bozeman כתב:הולך לראות איפה מוכרים פה...
אולי תהייה אבא נחמד ותקנה לכל הילדים בפורום?
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
bozeman כתב:הולך לראות איפה מוכרים פה...
bozeman כתב:שחר, אם יהיה משהו במחיר סביר, אזכור אותך, רק אל תבנה על בלי קמטים... ובקרוב מדי...
bozeman כתב:כן, חשבתי על זה, הבעיה היא מקום כזה בחזור, סה"כ אנחנו חוזרים רק עם המזוודות. בכל מקרה עוד נראה
DrKeo כתב:לדעתי הוא הכי ספויילרי מכולם ולראשונה הצלחתי להבין את העלילה של פרק 7 כשמאף אחד מהטריילרים הקודמים לא ממש הצלחתי. אין שם ספויילרים בקטע של מגלים את הסרט כמו בשליחות קטלנית למשל, פשוט עם הטריילרים הקודמים יכלת להגיע לקולנוע בתול למדי והטריילר הזה פתח לי את העיניים כמו כל טריילר סטנדרטי בזמן שהקודמים היו מסתוריים בצורה קיצונית לעולם המודרני שבו חושפים הכל כדי לשכנע אנשים להגיע לקולנוע.
DrKeo כתב:אפשר להבין מהטריילר הזה המון ידע שחלקו לא ידענו בכלל וחלקו היה השערות וניחושים.גילינו כל מני דברים שנתנו לסרט נראטיב ובניגוד לאתמול אני יכול להגיד לך שהיום אני כבר יכול לדמיין את ה30 דקות הראשונות של הסרט הזה. זה הטריילר הראשון שיש בו נרטיב, לא סתם תמונות מגניבות עם קרינות מרגשת ברקע. זה בדיוק ההבדל בין טריילר טיזר לבין טריילר סיפורי וזה הטריילר הסיפורי הראשון.ספויילר: הצגספויילר: הצג
Death_119 כתב:מקווה שהזמנתם כרטיסים מראש. דרך אגב, משהו יודע איך הVIP ביס פלנט בראשון? לעומת סינמה סיטי זה אולמות קטנים ויעודיים ופעם ראשונה אני אהיה שם. כולה 7 שורות. משהו היה ויודע איך זה שורה 4?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים