Watch Dogs - הדיון הרשמי; יוצא ב-22 בנובמבר

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: Watch Dogs - הדיון הרשמי; יוצא ב-22 בנובמבר

הודעהעל ידי Death_119 » 15 מאי 2014, 13:46

Laskin כתב:

קודם כל - אני מנסה להשוות פה משחקי עולם פתוח עם ערים חיות, רד פאקשן הוא יותר כמו פלאנטסייד או טרייבס :D . לא יודע איך הגעת אליו עכשיו, או איך הגעת לדבר על ריאליזם כשיש לך פטיש שאתה יכול באמצעותו להרוס בניינים, או כל מליון הדברים שיש שם... לא שההרס לא יפה, אבל מה קשור ריאליזם והמשחק הזה?
הבנו, אין בGTA מבנים הריסים, זה לא הופך אותו לפחות ריאליסטי, וגם אם 4 היה פחות טוב מ-5 - אז דבר על 5, למי אכפת עכשיו כמה 4 היה ריאליסטי? :) למה לא תשווה ל-3?
ואיך אפשר להשוות את הNPC בכלל, או כמות התוכן... נו באמת! GTA 4 היה המשחק עם הכי הרבה תוכן אי פעם, בזמנו, בערך.
אבל עזוב, אין לי מושג איך הגענו להשוואה ההזויה הזו. במיוחד הפיסקה האחרונה... להתחיל ברשימת הדברים שאתה יכול לעשות בGTA4 ולא יכול ברד פאקשן? ג'יזס...

ריאליזם זה בתחושה שהמשחק משדר לך, GTA מעולם לא הצליח לשדר לי ריאליזם עד כמה שניסה, כי אף פעם לא הרגשתי שהסביבה היא לא יותר מתמונת רקע שאני לא יכל לעשות איתה כלום, רד פקשן הוא דוגמא מצוינת לדעתי למשחק שכן הצליח להראות שאפשר לקחת Sand Box שהוא לא רק אנשים שמסתובבים ברחובות אלא החופש הניתן לך כשחקן לשחק עם הסביבה. הרי SandBox הוא היכולת שלך לשנות את העולם באמצעות צורת המשחק שלך, GTA לא מאפשר לך זאת באמת.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 מאי 2014, 22:25

ראליזים או לא ,WD פשוט ניראה לי GTA4 קלון
זה שאפשר לעשות דברים נחמדים עם הגימיק פריצה ,לא משנה הרבה

זה סך הכל גימיק נחמד

סך הכל המשחק מיועד לעבוד עם גימפאד סטנדרטי

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 15:05

kririn כתב:ראליזים או לא ,WD פשוט ניראה לי GTA4 קלון
זה שאפשר לעשות דברים נחמדים עם הגימיק פריצה ,לא משנה הרבה

זה סך הכל גימיק נחמד

סך הכל המשחק מיועד לעבוד עם גימפאד סטנדרטי

ומריו קארט חדש שיש הייפ ענקי כלפיו נראה כמו מה?
עוד מריו קארט 64 CLONE!
ומה עם מיליון הזלדות?

עוד זלדה 64 CLONE!

ובערך כל מותג של נינטנדו בשנים האחרונות מאז הופעת ה CLONE=3D!
לא ראיתי שזה הפריע לך במיוחד בעבר להתלהב מהמשחקים האלה.
אבל מה?
משחק עולם פתוח חדש ומושקע ברמה שיוצאת רק פעם בכמה שנים כשיש GTA חדש ועם מכניקה חדשה ומקורית= CLONE!!!1 :roll:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2014, 15:16

Death_119 כתב:ריאליזם זה בתחושה שהמשחק משדר לך, GTA מעולם לא הצליח לשדר לי ריאליזם עד כמה שניסה, כי אף פעם לא הרגשתי שהסביבה היא לא יותר מתמונת רקע שאני לא יכל לעשות איתה כלום, רד פקשן הוא דוגמא מצוינת לדעתי למשחק שכן הצליח להראות שאפשר לקחת Sand Box שהוא לא רק אנשים שמסתובבים ברחובות אלא החופש הניתן לך כשחקן לשחק עם הסביבה. הרי SandBox הוא היכולת שלך לשנות את העולם באמצעות צורת המשחק שלך, GTA לא מאפשר לך זאת באמת.

טוב, אני לא רוצה להתחיל פה ויכוחים כמו עם קרירין לגבי הגיון. נסכים שאתה אולי היחיד בכל העולם הזה שמחשיב את RED FACTION GUERRILA כסאנדבוקס טוב יותר מGTA, וכן ריאליסטי יותר.
לדעתי, ולדעת כל מי שאי פעם שיחק בו - GTA4 ובוודאי ש-5 - הם הניסיון הטוב ביותר שאי פעם היה, ליצור עולם פתוח וריאליסטי, ועיר "חיה ונושמת".
אני לא אגיד שאני מתבלבל וחושב שאני משחק בסרט דוקומנטרי, אבל הנסיון הכי טוב, ללא ספק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 מאי 2014, 15:21

אמרתי לך שאני מיתלהב ממאריו קארט החדש ?

אני כן חושב שהוא יתרום למכירות הWIIU ,אבל אני לא יקנה אותו ,כמו שאני לא יקנה את SSB הבא
כמו שלא קניתי את מאריו קארט ל3DS

בעניין המאריו והזלדות ,חלקם המשכים פשוטים ,חלקם קיבלו שינוים גדולים
סדרת NSMB ,זה המשכים מאז הכותר הראשון

אבל מאריו סאנשיין לדוגמה מאוד שונה ממאריו גלקסי ,וגלקסי שונה מ3D לאנד

בכל מיקרה אני לא מגן נינטנדו ,ולא מבין את התוקפנות הזאת ?
אני עדין מחכה להכרזות מענינות מבחינתי לWIIU ,ושתי הטילים הקרובים שלהם
SSB וקארט ,פשוט לא מענינים אותי

זלדה ראשי בטח יענין אותי ,אבל לא פורט משופר כמו זלדה WW HD

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 15:29

אני בטוח שבמהלך כל השנים הללו התלהבת לקראת מריו חדש או איזה זלדה והם לא פחות CLONE של המשחקים הקודמים מאשר WD הוא CLONE של GTA, אז מה הפליאה שלך מזה שאנשים מתלהבים?

וסאנשיין או גלאקסי WHATEVER, זה שעשו עיצוב שלבים מגניב או הוסיפו איזו מכניקה של מים לסאנשיין זה בדיוק כמו מכניקת האקינג ל WD או עיר חדשה שאפשר לנצל כרצונך, ואפילו אלו של WD יותר מקוריים ומרחיקי לכת מבחינת השינויים שהוא מכניס לנוסחה הרגילה ובכל זאת אתה בוחר להגדיר את המשחקים האלו של נינטנדו כמרעננים ואת WD כ CLONE.

אין לי מה לאמר, אתה כולך היגיון צרוף ממש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 מאי 2014, 16:53

רואים שלא יצא לך לשחק בסאנשיין ,המשחק מאוד מאוד שונה מגלקסי

גלקסי 1-2 מאוד דומים

סאנשיין מאוד מאוד שונה ,בכלל לא מרגיש כמו משחק מאריו

בעניין מישחקים ,יש המשכים שאני מאוד מאוד מצפה להם ,גם עם הם המשכים
ויש כאלו שלא
ואתה יכול להגיד את זה גם על קלונים

אני מת שGTA5 יצא לPC ,ואני מצפה גם לWD ,ואני מצפה גם לסליפינג דוג 2 ,שאת האחרון מאוד אהבתי

אבל יש הבדל גדול בין מצפה ,לכמות ההיפ שכותר מקבל ,זה ניראה לי מוגזם מאוד ,שמשחק כזה מקבל כמות היפ כזאת
פשוט כי לא ראיתי אף דבר של WOW בסירטוני מישחקיות

עם סגה יכריזו על שאנמו 3 ,וככותר מושקע ,זה אוטומטית יאפוך למשחק שאני הכי יצפה לו
זה אומר שכל התעשיה במקרה כזה צריכה לעמוד על הרגלים האחוריות ? בטח שלא

איפה משהו מאפכני או מלהיב בWD ?

יש לי הרבה משחקים טובים שעוד לא יצא לי לשחק בהם
באטמן האחרון \AC4\רימן האחרון\RE-R ,ועוד
אף אחד מהם בזמנו לא קיבל את ההיפ של WD

אני חושב שהמשחק הקודם עם היפ כזה ,היה GTA5 ,אבל מעריצים חיכו לו שנים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 מאי 2014, 18:33

kririn כתב:רואים שלא יצא לך לשחק בסאנשיין ,המשחק מאוד מאוד שונה מגלקסי

גלקסי 1-2 מאוד דומים
סאנשיין מאוד מאוד שונה ,בכלל לא מרגיש כמו משחק מאריו

קרירין זה קל מדי, נציין בשבילך את המובן מאליו? אוקיי-

ואתה, יצא לך לשחק ב WD כשהחלטת שהוא CLONE של GTA4?

ואני לא מבין מה אתה רוצה, אנשים מתלהבים רק כשרואים דברים "מהפכניים"?

אי אפשר סתם להתלהב ממשחק עולם פתוח ברמות השקעה שלא רואים מחוץ למשחקי רוקסטאר?
משחק שבא עם מכניקה חדשה ומסקרנת שנותנת לך לעשות כל מני מניפולציות לעיר, לסביבה ולתושבים?
AI שאמור להיות מבטיח עם פרופיל לכל דמות במשחק?

אונליין שעובד כחלק ממשחק סינגל בצורה שלא נעשתה בעבר במשחקים בסגנון?

כל אלו לא מספיק שונים בניגוד לסאנשיין שלך או גלאקסי?
מספיק לקשקש.

חוץ מזה שההייפ גם נובע מכך שהמשחק יוצא בתקופת יובש יחסית ובעלי הדור הבא מתים כבר למשחק AAA מושקע ברמה שכזו.
כמובן שהוא היה זוכה להייפ גם אם היה יוצא בחגים אבל לצד כותרים כמו באטמן, AC חדש, COD וכו' אני יכול להבטיח לך שהייתה הרבה פחות התלהבות.
וזה בטח לא מתקרב להיסטריה שהיתה עם GTA5 שרק מגלי ההייפ היה ברור שהוא ימכור 30 מיליון יחידות.
פה יש הייפ ענקי, אבל ברמות של AC חדש אולי, לא קרוב ל GTA חדש ומצופה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 מאי 2014, 03:22

חוץ מזה שההייפ גם נובע מכך שהמשחק יוצא בתקופת יובש יחסית ובעלי הדור הבא מתים כבר למשחק AAA מושקע ברמה שכזו

את זה אני יכול להבין

נו טוב יש לי הרבה מישחקים טובים ,שחלקם מחכים לי להתקין בסטים ,ככה שאני בכלל לא ביובש
אז אני פחות נילהב כרגע

יש לי גם לסים את מאריו 3D לאנד בWIIU ,וכמה מישחקי 3DS טובים

אבל יכול להבין עם אין לכם כרגע מישחקים גדולים
אולי עם היתי מסים את הסיפרית מישחקים שלי ,גם אני היתי נילהב

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 17 מאי 2014, 11:33

לא יודע מה איתכם, אני מצפה למשחק הזה הרבה יותר ממה שציפיתי לכל משחק ב-3 שנים האחרונות (אולי חוץ מ-GTA V).
ההייפ לא נובע משום תקופת יובש, גם GTA V יצא בתקופת יובש אז ההייפ היה עליו בגלל התקופת יובש? לכל דבר אנשים ינסו למצוא סיבה למה זה ככה ולמה זה ככה.
אני זוכר שבאוקטובר 2013 הם הכריזו על הדחייה, ועד הרגע הזה ההייפ עליו היה מטורף וזה היה בתקופה של המשחקים החזקים, אז "תקופת יובש" זה לא תירוצים. זה פשוט הולך להיות משחק טוב, ההייפ עליו זה בגלל החדשנות שהוא מביא איתו, לא בגלל ש-COD יוצא ב-4 לנובמבר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 מאי 2014, 11:29

Megalomaniac כתב:לא יודע מה איתכם, אני מצפה למשחק הזה הרבה יותר ממה שציפיתי לכל משחק ב-3 שנים האחרונות (אולי חוץ מ-GTA V).
ההייפ לא נובע משום תקופת יובש, גם GTA V יצא בתקופת יובש אז ההייפ היה עליו בגלל התקופת יובש? לכל דבר אנשים ינסו למצוא סיבה למה זה ככה ולמה זה ככה.
אני זוכר שבאוקטובר 2013 הם הכריזו על הדחייה, ועד הרגע הזה ההייפ עליו היה מטורף וזה היה בתקופה של המשחקים החזקים, אז "תקופת יובש" זה לא תירוצים. זה פשוט הולך להיות משחק טוב, ההייפ עליו זה בגלל החדשנות שהוא מביא איתו, לא בגלל ש-COD יוצא ב-4 לנובמבר.

אף אחד, חוץ מקרירין, לא אמר אחרת.
הוא היחיד שלא מבין את ההייפ, או ממה הוא נובע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 17 מאי 2014, 14:38

"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Trouble
Minion

הודעהעל ידי Trouble » 17 מאי 2014, 20:19

כשאני רואה את זה אני לא יכול לחשוב על איזה דברים אחרים היה אפשר לעשות עם התקציב המטורף שלקח להפיק את זה.... בכל זאת פרסומת מעולה. אני לא יכול לחכות :)
In the beginning the Universe was created.
This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 16:31

וואו, המשחק הזה נראה הרבה יותר טוב גראפית ממה שחשבתי, שימו לב לסרטון הבא באיכות טובה, דיירקט פיד מהבטא של ה PS4 שידוע שלא רצה בגראפיקה הסופית לעומת הגרסה המלאה (שוקלת 13 GB בלבד):
https://mega.co.nz/#!1Ylw2SQC!UTxDTU8D0uHsCyty7WK9s7-hndFrtYkJytYxGqPyGhs

שמעו, בגשם בלילה המשחק נראה פשוט טוב!
אולי לא כמו בחשיפה אבל קשה להתלונן יותר מדי, מומלץ להוריד ולהתרשם, אני אוכל את הכובע במקרה הזה.

מה שכן, הרשמים לפחות מהבטא (למרות ששוב, הגראפיקה לא סופית, כנראה במלאה הטקסטורות ברזולוציה יותר גבוהה וכו' כמו עם טיטאנפול) מצביעים על זה שביום הוא נראה די CROSS GEN ובתכל'ס זה גם היה הרושם שלי מהסרטונים (אבל אני אחכה לשפוט את הגרסה המלאה, אולי גם פה אופתע), אבל בלילה... :shock:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2014, 11:09

bling כתב:וואו, המשחק הזה נראה הרבה יותר טוב גראפית ממה שחשבתי, שימו לב לסרטון הבא באיכות טובה, דיירקט פיד מהבטא של ה PS4 שידוע שלא רצה בגראפיקה הסופית לעומת הגרסה המלאה (שוקלת 13 GB בלבד):
https://mega.co.nz/#!1Ylw2SQC!UTxDTU8D0uHsCyty7WK9s7-hndFrtYkJytYxGqPyGhs

שמעו, בגשם בלילה המשחק נראה פשוט טוב!
אולי לא כמו בחשיפה אבל קשה להתלונן יותר מדי, מומלץ להוריד ולהתרשם, אני אוכל את הכובע במקרה הזה.

מה שכן, הרשמים לפחות מהבטא (למרות ששוב, הגראפיקה לא סופית, כנראה במלאה הטקסטורות ברזולוציה יותר גבוהה וכו' כמו עם טיטאנפול) מצביעים על זה שביום הוא נראה די CROSS GEN ובתכל'ס זה גם היה הרושם שלי מהסרטונים (אבל אני אחכה לשפוט את הגרסה המלאה, אולי גם פה אופתע), אבל בלילה... :shock:

הוא באמת נראה טוב בלילה, האמת שבכלליות הסרטון הזה גרם לו להראות כיף בלי קשר לגרפיקה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 12:45

המשחק נראה פשוט מדהים בסרטונים האלו.
כל העצים נעים ברוח, פיצוצים מגניבים. הקטע שאפשר לזהות ולהרוג אנשים שמתקשרים למשטרה נראה כמו רעיון מבריק. דרך לעקב את ההגעה של משטרה. פשוט אדיר.
גם אהבתי את זה ששומעים כששולחים לכיוונך כוחות חזקים יותר, דרך הרדיו.

כמות באמת מרשימה של אנשים ברחובות. גם ברגע שעצרו כמה מכוניות משטרה, נוצר מהר מאוד פקק של עשרות מכוניות, שזה משהו שלא ממש ראינו בדור הקודם, מסיבות ברורות.

ממש מדהים. הסרטונים האלו הקפיצו לי את ההייפ אפילו יותר. אני שוקל להזמין אותו מראש ולא לחכות לביקורות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2014, 13:00

אני גם ככה מחכה לקיץ, כשאקנה מחשב חדש כדי לשחק בו, אז אני מניח שאני אקנה איזו גירסת GOTY בסוף השנה עם כל מיני DLC ושטויות, וגם אדלג על כל מיני באגים ואקבל אותו יותר "שלם", אני מניח.
לGTA5 לקח 3 חודשים עד שהמולטי שלו "התייצב" ונהיה מהנה באמת...

בכל אופן - נראה לדעתי מספיק טוב ל"דור הבא". כל הכבוד ליוביסופט.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 18 מאי 2014, 14:09

אח שלי אירגן לי preorder במתנה ליומולדת... נקווה לטוב. 8-)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 14:37

Nucleus_Dawn כתב:המשחק נראה פשוט מדהים בסרטונים האלו.
כל העצים נעים ברוח, פיצוצים מגניבים. הקטע שאפשר לזהות ולהרוג אנשים שמתקשרים למשטרה נראה כמו רעיון מבריק. דרך לעקב את ההגעה של משטרה. פשוט אדיר.
גם אהבתי את זה ששומעים כששולחים לכיוונך כוחות חזקים יותר, דרך הרדיו.

כמות באמת מרשימה של אנשים ברחובות. גם ברגע שעצרו כמה מכוניות משטרה, נוצר מהר מאוד פקק של עשרות מכוניות, שזה משהו שלא ממש ראינו בדור הקודם, מסיבות ברורות.

ממש מדהים. הסרטונים האלו הקפיצו לי את ההייפ אפילו יותר. אני שוקל להזמין אותו מראש ולא לחכות לביקורות.

זיהית אבל איזו דפקה ב AI יש בסרטון שהוא משתולל?
בערך ב 1:05 אתה רואה אישה שבורחת ממנו ופתאום בלי שום סיבה היא נעצרת ומתחילה ללכת רגיל למרות שהוא פאקינג לידה.
אפילו באינפמס הם לא היו כאלו גרועים כשהתחלת לטבוח בהם (טוב נו הם כן :( אבל בכל זאת WD מתהדר ב AI שלו וזה)

אני חושש למען האמת לאיכות הקמפיין עצמו, יש במשחק הרבה תוכן אבל יש לי הרגשה שבניגוד ל GTA לא הכל ברמה הכי גבוהה, נראה לי הביקורות יהיו באיזור ה 8 ככה בגלל כל ההייפ והצל של GTA5, הציפיות ממנו גדולות ואני לא בטוח שיעמוד בהן.

אבל הסרטון של ה RAMPAGE מאוד מאוד הרשים אותי גם, גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת הסקאלה כמו שאמרת עם כל המכוניות שנעצרו, בתכל'ס אם זו ה"פשרה" (לפחות בסרטון של הלילה) שהיו צריכים לעשות כדי שיראה ככה אז אני בוחר בזה על אינפמס בכל יום כי הוא גם נראה ממש טוב וגם מרגיש כמו עיר אמיתית.
אני מקווה שגם באור יום בכל זאת הוא יראה מעולה, ואני שמח לראות עד כמה הפריימרייט היה יציב גם כשפיצץ עם המטול מכוניות, הרשמים מהבטא מדברים על 30 נעול כמו ב AC4 על הקונסולות, כמעט ואין ירידות, אבל זה בבטא ויכול להיות שבגרסה המלאה והכבדה יותר זה לא יהיה כל כך חלק.

עומר, תתחדש ומזל טוב :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 15:09

bling כתב:
זיהית אבל איזו דפקה ב AI יש בסרטון שהוא משתולל?
בערך ב 1:05 אתה רואה אישה שבורחת ממנו ופתאום בלי שום סיבה היא נעצרת ומתחילה ללכת רגיל למרות שהוא פאקינג לידה.
אפילו באינפמס הם לא היו כאלו גרועים כשהתחלת לטבוח בהם (טוב נו הם כן :( אבל בכל זאת WD מתהדר ב AI שלו וזה)

אני חושש למען האמת לאיכות הקמפיין עצמו, יש במשחק הרבה תוכן אבל יש לי הרגשה שבניגוד ל GTA לא הכל ברמה הכי גבוהה, נראה לי הביקורות יהיו באיזור ה 8 ככה בגלל כל ההייפ והצל של GTA5, הציפיות ממנו גדולות ואני לא בטוח שיעמוד בהן.

אבל הסרטון של ה RAMPAGE מאוד מאוד הרשים אותי גם, גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינת הסקאלה כמו שאמרת עם כל המכוניות שנעצרו, בתכל'ס אם זו ה"פשרה" (לפחות בסרטון של הלילה) שהיו צריכים לעשות כדי שיראה ככה אז אני בוחר בזה על אינפמס בכל יום כי הוא גם נראה ממש טוב וגם מרגיש כמו עיר אמיתית.
אני מקווה שגם באור יום בכל זאת הוא יראה מעולה, ואני שמח לראות עד כמה הפריימרייט היה יציב גם כשפיצץ עם המטול מכוניות, הרשמים מהבטא מדברים על 30 נעול כמו ב AC4 על הקונסולות, כמעט ואין ירידות, אבל זה בבטא ויכול להיות שבגרסה המלאה והכבדה יותר זה לא יהיה כל כך חלק.

עומר, תתחדש ומזל טוב :)

רגע, זה היה סרטון מגירסאת הPS4?
וואו, אז הוא יראה ממש מדהים במחשב :D

כן. שמתי לב לזה. באמת היה מוזר. יכול להיות שזה סתם באג, כמובן, שיהיה מאוד נדיר לראות, או שזה פשוט משהו שקורה פה ושם. לא באמת נורא ואיום. יש גבול לכמה אפשר לצפות ממשחק, בכל זאת.
אני עדין מתלהב מהקטע שאפשר לעכב את המשטרה, אם יורים באנשים שמתקשרים להזעיק אותם. זה שימוש ממש נהדר בכל ה"חיבוריות" במשחק. מגניב שהם באמת מעצבים את המשחק סביב זה וזה לא איזה גימיק סתמי.

קשה לנבא כמה GTA V, שיצא לפני יותר מחצי שנה, ישפיע על הציונים שלו. ברור גם שGTA V הוא חלק מהסיבה לדחייה, כי בערך כל משחק עולם פתוח שייצא בסמוך אליו, יסבול מאוד בביקורות ובמכירות.

הבאסה היחידה שלי מהסרטונים היא שהוא לא ירה עוד רימון לאזור של המכוניות, כשהיו איזה 20 שעמדו צמודות אחת לשניה. זה היה יכול להיות נהדר. גם היה מעניין לראות אם זה היה מוריד כמה FPS'ים, או שהמנוע עד כדי כך יעיל וחכם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2014, 17:43

Nucleus_Dawn כתב:
רגע, זה היה סרטון מגירסאת הPS4?
וואו, אז הוא יראה ממש מדהים במחשב :D

כן. שמתי לב לזה. באמת היה מוזר. יכול להיות שזה סתם באג, כמובן, שיהיה מאוד נדיר לראות, או שזה פשוט משהו שקורה פה ושם. לא באמת נורא ואיום. יש גבול לכמה אפשר לצפות ממשחק, בכל זאת.
אני עדין מתלהב מהקטע שאפשר לעכב את המשטרה, אם יורים באנשים שמתקשרים להזעיק אותם. זה שימוש ממש נהדר בכל ה"חיבוריות" במשחק. מגניב שהם באמת מעצבים את המשחק סביב זה וזה לא איזה גימיק סתמי.

קשה לנבא כמה GTA V, שיצא לפני יותר מחצי שנה, ישפיע על הציונים שלו. ברור גם שGTA V הוא חלק מהסיבה לדחייה, כי בערך כל משחק עולם פתוח שייצא בסמוך אליו, יסבול מאוד בביקורות ובמכירות.

הבאסה היחידה שלי מהסרטונים היא שהוא לא ירה עוד רימון לאזור של המכוניות, כשהיו איזה 20 שעמדו צמודות אחת לשניה. זה היה יכול להיות נהדר. גם היה מעניין לראות אם זה היה מוריד כמה FPS'ים, או שהמנוע עד כדי כך יעיל וחכם.

כן, אמרתי שזה נלקח מהבטא של ה PS4 שאמורה להיות ע"פ הסעיף הזה שנלקח מה NDA שאנשים מדליפים בלי למצמץ בגראפיקה שעברה DOWNGRADED לפי יוביסופט (וגם לפי הגודל של קובץ ההורדה)

לא חושב שיש למישהו גרסה מלאה של המשחק בשלב הזה, הוא הזדהב רק לפני יומיים, אבל אני משער שיצוצו כל רגע ברשת סרטונים מהגרסה הזו.
אתה יודע איך זה עובד, ברגע שיובי שולחת עותקים "נעולים" לחנויות שאמורים להמכר רק ביום ההשקה אתה כבר יכול לספור לאחור את הזמן עד שאחד העותקים הללו מגיע לאנשים עם קשרים, או לסתם חבר טוב של המנהל של החנות ועד שעולים סרטונים לרשת.

ולא יודע, קצת מוציא מהאימרסיביות תקלות AI שכאלו, אני לא מבין מה כל כך קשה גם, לא אמורה להיות בעיה לסמלץ התנהגות של אדם בעת RAMPAGE ברחוב, זה מקביל גם להתנהגות של כלב- פשוט AI שימלט מהאירוע כל עוד נפשו בו.
ב GTA זה היה עשוי טוב, אפילו ירי באיזור ראית מכוניות מתחילות לתפוס תאוצה פסיכית ולדרוס את כל מה שבא מולם רק כדי להמלט.

אבל חוץ מזה מאוד אהבתי את מה שראיתי ונראה שיש למשחק בסיס טוב, אני רק מקווה שהוא לא יהיה כמו AC1 שהיה רק עם בסיס ושיש לו גם תוכן ברמה גבוהה ומשימות מעולות ומגוונות, זה הכי חשוב.

אגב, מסתבר שהאמברגו מוסר עוד 5 ימים, כמה ימים לפני תאריך היציאה עצמו, כנראה יובי בטוחה בעצמה עם הביקורות של המשחק הזה.

והגעתי למסקנה שהמשחק הזה פשוט צריך גשם כדי להראות טוב:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מאי 2014, 17:54

bling כתב:כן, אמרתי שזה נלקח מהבטא של ה PS4 שאמורה להיות ע"פ הסעיף הזה שנלקח מה NDA שאנשים מדליפים בלי למצמץ בגראפיקה שעברה DOWNGRADED לפי יוביסופט (וגם לפי הגודל של קובץ ההורדה)

לא חושב שיש למישהו גרסה מלאה של המשחק בשלב הזה, הוא הזדהב רק לפני יומיים, אבל אני משער שיצוצו כל רגע ברשת סרטונים מהגרסה הזו.
אתה יודע איך זה עובד, ברגע שיובי שולחת עותקים "נעולים" לחנויות שאמורים להמכר רק ביום ההשקה אתה כבר יכול לספור לאחור את הזמן עד שאחד העותקים הללו מגיע לאנשים עם קשרים, או לסתם חבר טוב של המנהל של החנות ועד שעולים סרטונים לרשת.

ולא יודע, קצת מוציא מהאימרסיביות תקלות AI שכאלו, אני לא מבין מה כל כך קשה גם, לא אמורה להיות בעיה לסמלץ התנהגות של אדם בעת RAMPAGE ברחוב, זה מקביל גם להתנהגות של כלב- פשוט AI שימלט מהאירוע כל עוד נפשו בו.
ב GTA זה היה עשוי טוב, אפילו ירי באיזור ראית מכוניות מתחילות לתפוס תאוצה פסיכית ולדרוס את כל מה שבא מולם רק כדי להמלט.

אבל חוץ מזה מאוד אהבתי את מה שראיתי ונראה שיש למשחק בסיס טוב, אני רק מקווה שהוא לא יהיה כמו AC1 שהיה רק עם בסיס ושיש לו גם תוכן ברמה גבוהה ומשימות מעולות ומגוונות, זה הכי חשוב.

אגב, מסתבר שהאמברגו מוסר עוד 5 ימים, כמה ימים לפני תאריך היציאה עצמו, כנראה יובי בטוחה בעצמה עם הביקורות של המשחק הזה.

והגעתי למסקנה שהמשחק הזה פשוט צריך גשם כדי להראות טוב:
תמונה

באמת ניסיתי לברר מתי האמברגו מוסר, כדי לדעת מתי אמורות לצאת ביקורות.
חבל שמחר נגמר הקופון של 20% הנחה בGMG. נקווה שיחליף אותו איזה קופון אחר, בעוד שבוע.

גם אני מקווה שהוא לא יהיה כמו AC1, אבל למען האמת, משחק אחד עם בסיס נהדר ותוכן לא משהו ואחרי זה דור שלם של משחקים מצוינים/טובים מאוד, נראה לי אחלה עסקה.
עדיף פשוט דור שלם של משחקים מצוינים/טובים מאוד, אבל אי אפשר לקבל רק את מה שרוצים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2014, 02:05

bling כתב:אבל חוץ מזה מאוד אהבתי את מה שראיתי ונראה שיש למשחק בסיס טוב, אני רק מקווה שהוא לא יהיה כמו AC1 שהיה רק עם בסיס ושיש לו גם תוכן ברמה גבוהה ומשימות מעולות ומגוונות, זה הכי חשוב.

יובי אמרו שבדיוק בגלל זה דחו את המשחק מנובמבר למאי, בגלל שהוא לא היה מגוון מספיק והמשימות גיוון לא היו כיפיות מספיק. לפי הטענה של יובי העיר הולכת להיות מפוצצת בדברים לעשות ובניגוד לגרסה של נובמבר, הגרסה של מאי מלאה בדברים מגוונים ולא חוזרים על עצמם.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 מאי 2014, 18:43

זאת הבעיה. מאז שAC1 קיבל ביקורות על חוסר בדברים לעשות, כל משחק עולם פתוח שלהם נהיה collect-a-thon ומפוצץ בדברים לאסוף כאילו זה מעוצב לאנשים עם OCD ולדרבן אותם להמשיך לשחק. בנתיים רק ה'טריפים' עשו לי חשק לבדוק את המשחק כי בהגדרה של המשחק זה נראה שהם מצאו הוק טכנולוגי\עלילתי למשחקיות שבה לחיצת כפתור אחת עושה את הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מאי 2014, 02:47

Kazz כתב:זאת הבעיה. מאז שAC1 קיבל ביקורות על חוסר בדברים לעשות, כל משחק עולם פתוח שלהם נהיה collect-a-thon ומפוצץ בדברים לאסוף כאילו זה מעוצב לאנשים עם OCD ולדרבן אותם להמשיך לשחק. בנתיים רק ה'טריפים' עשו לי חשק לבדוק את המשחק כי בהגדרה של המשחק זה נראה שהם מצאו הוק טכנולוגי\עלילתי למשחקיות שבה לחיצת כפתור אחת עושה את הכל.

דווקא AC1 התחיל את האיסוף ההזוי של דברים. היו שם מעל ל500 דברים לאסוף אם לא הרבה יותר. הבעיה של AC הייתה גיוון, 5 סוגי משימות שחזרו שוב ושוב. לפי יובי WD לא סובל מהבעיה הזאת, הוא אמור להיות מגוון עם המון דברים לעשות בעיר. כמובן יכול להיות שהכל דיבורי PR וזה לא נכון אבל אין לנו דרך לדעת כרגע.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים