נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Klayman » 07 מאי 2020, 20:18

אז לא נורא שפספסתי את הסטרים :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 מאי 2020, 20:18

קרירין, דור קיים עם שיפורים גרפים זה בסדר גמור, זה גם בערך מה שאנחנו מצפים בשלב הזה. הבעיה עם התצוגה הזאת היא לא שמיקרוסופט מחוייבת לדור הנוכחי, הבעיה היא ההחלטה שלהם לפרוס חסות על כל מיני משחקים שלא באמת שווים מקום בתצוגות של מחזיקי פלטפורמה ולעשות מזה אירוע.. המיתוג שלו כתצוגת דור הבא זה רק הדובדבן על הקצפת המקולקלת.

אם הם היו מראים כל מיני משחקי דור נוכחי מעניינים אבל היו מספרים לנו שהם ירוצו הכי טוב על הקונסולה החדשה שלהם זה גם היה בסדר גמור (הם רק היו צריכים להבהיר את זה מראש), אנשים רעבים למשחקים טובים באופן כללי. אני הייתי מת לראות כבר את אלדן רינג .
ac למשל כן משחק שמתאים לתצוגות כאלה אבל הם אפילו לא טרחו להראות גיימפלי ברור אז גם זה איכשהו הצליח להשאיר טעם מר. מילא, חודש הבא יהיה יותר טוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 20:27

טוב, ממש לא באתי עם ציפיות בשמיים ועדיין התאכזבתי ממש קשות.
מצד אחד - נחמד שיעיפו את זה מהדרך, כדי שלא יפריעו עם משחקים בינוניים כאלה בתצוגות שמיועדות לתותחים הכבדים...
מצד שני - פאק איזו תצוגה של בררות :)

הדבר היחיד שבאמת נראה מגניב שם היה The Ascent שנראה שטחי אבל מהנה.
גם the medium נראה נחמד. אבל אני לא מכיר את המפתחת, ולא הייתי בונה על זה יותר מדי... סוג של אלן ווייק סוג ב׳ בטח.
לגבי Scorn - נראה יותר כמו טק דמו, לא בונה עליו שיהיה משחק טוב, אבל ויזואלית הוא היה הכי מעניין שם.

אני דווקא חושב שסוני צריכים לחכות ולתת למיקרוסופט לשחרר את התותחים שלה בחודש הבא (עריכה - עוד חודשיים), היילו למרות שהוא קרוס ג׳ן בטח יהיה די מרשים. וגם בטח יש להם להציג עוד 2-3 משחקים רציניים שממש ירשימו... ואז, ורק אז - סוני צריכה להגיד להם ״פנו מקום למספר אחת!״ ולהראות את הורייזון-ספיידרמן-בלופוינט-גאד אוף וור :)
גם רק אחד מהם יספיק כדי לפוצץ ראשים לדעתי...
אבל מאחר ומשעמם בתעשייה כרגע אני אשמח אם זה יקרה הרבה לפני ^_^

וכן, מהשלוש שניות שכן ראיתי בלי סאונד מהטריילר של TLOU2 אני יכול להבין איך זה הרבה יותר מרשים מכל מה שראיתי עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 07 מאי 2020, 21:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מאי 2020, 20:29

bling כתב:סטיק, זה קשקוש בין זה לבין גיימפליי הדימיון מקרי בהחלט. נחייה ונראה.

תשמע יש לי כ100 שעות באודיסי, והטריילר של ACV היה נראה לי די מוכר בגדול. כלומר הוא נראה טוב מאוד, והסטינג כמובן שונה ומביא גיוון ויזואלי, אבל מבחינה גרפית זה בעיניי באותו האזור חיוג של אודיסי. אשמח לשמוע משאר האנשים פה ששיחקו באודיסי מה הם חשבו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 20:33

אה כן, לגבי AC - אותי לא הרשים מאוד... אבל אולי גיימפליי נורמלי שלו וחשיפה של העולם והפיצ׳רים הייחודיים שלו ירשימו יותר.
הטריילר הזה לא נראה יפה יותר מאודיסי, או לפחות לא הצלחתי להבחין במשהו כזה. צבעים קצת יותר ריאליסטיים, נראה פחות ״צבעוני״ אבל אי אפשר לשפוט ככה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 מאי 2020, 20:37

Stick כתב:
bling כתב:סטיק, זה קשקוש בין זה לבין גיימפליי הדימיון מקרי בהחלט. נחייה ונראה.

תשמע יש לי כ100 שעות באודיסי, והטריילר של ACV היה נראה לי די מוכר בגדול. כלומר הוא נראה טוב מאוד, והסטינג כמובן שונה ומביא גיוון ויזואלי, אבל מבחינה גרפית זה בעיניי באותו האזור חיוג של אודיסי. אשמח לשמוע משאר האנשים פה ששיחקו באודיסי מה הם חשבו.

אחרי שראיתי את הטריילר באתי לכתוב ש ac קיבל את השידרוג הגרפי שדיברנו עליו לפני כמה ימים בפורום. אבל אז צפיתי בטריילר עוד פעם ויש כמה תמונות שנראות ממש טוב וכמה תמונות שנראות בערך אותו דבר כמו המשחק הקודם רק עם ארט סטייל קצת יותר טוב (לא אהבתי את יוון של odyssey). אז אני כבר לא בטוח מה לחשוב, יכול להיות שיש כאן טריקים של טריילרים, in engine וכאלה. נחכה לטריילר יותר רציני בשביל לקבוע חד משמעית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 20:42

השאלה היא איך אתה ״מכיר״ את אודיסי... על המחשב בהגדרות גבוהות או על הוואן/פס4/פרו/אקס

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 מאי 2020, 20:43

טוב אני חוזר בי, ראיתי את הטריילר של AC שוב הפעם באיכות טובה (האיכות של הסטרים ירדה וכנראה ״השלמתי״ קצת מהדימיון) וזה אכן נראה כביכול משחקי אבל שוב, זה הסוג הזה של ה in engine שלא באמת מעניין וגם לא מראה באמת איך הגיימפליי השוטף ייראה. בזבוז זמן.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 מאי 2020, 20:47

Laskin כתב:השאלה היא איך אתה ״מכיר״ את אודיסי... על המחשב בהגדרות גבוהות או על הוואן/פס4/פרו/אקס

על המחשב עם 970 ו 4770k.
הורדתי כמה הגדרות בקטנה אבל לא היה שינוי משמעותי, אני מרגיש שדי הייתי קרוב למקסימום הפוטנציאל הגרפי אם לא מתחשבים ברזולוצייות ופריימים.
נערך לאחרונה על ידי idan ב 07 מאי 2020, 20:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 07 מאי 2020, 20:51

Laskin כתב:השאלה היא איך אתה ״מכיר״ את אודיסי... על המחשב בהגדרות גבוהות או על הוואן/פס4/פרו/אקס

את ה100 שעות שלי עשיתי על הpc, אבל שיחקתי בו לפני ששדרגתי את הכרטיס מסך ככה ששיחקתי בו בערך בהגדרות הפס4 (רזולוציה, אפקטים, ואפילו הfps אצלי היה רק 40~).
בכל מקרה יש לי גם לפחות 10 'שעות מבט' על גרסאת הפס4 פרו, אחד מהשותפים שלי לדירה קנה אותו אחרי היומיים חינם שיוביסופט נתנו בתחילת הסגר (מהלך גאוני שלהם..), ובמשך תקופה לא קצרה כל ישיבה בסלון הייתה מלווה בטיול ביוון העתיקה על הOLED :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 21:03

כן אבל גם פס4 פרו וגם 970 בן 5 שנים לעומת מחשב חדש בהגדרות מקסימליות זה גם הבדל לא קטן אני מניח... מספיק כדי להבחין בהבדל בטריילר הזה.

בכל אופן אני משוכנע שנראה ממנו תצוגה רצינית תוך חודש-חודשיים.
איזה פספוס למיקרוסופט, במינימום ציפיתי לגולום/באטמן/הארי פוטר. גם אם WB עושים אירוע משלהם - שיתנו הצצה קטנה לפני, שתשאיר לנו טעם של עוד... קמצנים!

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 07 מאי 2020, 21:56

לא חושב שפריימים ו 1080P זה רלוונטי שעורכים השוואה גרפית לטריילר ביוטיוב. שוב, לא הייתי רחוק מהגדרות/אפקטים במקסימום ועד כמה שאני זוכר לא הייתה איזו הגדרת זהב כמו ה rtx ב control שממש נותנת בוסט גרפי שמשנה את המשחק.

אבל יכול שהבעיה עם odyssey זה שאני יותר זוכר את הסוס והאויבים עם כל האנימציות פח שלהם מאשר הנופים או הים שהיו הרבה יותר מרשימים.. ובאופן אולי לא מקרי זה גם מה שבעיקר הרשים אותי בטריילר של Valhalla. אבל שמגיעים לתמונות של הדמות וכל מיני קטעי גיימפלי קרובים, גם אם מזווית סינמטית, זה פתאום נראה לי הרבה יותר דומה ל odyssey. יכול להיות שהם סתם בחרו שוטים מושלמים וזה מתעתע בי לחשוב שהמשחק קיבל שדרוג גרפי, אבל התמונות מ 23 ועד 32 שניות בטריילר כן נראות לי כמו שידרוג. אנאערף, אולי אני טועה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 22:05

תשמע, יש draw distance ויש lod ויש אפשרויות של הצמחייה וכמובן תאורה והצללה, מים, טקסטורות, עשן, ניצוצות, AA וכו׳... הכל ביחד על ultra לרוב נראה הרבה הרבה יותר טוב מhigh למשל. ולפעמים לא. לגמרי תלוי במשחק. אבל בהתחשב באיך שאני מכיר את המחשב שלי שהוא בערך כמו שלך, ואיך שאני מכיר את משחקי יוביסופט - ההבדל בין מה שאני מקבל לעומת מישהו עם מחשב עדכני הוא די ברור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2020, 22:42

מיקרוסופט פשלה, לפחות במסר. הדבר הזה היה מתקבל אחלה כסטרים מקדים שמזרם 48 לפני הסטרים הגדול. אם הם רצו לעשות סטרים של צד ג׳, הם היו צריכים להראות את טייטנפול 3, Battlefront 3 ואלדם רינג, לא אוסף של אינדים. כלומר המשחק הראשון שאי פעם ראינו רץ בזמן אמיתי היה ליטרלי אינדי שפותח על ידי אדם אחד.

אני לא חושב שפתאום הכל דום וגלום למיקרוסופט, את זה נשפוט אחרי שנראה את צד א׳, אבל כתצוגה ראשונה של ה-XSX זה היה כשל ענק.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 מאי 2020, 23:01

הכל בסדר, תהיה להם כל חודש תצוגה... ביולי אני משוכנע שנדבר אחרת.
אבל זה גם ממש תלוי מה סוני יראו, ואיך הרשמים מהשלט יהיו, ואם יש באמת PSVR2 בהשקה והוא ממש מרשים זה גם יכול לשנות עוד קצת, לפחות עד שמיקרוסופט יציגו את הפתרון או פתרונות שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2020, 23:13

Uncle Pey'j כתב:MS מחקו את הסטרים מיוטיוב,כנראה בגלל 33K dislikes..

הם לא מחקו, כשיש סטרים לייב הוא בסוף נעלם ועולה במקומו סרטון קבוע (ועדין יש את ה-30K דיסלייקים :)):

Laskin כתב:הכל בסדר, תהיה להם כל חודש תצוגה... ביולי אני משוכנע שנדבר אחרת.
אבל זה גם ממש תלוי מה סוני יראו, ואיך הרשמים מהשלט יהיו, ואם יש באמת PSVR2 בהשקה והוא ממש מרשים זה גם יכול לשנות עוד קצת, לפחות עד שמיקרוסופט יציגו את הפתרון או פתרונות שלהם.

כן, ברור שזאת רק תמונה זמנית, אבל זה מעיד רעות על מיקרוסופט, כאילו הם לא למדו. יש הרגשה כאילו מיקרוסופט עם תסבוך נחיתות בנוגע לבלעדיים (די ברור למה) והתשובה המידית שלהם היא פשוט להקיא אינדים לא מעניינים בכמויות הזויות.

אגב, אני ממליץ לראות את סקורן ב-4K 60 באיכות הזאת, הוא ממש מרשים:
https://www.gamersyde.com/video_scorn_x ... 19_en.html

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מאי 2020, 23:58

סופיילר, הרוב הצביעו D ומטה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2020, 00:00

מסתבר שמדיום, כמו בלייר ווטצ', בלעדי ל-XSX, מוזר שהם לא טרחו ממש לציין את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2020, 00:07

הבחור עם הזקן הארוך מהצוות חומרה של ה-XSX פחות או יותר מאשר ש-MS בייסיקלי מחכים לראות את המחיר של הפס5 ואז לתת ל-XSX את אותו תג מחיר:
I think Phil [Spencer]'s been pretty transparent. We designed the system with a price point in mind. We're confident in the system we've designed, but at the same time, we're going to be agile on price.

זה מתוך ראיון חדש עם יורוגיימר היום:
https://www.eurogamer.net/articles/2020 ... oot-screen

עוד כמה ציטוטים מעניינים:
Q: Given the fact all of your Xbox Series X games must work on a base Xbox One, does that not mean games will be hampered when it comes to design or fidelity because developers will have to develop to the lowest common denominator?

Jason Ronald: Ultimately, that's a developer choice. And to be clear, there will be titles that are unique or exclusive to the Xbox Series X generation. The Medium is a great example of that. But ultimately, this is going to be a choice each developer is going to have to make. And in some cases, they will choose to make games that are exclusive to the next generation.

The exact same tools you use to build a game on Xbox Series X, are the exact same tools you use to build a game on Xbox One, or on PC. So we've tried to make it as easy as possible for developers to ship their game across multiple devices, but then also to take advantage of the unique capabilities of the specific device that they're on.

Q: With Xbox Series X, do you have any file size or installation footprint limits you dictate to developers or even first-party studios to try to keep those down? Or are developers free to have their file sizes as big as they want?

Jason Ronald: Ultimately, we don't constrain it. The player experience dictates some of this stuff. How large is the game? How quickly can I get in there? How often do I take updates? How big are those updates?

Q: Can you confirm that's the Xbox Series X boot sequence you just put out this week?

Jason Ronald: I can confirm that is the Xbox boot animation.

It's funny - maybe the first time I played a game was on the Xbox Series X, and I don't even realise the game has load screens until I play it on a current generation console.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 מאי 2020, 00:39

צפיתי בחלק לא קטן מהטריילרים ב-Gamersyde שאגב,אני כל פעם מתפעל אילו מהבדלי האיכות בינם לבין יוטיוב,שלא נראה רע כשלעצמו,אבל ביחס אליהם בהחלט יש הבדל.
לא ידעתי ש-Scorn בלעדי לפיסי ו-XSX (המפתחים אמרו שאין להם עצבים להתעסק עם גרסאות דור נוכחי שירוצו ב-900P ועם פריימרייט מקרטע) והוא נראה דוחה,זאת אומרת,הוא נראה טוב,אבל דוחה :)
The Medium נראה טוב ואני סקרן לראות מה "הפיצ'ר הסודי" שהמפתחת עשתה לו טיז כשאחד המפתחים נשאל למה הם היו צריכים את החומרה של ה-XSX בשביל המשחק הזה,אני מניח שזה קשור למעבר בין העולמות או משהו כזה.
ו-Call of the Sea,וואו,אני יודע שהוא קרוס-ג'ן אבל הארט סטייל שלו תפס אותי לגמרי והוא נראה ממש,ממש מעניין ודוגמא קלאסית למשחק שמרוויח כנראה בעיקר מהאקסטרה כוח GPU ולא ממש מה-CPU כי לא נראה שהרבה קורה שם מהטריילר שלא יכול להתבצע גם בדור הנוכחי,אבל הוא נראה אווירתי מאוד וקיבלתי וייבים של ביושוק בתחילת הטריילר ממנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2020, 00:53

למה מדיום בלעדי ל-XSX? כי זה לגמרי קורה אך ורק בזכות ה-SSD:
https://i.imgur.com/JBPMFbU.mp4

מעבר בין עולמות בצורה seamless ואנחנו הולכים לראות הרבה דברים כאלה. פורטלים סטייל ד"ר סטריינג', קפיצה בין מקומות בעולם, חיתוכים סטייל screen wipe כמו שיש בסרטי מלחמת הכוכבים או זום לאיזה עצם וזום לאחור ואתה במקום או סיטואציה שונה. רק תחשבו על סצנות איבוד השפיות או על טבעי סטייל CONTROL, איזה דברים אפשר לעשות כשאתה מסוגל לטעון עולם שלם סביבך תוך פחות משניה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2020, 01:12

יש ל-EDGE משהו על הדור הבא עוד שבועיים:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 מאי 2020, 01:26

Scarlet?
לפי התמונה הם רוצים להגיד שסקרלט זה בערך אותו דבר, עם רבע מהכח.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 מאי 2020, 10:30

אולי עכשיו אפשר לעשות את הרעיון שלי של משחק עולם פתוח עם 2 מפות: נגיד עיר בשנות ה50' ואותה עיר בשנות ה 90' ואפשר להחליף בין המפות בשניות ובאמצע פעולות. ואולי גם לעשות ששינוי בטיימליין אחד ישפיע על המפה של הטיימליין השני.

-

לא הבנתי את ההתחרפנות שלכם ממשחקי קרוס-ג'ן. למה צפיתם? משחקי AAA שיוצאים ב2020 או בחצי הראשון של 2021 התחילו פיתוח לפני שנתיים או יותר. איך אתם רוצים שהם יהיו משחקים שבנויים רק על הקונסולות החדשות? מי ייאשר תקציב של יותר מ 100 מיליון דולר על סמך מכירות לא ידועות של חומרה חדשה ותוך כדי פיתוח על ערכות שבעצמם בפיתוח ולא בשלות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2020, 12:09

Kazz כתב:אולי עכשיו אפשר לעשות את הרעיון שלי של משחק עולם פתוח עם 2 מפות: נגיד עיר בשנות ה50' ואותה עיר בשנות ה 90' ואפשר להחליף בין המפות בשניות ובאמצע פעולות. ואולי גם לעשות ששינוי בטיימליין אחד ישפיע על המפה של הטיימליין השני.

כלומר חצי מהמשחקים של נינטנדו כולל זלדה OOT? :)

בכל מקרה מה שאתה מתאר יכל לקרות כבר בדורות קודמים עם זמן טעינה בין העולמות, מה שחדש הוא שאפשר לעשות את זה בדור החדש מידית ולגמרי seamless.

Kazz כתב:לא הבנתי את ההתחרפנות שלכם ממשחקי קרוס-ג'ן. למה צפיתם? משחקי AAA שיוצאים ב2020 או בחצי הראשון של 2021 התחילו פיתוח לפני שנתיים או יותר. איך אתם רוצים שהם יהיו משחקים שבנויים רק על הקונסולות החדשות? מי ייאשר תקציב של יותר מ 100 מיליון דולר על סמך מכירות לא ידועות של חומרה חדשה ותוך כדי פיתוח על ערכות שבעצמם בפיתוח ולא בשלות.

מי יפתח AAA לדור הבא בלבד? בערך כל מפיצה אי פעם? קיימת מפיצה ששנה לתוך הדור הבא לא פתחה בלעדי? אולי אקטיוויז׳ן בדור הנוכחי וזהו (ככה מהזיכרון). המשחקים האלה יגיעו, פשוט מיקרוסופט עשתה אירוע תחת שמגיע לו להיות גג pre show בE3.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים