נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2025, 18:44

נדב אני מסכים איתך ב100% אחי. הכוונה שלי לא היתה שהPS6 יביא את כל הניסים והנפלאות האלו של הAI אלינו (ואולי גם לא הPS7 ) אלא שבכללי לצערי המאוד רב, התחומים האלה יחזרו לנו סוף סוף תחושת ה"WOW" ממשחקים מתי שהמהפכות שלהן יקרו.הPS6 כמו שאתה אומר הולך להיות דור מיושן מאוד בסטנדרטים של סוף 2027 ומובן מאליו שהוא לא מוכן לAI. :-)

אנחנו יודעים הרי מה מצפה לנו בPS6 בגלל זה אנחנו כאלה מיואשים ממנה לפני שהיא הגיעה. הPS6 יהיה מפוצץ בסולס לייק סינים מפוצץ בריימיקים, הוא יהיה מפוצץ במשחקי PS5, והוא יתחיל לקבל משחקים אמיתים רק ב2030 זה הולך להיות בול הדור הזה, פשוט עם אפילו פחות אקסקלוסיבים מסוני (הזוי בהתחשב בכמה מעט קיבלנו בדור הזה)

מה שהכי מבאס, אנחנו כל כך תקועים טכנולוגית עדיין בbenchmark של PS4, שאפילו חומרה של 2022 כמו ה4070 בטח תעיף לנו את הצורה, כמו שחומרה עתיקה כמו הPS4 ב2013 עדיין העיפה לאנשים בקונסולות את הצורה מרוב שהPS3&360 היו מתקופת האבן.המפתחים פשוט לא ירצו אפילו לנצל את ה4070 באמת, אז אין לנו מה לחלום אפילו על ניצול של חומרה מ2022.

כל מפתחי הGAAS הכריזו שרק עכשיו הם עוברים באמת לPS5/X אקסקלוסיבית, וסביר להניח שמפתחי הסינגל יעשו כמוהם כי שם יהיה הקהל אז גם מפתחי הסינגל ישארו על הPS5 שנים, אכלנו אותה.

קרירין: אני גם כן לא מהנדס או משהו, אבל אני הולך על ההגיון שקונסולה קטנה וקומפקטית זה כמו מחשב נייד ככל שהקופסא קטנה יותר והרכיבים חזקים יותר, הגיוני שיווצר יותר חום, יותר חם= יותר רעש לקרר את כל העסק, הזה, אבל זה יותר פראנודיות ופרשנות בשני שקל, אני לא באמת מבין מהחיים שלי בעניין הזה, ואני מקווה שסוני יודעים מה הם עושים. :-)

אני הכי בעד קונסולה קטנה ויפה שמשתלבת טוב בכל מקום ששמים אותה, אני פשוט לא רוצה שוב קונסולה שנשמעת כמו שד מהגינהום :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2025, 19:32

הפס6 לא תקבל משחקים בלעדיים, אני מוכן לחתום שכל המשחקים שלה יהיו משחקי פס5 משודרגים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 ספטמבר 2025, 21:18

נדב, מה עם המשחק הבא של naughty dog ? אחרי intergalactic הוא בטוח ייצא בלעדית לPS6 אחרי 2030. :-)
מן הסתם מי יודע מה המשחק הזה יהיה בטח אחרי שintergalactic נותן וויב שהוא יהיה "משחק הפרישה" של ניל דרוקמן.

אבל כן בגדול, אנחנו יכולים להיות בטוחים שספיידרמן הבאים, GT, והדברים של סנטה מוניקה יהיו קרוס ג'ן.

כואב להודות, אבל כנראה שבאמת בלי Microsoft שנושפת לסוני בעורף, אין להם את הדרייב והרעב להיות הגרסה הכי טובה של עצמם.
זה לא מה שחשבנו שנקבל בסוף הדור של הPS4 בוודאות,מי תיאר לעצמו שסוני נותנת לנו דור אחרון מהסרטים בשביל להשתלט על השוק ואז חוזרת להיות "סוני האגואיסטית" של תחילת דור הPS3 ?

אני גם סתם מעליב את הPS3 כי הPS5 לא מגיע לקרסוליים שלו. :-) אם יש משהו שדור הPS5 באמת מזכיר לי זה את הGameboy Color הקפיצה היתה מזערית, הרוב המוחלט של המשחקים היו קרוס ג'ן ולא נינטנדו ולא צד ג' ניסו לקחת את המכשיר לקצה שלו. עצוב ביותר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 ספטמבר 2025, 08:28

גיים בוי קולור , היה סוג של קונסולת מעבר לנינטנדו
בהתחלה הם שינו את המכשיר ובמקום 4 בטריות
השתמשו ב2
וקראו לזה גיים בוי פוקט

ומאוחר יותר הוציאו את הקולור
הקולור היתה חזקה יותר , אבל לשמור על תאימות לאחור
הרבה משחקים שינו רק את עניין הצבע

היו משחקים רק לקולר
אבל היו הרבה גם וגם

מה יהיה בדור הבא בקונסולות? מי יודע

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 09:35

גם המשחק הבא של נוטידוג יהיה קרוס ג׳ן. כל הדור הבא יהיה קרוס ג׳ן.

ההפרש בין הפס5 לפס6 יותר מזכיר את מה שראינו בין הפס4 והפס4 פרו, לפחות לפי השמועות. לשחקנים יהיה קשה לראות הבדל גדול וקצב השדרוג לפס6 יהיה איטי. יהיו המון שחקני פס5 לאורך שנים ואני בספק אם יהיו לפס6 בלעדיים, אולי פה ושם. אם בדור הזה היו 4 שנים של קרוס ג׳ן בדור הבא זה יהיה חמור יותר.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2025, 14:08

אז ההחלטה שלי לקנות PS5 רגיל ולא פרו התבררה כמעולה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 14:17

להפך, הפס5 היא השקעה לעשור+ אז בתאוריה כדאי להוציא את הסכום. מצד שני הפרו כל כך יקרה שאולי יצא לך יותר משתלם לקנות פס5, למכור אותה ב-2028 ולקנות פס6.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2025, 15:01

DrKeo כתב:להפך, הפס5 היא השקעה לעשור+ אז בתאוריה כדאי להוציא את הסכום. מצד שני הפרו כל כך יקרה שאולי יצא לך יותר משתלם לקנות פס5, למכור אותה ב-2028 ולקנות פס6.

אבל הפס6 תהיה חזקה כמו הפס5 פרו לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 15:26

Golan כתב:
DrKeo כתב:להפך, הפס5 היא השקעה לעשור+ אז בתאוריה כדאי להוציא את הסכום. מצד שני הפרו כל כך יקרה שאולי יצא לך יותר משתלם לקנות פס5, למכור אותה ב-2028 ולקנות פס6.

מן הסתם היא תהיה חזקה יותר עם תמיכה ב-AI ו-RT הרבה יותר טוב.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2025, 16:35

DrKeo כתב:
Golan כתב:

מן הסתם היא תהיה חזקה יותר עם תמיכה ב-AI ו-RT הרבה יותר טוב.

והיא תהיה באותו מחיר של הפס5 פרו? לא חושב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 17:52

היא תהיה זולה מהפרו. הפרו היא קונסולה שנמכרת ברווח, שבאה לסחוט כסף מהגיימר הפרימיום. ה-SOC שלה בגודל דומה לזה של הפס5 אבל על 4nm, כלומר ה-SOC עולה לסוני בערך 60% יותר. הזיכרון מהיר יותר, אבל המחיר שלו נמוך מהמחיר של הזיכרון שהיה בשיגור בהפס5. ויש שם 2TB שעולה לסוני כמעט כלום ושום דבר ונותן להם תירוץ לקחת עוד 100$. סה"כ אני משער שעולה לסוני כמה עשרות דולרים, אולי 100 וטיפה דולר יותר ליצר את הפס5 פרו והם לוקחים עליה אקסטרה 250$.

הפס6 תהיה על 3nm עם גודל צ'יפ דומה לפס5 והפס5 פרו (אפילו קטן יותר על פי השמועות), העלות של 3nm זהה ל-4nm כך שעם צ'יפ קטן משל הפרו, הצ'יפ של הפס6 יהיה זול ממנו. גם הזיכרון שלה יהיה זול יותר כי GDDR7 במהירות 28Gbps עולה היום פחות מהזיכרון של הפס5 בשיגור (בערך 3$ לגיגה, כלומר 24GB יעלה בערך 70$, הזיכרון של הפס5 עלה לסוני כמעט 90$ בשיגור). ה-SSD כנראה לא יהיה שונה מדי מהפס5, אולי קרוב יותר ל-8GB/s כך שהוא יהיה זול משמעותית משל הפרו (אם כמובן הוא יהיה 1TB ולא 2TB). כלומר הפס6 תעלה לסוני משמעותית פחות מהפס5 פרו ליצר, וזה מוצר שהם לא הולכים להרוויח עליו 150$ או כמה שסוני לא מרוויחה על הפרו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 18:12

רק לשם השוואה, המחיר כיום ל-wafer לחברה שמזמינה מ-TSMC:
7נמ - 10K$
6נמ - 10K$
4נמ - 18K$
3נמ - 18K$

כלומר ליצר היום פס5 על 6nm עולה לסוני פחות מאשר 7nm כי הצ'יפ קטן יותר על 6nm. והפרו שיש לה צ'יפ בגודל דומה לפס5 עולה כנראה בערך 80% יותר ליצר לעומת הפס5 המקורית על 7nm, אבל הפס6 על 3nm שעולה אותו דבר תעלה פחות משל הפס6 כי השמועות אומרות שהצ'יפ של הפס6 קטן משל הפס5 והפס5 פרו. זאת אחת הסיבות שהצ'יפ של הפס6 מבאס, הוא קטן משל הפס5 והפס5 פרו ועל פי השמועות יקח רק 165W מה שעוד יותר מחזק את העובדה שהוא חלש יותר ממה שהוא יכל להיות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2025, 18:15

נו ולכן אני אומר, מזל שלא קניתי את הפס5 פרו אם הפס6 גם תעלה פחות כסף וגם תהיה חזקה יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ספטמבר 2025, 19:50

אם סוני תוציא את הבלעדי הבא של נוטי דוג, גם לPS5 והוא לא יהיה בלעדי לPS6 סוני יכולים לשכוח מהכסף שלי בדור הבא. אנטוש אותם סופית בתרחיש כזה. מי יודע אולי אפילו אחשוב על הבוקס תלוי כמה אטרקטיבי הוא יהיה.

כאילו אני מתכוון, נוטי דוג היא הShowcase של סוני כיום, היא הSystem סלר להארדקור. זה הגיוני שסוני תרצה להכריח את נוטי דוג להמשיך לכוון לPS5 גם במשחק שאחרי אינטרגלקטיק כי זה ינמיך את דרישות המערכת של הפורט לPC שיבוא אחרי חצי שנה= עוד מכירות על הPC אבל קשה לי להאמין שסוני כל כך מטומטמים שהם לא יודעים איזה חלק אינטגרלי נוטי דוג ממלאת בהצלחה שלהם על לב הארדקור.

גולן: תכלס? לדעתי הPS5 פרו היה מחזיק לך בשקט עד 2030+ ויותר חשוב מזה יש לך קונסולה בבית שהיא יותר חזקה מה PS5 BASE יש לך Series x בבית. כלומר אתה אמור עדיין להעדיף לשחק GTA 6
על הX שלך, אם היית מביא PS5 PRO, גם היית מקבל אקסקלוסיבים של סוני שנראים יותר טוב, וגם את הגרסה הכי טובה של GTA 6 נכון לרגע היציאה. מנקודת המבט שלך לדעתי עשית טעות שהלכת על הPS5 BASE.

כיום הפס5 הבסיסי משתלם רק למי שנתקע איתו מההשקה, או לקאזואלים שמספיקה להם רק קונסולה אחת.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 10 ספטמבר 2025, 21:18

glass man כתב:אם סוני תוציא את הבלעדי הבא של נוטי דוג, גם לPS5 והוא לא יהיה בלעדי לPS6 סוני יכולים לשכוח מהכסף שלי בדור הבא. אנטוש אותם סופית בתרחיש כזה. מי יודע אולי אפילו אחשוב על הבוקס תלוי כמה אטרקטיבי הוא יהיה.

כאילו אני מתכוון, נוטי דוג היא הShowcase של סוני כיום, היא הSystem סלר להארדקור. זה הגיוני שסוני תרצה להכריח את נוטי דוג להמשיך לכוון לPS5 גם במשחק שאחרי אינטרגלקטיק כי זה ינמיך את דרישות המערכת של הפורט לPC שיבוא אחרי חצי שנה= עוד מכירות על הPC אבל קשה לי להאמין שסוני כל כך מטומטמים שהם לא יודעים איזה חלק אינטגרלי נוטי דוג ממלאת בהצלחה שלהם על לב הארדקור.

גולן: תכלס? לדעתי הPS5 פרו היה מחזיק לך בשקט עד 2030+ ויותר חשוב מזה יש לך קונסולה בבית שהיא יותר חזקה מה PS5 BASE יש לך Series x בבית. כלומר אתה אמור עדיין להעדיף לשחק GTA 6
על הX שלך, אם היית מביא PS5 PRO, גם היית מקבל אקסקלוסיבים של סוני שנראים יותר טוב, וגם את הגרסה הכי טובה של GTA 6 נכון לרגע היציאה. מנקודת המבט שלך לדעתי עשית טעות שהלכת על הPS5 BASE.

כיום הפס5 הבסיסי משתלם רק למי שנתקע איתו מההשקה, או לקאזואלים שמספיקה להם רק קונסולה אחת.

אם הפס5 שנחשבת יחסית להצלחה במכירות של המכשיר ועדין ראינו משחקים יוצאים לפס4 למרות שעכשיו הרבה פחות אז אפשר להגיד שזה מה שיהיה. הסיבה היחידה לקנות פס6 היום זה אם סוני תמשיך בקו של משחקים לפלייסטישן מגיעים שנה מוקדם מלמחשב ויהיו משחקים שמצדיקים את זה למרות שאפשר רק להחזיק אצבעות אחרי הדור המעפן הזה..

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ספטמבר 2025, 10:16

Nate אומר שהState of Play הבא הוא בשבוע הבא :-) כלומר ב23 או 24 בספטמבר.מה אתם רוצים לראות אנשים? :-)
הציפיות שלי:
ספלינטר סל ריימיק.
וולברין.
טיזר לראצט וקלאנק חדש.
2D GOD OF WAR.

הone more thing יהיה אינטרגלקטיק, הדגמה אמיתית הפעם של הגיימפלי Loop האופנוע, הגרפיקה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ספטמבר 2025, 13:54

לא רואה סיכוי לInter, מנחש שמוקדם מדי להציג גיימפליי רציף שלו. זה גם משהו שצריך להיות בVGA לדעתי.
וולברין חייב להיות שם וחייב להופיע הפעם עם גיימפליי.
כנראה שגם GOW הדו מימדי הזה, מספיק גם סתם טיזר ושיצהירו מי המפתחת אם כי לדעתי יש מצב שיפתיעו והוא יוצא עוד לפני GTA6.
ראצ'ט חדש לא יהיה לדעתי בדור הזה, לפי ההדלפה של המשחקים המתוכננים שלהם הוא מתוכנן ל-2029.
יש מצב אבל שיש וונום למרות השמועות על הביטול שלו. לא רואה סיבה שיבטלו, גם אם הוא לא הכי משהו... זה כסף קל.

מה שכן, אם הם רוצים להפתיע אז שיראו על מה גרילה עובדים. 90% הורייזון 3, אבל תראו משהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2025, 14:14

שיראו משחק שנראה כמו משחק פס5, יהיה נחמד סופסוף לראות משהו כזה לקראת השנה השישית של הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ספטמבר 2025, 23:04

גרילה ממה שאנחנו יודעים עובדים על הוריזון אונליין ועל הוריזון 3 אבל משחק האונליין הוא הרבה יותר מתקדם בפיתוח, אז בטח נראה אותו :( לפני שנראה את הוריזון 3.
וולברין יהיה שם החשש שלי הוא שהוא יהיה הone more thing ואז זו תהיה תצוגה יחסית חלשה, אני בטוח שאהנה מוולברין מאוד אם לא יהיו בו את הפאזלים המעצבנים של ספיידרמן (ואין סיבה, לוגאן, לא ידוע כאחד עם עודף brain power :-) אבל עדיין זה משחק שכולנו ציפינו שכבר ב2022 יהיה לנו אחד כזה על הPS5 :(

כן, יכול להיות שבמקום אינטרגלקטיק סוני תסתפק בלהראות את פפ7-3 או קינגדום הארטס 4 ותצפה שהם יעשו את ההייפ בזמן שאינטרגלקטיק נשמר לVGA אבל אם הם יעשו את זה זו תהיה טעות חמורה לדעתי.

כמו שנדב אמר אנחנו תכף בשנה השישית ואיך להגיד את זה בעדינות, אני לא חושב שסוני יכולים יותר להרשות לעצמם לשמור את הקלפים קרוב לחזה אינטרגלקטיק צריך חשיפה חדשה כמה שיותר מהר.

סוני במצב שאפילו אנשים שאהבו את ghost of tsushima אומרים meh על משחק ההמשך. אנשים ששרופים על נוטידוג אומרים meh על אינטרגלקטיק. אנשים שתמיד חלמו על משחקי מארוול איכותיים אומרים Meh על וולברין.

אני לא זוכר כזה וויב של "למי איכפת מהצד א' של סוני בכלל" מאז ימי הפס1/2. חייבת להיות תערוכה מהסרטים שתתקן את זה במהרה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 17 ספטמבר 2025, 23:07

אז אחרי שעשיתם באק-פדלינג על GOY כמשחק פס5 מלפני ומלפנים, גם החשיפה של אינטרגלקטיק היא עכשיו משחק שלא 'נראה כמו משחק פס5'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 ספטמבר 2025, 23:17

אני בכלל לא אמרתי שאינטרגלקטיק לא נראה משחק PS5 אני חושב שהוא נראה מהמם ואני לא חושב שיש מישהו בוקסלים שאמר שהוא נראה משחק PS4 גם הקשוח שבקשוחים פה. אם אתה רואה הבדל של דור בין GOT לGOY שחק בו לי GOY נראה כמו DLC מצטער, אני לא קניתי PS5 בחלון ההשקה, בשביל לקבל DLC אחרי 5 שנים.

החשיפה של אינטרגלקטיק היתה Meh לא בגלל הגרפיקה היא היתה Meh כי היא לא חשפה שום דבר עם תוכן... הגיע הזמן שאינטרגלקטיק יקבל דמו גיימפלי מנוטי דוג, כמו הדמו המיתולוגי של the last of us בE3 2012 מה שלא נגיד על הדמו הזה, הוא שם את המשחק על העינים של הרבה מאוד אנשים, אינטרגלקטיק צריך רגע כזה וזה צריך להיות בשבוע הבא!.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ספטמבר 2025, 03:16

סוני מביאים חתיכת QOL לשלט הדואלסנס. עכשיו אפשר לעשות לו צימוד לכמה מכשירים במקביל. כל מי שניסה להשתמש בדואלסנס במקביל בPC בPS5 ובפלאפון יודע איזה מעצבן זה לעשות כל פעם צימוד מחדש בין הדואלסנס למכשיר שאתה רוצה לשחק. זה הרבה פעמים הוריד לי בכלל את החשק להדליק את הPC כי לא היה לי כוח לטרוח להצמיד אותם.

ניסיתי וזה עובד מושלם, אצלי נגיד כשאתה לוחץ על כפתור הPS ומשולש הוא עובר לשלוט על ה הPS5 ושאתה לוחץ על כפתור הPS והX הוא עובר לשלוט בPC אפשר לצמד 4 מכשירים שונים במקביל.

זה מושלם נגיד לאימולטורים של PS2/קיוב במיוחד או נגיד אם יש אימולטורים על הסטרימר בסלון וכו' ממש אהבתי אני הולך להשתמש בPC הרבה יותר עכשיו.
צריך כמובן לעדכן את הfirmware של הדואלסנס כדי להשתמש בפיצ'ר הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2025, 09:17

סוני משנמכת את הפס5 מ-1TB בחזרה ל-825GB בקרוב. המספר דגם כבר ידוע, המכשירים בהליך יצור כך שימיה של הפס5 1TB ספורים. לדעתי סוני חוסכת פה איזה 4$, באמת שיהיו לי בריאים.

סוני עושה כל מה שבא לה בדור הזה, אילו רק הייתה לה תחרות אולי היא הייתה נאלצת קצת פחות להשתין עלינו בקשת.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 ספטמבר 2025, 10:01

glass man כתב:סוני מביאים חתיכת QOL לשלט הדואלסנס. עכשיו אפשר לעשות לו צימוד לכמה מכשירים במקביל. כל מי שניסה להשתמש בדואלסנס במקביל בPC בPS5 ובפלאפון יודע איזה מעצבן זה לעשות כל פעם צימוד מחדש בין הדואלסנס למכשיר שאתה רוצה לשחק. זה הרבה פעמים הוריד לי בכלל את החשק להדליק את הPC כי לא היה לי כוח לטרוח להצמיד אותם.

ניסיתי וזה עובד מושלם, אצלי נגיד כשאתה לוחץ על כפתור הPS ומשולש הוא עובר לשלוט על ה הPS5 ושאתה לוחץ על כפתור הPS והX הוא עובר לשלוט בPC אפשר לצמד 4 מכשירים שונים במקביל.

זה מושלם נגיד לאימולטורים של PS2/קיוב במיוחד או נגיד אם יש אימולטורים על הסטרימר בסלון וכו' ממש אהבתי אני הולך להשתמש בPC הרבה יותר עכשיו.
צריך כמובן לעדכן את הfirmware של הדואלסנס כדי להשתמש בפיצ'ר הזה.

חיברתי אותו הבוקר לקונסולה ולא הופיע שום עדכון... באסה...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ספטמבר 2025, 10:19

לפי זה:
https://blog.playstation.com/2025/07/23 ... e-devices/

לא צריך לחבר לUSB.
תעקוב אחרי ההוראות.
אני עוד לא ניסיתי... הבאסה שלי עם המחשב זה שברגע שאתה אלחוטי - אין לך את כל הפיצ'רים של הDUALSENSE, עם דגש על טריגרים אדפטיביים. זה הזוי, מרגיז, מרתיח. סייברפאנק כל כך הרבה יותר כיף ככה, אבל לא בא לי לחבר כל פעם כבל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים