האמת יש סיפור (רשמי לגמרי) על הגרסה של דיוויד ג'ף (הבמאי של המשחק הראשון) למשחק השלישי והוא הזוי לגמרי.
זה בשלב שהם חיפשו בדיוק את הכיוון שלהם למשחק השלישי, בסוף הם הלכו עם התסריט של קורי (שרק כתב אבל לא ביים את השלישי) אבל הם מוכנים להודות שלפחות למשך זמן מה הם שקלו במובן זה או אחר את התסריט של ג'ף..
אני כבר לא זוכר בדיוק מה הלך שם (מי שמעוניין לחפור יכול למצוא סינופסיס די מפורט באינטרנט בקלות) אבל בגדול ממה שאני זוכר קריטוס הורג את זאוס די בהתחלה כהמשך ישיר לgow2, והדבר הזה פותח סוג של פורטל ביקומים מה שמשחרר לכדור הארץ גם את האלים המצרים וגם את האלים הנורדים ובעצם במהלך המשחק קריטוס עובר דרך פורטלים למצרים ולסקנדינביה ו.. נלחם בכל האלים בעולם פחות או יותר.
בסוף זאוס חוזר לחיים והוא גם הבוס האחרון או איזה משהו בסגנון אני באמת לא זוכר.. אבל זה רק הולך ונהיה הזוי ככל שזה מתקדם.
זה כנראה יכל להיות המשחק הכי מגניב בעולם עם קצת מזל, אבל הם אמרו שהפרויקט היה מוגזם מדי וגם העובדה שזה היה סוגר להם את הפתח התאורתי (שהם הלכו עליו בסוף) לזרוק את קריטוס בסטינג אחר לא עזר. נו טוב, בסוף זה יושב במקום טוב יחד עם חולית של חודורובסקי כפרויקטים סופר שאפתניים והזויים שאני שמח ומבואס בטירוף בוא זמנית שלא יצאו לפועל.