המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
Stick כתב:אז אני מהנ"ל ובאמת פחות נהנתי.
סך הכל סרט חמוד ממש, לא שסבלתי, אבל הסיפור היה לא קיים עד גרוע, ההתפתחות הרגשית כנ"ל. אקשן בינוני ולא זכיר וסרט ארוך מדי באיזה 30 דק.
DrKeo כתב:והזכרת לי את לוקי, בהחלט כנראה התוכן הכי טוב, וזה כולל את עונה שניה. האמת שזה מצחיק שאף אחד לא ראה את לוקי עונה שניה ולכן כולם מדברים על איך מארוול נטשו את קאנג בזמן שעונה שניה של לוקי נותנת לו גם זרקור שהופכת אותו לדמות חביבה למדי וגם נותנת לו אחלה של send off וסגירת מעגל (והוא בטח היה אמור לחזור כווריאנט מיקומים אחרים, מה שכבר לא יקרה).
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:המטריקס חוזר לקולנוע בספטמבר 19-21 לכבוד 25 שנים (הולי פאק). אני מקווה שהוא יגיע גם לארץ.
Laskin כתב:לא שזה מאוד מפתיע, ובכל זאת - לא ראיתי ביקורות גרועות כמו שיש לסרט של בורדרלנדס כנראה מאז… אי פעם?
DrKeo כתב:אני רק אציין שדיימון לינדלוף רמז שרידלי סקוט כפה עליו דברים כמו ביולוג שמתחיל להשתעשע עם נחש חייזר או אוסף מדענים שפשוט מורידים את הקסדה בעולם חייזרי ״כי פאקינג אף אחד לא ישים לב״. אז זה יותר רידלי מדיימון. ולהתחשב ברקורד שלו בשנים האחרונות אני חושב שלינדלוף גאון. וכן, זה כולל גם את אבודים ופרומתאוס
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים