נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 אוקטובר 2015, 23:38

bozeman כתב:הולך לראות איפה מוכרים פה...

אולי תהייה אבא נחמד ותקנה לכל הילדים בפורום?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 18 אוקטובר 2015, 23:39

Star The Force Awakens Wars
תמונה
"A man chooses, a slave obeys"

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 18 אוקטובר 2015, 23:40

לא מראים בכלל את לוק אבל חושפים (מה שנראה כמו) כוכב מוות חדש ? מוזר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2015, 23:50

אוי לא 3CPO שוב שם? חשבתי שממציאים את הקונספט של הדרואידים מחדש עם BB8. שישמרו אותם לפרקים הבאים...
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 18 אוקטובר 2015, 23:55

שחר, אם יהיה משהו במחיר סביר, אזכור אותך, רק אל תבנה על בלי קמטים... ובקרוב מדי...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוקטובר 2015, 00:06

bozeman כתב:שחר, אם יהיה משהו במחיר סביר, אזכור אותך, רק אל תבנה על בלי קמטים... ובקרוב מדי...

הו, תודה רבה על ההצעה, אבל אין צורך. אמצא איך לקנות בעצמי :)

נ.ב.
אם אתה קונה לעצמך ורוצה שזה יגיע לארץ בלי קמטים, אתה יכול לקנות קרטון עגול כזה בערך בכל סניף של דואר/FEDEX וכאלה וזה שומר על הפוסטרים גם במזוודה בבטן המטוס. הבאתי ככה איזה חמישה פוסטרים מאנגליה והם הגיעו כמו חדשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 19 אוקטובר 2015, 00:11

כן, חשבתי על זה, הבעיה היא מקום כזה בחזור, סה"כ אנחנו חוזרים רק עם המזוודות. בכל מקרה עוד נראה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 אוקטובר 2015, 00:39

bozeman כתב:כן, חשבתי על זה, הבעיה היא מקום כזה בחזור, סה"כ אנחנו חוזרים רק עם המזוודות. בכל מקרה עוד נראה

באלכסון במזוודה והכל בסדר :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 00:46

הלורד בריטיש במרטף היינות עם פמוט כסוף.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 אוקטובר 2015, 14:09

האינטרנט מהיר משחשבתי:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 אוקטובר 2015, 18:08

או זה...
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 20 אוקטובר 2015, 10:45

לדעתי הוא נקי מספוילרים ובטוח לצפיה (אלא אם אתם הולכים לעבור פריים פריים. וגם אז אין יותר מדי מידע).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 15:52

לדעתי הוא הכי ספויילרי מכולם ולראשונה הצלחתי להבין את העלילה של פרק 7 כשמאף אחד מהטריילרים הקודמים לא ממש הצלחתי. אין שם ספויילרים בקטע של מגלים את הסרט כמו בשליחות קטלנית למשל, פשוט עם הטריילרים הקודמים יכלת להגיע לקולנוע בתול למדי והטריילר הזה פתח לי את העיניים כמו כל טריילר סטנדרטי בזמן שהקודמים היו מסתוריים בצורה קיצונית לעולם המודרני שבו חושפים הכל כדי לשכנע אנשים להגיע לקולנוע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוקטובר 2015, 16:26

DrKeo כתב:לדעתי הוא הכי ספויילרי מכולם ולראשונה הצלחתי להבין את העלילה של פרק 7 כשמאף אחד מהטריילרים הקודמים לא ממש הצלחתי. אין שם ספויילרים בקטע של מגלים את הסרט כמו בשליחות קטלנית למשל, פשוט עם הטריילרים הקודמים יכלת להגיע לקולנוע בתול למדי והטריילר הזה פתח לי את העיניים כמו כל טריילר סטנדרטי בזמן שהקודמים היו מסתוריים בצורה קיצונית לעולם המודרני שבו חושפים הכל כדי לשכנע אנשים להגיע לקולנוע.

אני חושב שהוא ספוילרי, אבל אין שם שום ספוילר חדש.
ספויילר: הצג
למשל, כבר קראתי שהרע החדש מעריץ של דארת' ויידר ומרגיש שהוא ממשיך דרכו. כבר נרמז בטריילר קודם שהג'דיי הוא storm trooper, למרות שעדין יכול להיות שזו רק תחפושת. כבר ידענו שהדמות הראשית אוספת דברים מהריסות.

מה שמעניין אותי, זה שהאן סולו מדבר שם כאילו כל מה שנעשה בטרילוגיה המקורית סוג של אגדה אורבנית. אנשים מסוימים לא מאמינים לזה. מצד אחד, זה לא הגיוני שמשהו שקרה לפני 30-50 שנה יחשב לכזה דבר. מצד שני, זה יכול לרמוז על כך שהאימפריה פשוט עדין שולטת בהכל והיא הצליחה למנוע מכל החדשות האלו להגיע רחוק ולכן נותרו רק שמועות לא מבוססות.

מאוד מעניין לראות מה באמת קורה ביקום הזה עכשיו. איפה עומדת האימפריה. איך המורדים הצליחו למנף את הנצחון בקרב של כוכב המוות השני? מה קורה עם מסדר הג'דיי? לוק הקים בית ספר לג'דיי כמו במשחקי Jedi Knight? בקיצור, יש המון מסתורין ואני מתרגש ויאי!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 17:42

אפשר להבין מהטריילר הזה המון ידע שחלקו לא ידענו בכלל וחלקו היה השערות וניחושים.
פין הוא סטורם טרופר, לא מתחפש לאחד. לא ידענו את זה. גילינו שהסית' והג'די הם סוג של אגדה אורבנית, גילינו שקארה היא לא הג'דיי ועוד המון דברים קטנים. בעצם אנחנו יודעים שהסיפור הוא סוג של מסע של פין מלהיות סטום טרופר חסר מטרה ללהיות ג'דיי מה שממש לא היה ברור עד עכשיו.
גילינו כל מני דברים שנתנו לסרט נראטיב ובניגוד לאתמול אני יכול להגיד לך שהיום אני כבר יכול לדמיין את ה30 דקות הראשונות של הסרט הזה. זה הטריילר הראשון שיש בו נרטיב, לא סתם תמונות מגניבות עם קרינות מרגשת ברקע. זה בדיוק ההבדל בין טריילר טיזר לבין טריילר סיפורי וזה הטריילר הסיפורי הראשון.

בנושא זה שהכוח/סית'/ג'די הפכו לאגדה אורבנית, זה דווקא הגיוני. כבר בטרילוגיה המקורית הג'די, הכוח והסית' היו סוג של אגדת ילדים (אם כבר זה לא היה הגיוני, עברו רק 25 שנים מאז שהיו פאקינג ג'דיי בכל מקום, מועצה שלהם ששלטה בגלקסיה ומלחמה אדירה שהתבססה בדיוק עליהם) ואפילו לוויידר מתיחסים בזלזול שהכוחות הוקוס פוקוס שלו הם שטויות, הוא הרגיש בפרק 4 כמו ההוא שרוצה להוביל את האמפריה אבל הצוות לא נותן לו כבוד, חושב שהוא מכשף מוזר. בסופו של דבר לוק היה ג'דיי והיו בערך 5 אנשים שידעו את זה, דארת' ויידר והקייסר היו סית' והיו בערך 5 אנשים שידעו את זה. ברגע שלוק כנראה ירד למחתרת ודארת' וויידר והקייסר מתו אז בעצם מה שהעולם יודע על ג'דיי והכוח בפרק 7 הוא עלילות בנות 60 שנה שהם חשבו שהן אגדות 35 שנים לפני אז למה הם לא ישבו שהן אגדות בפרק 7?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוקטובר 2015, 18:03

DrKeo כתב:אפשר להבין מהטריילר הזה המון ידע שחלקו לא ידענו בכלל וחלקו היה השערות וניחושים.
פין הוא סטורם טרופר, לא מתחפש לאחד. לא ידענו את זה. גילינו שהסית' והג'די הם סוג של אגדה אורבנית, גילינו שקארה היא לא הג'דיי ועוד המון דברים קטנים. בעצם אנחנו יודעים שהסיפור הוא סוג של מסע של פין מלהיות סטום טרופר חסר מטרה ללהיות ג'דיי מה שממש לא היה ברור עד עכשיו.
גילינו כל מני דברים שנתנו לסרט נראטיב ובניגוד לאתמול אני יכול להגיד לך שהיום אני כבר יכול לדמיין את ה30 דקות הראשונות של הסרט הזה. זה הטריילר הראשון שיש בו נרטיב, לא סתם תמונות מגניבות עם קרינות מרגשת ברקע. זה בדיוק ההבדל בין טריילר טיזר לבין טריילר סיפורי וזה הטריילר הסיפורי הראשון.

בנושא זה שהכוח/סית'/ג'די הפכו לאגדה אורבנית, זה דווקא הגיוני. כבר בטרילוגיה המקורית הג'די, הכוח והסית' היו סוג של אגדת ילדים (אם כבר זה לא היה הגיוני, עברו רק 25 שנים מאז שהיו פאקינג ג'דיי בכל מקום, מועצה שלהם ששלטה בגלקסיה ומלחמה אדירה שהתבססה בדיוק עליהם) ואפילו לוויידר מתיחסים בזלזול שהכוחות הוקוס פוקוס שלו הם שטויות, הוא הרגיש בפרק 4 כמו ההוא שרוצה להוביל את האמפריה אבל הצוות לא נותן לו כבוד, חושב שהוא מכשף מוזר. בסופו של דבר לוק היה ג'דיי והיו בערך 5 אנשים שידעו את זה, דארת' ויידר והקייסר היו סית' והיו בערך 5 אנשים שידעו את זה. ברגע שלוק כנראה ירד למחתרת ודארת' וויידר והקייסר מתו אז בעצם מה שהעולם יודע על ג'דיי והכוח בפרק 7 הוא עלילות בנות 60 שנה שהם חשבו שהן אגדות 35 שנים לפני אז למה הם לא ישבו שהן אגדות בפרק 7?

אנחנו עדין לא יודעים שפין הוא באמת סטורם טרופר. זה בקלות יכול להיות red herring. ידענו כבר שקארה היא לא הג'דיי. אנחנו גם לא יודעים אם הסיפור באמת סובב סביב פין. יכול מאוד להיות שקארה דמות לא פחות (ואולי אפילו יותר) חשובה.

וכן... מה שאתה אומר לגמרי הגיוני. בעצם, מה שלא הגיוני זה הטרילוגיה המקורית. היא הציגה את הג'דיי כחלק הרבה יותר מידי מוכר וגדול מהחברה, כך שבאמת לא סביר שאנשים שחיו בזמן המהפכה יזלזלו בכוח, כמו שהיה בטרילוגיה המקורית. זה משהו שלא חשבתי עליו, אבל זה עוד קקי מסריח מהטרילוגיה החדשה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 18:45

הטריילרים פזרו נקודות קטנות של עלילה והטריילר הרגיש לי כאילו הוא מחבר בקוים את הנקודות. אולי אני טועה וחצי מזה הוא הטעיה אבל זאת ההרגשה האישית שלי.

וכן, הפריקוולים, מוות לג׳ורג׳ לוקאס וזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 אוקטובר 2015, 19:37

מקווה שהזמנתם כרטיסים מראש. דרך אגב, משהו יודע איך הVIP ביס פלנט בראשון? לעומת סינמה סיטי זה אולמות קטנים ויעודיים ופעם ראשונה אני אהיה שם. כולה 7 שורות. משהו היה ויודע איך זה שורה 4?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוקטובר 2015, 19:41

Death_119 כתב:מקווה שהזמנתם כרטיסים מראש. דרך אגב, משהו יודע איך הVIP ביס פלנט בראשון? לעומת סינמה סיטי זה אולמות קטנים ויעודיים ופעם ראשונה אני אהיה שם. כולה 7 שורות. משהו היה ויודע איך זה שורה 4?

הVIP נראה לי מיותר... לא עדיף IMAX ולהנות ממסך יותר גדול?
בכל מקרה, הוא חביב שם. לא יכול להמליץ עליו, אם אתה משלם מחיר מלא.

אני כבר הזמנתי כרטיסים :D ליום שישי שאחרי הבכורה, כי אני סטודנט, אבל עדין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוקטובר 2015, 23:36

גם אני לאיימקס, שבת בצהרים כי יש יחסית חניה באזור שלי בשעות האלה וההורים של האישה יכולים לשמור על הילד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2015, 11:14

אני שישי בערב באיימקס... מקווה שהתלת מימד יהיה סביר

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 אוקטובר 2015, 13:56

תגידו לי שאני לא היחיד שרואה סרט בתלת מימד רק אם זו האופציה היחידה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 אוקטובר 2015, 15:43

מלחמת הכוכבים מעולם לא היה בתלת מימד (נראה לי) בקולנוע. אז זו הזדמנות לראות סרט בסדרה בצורה קצת שונה.
גם ככה זה לא סרט שרואים רק פעם אחת... או רק חמש פעמים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוקטובר 2015, 17:28

תלת מימד זה זבל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוקטובר 2015, 17:52

תלת מימד לא מלהיב ולא דוחה אותי, אני די אדיש לזה. אבל האישה? היא מתה על זה וזאת אחלה מכניקה בשבילי כי בעזרת המשפט "אבל זה בתלת מימד" אני יכול לגרור אותה כמעט לכל סרט שאני רוצה.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים