רגע יותר נכון -
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
bling כתב:אני חובב של התחביב ו I couldn’t care less לגבי העניין הזה שהעלית ויותר מזה, אני לא חושב שזה יהיה צעד טוב מבחינה עסקית גם.
Kazz כתב:בלינג דיבר מנקודת המבט של השחקן וכך גם אני.
מבחינת סוני, הם כבר מוציאים את פרדטור על המחשב. מקווה שהשמועות על הורייזון יתבררו כנכונות.
Kazz כתב:כאילו, אם אנחנו בכוונה רוצים לקחת מקרי קיצון רעים אז אולי המשחק על הPS5 לא יחזיק אפילו 30 FPS.
בלינג דיבר מנקודת השחקן. מנקודת השחקן על המחשב תמיד תהיה אפשרות לחומרה חזקה יותר מאשר מה שלבסוף יהיה ב PS5. ולכן מבחינת השחקן הוא יירצה שהמשחק יהיה גם על המחשב כדי שהוא יוכל לכוון מעל הפרופיל של המשחק על הפס5. כמו נייטיב 4K ו144HZ ושלל דברים נוספים.
אז תאורטית בתרחיש האופטימילי מבחינת השחקן, הפס5 תהיה הכי חזקה שאפשר וגם תהיה גרסת מחשב. מוזר לצודד מנקודת השחקן לטובת קונסולה חזקה ככל האפשר אבל לא לצודד בשחרור המשחק על חומרה חזקה אף יותר.
Kazz כתב:היה בלוגר רוסי שאמר שזה יקרה בקרוב. לאחר מכן שרייר התבטא שהוא לא יכול לפסול על הסף את האפשרות. את פרדטור על המחשב סוני מפיצה בעצמה.
bling כתב:
מה? על מה אתה מדבר שדיברתי מנקודת מבט של השחקן?
אמרת שכל אחד היה רוצה שמשחקי פס5 יצאו למחשב ואמרתי שלי לא ממש אכפת אז זה כבר לא כל אחד.
סלחו לי שאני מדבר בשם כולם אבל אני חושב שכל מי שחובב כבד יחסית של התחביב יוכל להרשות לעצמו קונסולת מפלצת שכזו יעלה כמה שיעלה (כמובן בהגזמה אבל ברור לנו שבמקרה הכי מפגר זה לא יהיה יותר מ 600 דולר)
אני מבין שלאנשים שונים יש סדרי עדיפויות שונים וחלק יעדיפו לחכות טיפה להוזלה אבל גם אלו אני חושב יסכימו שעדיף שתהיה כמה שיותר חזקה ומקסימום הם יקנו כשתרד ל 500 או 400.
ככה לטעמי בנאדם שבאמת אוהב את התחום חושב ומתנהל.
DrKeo כתב:
איך העובדה שסוני מפיצה אותו רלוונטית? בלעדיים שסוני מממנת מצד ב׳ יוצאים כבר שנים למחשב - SFV, DS, FFVII Remake, הטורף, העד, כל משחקי פיקסל ג׳אנק ועוד. אין פה משהו חדש.
סוני משחררת משחקי צד א׳ לpc? מהלך מטומטם, חסר שחר ויש אפס סימנים או הגיון שזה קורה.
Kazz כתב:
סוני הפיצה את גרסת המחשב של SF5? של DS? של העד? של ג'ורני? של דטרויט? סוני מפיצה את גרסת המחשב של פרדטור. זה לא מבטיח כלום אבל זה משהו שונה.
Kazz כתב:כן, ממש מטומטם לשחרר משחקים בני 3+ שנים למחשב כדי לעשות עוד כסף בלי לפגוע בפרומיל בעסקי הפלייסטיישן. סוני כבר מאפשרת לשחק בצד א' בלי לקנות קונסולה. זה לא כזה חסר שחר כמו שאתה מתאר.
מעניין אם עם פרוץ הדור החדש נראה את סוני מאמצת גישה אחרת עם המשחקים שלה. הם כבר הזכירו שמשחקים עם דגש אונליין ייתכן וייצאו גם למחשב, כפי שקורה עם פרדטור.
Kazz כתב:bling כתב:
מה? על מה אתה מדבר שדיברתי מנקודת מבט של השחקן?
אמרת שכל אחד היה רוצה שמשחקי פס5 יצאו למחשב ואמרתי שלי לא ממש אכפת אז זה כבר לא כל אחד.
אמרת:סלחו לי שאני מדבר בשם כולם אבל אני חושב שכל מי שחובב כבד יחסית של התחביב יוכל להרשות לעצמו קונסולת מפלצת שכזו יעלה כמה שיעלה (כמובן בהגזמה אבל ברור לנו שבמקרה הכי מפגר זה לא יהיה יותר מ 600 דולר)
אני מבין שלאנשים שונים יש סדרי עדיפויות שונים וחלק יעדיפו לחכות טיפה להוזלה אבל גם אלו אני חושב יסכימו שעדיף שתהיה כמה שיותר חזקה ומקסימום הם יקנו כשתרד ל 500 או 400.
ככה לטעמי בנאדם שבאמת אוהב את התחום חושב ומתנהל.
בנאדם שבאמת אוהב את התחום ומה שכולם יסכימו שעדיף הוא שבנוסף שהקונסולה תהיה חזקה ככל הניתן, תהיה גם גרסת מחשב שבה השחקן יכול להשתמש בחומרה חזקה אף יותר לחווייה טובה יותר של המשחק.
.
idan כתב:אני מהמר ש dreams יגיע מתישהו למחשב למרות שהוא צד א'. אבל זה יהיה היוצא מן הכלל, שאר המשחקים של סוני ישארו בלעדיים לקונסולה כמו תמיד.
אגב, זה לא ממש מחדש אבל ג'ייסון שרייר אמר שבניגוד לאסטרטגיה של מייקרוסופט לשים את המשחקים שלהם על כמה שיותר מכשירים, כל הליינאפ השקה של סוני יהיה מורכב ממשחקי פס5 בלבד אבל רוב המשחקי צד ג' יהיו קרוס ג'ן (שזה די צפוי ובערך מה שהיה בדור הקודם).
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:כן, נראה לי שכבר אפשר לסמן ביומנים את תחילת פברואר החשיפה הרשמית... אבל לדעתי זה יהיה אירוע שחצי ממנו יהיה גם משחקי פס4
bling כתב:מרגש!
מקווה שיצא אירוע סטייל הפס4 ולא קטסטרופה כמו הפס3, בבקשה שלא ידברו שעה על הטריגרים האלה עם כל מני פידבקים מתוסרטים ממפתחים שמסבירים עד כמה זה מדהים, פחות לדבר על דברים שאי אפשר לאמוד, יותר להראות דברים מדהימים וכמובן - להביא מפלצת שקרובה בכוח ל XSX.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־ 36 אורחים