Laskin כתב:
קודם כל - אני מנסה להשוות פה משחקי עולם פתוח עם ערים חיות, רד פאקשן הוא יותר כמו פלאנטסייד או טרייבס. לא יודע איך הגעת אליו עכשיו, או איך הגעת לדבר על ריאליזם כשיש לך פטיש שאתה יכול באמצעותו להרוס בניינים, או כל מליון הדברים שיש שם... לא שההרס לא יפה, אבל מה קשור ריאליזם והמשחק הזה?
הבנו, אין בGTA מבנים הריסים, זה לא הופך אותו לפחות ריאליסטי, וגם אם 4 היה פחות טוב מ-5 - אז דבר על 5, למי אכפת עכשיו כמה 4 היה ריאליסטי?למה לא תשווה ל-3?
ואיך אפשר להשוות את הNPC בכלל, או כמות התוכן... נו באמת! GTA 4 היה המשחק עם הכי הרבה תוכן אי פעם, בזמנו, בערך.
אבל עזוב, אין לי מושג איך הגענו להשוואה ההזויה הזו. במיוחד הפיסקה האחרונה... להתחיל ברשימת הדברים שאתה יכול לעשות בGTA4 ולא יכול ברד פאקשן? ג'יזס...
ריאליזם זה בתחושה שהמשחק משדר לך, GTA מעולם לא הצליח לשדר לי ריאליזם עד כמה שניסה, כי אף פעם לא הרגשתי שהסביבה היא לא יותר מתמונת רקע שאני לא יכל לעשות איתה כלום, רד פקשן הוא דוגמא מצוינת לדעתי למשחק שכן הצליח להראות שאפשר לקחת Sand Box שהוא לא רק אנשים שמסתובבים ברחובות אלא החופש הניתן לך כשחקן לשחק עם הסביבה. הרי SandBox הוא היכולת שלך לשנות את העולם באמצעות צורת המשחק שלך, GTA לא מאפשר לך זאת באמת.