נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 13:20

Laskin כתב:
DrKeo כתב:יש גם משחקי סינגל שהם זבל רודף טרנדים, אז? איך זה סותר? רואים משחק כזה ואומרים שזה זבל רודף טרנדים. לא ראית אותי מתלונן על כל המשחקים הסינים שכולם מנסים להיות עוד BMW? מעפן מאוד.

רובן ככולן מפתחות קוריאניות/סיניות שבחיים לא שמענו עליהן, אז זה ממש לא מפריע לי.

זה נכון, אבל נמאס לי לראות בכל תצוגה עוד אחד כזה צץ. העיניים שלי מתגלגלות לאחור. סין מרימה במהירות הבזק תעשיה מרשימה של גיימינג AAA וכל המשאבים הולכים לחיקויי BMW. הבנו, אתם סינים, אתם יכולים לעשות משהו שהוא לא גיבור עם חרב בעולם פנטזיה סינית.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2025, 13:42

בינתיים זה המשחק סינגל-פלייר היחיד שמגיע מסין שהצליח בצורה פסיכית ברחבי העולם, אז אני מבין אותם...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 14:02

כן, זה נכון לכל משחק ״מחקה טרנדים״. משחק אחד בז׳אנר הופך לסופר מצליח (גירס, DS, PUBG, OVERWATCH, WOW וכו׳) ואז צצים עשרות חיקויים ורק 1-2 מהם בסוף מצליח וה-30 האחרים הופכים לכישלון מהדהד. זה חוסר הבנה בסיסי של המפיצות שחושבות שאם X הצליח הן צריכות ליצר גם X והוא יצליח באותה מידה.

אתה חושב שאחד ממשחקי הכאילו BMW מסין יצליח כמוהו? חצי ממנו? רבע ממנו? לדעתי אפילו לא אחד. זה כישלון ידוע מראש. אחד הצליח, הוא המקורי, הוא מה שהשחקנים רוצים, והמליון חיקויים הם.. חיקויים. בדרך כלל אם אחד מהם מצליח יש בו אלמנט מאוד מקורי ביחס לקובע הטרנד, כמו למשל הבניה בפורטנייט לעומת PUBG.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2025, 16:00

האמת שכן, לדעתי נראה לפחות 2 משחקים כאלה מביאים למעלה מ-5 מליון עותקים בשנתיים הקרובות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ינואר 2025, 16:27

Laskin כתב:האמת שכן, לדעתי נראה לפחות 2 משחקים כאלה מביאים למעלה מ-5 מליון עותקים בשנתיים הקרובות.

המשחק עבר את ה-20 מליון יחידות תוך 4 חודשים, 5 מליון לא מספיק כדי להגיע לרבע מהמכירות שלו. אבל אני בספק אם אחד המשחקים הללו ימכור אפילו 5 מליון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ינואר 2025, 18:59

קיצר שאלת אם רבע, לדעתי כן :) גם חצי אולי…
נראה בעוד שנתיים

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 27 ינואר 2025, 22:23

לא הבנתי. אתם אומרים שמשחקים שהחלו פיתוח, הוכרזו והוצגו לפני שווקונג יצא ולפני שמכר כמו שמכר, מנסים לרכב על הטרנד שלו?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 ינואר 2025, 23:05

לא, הטרנד הוא סולס, ואני מסכים שיש אינפלציה פסיכית בז׳אנר, לטובה ולרעה.

ההצלחה של ווקונג, אפילו לפני שיצא אבל כמובן שגם אחרי - הביאה השקעות במשחקים סיניים בסגנון שבפיתוח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ינואר 2025, 10:45

Hypno כתב:לא הבנתי. אתם אומרים שמשחקים שהחלו פיתוח, הוכרזו והוצגו לפני שווקונג יצא ולפני שמכר כמו שמכר, מנסים לרכב על הטרנד שלו?

BMW הוכרז לפני כמעט חצי עשור. כן, עדין לא ידעו כמה הוא ימכור, אבל הוא בנה הרבה הייפ לאורך הזמן וכל התעשיה הסינית חקתה אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 ינואר 2025, 12:07

צריך לזכור שהסינים יעילים מאוד, עובדים מסביב לשעון וסופר כשרוניים מבחינה אמנותית...
כמו שהם מרימים בניין ברבע מהזמן שמרימים במערב - ככה הם יכולים להוציא גם משחק AAA בהרבה פחות זמן, והרבה הרבה פחות כסף.
במקרה של BMW מדובר במשחק שעבר מנוע והמפתח מאוד פרפקציוניסט, הוא גם עבד הרבה זמן עם צוות קטן מאוד ממה שזכור לי, עד שקיבל השקעה רצינית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2025, 12:04

זוכרים שהרמן הולסט הוכרז לפני כמה חודשים כ-co-CEO של פלייסטיישן? שהתפקיד של ג׳ים ראיין פוצל לשניים בין הולסט להידאקי? אז הידאקי שחלק את הכוח עם הולסט קודם לתפקיד המנכ״ל החדש של פלייסטיישן, והולסט חזר להיות ראש הסטודיואים. מי שבנה את אסטרטגית ה-GAAS הטפשית של סוני מתחיל לשלם מחיר. וג׳ים ראיין נמלט מהספינה כמו עכברוש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ינואר 2025, 13:22

כנראה בחיים לא נדע מי בדיוק אישר איזה החלטות, אבל אם הרמן הולסט אחראי אפילו לרבע מהשיט הזה (שוב, 9 מתוך 12 משחקים בפיתוח בוטלו, בזבוז של דור, הפסדים מיותרים) - לדעתי הוא אמור לחטוף הרבה מעבר.
אם מיקרוסופט הייתה יודעת מה סוני יעשו בדור הזה הם היו מאה אחוז עושים הכל אחרת, בעלי הקונסולה של סוני היו *מתייבשים לגמרי* החל מהשנה הזו, בזמן שמיקרוסופט היו מלאים במה לשחק.
ממש היה מתרחש פה דור הPS360 הפוך.
במקום זה - הם אשכרה מצילים את סוני בסוף הדור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2025, 14:09

Laskin כתב:כנראה בחיים לא נדע מי בדיוק אישר איזה החלטות, אבל אם הרמן הולסט אחראי אפילו לרבע מהשיט הזה (שוב, 9 מתוך 12 משחקים בפיתוח בוטלו, בזבוז של דור, הפסדים מיותרים) - לדעתי הוא אמור לחטוף הרבה מעבר.

להבנתי קונקורד היה הבייבי של הולסט, הוא שם כל כך הרבה מכוח ההשפעה שלו עליו שרוב הצחנה מהכישלון נחתה על הראש שלו.
Laskin כתב:אם מיקרוסופט הייתה יודעת מה סוני יעשו בדור הזה הם היו מאה אחוז עושים הכל אחרת, בעלי הקונסולה של סוני היו *מתייבשים לגמרי* החל מהשנה הזו, בזמן שמיקרוסופט היו מלאים במה לשחק.
ממש היה מתרחש פה דור הPS360 הפוך.
במקום זה - הם אשכרה מצילים את סוני בסוף הדור.

כן, מיקרוסופט חרבנה במכנסיים בגדול. הם יכלו בכמה מליארדים בודדים לכבוש את הדור הזה בענק אפילו בלי צד א׳ מצליח (נניח לרכוש 2-3 בלעדיים גדולים מצד ג׳ בשנה, לתרץ את הבלעדיות בזריקת ממון לתקציב המשחק שמגיע בזכותם). סוני לא ביובש החל מהשנה, הם ביובש מתחילת הדור הזה. יש כמה משחקי פס4 מצליחים שממילא בעלי הפס4 יכולים לשחק ובערך כלום מעבר לזה. בלעדיים לפס5? איזה משחקים גדולים וטובים יש בלעדיים לפס5? אנחנו בשנה החמישית של הקונסולה ואולי אפשר לציין 4 משחקים אם נחשבים רימייקים uמשחקים קטנים יותר? המצב של הפס5 ממש קשה, והיא ממשיכה למכור כי אנשים רוצים קונסולה חדשה ואין לסוני בכלל תחרות.

אם הייתי מיקרוסופט הייתי בולע אקסטרה 100$ על כל קונסולה, מוכר XSX דיגיטלית ב-350$ ו-XSS ב-199$, שהיה עולה להם 10 מליארד דולר אם הם היו מוכרים 100 מליון קונסולות. ואז מפזרים עוד 2-3 מליארד על לקנות בלעדים מצד ג׳ ופוף, הם היו שודדים את הדור הזה באיזה 20% מהעלות של אקטיוויז׳ן.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 ינואר 2025, 17:22

DrKeo כתב:
Hypno כתב:לא הבנתי. אתם אומרים שמשחקים שהחלו פיתוח, הוכרזו והוצגו לפני שווקונג יצא ולפני שמכר כמו שמכר, מנסים לרכב על הטרנד שלו?

BMW הוכרז לפני כמעט חצי עשור. כן, עדין לא ידעו כמה הוא ימכור, אבל הוא בנה הרבה הייפ לאורך הזמן וכל התעשיה הסינית חקתה אותו.

חודשים לפני שהמשחק יצא, אנשים לא ידעו להגיד אם מדובר במשחק דמוי-סולס או משהו אחר.
אז לא הבנתי מה החיקוי? שאולפנים סינים עושים משחקי AAA?

DrKeo כתב:כן, מיקרוסופט חרבנה במכנסיים בגדול. הם יכלו בכמה מליארדים בודדים לכבוש את הדור הזה בענק אפילו בלי צד א׳ מצליח (נניח לרכוש 2-3 בלעדיים גדולים מצד ג׳ בשנה, לתרץ את הבלעדיות בזריקת ממון לתקציב המשחק שמגיע בזכותם). סוני לא ביובש החל מהשנה, הם ביובש מתחילת הדור הזה. יש כמה משחקי פס4 מצליחים שממילא בעלי הפס4 יכולים לשחק ובערך כלום מעבר לזה. בלעדיים לפס5? איזה משחקים גדולים וטובים יש בלעדיים לפס5? אנחנו בשנה החמישית של הקונסולה ואולי אפשר לציין 4 משחקים אם נחשבים רימייקים uמשחקים קטנים יותר? המצב של הפס5 ממש קשה, והיא ממשיכה למכור כי אנשים רוצים קונסולה חדשה ואין לסוני בכלל תחרות.

אם הייתי מיקרוסופט הייתי בולע אקסטרה 100$ על כל קונסולה, מוכר XSX דיגיטלית ב-350$ ו-XSS ב-199$, שהיה עולה להם 10 מליארד דולר אם הם היו מוכרים 100 מליון קונסולות. ואז מפזרים עוד 2-3 מליארד על לקנות בלעדים מצד ג׳ ופוף, הם היו שודדים את הדור הזה באיזה 20% מהעלות של אקטיוויז׳ן.

משעשע לראות התירוצים כאשר התפיסה האישית לא מתיישבת עם הנתונים הנמדדים.
'אין משחקים אבל אנשים פשוט חייבים לקנות קונסולה אז הם קונים את הפס5 גם כשמדובר בדור עם המחירים הכי יקרים'.

האם אין מקום לחשב מסלול מחדש בנוגע לתפיסה שלך? האם זה לא בא בחשבון שבעצם אנשים כן קנו פס5 כדי לשחק במשחקי סוני הקרוס-ג'ן? האם ספיידרמן 2 והלדייברס, משחקים ששברו שיאי מכירות עבור סוני back to back, הם בעצם כן משחקים גדולים שדחפו את מכירות הקונסולה? האם מספר המשחקים הבלעדיים בעצם לא בעל חשיבות כה מכרעת?

דור הפס5 הוא הרווחי ביותר שהיה לסוני. הפס5 עולמית מוכרת בצמוד לפס4 (חרף המחיר וחרף המחסורים בשיגור).
בשוק האמריקאי החשוב מכולם הפס5 עומדת בסוף 2024 על 8% יותר יחידות חומרה מהפס4 בתקופה המקבילה (ב 2024 הפער הזה עלה ב 1%).

ומה הניתוח שלך לכל זה? המצב של הפס5 ממש קשה. אנשים קונים את הקונסולה כי הם רק רוצים לקנות מכשיר חדש כלשהו.
זה נראה לך רציני?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2025, 17:31

Hypno כתב:חודשים לפני שהמשחק יצא, אנשים לא ידעו להגיד אם מדובר במשחק דמוי-סולס או משהו אחר.
אז לא הבנתי מה החיקוי? שאולפנים סינים עושים משחקי AAA?

אתה סתם עושה טרולינג? אתה לא רואה את הדמיון בין המשחקים הסינים שמוכרזים בשנתיים האחרונות כל תערוכה גדולה?

Hypno כתב:משעשע לראות התירוצים כאשר התפיסה האישית לא מתיישבת עם הנתונים הנמדדים.
'אין משחקים אבל אנשים פשוט חייבים לקנות קונסולה אז הם קונים את הפס5 גם כשמדובר בדור עם המחירים הכי יקרים'.

האם אין מקום לחשב מסלול מחדש בנוגע לתפיסה שלך? האם זה לא בא בחשבון שבעצם אנשים כן קנו פס5 כדי לשחק במשחקי סוני הקרוס-ג'ן? האם ספיידרמן 2 והלדייברס, משחקים ששברו שיאי מכירות עבור סוני back to back, הם בעצם כן משחקים גדולים שדחפו את מכירות הקונסולה? האם מספר המשחקים הבלעדיים בעצם לא בעל חשיבות כה מכרעת?

פחח, כן, אני זה שצריך לרענן את התפיסה שלי אדון ״כןןן GAAS אממממ זה טוב, תעטוף אותי כדי שאני ארגיש בטוחה, כאילו אתה מאמן כושר מיבנה״ בזמן שסוני מבטלת 80% מהפורטפוליות GAAS שלהם, חברות נסגרות, באנג׳י מתפוררת, הולסט מקבל שנמוך... אבל כן או כן אדון קאז ו-GAAS!

Hypno כתב:דור הפס5 הוא הרווחי ביותר שהיה לסוני. הפס5 עולמית מוכרת בצמוד לפס4 (חרף המחיר וחרף המחסורים בשיגור).
בשוק האמריקאי החשוב מכולם הפס5 עומדת בסוף 2024 על 8% יותר יחידות חומרה מהפס4 בתקופה המקבילה (ב 2024 הפער הזה עלה ב 1%).

ומה הניתוח שלך לכל זה? המצב של הפס5 ממש קשה. אנשים קונים את הקונסולה כי הם רק רוצים לקנות מכשיר חדש כלשהו.
זה נראה לך רציני?

דור הפס5 הכי רווחי כי הם סוחטים את הלקוחות יותר, כל לקוח אולי משלם להם יותר (קונים יותר דיגיטלי, PSN זנק במחיר ב-40%, יש tiers יקרים יותר של PSN, משחקים עלו ב-15%, יש אינסוף DLC ו-GAAS וכו׳) אבל יש להם פחות לקוחות. הם מונופול בלי תחרות והם פאקינג מאבדים לקוחות, איזו הצלחה מסחררת! פחות מנויים ל-PS+! פחות מכשירי פלייסטיישן נמכרים! וכל זה כשאין אפילו קונסולה אחת שמתחרה בהם, כשהם מונופול מוחלט! ואו, אנחנו כל כך מצליחים!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ינואר 2025, 17:40

זו הקונסולה הנייחת היחידה שגיימרים צריכים לשקול היום, בעיקר בגלל שמיקרוסופט פישלו בגדול בדור הקודם שהיה הכי חשוב לבניית האקוסיסטם, אז כל החברים בPSN, וגם בגלל שמיקרוסופט פישלו בתחילת הדור הזה עם משחקים, ולאחרונה הם נעצו את המסמר האחרון כשהחליטו דווקא לפני שסוף סוף יוצאים להם משחקים טובים - להוציא אותה לקונסולה של סוני.
מה כל כך מסובך פה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 ינואר 2025, 18:08

ברור שזה לא מסובך, קאז חושב שאם ההכנסות למעלה החברה לא חולה. אם הייתה לה מינימום תחרות בדור הזה הפס5 הייתה צוללת. אני יודע שאני הייתי מחליף בכיף קונסולה לחברה אחרת, הפס5 היא כלום ושום דבר, אין לה משחקים, הקונסולה הגרועה בהסטוריה של פלייסטיישן, מכונת פס4 ב-4K.

קאז אוהב לדבר על ארה״ב, איפה שבחגים האחרונים הוצאות על חומרה של פס5 התרסקו ב-18%. אין תחרות, ראבק אין תחרות, אקסבוקס נפלו ב-38%, אין לאנשים מה לקנות חוץ מאשר פס5 והם מתחילים להבין שגם היא מכונת פורטנייט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ינואר 2025, 19:06

כשיצא gta6 המכירות של הפס6 יתפוצצו, וגם של הפרו…
מזל נטו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 ינואר 2025, 19:50

קאז, אפילו אנשים כמו Stick שהוא אולי המעריץ סולס הכי גדול כאן אמר שהוא מיצה את משחקי הסולס לייק שהם לא של FROM אז זו תחושה רווחת, אולי אם היית משחק משחקי סולס לייק גם אתה היית שבע מהם :-)

הסינים שנים עושים משחקי פנטזיה סינים Wuxia אבל בעבר המשחקים האלה (למרות סטינג פנטזיה סינית) היו מאוד מגוונים בגיימפלי, היו לך משחקים בתורות, היו לך משחקים כמו Sword and fairy 7 שהם בסגנון פפ16 וכו' יש רוויה מהמשחקים האלה הסולס לייק, והסינים מחמרים את הבעיה עם הקצב שהם מוציאים משחקים.

אני למשל הייתי הרבה יותר מעדיף שהסינים יכבדו את המורשת של ברוס לי או משהו כזה ויתנו לנו משחקים עם קונג פו במקום כל הסולס הזה.
זה מדכא לראות רשימת משחקים ולראות ש99% מהמשחקים החדשים שיוצאים הם משחקי סולס.זה היה מדכא גם אם 90% מהמשחקים שיוצאים היו משחקי האק אנד סלאש, שוטרים או פלטפורמות.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 ינואר 2025, 21:35

DrKeo כתב:
פחח, כן, אני זה שצריך לרענן את התפיסה שלי אדון ״כןןן GAAS אממממ זה טוב, תעטוף אותי כדי שאני ארגיש בטוחה, כאילו אתה מאמן כושר מיבנה״ בזמן שסוני מבטלת 80% מהפורטפוליות GAAS שלהם, חברות נסגרות, באנג׳י מתפוררת, הולסט מקבל שנמוך... אבל כן או כן אדון קאז ו-GAAS!

דור הפס5 הכי רווחי כי הם סוחטים את הלקוחות יותר, כל לקוח אולי משלם להם יותר (קונים יותר דיגיטלי, PSN זנק במחיר ב-40%, יש tiers יקרים יותר של PSN, משחקים עלו ב-15%, יש אינסוף DLC ו-GAAS וכו׳) אבל יש להם פחות לקוחות. הם מונופול בלי תחרות והם פאקינג מאבדים לקוחות, איזו הצלחה מסחררת! פחות מנויים ל-PS+! פחות מכשירי פלייסטיישן נמכרים! וכל זה כשאין אפילו קונסולה אחת שמתחרה בהם, כשהם מונופול מוחלט! ואו, אנחנו כל כך מצליחים!

נכון לסוף ספטמבר 2024, הפער בין הפס4 לפס5 הוא 2.2 מיליון יחידות לטובת הפס4.

עד כמה עמוק באדמה אדם יכול לטמון את ראשו? למה קשה לך להודות שאתה טועה? הבדל של 2.2 מיליון יחידות הוא הפרש קטן והמרחק בינו לבין האמירות הנוקבות שלך הוא פשוט בגדר קומי.
אתה מדבר על טרולינג? אתה מדבר על טיעונים כנים? על הפרש כזה אתה נואם נאומים? למה כשזה נוגע לסוני אתה מאבד את הראש ויורה אג'נדה ופרופגנדה?

הולסט נשאר עם אותם סמכויות ואותם תחומי אחריות. תפסיק להיטפל ל GAAS. סוני נכנסו לתחום חדש וכישלון הוא חלק מהעניין. בגישה הדבילית שלך היית אומר לואלב לפרוש מחומרה אחרי ה steam machine. בגישה שלך חברות לא משתפרות.
גם אני יכול למנות את קראקדאון 3. היילו אינפינייט. פורצה מוטורספורט. הלבלייד 2. אינדיאנה ג'ונס. היי-פי ראש. כשלונות קופתיים אחד אחרי השני.
יאללה אדון סינגל פלייר פחח.

המשחקים האלה הפסידו למיקרוסופט יותר כסף מאשר כל הביטולים של משחקי GAAS של סוני.

אז יאללה אסור למיקרוסופט לפתח משחקים. משחקי SP זה מתכון לאסון וכו' וכו'. יאללה תכליל כמו שאתה מכליל מכל פיפס על משחק GAAS. מה יש, לא מתאים לאג'נדה?
האמת הפשוטה היא שאתה נטפל ל GAAS בגלל העדפה אישית ותו לא.

אתה לא מבין שבזה שאתה אומר שסוני גרועים בדור הזה, שאתה מחזק את ההישג של המכירות של הפס5?
אותו מספר של אנשים קונה את הפס5 כמו את הפס4, ובדור הזה הוא נותן יותר מכספו לסוני. כנראה הם חושבים שהם מקבלים תמורה לאגרה.

glass man כתב:קאז, אפילו אנשים כמו Stick שהוא אולי המעריץ סולס הכי גדול כאן אמר שהוא מיצה את משחקי הסולס לייק שהם לא של FROM אז זו תחושה רווחת, אולי אם היית משחק משחקי סולס לייק גם אתה היית שבע מהם :-)

אבל מה זה קשור ל BMW? מה הטרנד שאתם כועסים עליו? שמפתחים סיניים רואים שיש כסף בAAA והם מפתחים משחקים כאלה ולא משחקי gacha מסריחים? כן ירבו.
גורמים חדשים מגלים עניין בתחום ומזרימים כסף לפיתוח משחקים חדשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 ינואר 2025, 23:35

אז הפס5 מוכרת פחות מהפס4 ב-2 מליון יחידות וזאת למרות שהמתחרה הישירה היחידה שלה מוכרת פחות מהדור הקודם שלה ב-10 מליון יחידות בערך, זה אומר שיש 8 מליון אנשים שעדיין לא התקדמו לדור הבא, וזאת לפני שמחשיבים את העובדה שאמורים להיות יותר גיימרים בכל דור, אז יותר קרוב ל-20 מליון שעדיין יושבים על הגדר ביחס לדור הקודם בתקופה מקבילה.

שוב, סוני מצליחה למרות שיש לה דור מסרים מבחינת משחקים, והסיבה לכך, שוב - היא שהמתחרה הישירה שלה איכשהו עושה עבודה גרועה עוד יותר, ואפילו עוזרת להצלחה שלה ישירות על ידי הרטבתה בתקופת יובש.
אני לא מבין למה אתה שוב חוזר אחרי זה שההצלחה הפיננסית של סוני היא לא מבוטלת למרות שהדור פח. אנחנו מסכימים על זה, כולנו… זה מרשים. יופי. עכשיו איפה המשחקים שלי?

אגב, לגבי זה שהמשחקים שציינת לא הצליחו ולכן הפסידו יותר כסף מכל משחקי הGaaS של סוני - אני מוכן להתערב שאתה טועה, והקטע הוא שהם יוצאים לפס5 ולכן סביר להניח שבכלל אין על מה לדבר כאן.
הם מצמצמים הפסדים בטווח הקצר, המשחקים שלהם בזכות הפס5 לא יהיו כשלון מסחרי ענק, כנראה. אבל הם מאבדים אנשים שהיו יכולים להוציא הרבה יותר כסף ו״כלואים״ באקוסיסטם שלהם, ששם הכסף הגדול באמת.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 ינואר 2025, 00:02

Hypno כתב:
DrKeo כתב:
אבל מה זה קשור ל BMW? מה הטרנד שאתם כועסים עליו? שמפתחים סיניים רואים שיש כסף בAAA והם מפתחים משחקים כאלה ולא משחקי gacha מסריחים? כן ירבו.

אומרים שאלוהים נמצא בפרטים הקטנים אני אישית מאמין בזה, הנה בדיוק עכשיו לגמרי במקרה IGN פרסמו כתבה מצוינת על ההצפה של משחקי הסולס. אני מצטט את החלק שרלוונטי.

the massive popularity of FromSoftware's mechanics spilled into other franchises, such as Respawn Entertainment's Star Wars Jedi: Fallen Order and its sequel Jedi: Survivor, Team Ninja's Nioh, and Game Science's Black Myth: Wukong. Now, most of the games we just listed are beloved by players and critics alike. There's nothing wrong with the Soulslike model in a vacuum. But this style of game has suffocated the AAA action space to the point of classic style 3D action games being few and far
od of War was revived in 2018 but lost a lot of its mechanical personality in the process, being stripped of its linear, fast-paced hack and slash gameplay in favor of a more industry standard semi-open world with slower, more methodical combat. The new God of War games aren't an exact copy of the Soulslike style, but they certainly feel more akin to it.

אני לא מחסידי IGN יש לי זלזול עמוק בהם 20 שנה+ אבל המאמר הזה כתוב כל כך טוב ועונה על השאלה שלך... הסינים אשמים במצב כי הם מגבירים את הבעיה.
משחקי הסולס הם משחק יפהיפים, לדעתי חלקם גם חלק מהמשחקים הכי טובים אי פעם (בעיקר אלה של FROM )

אבל כשכל אחד בווקסלים כתב שהוא עייף ממשחקי סולס, ושקראתי את ההודעות האלה הרגשתי שהייתי יכול לכתוב את ההודעות האלה בעצמי ושאני מרגיש בדיוק מה שהם מרגישים אתה רואה שאנחנו בבעיה.

זה שהסינים עברו אבולוציה ממשחקי gacha מסריחים למשחקי AAA של סולס, זה טוב ויפה-להם- זה טוב לכיס-שלהם.
לי זה לא עוזר אם כל מה שהם יעשו זה משחקי סולס לייק אנשים ידלגו על המשחקים שלהם זה כבר גובל בהצפה חושית.

https://www.ign.com/articles/ninja-gaid ... phenomenon

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2025, 07:22

נדמה לי שהיום יוצא ספיידרמן 2 במחשב
וסוני מקבלת רגליים קרות!
מעכשיו כל (?) המשחקים שלהם במחשב לא יחייבו התחברות לחשבון PSN, אלא זו תהיה אופציה שתזכה את השחקנים בכל מני אין-גיים בונוסים. לא טרחתי לקרוא איזה…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2025, 10:27

Hypno כתב:נכון לסוף ספטמבר 2024, הפער בין הפס4 לפס5 הוא 2.2 מיליון יחידות לטובת הפס4.

עד כמה עמוק באדמה אדם יכול לטמון את ראשו? למה קשה לך להודות שאתה טועה? הבדל של 2.2 מיליון יחידות הוא הפרש קטן והמרחק בינו לבין האמירות הנוקבות שלך הוא פשוט בגדר קומי.
אתה מדבר על טרולינג? אתה מדבר על טיעונים כנים? על הפרש כזה אתה נואם נאומים? למה כשזה נוגע לסוני אתה מאבד את הראש ויורה אג'נדה ופרופגנדה?

די קאז, תתאפס על עצמך, הפס5 מוכרת לאט יותר מהפס4 כשהפס5 היא הקונסולה הראשונה של סוני שהיא מונופול. המותג הכי חזק שהפך למונופול והם לא מצליחים לנצח את הפס4. לא רק זה, ההפרש רק גדל, ככל שהדור יתקדם הפס4 רק תתרחק מהפס5.

Hypno כתב:הולסט נשאר עם אותם סמכויות ואותם תחומי אחריות. תפסיק להיטפל ל GAAS. סוני נכנסו לתחום חדש וכישלון הוא חלק מהעניין. בגישה הדבילית שלך היית אומר לואלב לפרוש מחומרה אחרי ה steam machine. בגישה שלך חברות לא משתפרות.
גם אני יכול למנות את קראקדאון 3. היילו אינפינייט. פורצה מוטורספורט. הלבלייד 2. אינדיאנה ג'ונס. היי-פי ראש. כשלונות קופתיים אחד אחרי השני.
יאללה אדון סינגל פלייר פחח.

המשחקים האלה הפסידו למיקרוסופט יותר כסף מאשר כל הביטולים של משחקי GAAS של סוני.

אז יאללה אסור למיקרוסופט לפתח משחקים. משחקי SP זה מתכון לאסון וכו' וכו'. יאללה תכליל כמו שאתה מכליל מכל פיפס על משחק GAAS. מה יש, לא מתאים לאג'נדה?
האמת הפשוטה היא שאתה נטפל ל GAAS בגלל העדפה אישית ותו לא.

כל מה שאמרת פה לא נכון. פשוט ערימת גיבובים, העובדות לא נכונות והדיעות שלך בטוח לא.

Hypno כתב:אתה לא מבין שבזה שאתה אומר שסוני גרועים בדור הזה, שאתה מחזק את ההישג של המכירות של הפס5?
אותו מספר של אנשים קונה את הפס5 כמו את הפס4, ובדור הזה הוא נותן יותר מכספו לסוני. כנראה הם חושבים שהם מקבלים תמורה לאגרה.

זה לא נכון, פחות אנשים קונים פס5 מאשר פס4 למרות שפלייסטיישן היא מונופול ללא תחרות. קל יותר היום להוציא מאנשים כסף, כולם מרוויחים יותר פר שחקן, אבל החוסר יכולת של סוני למכור פס5 כשאין להם תחרות בשוק עצובה והיא גם מתבטת בדוחות הכספיים שלהם ובהסטריה להשיג מקורות revenue חדשים.
Hypno כתב:אבל מה זה קשור ל BMW? מה הטרנד שאתם כועסים עליו? שמפתחים סיניים רואים שיש כסף בAAA והם מפתחים משחקים כאלה ולא משחקי gacha מסריחים? כן ירבו.

כועסים? מה אתה יוצר ויכוח איפה שאין? זה עכשיו הולך להיות הויכוח החדש? מי בכלל פנה אלך בדיון הזה? נמאס מחיקויים של BMW/סולס מחברות סיניות שכולם נראים אותו דבר, ברור לי שלך לא נמאס כי אתה לא משחק משחקי וידאו אלה רק עושה טרולינג בפורומים אינטרנטים בנושא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ינואר 2025, 11:06

תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 50 אורחים