נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2024, 09:01

בלילה היה D23.
שלגיה:

אגת׳ה:

מואנה 2:

לגו SW חדש:

ובנוסף הוכרז:
פרוזן 3 ב-2027
לילו וסטיצ׳ לייב אקשן ב-2025
Incredibles 3 בלי תאריך יציאה
Toy story 5 ב-2026
Elio מפיקסאר ב-2025
סדרה ספינאוף של הכל בראש בשם dreams productions
אוואטר 3 יקרא avatar fire & ashe ויצא בדצמבר 2025
סדרה מצויירת של הפנתר השחור מהיוצרים של what if
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 10 אוגוסט 2024, 17:24

ראיתי אתמול את דדפול החדש, לא ירד לי החיוך כל הסרט. אני לא חושב שנהנתי מסרט של מארוול ככה מאז אנדגיים. הדינמיקה בין יו ג'קמן לראיין ריינדולס מצויינת והבדיחות והופעות האורח לא מפסיקות לאורך כל הסרט...
מי שלא מתמצא בכל ההיסטוריה של הקומיקס והיקום הקולנועי של פוקס ז"ל יפספס המון בדיחות וקצת פחות יהנה כנראה, אבל למעריצים זה סרט חובה.
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2024, 18:26

אז אני מהנ"ל ובאמת פחות נהנתי :).
סך הכל סרט חמוד ממש, לא שסבלתי, אבל הסיפור היה לא קיים עד גרוע, ההתפתחות הרגשית כנ"ל. אקשן בינוני ולא זכיר וסרט ארוך מדי באיזה 30 דק.
מה שכן, מהירות של אלף בדיחות לדקה, וייב מהנה וקצבי, דינמיקה מעולה בין השחקנים, וכמה הפתעות משעשעות שגם מישהו עם 50% מעקב אחרי תוכן מארוול ב24 שנים האחרונות הצליח להנות מהן.
אז מהנה, אבל ראיתי אותו כבר לפני שבוע ודי שכחתי שהוא יצא בכלל כבר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2024, 21:32

ועדין כנראה התוכן הכי טוב שמארוול הוציאו מאז אנדגיים. זה אומר יותר על התוכן של מארוול מאז אנדגיים מאשר על דדפול.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2024, 22:03

אני חושב שאת לוקי יותר אהבתי ולה אני נותן את התואר, מצד שני, לא טרחתי לראות את העונה השנייה :).
בקולנוע? ראיתי את תור, אנטמן, דוקטור סטריינג', שומרי הגלקסיה וספיידרמן מאז אנדגיים. אני חושב שתור ואנט מן היו די רעים, אבל את השלישייה הנוספת אהבתי יותר מדדפול אני חושב. גם את ספיידרמן 2 אם מחשיבים אותו כי יצא אחרי אנדגיים.
שומרי הגלקסיה היה אחלה סרט ממש, ספיידרמן 3 די מזכיר את דדפול כפורנו מולטיוורס מהנה עם סיפור חלש, אבל לפחות כן היה בו איזה אלמנט רגשי שעבד, ודוקטור סטריינג' היה עם ניצוצות מינימלים של בימוי מצד ריימי כך שאני לפחות זוכר ממנו משהו גם עכשיו, להבדיל מדדפול...
סך הכל הם באותה קבוצה, כן? לא הייתי אומר שמשהו פה היה מאסטרפיס והכי טוב זה כנראה שומרי הגלקסיה שהיה פשוט אחלה סרט.
אז דדפול שם מבחנתי, בערך, קצת מתחת.
זה כנראה באמת בגלל עניין של נוסטלגיה. ספיידרמן סרט מאוד בעייתי אבל בסוף כן יש לי נוסטלגיית ילדות לסרטים של ריימי ולדמות עצמה מהסדרה המצוירת. בסרטי אקסמן של פוקס לא ציפיתי מעולם מלבד אחד אני חושב, זה שהם חוזרים בזמן ויש את כולם, וגם כילד את הסדרה ראיתי אבל לא באותה צורה כמו זו של ספיידרמן וטל מוסרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2024, 11:51

את סטריינג׳ בהחלט אהבתי אבל בגלל הריימיות בלבד, ספיידרמן היה לא רע בכלל אבל הנוסטלגיה שלי לדמויות בדדפול 3 הייתה יותר חזקה מאשר ספיידרמן של ריימי (ובייננו טובי מקגוואייר היה ממש מוזר בסרט ודווקא אנדור גארפילד עבד הרבה יותר טוב אבל אליו אין לי יותר מדי נוסטלגיה) ושומרי הגלקסיה בהחלט היה נהדר יחסית אבל אהבתי אותו פחות מדדפול. בסופו של יום כולם באותו ballpark בשבילי כך שיש מצב שאם הייתי רואה סרט אחר מהרביעיה הזאת אחרון אולי הייתי נמשך אליו יותר. אגב, ware wolf by midnight היה גם ממש אחלה, זה ספיישל של 40 דק׳ בדיסני פלוס שעושה נוסטלגיה לסרטי אימה בשחור לבן שהיו רצים פעם בטלביזיה בשנות ה80 וה-90. ממש חמוד וקצר.

והזכרת לי את לוקי, בהחלט כנראה התוכן הכי טוב, וזה כולל את עונה שניה. האמת שזה מצחיק שאף אחד לא ראה את לוקי עונה שניה ולכן כולם מדברים על איך מארוול נטשו את קאנג בזמן שעונה שניה של לוקי נותנת לו גם זרקור שהופכת אותו לדמות חביבה למדי וגם נותנת לו אחלה של send off וסגירת מעגל (והוא בטח היה אמור לחזור כווריאנט מיקומים אחרים, מה שכבר לא יקרה).

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 אוגוסט 2024, 22:37

Stick כתב:אז אני מהנ"ל ובאמת פחות נהנתי :).
סך הכל סרט חמוד ממש, לא שסבלתי, אבל הסיפור היה לא קיים עד גרוע, ההתפתחות הרגשית כנ"ל. אקשן בינוני ולא זכיר וסרט ארוך מדי באיזה 30 דק.

הסרט באמת ארוך מדי, אבל בדיוק בנקודה שחשבתי למה הסרט נמשך יותר מדי דדפול שבר (שוב) את הקיר הרביעי ואמר לצופים שהוא מבטיח שהם קרובים לסיום :D הסרט מודע לעצמו בצורה הכי טובה שראיתי מזמן, למרות כל המגרעות שלו.
ודרך אגב,
ספויילר: הצג
אפשר להגיד בביטחון שלייב אקשן גמביט הוא דבר שלא יכול להתקיים בצורה רצינית, לא התלבושת ולא הדמות, אני לא רואה את זה קורה במציאות בלי לעשות עוול לדמות הזאת.

DrKeo כתב:והזכרת לי את לוקי, בהחלט כנראה התוכן הכי טוב, וזה כולל את עונה שניה. האמת שזה מצחיק שאף אחד לא ראה את לוקי עונה שניה ולכן כולם מדברים על איך מארוול נטשו את קאנג בזמן שעונה שניה של לוקי נותנת לו גם זרקור שהופכת אותו לדמות חביבה למדי וגם נותנת לו אחלה של send off וסגירת מעגל (והוא בטח היה אמור לחזור כווריאנט מיקומים אחרים, מה שכבר לא יקרה).

אם מדברים על הסדרות של מארוול לדעתי הסדרה של סקלט וויץ הייתה פיסת התוכן הכי טובה בדיסני פלוס, מצד שני, יש לי פחות עניין בלוקי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2024, 23:16

וואנדאוויז'ן היה ממש אחלה, עד הפרק האחרון שהיה נוראי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2024, 18:42

את המוסיקה של טרון הקודם הלחינו deft punk וזה אחד הסאונדטרקים הכי טובים שנוצרו אי פעם, בקלות בטופ 10 שלי. ועכשיו NIN הכריזו שהם מלחינים את טרון הבא, Tron Eras. מדהים, אפילו אם הסרט יהיה נוראי אני מת לשמוע איך הוא נשמע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2024, 20:40

Alien מקבל ביקורות לא רעות בכלל. רוב המבקרים קוראים לו הכי טוב מאז aliens, אבל רובם לא מעריצים גדולים של פרומתאוס או קאבננט ואני מת על הסרטים האלה. חבל שאנחנו לא ממשיכים לסגירת הטרילוגיה החדשה של סקוט, אבל אם כבר עשו Alien ״קלאסי״ אז אני שמח שהוא יצא לא רע.

אני מתכנן לראות אותו עם הילד מתשהו בשבוע הקרוב. הוא כבר בן 9, הגיע הזמן.

כרגע חוזים לו פתיחה של 40 מליון בארה״ב וסה״כ 75 מליון עולמית שזה לגמרי סבבה. התקציב שלו הוא 72 מליון מה שאומר שאם הוא יחצה את ה-180 מליון הוא יהיה רווחי ועם פתיחה של כמעט 80 מליון נראה שלחצות את ה-200 מליון בהחלט מטרה ברת השגה.

לדעתי יש לו פוסטר יפיפה.
IMG_0064.jpeg
IMG_0064.jpeg (774.49 KiB) נצפה 4431 פעמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2024, 20:17

המטריקס חוזר לקולנוע בספטמבר 19-21 לכבוד 25 שנים (הולי פאק). אני מקווה שהוא יגיע גם לארץ.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 17 אוגוסט 2024, 22:26

DrKeo כתב:המטריקס חוזר לקולנוע בספטמבר 19-21 לכבוד 25 שנים (הולי פאק). אני מקווה שהוא יגיע גם לארץ.

ראיתי את הטריילר לכבוד החזרה שלו לקולנוע, הלוואי שהוא יגיע לאיימקס בארץ.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2024, 11:20

Laskin כתב:לא שזה מאוד מפתיע, ובכל זאת - לא ראיתי ביקורות גרועות כמו שיש לסרט של בורדרלנדס כנראה מאז… אי פעם?

הסרט הזה עבר דברים די מטורפים. כתב אותו במקור קרייג מייזן (TLOU וצ'רנוביל) והוא היה hard R וככה גם אליי רות' ביים אותו. אבל באמצע הצילומים lions-gate החליטו שהם רוצים שהוא יהיה PG-13, הם פטרו את אלי רות' (אני משער כי הוא נלחם על R? אבל הסיבה לא ידועה) והביאו את טים מילר (הבעלים של BLUR והבמאי של דדפול 2). הם פרקו את הסרט לגורמים, צלמו המון מחדש עם טים מילר ויצרו סוג של פרנקנשטיין.

הם כל כך בלגנו את הסרט שקרייג מייזן בקש שיסירו את השם שלו מהסרט. הבעיה היא שגילדת התסריטאים כופה שכותב תמיד יקבל קרדיט, זה סט חוקים מאוד קשוח שאף פעם לא סוטים ממנו. אז יש לו קרדיט בסרט על שם עט בדוי.

מי היה מאמין שהסרט יצא לא טוב?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אוגוסט 2024, 12:29

Hard R זה משהו קצת אחר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2024, 13:42

אתה חושב על NC-17 :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 אוגוסט 2024, 16:02

הביטוי HARD R מתייחס בעגה האמריקאית בימינו להגייה של האות 'R' בסוף של כינוי הגנאי ''nigga''.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2024, 16:07

ולסרט שעשו אותו במכוון מההתחלה כדי שיקבל דרוג R :)
https://en.wiktionary.org/wiki/hard_R

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 אוגוסט 2024, 16:34

שמח לדעת. אבל בגלל השימוש השני שהזכרתי, אני משער שהרוב המכריע של האנשים דוברי השפה, לא ישתמשו בצורה שהבאת בשביל לתאר סרט שכזה. המושג ''הולאם''.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2024, 18:29

אני מכיר אותו בעיקר מפודקאסטים של סרטים, ולהתחשב בזה שכולם אמריקאים מקליפורניה כנראה שזה עדין PC להשתמש במושג בהקשר לסרטים. אבל מי יודע, אולי יבטלו אותי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2024, 02:18

ראיתי היום את הנוסע השמיני והוא ממש אחלה של סרט. הוא הכי דומה לסרט המקורי מכל ה-6 שקדמו לו, אבל בהחלט הפתיע אותי שהוא לא מתעלם מפרומיתאוס וקובננט. הוא עשוי טוב, ממש טוב, ובצורה מפתיעה לא מפחד להמציא פרטים חדשים בlore. מבחינת art style וסאונד הוא פשוט מושלם, ממש מושלם, אין ספק אפילו לשניה שזה היקום של הנוסע השמיני ויש בו כמה שוטים ממש מרשימים. אבל לפעמים רואים שהיה לו תקציב יחסית נמוך לblock buster.

סה״כ זמן כיפי בקולנוע. תסריט סביר מינוס, אבל כל השאר מצויין. והקרב הסופי... הולכים להיות הרבה דיונים אינטרנטים עליו :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 23 אוגוסט 2024, 00:51

נראה טוב, רק שלא יחרבנו את זה כמו שהרסו את הסדרה של אמזון...

תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 25 אוגוסט 2024, 00:26

הצלחתי לשכנע את אישתי לראות ביחד את כל סרטי הנוסע השמיני כהכנה לרומולוס.
התחלנו היום עם פרומוטאוס, שכחתי כמה הסרט הזה מדהים ויזואלית (ומטריד בסצינות מסויימות) ומעלה שאלות ורעיונות פילוסופיים עמוקים ומצד שני נותן לדמויות בו לבצע החלטות מטומטמות של סרט אימה סוג ז'...
חפרתי קצת באינטרנט אחר כך וראיתי שמי שכתב את התסריט הוא התסריטאי של אבודים, אז זה כנראה לא מפתיע. עדיין סרט נהדר לצפייה ביתית ומייקל פספנדר מדהים בכל תפקיד שהוא מקבל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2024, 00:55

אני רק אציין שדיימון לינדלוף רמז שרידלי סקוט כפה עליו דברים כמו ביולוג שמתחיל להשתעשע עם נחש חייזר או אוסף מדענים שפשוט מורידים את הקסדה בעולם חייזרי ״כי פאקינג אף אחד לא ישים לב״. אז זה יותר רידלי מדיימון. ולהתחשב ברקורד שלו בשנים האחרונות אני חושב שלינדלוף גאון. וכן, זה כולל גם את אבודים ופרומתאוס :)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 25 אוגוסט 2024, 12:39

DrKeo כתב:אני רק אציין שדיימון לינדלוף רמז שרידלי סקוט כפה עליו דברים כמו ביולוג שמתחיל להשתעשע עם נחש חייזר או אוסף מדענים שפשוט מורידים את הקסדה בעולם חייזרי ״כי פאקינג אף אחד לא ישים לב״. אז זה יותר רידלי מדיימון. ולהתחשב ברקורד שלו בשנים האחרונות אני חושב שלינדלוף גאון. וכן, זה כולל גם את אבודים ופרומתאוס :)

הקטע עם הנחש זה אחד הקטעים ההזויים בסרט, הרי 3 דקות לפני הזוג הזה בפאניקה טוטאלית ממה שהולך סביבו ופתאום זה נראה להם הגיוני ללטף נחש זינומורף...

בנוגע ללינדוף, הוא יודע לתפוס את הצופה ולהשאיר אותו במתח, הבעיה שלו כמעט תמיד זה באקט של הסיום שצריך לסגור את הסיפור ואז זה סתם משאיר טעם רע בסיום.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2024, 12:50

היה ל-watchmen או the leftovers בעיית "אקט 3"? אני לא חושב. אני גם לא חושב שיש לפרומתאוס בעיית אקט 3, הבעיות של המדענים המטומטמים מפוזרות באופן שווה לאורך כל הסרט, מהורדת הקסדות, דרך המשחק עם הנחש ועד הריצה הישרה של שרליז ת'רון כשרודף אחריה גלגל גדול במקום לחתוך הצידה :)

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים