Laskin כתב:עוד לא ראיתי, אבל זה רץ על פס5? או ״חומרה ברמה של פס5״?
רץ מ-dev kit של פס5 בזמן-אמת,ג'ף ממש לחץ עליהם להדגיש את זה בסטרים והם חזרו על זה כמה פעמים. הדמו שחיק לחלוטין על הפס5.
Laskin כתב:עוד לא ראיתי, אבל זה רץ על פס5? או ״חומרה ברמה של פס5״?
swiss-the-engine כתב:אם זה משתמש בקוויקסל וזה יענו asset ברמה של סרט אז הלוקיישן הוא סוג של המדבר של המנדלוריאן לא?
Uncle Pey'j כתב:אפיק ממירים את פורטנייט לאנריל 5 שנה הבאה והמשחק יהיה זמין בהשקה של הדור הבא על הגרסא הנוכחית של אנריל 4,להפתעתו של אף אחד
Laskin כתב:Uncle Pey'j כתב:אפיק ממירים את פורטנייט לאנריל 5 שנה הבאה והמשחק יהיה זמין בהשקה של הדור הבא על הגרסא הנוכחית של אנריל 4,להפתעתו של אף אחד
מגניב... אולי יהיו משחקים של 500 איש במפות עצומות עם כלי טייס מהירים וכד׳, או עולמות מקבילים.
מקווה שהם ימשיכו להצליח עם פורטנייט, ואנחנו נמשיך לקבל עוד משחקים בחינם ומימון למפתחים מעולים עבור בלעדיות זמנית או קבועה
לגבי הדמו עוד לא הבנתי אם זה רץ על ערכת פיתוח או מה.
אני מנחש שנוכל לדעת כמה הSSD הכרחי כשהדמו יגיע למחשב
Klayman כתב:הקטע של הדאייה שלה בסוף נראה יפה ומהיר והכל, אבל לא פיצץ לי את המוח... אני כנראה מפספס משהו.. אני מבין שה ssd נותן אופציה לעוף מהר יותר ורחוק יותר בזמנים קצרים יותר, השאלה היא אם זה מה שהיה חסר באמת...?
מה שהצחיק אותי זה שהיה את הקטע שהיא עוברת במסדרון הצר, כמו שאמרו שתמיד עשו בדור הזה כדי להסוות זמני טעינה...
Klayman כתב:
מה שהצחיק אותי זה שהיה את הקטע שהיא עוברת במסדרון הצר, כמו שאמרו שתמיד עשו בדור הזה כדי להסוות זמני טעינה...
BiA כתב:זה רק יותר מעצבן
Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:Uncle Pey'j כתב:אפיק ממירים את פורטנייט לאנריל 5 שנה הבאה והמשחק יהיה זמין בהשקה של הדור הבא על הגרסא הנוכחית של אנריל 4,להפתעתו של אף אחד
מגניב... אולי יהיו משחקים של 500 איש במפות עצומות עם כלי טייס מהירים וכד׳, או עולמות מקבילים.
מקווה שהם ימשיכו להצליח עם פורטנייט, ואנחנו נמשיך לקבל עוד משחקים בחינם ומימון למפתחים מעולים עבור בלעדיות זמנית או קבועה
לגבי הדמו עוד לא הבנתי אם זה רץ על ערכת פיתוח או מה.
אני מנחש שנוכל לדעת כמה הSSD הכרחי כשהדמו יגיע למחשב
dev-kit ברוב המקרים,למעט ערכות פיתוח מוקדמות,זו בדרך כלל הקונסולה עצמה עם כל מיני יכולות debug ואקסטרה זיכרון או כוח עיבוד שנועד למטרה הזו. אתה יכול להיות רגוע,זה רץ מהפס5 לכל דבר ועניין.
DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:אם זה משתמש בקוויקסל וזה יענו asset ברמה של סרט אז הלוקיישן הוא סוג של המדבר של המנדלוריאן לא?
זה לוקח ASSET ברמה של המנדלוריאן ואז מעבד אותו לרמה הגרפית שמתאימה לפס5 על פי המרחק שממנו אתה מסתכל עליו במשחק בזמן אמיתי. כלומר יש להם מודל ברמה של CGI ויותר ויותר ממנו מוזרם ברמת פרטים גבוהה יותר ככל שאתה מתקרב אליו מה-SSD בזמן אמיתי.
DrKeo כתב:הצחיק אותי הציטוט הזה של סוויני:
The key features we're debuting will work across all of the next generation console platforms," adds Sweeney. "We don't have performance comparisons, we can't share performance comparisons, but this is a feature set you can count on with that generation, particularly micro polygon geometry with the Nanite technology and real-time global illumination with Lumen.
אז אפיק בהסכם שיווקי עם סוני ואסור להם לשתף מספרים השוואתיים בין בקונסולות. ממש בלתי אפשרי לנחש על איזו קונסולה הדמו רץ מהר יותר
מהלך שיווקי גאוני של סוני, אנשים בEra ו-gaf אשכרה בטוחים שהדמו הזה לא יצליח לרוץ על הpc והxsx בגלל הssd.
Laskin כתב:לא מדוייק סטיק, כי עדיין אם אנשים יחפשו תצוגה של דור הבא של XSX - יש להם את הלבלייד שראינו כבר מזמן. אז הם כן הביאו את החשיפה המרשימה שלהם, ואנשים שלא מבינים לעומק לא ידעו שזה לא בדיוק גיימפליי.
פשוט העיתוי יצא לסוני ממ טוב, ומחר י את טסושימה שגם נראה יותר טוב בטח מכל מה הראו אצל מיקרוסופט לפני שבוע, אבל גם זה לא יחזיק הרבה זמן, ביולי נראה את מיקרוסופט מפציצה, ותאזן טיפה את הכף. גם אם הם יאלצו לשנמך אחר כך כל מני target gameplay של משחקים שיצאו עוד שלוש שנים - הם חייבים להפציץ, והם יפציצו.
השאלה הגדולה היא אם זה יתעלה על מה סוני תביא עוד שלושה שבועות, לפי השמועות. ואם מיקרוסופט לא הולכת לחשוף את כל הכבדים במכה אחת. כי נראה לי שסוני בקטע של לחשוף בערך את כל הקלפים הכי גדולים שלה לשנתיים הקרבות בחשיפה האמיתית הראשונה של הפס5, לעשות רושם שלא ישאיר מקום להתלבטות בין השתיים בחגים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים