק גם אתה היית שבע מהם

אבל מה זה קשור ל BMW? מה הטרנד שאתם כועסים עליו? שמפתחים סיניים רואים שיש כסף בAAA והם מפתחים משחקים כאלה ולא משחקי gacha מסריחים? כן ירבו.
גורמים חדשים מגלים עניין בתחום ומזרימים כסף לפיתוח משחקים חדשים.