אנחנו יודעים הרי מה מצפה לנו בPS6 בגלל זה אנחנו כאלה מיואשים ממנה לפני שהיא הגיעה. הPS6 יהיה מפוצץ בסולס לייק סינים מפוצץ בריימיקים, הוא יהיה מפוצץ במשחקי PS5, והוא יתחיל לקבל משחקים אמיתים רק ב2030 זה הולך להיות בול הדור הזה, פשוט עם אפילו פחות אקסקלוסיבים מסוני (הזוי בהתחשב בכמה מעט קיבלנו בדור הזה)
מה שהכי מבאס, אנחנו כל כך תקועים טכנולוגית עדיין בbenchmark של PS4, שאפילו חומרה של 2022 כמו ה4070 בטח תעיף לנו את הצורה, כמו שחומרה עתיקה כמו הPS4 ב2013 עדיין העיפה לאנשים בקונסולות את הצורה מרוב שהPS3&360 היו מתקופת האבן.המפתחים פשוט לא ירצו אפילו לנצל את ה4070 באמת, אז אין לנו מה לחלום אפילו על ניצול של חומרה מ2022.
כל מפתחי הGAAS הכריזו שרק עכשיו הם עוברים באמת לPS5/X אקסקלוסיבית, וסביר להניח שמפתחי הסינגל יעשו כמוהם כי שם יהיה הקהל אז גם מפתחי הסינגל ישארו על הPS5 שנים, אכלנו אותה.
קרירין: אני גם כן לא מהנדס או משהו, אבל אני הולך על ההגיון שקונסולה קטנה וקומפקטית זה כמו מחשב נייד ככל שהקופסא קטנה יותר והרכיבים חזקים יותר, הגיוני שיווצר יותר חום, יותר חם= יותר רעש לקרר את כל העסק, הזה, אבל זה יותר פראנודיות ופרשנות בשני שקל, אני לא באמת מבין מהחיים שלי בעניין הזה, ואני מקווה שסוני יודעים מה הם עושים.

אני הכי בעד קונסולה קטנה ויפה שמשתלבת טוב בכל מקום ששמים אותה, אני פשוט לא רוצה שוב קונסולה שנשמעת כמו שד מהגינהום