bling כתב:לא יודע מה אתם מתרגשים, הגיימפליי ב E3 היה גנרי וטיפוסי ל COD עם תוספת קוסמטית בלבד של החליפה באותו מסדרון צר ומשעמם. לא ראיתי שום הבדל מ COD קודמים.
ולאסקין, עזוב אותך שטויות, הילדודס בני ה 14 ימשיכו לפרק אותך ב 3 שניות
bling כתב:על מה אתה מדבר סוויס, COD זה אחד המשחקים הפחות ידידותיים לנובים, אתה רק נכנס לשם וחוטף מטח של איירסטרייקים, כלבים שרצים אליך ונשקים מכל מני דרגות שצולפים בך, זה לא משחק סקיל שכזה שאתה יכול לעשות STRAFE ושצריך להתאמץ כדי להרוג, בשנייה אתה מת וכשאתה חדש במשחק זה מתסכל ברמות למות כל שנייה עד שאתה מצליח להבין איפה אתה בכלל, יקח לך הרבה זמן להשלים פערים עם חרשנים מחוצ'קנים בני 13.
Laskin כתב:
קוסמטי?
אתה יכול לקפוץ מאיזה גובה שתרצה, מבלי לחטוף נזק, לטפס על בניינים, לעשות דאבל ג'אמפ (!) ולרחף מעל דברים, MELEE הופך להיות הרבה יותר עצמתי ואתה יכול לעשות STRAFE לצדדים כמו טיטאן.
זה אל קוסמטי, זה משנה לחלוטין את סגנון המשחק, בטוח במולטי אבל גם בסינגל.
וכן, הם ימשיכו לקרוע אותילא נורא, אני לא תחרותי, ובגלל זה גם לא אהבתי אף פעם DEATHMATCH. אני יותר בעניין של CO OP
![]()
If you can't beat them...
swiss-the-engine כתב:בתור מי שמשחק בגוסטס אחרי שלא שיחקתי מאז קוד 4 אני יכול לומר שכל מה שכתבת לא נכון בעליל. מי שיודע לשחק יודע לשחק... מעבר לזה רק צריך כמה שעות בשביל להכיר לפחות באופן מינימלי את המפות. להכיר את המפה זה חצי מהמשחק.
Nucleus_Dawn כתב:באמת נראה נהדר.
הסיפור נראה מטומטם/זניח כמו בקודמים. "משפט המחץ" בסוף הטריילר היה די פתטי, אבל כל השאר נראה נורא מגניב.
אחרי זה הם הראו כמה שברירי שניות מהמולטי וברור מאוד שהשינויים לגיימפליי הרבה מעבר לקוסמטיים. ההבדל בכל הנוגע לtraversal עצום.
---
EA הכריזו על שירות כמו-נטפליקס עבור המשחקים שלהם, עבור הXBOX ONE.
עבור 5$ בחודש (או 29$ לשנה, אם עושים מנוי שנתי) מקבלים גישה למשחקים שלהם (כרגע יש את FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 ואת BF4) ועם הזמן יהיו עוד ועוד.
קטע מגניב במיוחד זה שמקבלים גישה מוקדמת של כמה ימים לכל מיני משחקים. כרגע מאושרת גישה מוקדמת לMadden NFL 15, NHL 15, FIFA 15, NBA LIVE 15 וDragon Age החדש. כל התקדמות בגירסאת הגישה המוקדמת תמשיך למשחק עצמו, אם קונים אותו.
בנוסף, מקבלים הנחה של 10% על כל DLC/רכישה דיגיטלית שקשורה לEA (כלומר, כולל המשחקים עצמם, אם אתם רוצים לקנות כאלה).
השירות לא מבטיח גישה לכל המשחקים של EA (כלומר, אם רוצים את FIFA 15 בהשקה, כנראה שלא יהיה), אבל בגלל שעם הזמן יתווספו עוד ועוד משחקים, גם הvalue שלו יגבר.
סוני טוענים שהסיבה שהשירות לא זמין בPS4, היא שהערך שלו לא מתאים לסטנדרטים של בעלי הPS4.
הסיבה האמיתית היא שהם לא רוצים תחרות לשירות המנוי שלהם, להערכתי.
שירות מגניב. הוא יפול, או ישגשג על המשחקים שיהיו זמינים דרכו. גם מאוד תלוי כמה זמן יעבור מההשקה של המשחקים הגדולים ועד הרגע שהם יהיו זמינים בשירות. משחק פיפ"א שיהיה זמין עשרה חודשים אחרי שהוא יוצא זה פחות מעניין, אבל שלושה חודשים אחרי שהוא יוצא, זה כבר אחלה דבר.
swiss-the-engine כתב:"דיף כבר להשקיע את ה 60$ ולשחק עד המשחק הבא בסדרה כמו כל המשחקים של EA." אבל שוב... אני לא מכיר הרבה אנשים שמוכנים להוציא 60 דולר כל שנה על כמה משחקי ספורט אבל בכל זאת נהנים לשחק בהם קצת מדי פעם.. בשביל לשחק בעוד משחק ספורט או שתיים זה לגמרי שווה... במיוחד בנוף המחירים של תחילת דור שגם אחרי שנה בלחץ תשיג את משחקי הספורט האלה ביד שניה ב30 דולר.
bling כתב:
לאסקין, מבחינת COD בדמו של E3, לי הכל היה נראה מתוסרט עד היסוד, החופש היחיד היה לקפוץ במסדרון קצת יותר גבוה, ונשקים מגניבים ויצירתיים תמיד היו בסדרה, כולל SET PIECES מטורפים, זה עדיין אותו גיימפליי מסדרוני ידוע, לא שזה כזה רע, סוג של מקביל לסרט פופקורן ואם היו שירותי השכרה בטוח הייתי עושה על זה סיבוב, אבל להתרגש בשביל זה ולשקול ריטייל מלא? לא קרוב אפילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים