נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי bling » 10 ינואר 2020, 11:15

אתם תראו שאני צודק בעוד כחודש בערך 8-)

רגע יותר נכון - :(

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 ינואר 2020, 12:14

כל חובב התחביב ירצה שסוני תוציא את המשחקים על המחשב כי לא משנה מה יהיה חוזק הפס5, גרסת המחשב תאפשר את הריאליזציה המירבית של המשחק ברזולוציה, קצב פריימים ואמצעי שליטה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 ינואר 2020, 13:10

אני חובב של התחביב ו I couldn’t care less לגבי העניין הזה שהעלית ויותר מזה, אני לא חושב שזה יהיה צעד טוב מבחינה עסקית גם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2020, 21:56

יש מצב שסוני תדלג שוב על E3?

זה ממייקל פכטור אז לקחת עם גרגר מלח.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2020, 07:03

גרגר מלח גדול.

אם זה נכון מדובר בטעות ענקית, אלא אם כן הם מתכננים אירוע משלהם באותה משבצת זמן ופשוט יש להם איזה קטע עם E3 אבל על הקונספט עצמו של מסיבת עיתונאים נוספת כמה חודשים לפני ההשקה הם לא מוותרים.

להשאיר את הבמה ואת כל ההייפ של הדור הבא למייקרוסופט זה באמת טמטום ברמה חדשה.

הבעיה היא שמייקרוסופט לא בדיוק מצטיינת בניצול הזדמנויות שכאלה אז אולי סוני יודעת מה היא עושה :/

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 ינואר 2020, 07:07

bling כתב:אני חובב של התחביב ו I couldn’t care less לגבי העניין הזה שהעלית ויותר מזה, אני לא חושב שזה יהיה צעד טוב מבחינה עסקית גם.

מה גם שאף אחד לא מבטיח שפורט ה PC טוב בכלל... לא חסרות דוגמאות לפורטים תת רמה, שרצים פחות טוב מגרסאות הקונסולה, על חומרה חזקה בהרבה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2020, 11:01

כאילו, אם אנחנו בכוונה רוצים לקחת מקרי קיצון רעים אז אולי המשחק על הPS5 לא יחזיק אפילו 30 FPS.

בלינג דיבר מנקודת השחקן. מנקודת השחקן על המחשב תמיד תהיה אפשרות לחומרה חזקה יותר מאשר מה שלבסוף יהיה ב PS5. ולכן מבחינת השחקן הוא יירצה שהמשחק יהיה גם על המחשב כדי שהוא יוכל לכוון מעל הפרופיל של המשחק על הפס5. כמו נייטיב 4K ו144HZ ושלל דברים נוספים.

אז תאורטית בתרחיש האופטימילי מבחינת השחקן, הפס5 תהיה הכי חזקה שאפשר וגם תהיה גרסת מחשב. מוזר לצודד מנקודת השחקן לטובת קונסולה חזקה ככל האפשר אבל לא לצודד בשחרור המשחק על חומרה חזקה אף יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2020, 12:27

יש לסוני בערך 0% אנטרס להוציא משחקים ל-pc.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2020, 14:16

בלינג דיבר מנקודת המבט של השחקן וכך גם אני.

מבחינת סוני, הם כבר מוציאים את פרדטור על המחשב. מקווה שהשמועות על הורייזון יתבררו כנכונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2020, 15:46

Kazz כתב:בלינג דיבר מנקודת המבט של השחקן וכך גם אני.

מבחינת סוני, הם כבר מוציאים את פרדטור על המחשב. מקווה שהשמועות על הורייזון יתבררו כנכונות.

סוני מרשה למשחקים צד ב׳ לצאת למחשב פה ושם, אני משער בבקשת מפתחת המשחק כמו במקרה של SFV או הטורף. משחקי צד א׳ שמפותחים פנימית? גובל ב-0% סיכוי לגרסת מחשב. אין שום שחר ליציאה של הורייזן למחשב חוץ מאשר שקוג׳ימה גרם למנוע שלהם לרוץ על המחשב אז אנשים ממציאים תאוריות קונספרציה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2020, 19:27

היה בלוגר רוסי שאמר שזה יקרה בקרוב. לאחר מכן שרייר התבטא שהוא לא יכול לפסול על הסף את האפשרות. את פרדטור על המחשב סוני מפיצה בעצמה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2020, 20:33

Kazz כתב:כאילו, אם אנחנו בכוונה רוצים לקחת מקרי קיצון רעים אז אולי המשחק על הPS5 לא יחזיק אפילו 30 FPS.

בלינג דיבר מנקודת השחקן. מנקודת השחקן על המחשב תמיד תהיה אפשרות לחומרה חזקה יותר מאשר מה שלבסוף יהיה ב PS5. ולכן מבחינת השחקן הוא יירצה שהמשחק יהיה גם על המחשב כדי שהוא יוכל לכוון מעל הפרופיל של המשחק על הפס5. כמו נייטיב 4K ו144HZ ושלל דברים נוספים.

אז תאורטית בתרחיש האופטימילי מבחינת השחקן, הפס5 תהיה הכי חזקה שאפשר וגם תהיה גרסת מחשב. מוזר לצודד מנקודת השחקן לטובת קונסולה חזקה ככל האפשר אבל לא לצודד בשחרור המשחק על חומרה חזקה אף יותר.

מה? על מה אתה מדבר שדיברתי מנקודת מבט של השחקן?

אמרת שכל אחד היה רוצה שמשחקי פס5 יצאו למחשב ואמרתי שלי לא ממש אכפת אז זה כבר לא כל אחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2020, 21:40

Kazz כתב:היה בלוגר רוסי שאמר שזה יקרה בקרוב. לאחר מכן שרייר התבטא שהוא לא יכול לפסול על הסף את האפשרות. את פרדטור על המחשב סוני מפיצה בעצמה.

איך העובדה שסוני מפיצה אותו רלוונטית? בלעדיים שסוני מממנת מצד ב׳ יוצאים כבר שנים למחשב - SFV, DS, FFVII Remake, הטורף, העד, כל משחקי פיקסל ג׳אנק ועוד. אין פה משהו חדש.

סוני משחררת משחקי צד א׳ לpc? מהלך מטומטם, חסר שחר ויש אפס סימנים או הגיון שזה קורה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 ינואר 2020, 21:58

אני מניח שלהעביר מנוע שנבנה לps4 לpc זו לא משימה בלתי אפשרית... אם סוני היו רוצים להוציא בלעדיים לpc (וזו לא החלטה של 'על הדרך', זו חשיבה אסטרטגית עסקית), אז הם לא מחכים שחברה אחרת תעשה למנוע שלהם פורט כדי לשחרר בלעדי אחד סתם ככה פתאום.

כלומר אני לא חושב שיש סיכוי גבוה יותר שהורייזן יצא לpc, מאשר שעכשיו הם יכריזו על gow או tlou 2 לpc.
בכל המקרים זה סיכוי זהה - אפסי לחלוטין.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 ינואר 2020, 22:15

bling כתב:

אמרת שכל אחד היה רוצה שמשחקי פס5 יצאו למחשב ואמרתי שלי לא ממש אכפת אז זה כבר לא כל אחד.

אמרת:
סלחו לי שאני מדבר בשם כולם אבל אני חושב שכל מי שחובב כבד יחסית של התחביב יוכל להרשות לעצמו קונסולת מפלצת שכזו יעלה כמה שיעלה (כמובן בהגזמה אבל ברור לנו שבמקרה הכי מפגר זה לא יהיה יותר מ 600 דולר)

אני מבין שלאנשים שונים יש סדרי עדיפויות שונים וחלק יעדיפו לחכות טיפה להוזלה אבל גם אלו אני חושב יסכימו שעדיף שתהיה כמה שיותר חזקה ומקסימום הם יקנו כשתרד ל 500 או 400.

ככה לטעמי בנאדם שבאמת אוהב את התחום חושב ומתנהל.

בנאדם שבאמת אוהב את התחום ומה שכולם יסכימו שעדיף הוא שבנוסף שהקונסולה תהיה חזקה ככל הניתן, תהיה גם גרסת מחשב שבה השחקן יכול להשתמש בחומרה חזקה אף יותר לחווייה טובה יותר של המשחק.

DrKeo כתב:
איך העובדה שסוני מפיצה אותו רלוונטית? בלעדיים שסוני מממנת מצד ב׳ יוצאים כבר שנים למחשב - SFV, DS, FFVII Remake, הטורף, העד, כל משחקי פיקסל ג׳אנק ועוד. אין פה משהו חדש.

סוני משחררת משחקי צד א׳ לpc? מהלך מטומטם, חסר שחר ויש אפס סימנים או הגיון שזה קורה.

סוני הפיצה את גרסת המחשב של SF5? של DS? של העד? של ג'ורני? של דטרויט? סוני מפיצה את גרסת המחשב של פרדטור. זה לא מבטיח כלום אבל זה משהו שונה.
כן, ממש מטומטם לשחרר משחקים בני 3+ שנים למחשב כדי לעשות עוד כסף בלי לפגוע בפרומיל בעסקי הפלייסטיישן. סוני כבר מאפשרת לשחק בצד א' בלי לקנות קונסולה. זה לא כזה חסר שחר כמו שאתה מתאר.

מעניין אם עם פרוץ הדור החדש נראה את סוני מאמצת גישה אחרת עם המשחקים שלה. הם כבר הזכירו שמשחקים עם דגש אונליין ייתכן וייצאו גם למחשב, כפי שקורה עם פרדטור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2020, 22:53

Kazz כתב:
סוני הפיצה את גרסת המחשב של SF5? של DS? של העד? של ג'ורני? של דטרויט? סוני מפיצה את גרסת המחשב של פרדטור. זה לא מבטיח כלום אבל זה משהו שונה.

רוב הסיכויים שזה נכפה על סוני על ידי פוקס בכדי להשיג את הרשיון, בדיוק כמו MLB. זה בהחלט לא מבטיח כלום וזה גם לא ממש מצביע על יותר מדי.

Kazz כתב:כן, ממש מטומטם לשחרר משחקים בני 3+ שנים למחשב כדי לעשות עוד כסף בלי לפגוע בפרומיל בעסקי הפלייסטיישן. סוני כבר מאפשרת לשחק בצד א' בלי לקנות קונסולה. זה לא כזה חסר שחר כמו שאתה מתאר.

מעניין אם עם פרוץ הדור החדש נראה את סוני מאמצת גישה אחרת עם המשחקים שלה. הם כבר הזכירו שמשחקים עם דגש אונליין ייתכן וייצאו גם למחשב, כפי שקורה עם פרדטור.

כן, זה סופר מטומטם, ברמות אחרות. לסוני אין שום יד ב-PC, הפלטפורמה לא מעניינת אותה. מעניין את סוני דבר אחד בלבד בכל העולם, שתקנה פס4 או פס5. אם סוני תוציא משחקים בני שנתיים ל-PC, אף שחקן PC לא ישקול אפילו לקנות פלייסטיישן. אני בינהם אגב, אני משער שגם אתה. אני קונה פס5 בשיגור וזה קרה אך ורק בשביל דבר אחד, לשחק במשחקי פס4 שפספסתי כי אני יודע שמשחקי פס5 טובים בשיגור לא יהיו. אז כן, כל PC גיימר יתרחק מהפס5 כמו מאש בדיוק כמו שאני מתרחק מהאקסבוקס כמו מאש. ההבדל הוא שלמיקרוסופט יש המון להרוויח מגיימינג על WINDOWS, לסוני אין. אז איך זה לא יפגע בפרומיל בעסקי פלייסטיישן? הדבר היחיד שעסקי פלייסטיישן עומדים עליו זה הבלעדיים האיכותיים. אין בלעדיים, המותג הולך לפח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 ינואר 2020, 23:39

Kazz כתב:
bling כתב:

אמרת:
סלחו לי שאני מדבר בשם כולם אבל אני חושב שכל מי שחובב כבד יחסית של התחביב יוכל להרשות לעצמו קונסולת מפלצת שכזו יעלה כמה שיעלה (כמובן בהגזמה אבל ברור לנו שבמקרה הכי מפגר זה לא יהיה יותר מ 600 דולר)

אני מבין שלאנשים שונים יש סדרי עדיפויות שונים וחלק יעדיפו לחכות טיפה להוזלה אבל גם אלו אני חושב יסכימו שעדיף שתהיה כמה שיותר חזקה ומקסימום הם יקנו כשתרד ל 500 או 400.

ככה לטעמי בנאדם שבאמת אוהב את התחום חושב ומתנהל.

בנאדם שבאמת אוהב את התחום ומה שכולם יסכימו שעדיף הוא שבנוסף שהקונסולה תהיה חזקה ככל הניתן, תהיה גם גרסת מחשב שבה השחקן יכול להשתמש בחומרה חזקה אף יותר לחווייה טובה יותר של המשחק.

.

אני דיברתי מנקודת מבט אנוכית של מי שמתעניין בקונסולה הספציפית הזאת שהוא מתכוון לקנות, לא באיזו נקודת מבט אלטרואיסטית של ה greater good שלא באמת קיימת בעסק הזה ולא באמת עובדת ככה מלחתכילה. מי שרוצה פס5 וחובב את התחביב קצת מעבר (זאת אומרת לא שחקן FIFA שנתי) ירצה שהיא תהיה מפלצת יקרה, מקסימום יחכה להורדה במחיר אם יקרה לו מדי בהשקה אבל הוא קודם ישמח שהיא תהיה מפלצת.

מפה ועד ה PC שדחפת אין קשר ולא באמת אכפת לאותו אדם מהזווית הזאת ברוב המקרים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 12 ינואר 2020, 09:40

אני מהמר ש dreams יגיע מתישהו למחשב למרות שהוא צד א'. אבל זה יהיה היוצא מן הכלל, שאר המשחקים של סוני ישארו בלעדיים לקונסולה כמו תמיד.

אגב, זה לא ממש מחדש אבל ג'ייסון שרייר אמר שבניגוד לאסטרטגיה של מייקרוסופט לשים את המשחקים שלהם על כמה שיותר מכשירים, כל הליינאפ השקה של סוני יהיה מורכב ממשחקי פס5 בלבד אבל רוב המשחקי צד ג' יהיו קרוס ג'ן (שזה די צפוי ובערך מה שהיה בדור הקודם).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2020, 09:57

idan כתב:אני מהמר ש dreams יגיע מתישהו למחשב למרות שהוא צד א'. אבל זה יהיה היוצא מן הכלל, שאר המשחקים של סוני ישארו בלעדיים לקונסולה כמו תמיד.

אגב, זה לא ממש מחדש אבל ג'ייסון שרייר אמר שבניגוד לאסטרטגיה של מייקרוסופט לשים את המשחקים שלהם על כמה שיותר מכשירים, כל הליינאפ השקה של סוני יהיה מורכב ממשחקי פס5 בלבד אבל רוב המשחקי צד ג' יהיו קרוס ג'ן (שזה די צפוי ובערך מה שהיה בדור הקודם).

אני חושב שגם יש אפקט מהמסע שופינג של מיקרוסופט. כלומר הם קנו סטודיואים עם תוכניות ומשחקים בפיתוח, למשל סייקונאטס 2, וויסטלנד 3, קאטינג אדג' או גראונדד וכנראה שכל המשחקים האלה יהיו משחקי קרוס פלטפורם ולא בדיוק AAA מטורפים לגמרי. כלומר אני די בטוח שכך או כך למיקרוסופט יקח זמן להתניע את הדור הבא בקטע של ערימות של AAA איכותיים שהיותר מ-20 צוותים שלהם . השאלה האמיתית בעיניי היא פורצה הורייזן 5, המשחק הזה צריך להיות בלעדי ובגדול. עולם פתוח שכזה מתחנן ל-SSD ול-CPU החדש ויהיה לי ממש חבל אם הוא יפגע בשביל לתמוך בקונסולה שתהיה מתה לגמרי בסוף 2021.

האמת שבכלליות ההערה על לא לנטוש את מי שקונה את ה-X ב-2020 קצת מוזרה לי. הרי ה-X היא הקונסולה הכי יקרה בשוק שנועדה להיות הכי HIGH END, לא בדיוק מוצר שקונים לבן 12 שרוצה קונסולה ל-5 שנים. כלומר דווקא הלקוח הזה מאוד ישמח לשדרג ל-XSX, זה בדיוק סוג הלקוח שיקנה אותה.

חשבתי שלמדנו כבר את הלקח מהדור האחרון, קונסולות הדור הבא מתות נורא מהר. כלומר הן ממשיכות למכור ולהיות רלוונטיות לסגמנט ספציפי באוכלוסיה, אבל כבר ב-2021 נראה משחקי קרוס ג'ן שגרסת הדור הבא מוכרת בהפרש יותר עותקים מגרסת הדור הקודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2020, 11:57

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 ינואר 2020, 13:48

כן, נראה לי שכבר אפשר לסמן ביומנים את תחילת פברואר החשיפה הרשמית... אבל לדעתי זה יהיה אירוע שחצי ממנו יהיה גם משחקי פס4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2020, 14:02

Laskin כתב:כן, נראה לי שכבר אפשר לסמן ביומנים את תחילת פברואר החשיפה הרשמית... אבל לדעתי זה יהיה אירוע שחצי ממנו יהיה גם משחקי פס4

אתה מתכוון קרוס ג'ן? כי אני לא ממש רואה סיבה להראות אפילו משחק פס4 בודד. גם לא זכור לי שבאירוע חשיפה של הפס4 הראו משחק פס3 אחד.

בנוגע לתאריך, כולם סגורים על פברואר, אף אחד לא יודע ממש מתי. אבל הטוויט הזה נראה שמכוון לתחילת פברואר. כלומר יש מצב שנראה חשיפה מלאה של הפס5 עם משחקים והכל עוד 3-4 שבועות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ינואר 2020, 15:19

מרגש!

מקווה שיצא אירוע סטייל הפס4 ולא קטסטרופה כמו הפס3, בבקשה שלא ידברו שעה על הטריגרים האלה עם כל מני פידבקים מתוסרטים ממפתחים שמסבירים עד כמה זה מדהים, פחות לדבר על דברים שאי אפשר לאמוד, יותר להראות דברים מדהימים וכמובן - להביא מפלצת שקרובה בכוח ל XSX.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2020, 15:59

bling כתב:מרגש!

מקווה שיצא אירוע סטייל הפס4 ולא קטסטרופה כמו הפס3, בבקשה שלא ידברו שעה על הטריגרים האלה עם כל מני פידבקים מתוסרטים ממפתחים שמסבירים עד כמה זה מדהים, פחות לדבר על דברים שאי אפשר לאמוד, יותר להראות דברים מדהימים וכמובן - להביא מפלצת שקרובה בכוח ל XSX.

מה שהכי מרגש אותי הוא לראות סופסוף איזה 4-5 משחקי דור הבא מהצוותים של סוני. מספרים זה נחמד, אבל אנחנו יודעים את הballpark אז זה לא כזה מרגש. כלומר אם הייתי שומע פעם ראשונה באירוע הזה על SSD, מעבד רייזן 3000 עם 8 ליבות וכרטיס RDNA עם איזה 10TF אז הייתי מתרגש בטרוף, אבל אני כבר יודע את כל הדברים האלה והאם ה-GPU הוא 9TF או 11TF זה כבר פחות מרגש אותי לעומת לראות נניח דמו של ספיידרמן 2. הדבר היחיד שיצליח באמת לרגש יהיה הפתעה אמיתית של כוח, שהם איזה 13TF+ או משהו כזה. בכל מקרה אני מתרגש לקראת לראות סופסוף משחקי דור הבא אמיתיים, זה ההיילייט מבחינתי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 ינואר 2020, 17:17

כל TF חשוב! לפחות מבחינה תודעתית 11 מול 12 נשמע הרבה יותר טוב וסביר מ 9 מול 12.

ואני מסכים, אשמח מאוד לראות משחק דור הבא בלעדי בתקציב גבוה אבל בשלב הזה קשה להאמין שנראה דברים אפויים במיוחד.

הדבר היחיד בחשיפה של הפס4 שהיה באמת גיימפליי אותנטי ומספק היה קילזון, כל השאר היה טק דמו או טריילרים מחורטטים כמו Deep Down או Watch Dogs או טק דמוס כמו פיינל פנטזי וכאלה. הדבר השני הנורמלי שהוצג זה טריילר מנוע של אינפמס שהיה סבבה והביא עוד הצצה ואינדיקציה לגראפיקת דור הבא כי השתמשו בגראפיקת גיימפליי פחות או יותר אבל זה לא היה מאוד מספק כי זה כאמור לא באמת גיימפליי אלא טריילר קצרצר שלא היה ברור עד כמה מייצג את המוצר הסופי.

בקיצור זה שלב מוקדם מדי ואני לא חושב שיש הרבה תצוגות אפויות להציג, מקסימום משחק אחד שישמש על תקן הקילזון של הפס5 בחשיפה, כנראה המשחק של בלופוינט שבטח נמצא בשלב מתקדם מספיק לתצוגה מלאה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־ 36 אורחים