idan כתב:השוואות משונות לטומב ריידר ואנצ'רטד בצד, נראה לי שלפי הביקורות המהללות מקיר לקיר הרבה אנשים חושבים ש SOTC דווקא כן עומד במבחן הזמן, בוודאי עם שכבת צבע חדשה.
ואני חושב שהוא כן אחד היפים בשוק, אמנם הרבה מזה הוא הארט סטייל של המשחק המקורי אבל בלופויינט עשו אחלה עבודה בלהמיר אותו לפס4 ואם SOTC היה משחק חדש לא הייתי אומר meh , הוא כנראה היה מעיף לי את הסכך אפילו יותר. זה פחות משנה אם המשחק אולי פחות מרשים טכנית ממשחק כזה או אחר של סטודיואים גדולים פי כמה, הוא עדיין מאוד מרשים.
אני כן מסכים שכל זה לא אומר כלום בקשר להאם הם יכולים לעשות משחק מקורי של 90+ , הרי the order 1886 הוא אחד המשחקים היפים אבל כנראה משחק לא מאוד טוב ככה שיש עוד כמה דברים חשובים בעשיית משחקים מעבר לאיך משחק נראה ויזואלית, וזה שהם יכולים לעשות משחק מאוד יפה זה הדבר היחיד שהם הוכיחו בעבודה על SOTC , ככה שאנחנו לא באמת יודעים למה הם מסוגלים כרגע.
עכשיו אם אתה מבטיח לי שהם יביאו את מי שצריך להביא ויעשו משחקים מקוריים ברמה הזאת אז זה מן הסתם עדיף כמובן, אבל ריאלית יותר כל עוד נותנים להם את המשחקים הנכונים מהעבר אפשר לטעון שלקבל משחק של 90 כל שנתיים מסטודיו שעד SOTC לא עשה יותר מידי מעבר לפורטים זה גם דיל לא רע עבורנו כצרכנים.
ואם כבר לקחת עליהם הימור אני לא יתפלא אם נשמע מתישהו שמייקרוסופט קנו אותם או לפחות עשו איתם דיל על אקסלוסיבי, הם צריכים להרחיב דחוף את קטלוג המשחקים שלהם וזה בטח נשמע פחות מופרך מהשמועה שהם מנסים לקנות את EA .
Stick כתב:אני לא חושב שיש עוד משחק שמזכיר את SOTC בבוסים שלו גם היום. נכון שמשחקים כמו GOW או DS ועוד רבים וטובים מציגים גם כן אויבים ובוסים ענקיים, אבל הקרבות תמיד בנויים על מכניקת H&S של אותו המשחק.
בSOTC זה לא המקרה, למעשה אתה לא כל כך נלחם בבוס כמו שאתה "מפצח" אותו ומטפס עליו, הקטע של הלחימה הוא בסך הכל לתקוע בו חרב אחרי שהגעת לנקודה הרגישה שלו.
הפלטפורמינג, גם כן, בנוי כולו על הבוס ולא על להגיע ממקום למקום. אני באמת לא רואה את ההשוואה לאנצ'רטד או למעשה לכל משחק אחר, SOTC היה ועדיין משחק סופר ייחודי (היחידים שמזכירים אותו איכשהו הם המשחקים האחרים של החברה האלו). זה בערך כמו שתגיד שאין טעם במשחק הזה כי גם בRDR יש סוס שאתה רוכב עליו ומסתובב בעולם..
kririn כתב:נכון שאנצארטד הרבה יותר מהיר ואוטומטי
אבל אחת מהסיבות ,שאנשים נמשכו למשחק הזה
היה בגלל הטיפוס
כן מצריך יותר מחשבה ,וסבלנות מאנצארטד
אבל מצד שני ,גם הרבה פחות מגוון
הבוסים הענקים האלו ,היו דבר גדול בזמנו
היום יש הרבה משחקים עם בוסים ענקים
אני פשוט לא מוצא סיבה היום ,להמליץ על המשחק
חוץ מנישה מסוימת
של כאלו שרואים את המשחק האומנות
ושל כאלו דפוקים כמוני ,שרוצים לסיים בלעדים מסוימים
idan כתב:DrKeo הקדים אותי, בדיוק על המשחק הזה דיברתי ולא זכרתי איך קוראים לו.
swiss-the-engine כתב:החברה שעשו את הרימייקים/רימאסטרים של היילו לא היו סיייבר אינטראקטיב (או משהו דומה)?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים