נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 18:28

Laskin כתב:עוד לא ראיתי, אבל זה רץ על פס5? או ״חומרה ברמה של פס5״?

רץ מ-dev kit של פס5 בזמן-אמת,ג'ף ממש לחץ עליהם להדגיש את זה בסטרים והם חזרו על זה כמה פעמים. הדמו שחיק לחלוטין על הפס5.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 18:29

זה רק הראה לי כמה אני רוצה לראות כבר בלעדי לדור הבא. חסר למיקרוסופט שהם לא עושים דמו לHELLBLADE ביולי.

והנה DF:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 18:30

swiss-the-engine כתב:אם זה משתמש בקוויקסל וזה יענו asset ברמה של סרט אז הלוקיישן הוא סוג של המדבר של המנדלוריאן לא?

זה לוקח ASSET ברמה של המנדלוריאן ואז מעבד אותו לרמה הגרפית שמתאימה לפס5 על פי המרחק שממנו אתה מסתכל עליו במשחק בזמן אמיתי. כלומר יש להם מודל ברמה של CGI ויותר ויותר ממנו מוזרם ברמת פרטים גבוהה יותר ככל שאתה מתקרב אליו מה-SSD בזמן אמיתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 18:32

Uncle Pey'j כתב:אפיק ממירים את פורטנייט לאנריל 5 שנה הבאה והמשחק יהיה זמין בהשקה של הדור הבא על הגרסא הנוכחית של אנריל 4,להפתעתו של אף אחד :)

מגניב... אולי יהיו משחקים של 500 איש במפות עצומות עם כלי טייס מהירים וכד׳, או עולמות מקבילים.
מקווה שהם ימשיכו להצליח עם פורטנייט, ואנחנו נמשיך לקבל עוד משחקים בחינם ומימון למפתחים מעולים עבור בלעדיות זמנית או קבועה :)

לגבי הדמו עוד לא הבנתי אם זה רץ על ערכת פיתוח או מה.
אני מנחש שנוכל לדעת כמה הSSD הכרחי כשהדמו יגיע למחשב

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 18:37

Laskin כתב:
Uncle Pey'j כתב:אפיק ממירים את פורטנייט לאנריל 5 שנה הבאה והמשחק יהיה זמין בהשקה של הדור הבא על הגרסא הנוכחית של אנריל 4,להפתעתו של אף אחד :)

מגניב... אולי יהיו משחקים של 500 איש במפות עצומות עם כלי טייס מהירים וכד׳, או עולמות מקבילים.
מקווה שהם ימשיכו להצליח עם פורטנייט, ואנחנו נמשיך לקבל עוד משחקים בחינם ומימון למפתחים מעולים עבור בלעדיות זמנית או קבועה :)

dev-kit ברוב המקרים,למעט ערכות פיתוח מוקדמות,זו בדרך כלל הקונסולה עצמה עם כל מיני יכולות debug ואקסטרה זיכרון או כוח עיבוד שנועד למטרה הזו. אתה יכול להיות רגוע,זה רץ מהפס5 לכל דבר ועניין.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 מאי 2020, 18:38

הקטע של הדאייה שלה בסוף נראה יפה ומהיר והכל, אבל לא פיצץ לי את המוח... אני כנראה מפספס משהו.. אני מבין שה ssd נותן אופציה לעוף מהר יותר ורחוק יותר בזמנים קצרים יותר, השאלה היא אם זה מה שהיה חסר באמת...?

מה שהצחיק אותי זה שהיה את הקטע שהיא עוברת במסדרון הצר, כמו שאמרו שתמיד עשו בדור הזה כדי להסוות זמני טעינה... :D
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 18:40

על פי EPIC הדמו הזה ירוץ על הפס5, ה-XSX ו-high end PCs.

Klayman כתב:הקטע של הדאייה שלה בסוף נראה יפה ומהיר והכל, אבל לא פיצץ לי את המוח... אני כנראה מפספס משהו.. אני מבין שה ssd נותן אופציה לעוף מהר יותר ורחוק יותר בזמנים קצרים יותר, השאלה היא אם זה מה שהיה חסר באמת...?

מה שהצחיק אותי זה שהיה את הקטע שהיא עוברת במסדרון הצר, כמו שאמרו שתמיד עשו בדור הזה כדי להסוות זמני טעינה... :D

כן, גם אותי זה הצחיק. לדעתי הם עשו את זה כי זה נותן למשחק הרגשה "אנצ'רטדית".

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 מאי 2020, 18:41

Klayman כתב:

זה בדיוק מה שבאתי לכתוב.
אחרי כל הדיבורים על ה ssd חשבתי סיימנו עם זה? מסתבר שלא

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 18:50

אבל לפחות אתה יודע שכשתוקעים אותך במסדרון כזה אז זאת הייתה בחירה של המעצב משחק ולא מגבלה טכנית :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 13 מאי 2020, 18:51

זה רק יותר מעצבן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 18:53

BiA כתב:זה רק יותר מעצבן :)

ב-Animal crossing אי אפשר לדלג על טקסט ואתה רואה דמויות אומרות לך משפטים על משפטים בכל פעם שאתה מוכר משהו למרות שאני די בטוח שיש לסוויטצ' את הכוח לדלג על קופסאות טקסט :)

אז עכשיו כשמעצבנים אתכם, תאשימו את המעצב, לא המנוע :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 19:01

Uncle Pey'j כתב:
Laskin כתב:

dev-kit ברוב המקרים,למעט ערכות פיתוח מוקדמות,זו בדרך כלל הקונסולה עצמה עם כל מיני יכולות debug ואקסטרה זיכרון או כוח עיבוד שנועד למטרה הזו. אתה יכול להיות רגוע,זה רץ מהפס5 לכל דבר ועניין.

אני לא יכול להיות רגוע כי עדיין לא ראיתי את זה! :)
מחכה לצפות בזה בטלויזיה כמו שצריך מאוחר יותר...

לגבי זמני הטעינה - אולי הם לא לגמרי מנצלים את ה-SSD בדמו הזה

לגבי כמה אנחנו צריכים טיסה מהירה במשחקים - זה תלוי איזה משחקים. בעולם פתוח זה מאסט. וזה פותח דלת לעולמות וגלקסיות פתוחים, מה שלא באמת היה אפשרי עד כה בצורה רציפה, כניסה למתחמים סגורים וכד׳. אז זה גיים צ׳יינג׳ר עבור משחקים כאלה, אני בטוח.
במשחקים לינאריים אנחנו טיפה פחות נרגיש את זה, מעצבי השלבים בטוח ירגישו שינוי לא קטן, וגם אם זה משמעותי אנחנו לאו דווקא נשים לב שמשהו השתנה באופן כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 19:08

טיסה מהירה זה משהו מאוד ספציפי, אבל זה משחרר את המעצב משחק. אם הוא רוצה להכניס מתישהו במשחק תעופה, מכונית מהירה, אביליטי של טלפורטציה סטייל נייטקרולר מאקסמן או איזה DASH סופר מהיר, הוא יכול בלי לחשוב על זה יותר מדי מהצד הטכני.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 19:16

אני חשוב שזה די גאוני מצד סוני לאפשר לאפיק להצהיר שהדמו רץ מהפס5 (ואני בטוח שזה עבר דרך סוני) כי עכשיו עם אפס מאמץ מצידם הם מזוהים עם 'הדור הבא האמיתי' יותר מ-MS אחרי הסטרים של שבוע שעבר והחלק הכי מצחיק הוא שחומרתית הקונסולה של MS חזקה יותר :D . מהלך יפה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 19:24

כן, גם אני חשבתי על זה
Bamboozled again

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מאי 2020, 20:06

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:אם זה משתמש בקוויקסל וזה יענו asset ברמה של סרט אז הלוקיישן הוא סוג של המדבר של המנדלוריאן לא?

זה לוקח ASSET ברמה של המנדלוריאן ואז מעבד אותו לרמה הגרפית שמתאימה לפס5 על פי המרחק שממנו אתה מסתכל עליו במשחק בזמן אמיתי. כלומר יש להם מודל ברמה של CGI ויותר ויותר ממנו מוזרם ברמת פרטים גבוהה יותר ככל שאתה מתקרב אליו מה-SSD בזמן אמיתי.

התגובה הייתה בהקשר של מי שאמר שיש לדמו מראה משעמם או משהו בסגנון. אז המראה לדעתי הוא בעצם המראה של המנדלוריאן כי כזכור לי ככה הם עבדו בסדרה הזאת.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 20:21

אוקיי סוף סוף ראיתי...
מדהים.
זה דמו הרבה יותר טוב ממה שהיה בעבר כי הוא ״שחיק״, או לפחות עשו כאילו הוא שחיק.
מאוד מרשים, ולא מפתיע שאין פה RT יותר מדי, אני בספק אם הפס5 תוכל להתמודד עם כל זה ביחד עם השתקפויות והכל.

משעשע שבחרו בשם Lumen כי זה השם של המנוע של סקוור, לא? או לומינס, משהו ממש דומה. יהיה מעניין לראות אם פיינל פנטזי הבא או הפרק הבא של הרימייק ישתמשו בזה או במנוע שלהם. או אלד בזה ואחד בזה ואז נוכל להשוות :)

יאללה, עכשיו שיגיעו כבר משחקים שנראים ככה...
מה הסיכוי שהבא של רוקסטדי או הבאטמן הבא משתמשים במנוע הזה? אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל תגידו שאפשרי רק כדי להלהיב אותי :/

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 20:25

אני חושב שקלוש,סורי לאסקין :) המנוע אמור להיות זמין רק ב-2021 וכנראה שכמו בדור הנוכחי,עוד יעבור קצת זמן עד שנראה משחקים שעושים שימוש בגרסא 5,כמו שהיו משחקים גדולים כמו ארקהם נייט שרצו על אנריל 3,אבל כזה שעבר מודיפיקציה רצינית ואני לא שמעתי אף אחד שטען שהוא לא נראה טוב לפני חמש שנים. אני חושב שמשחקי נקסט-ג'ן בהתחלה עדיין ישתמשו באנריל 4.25 ועדיין יצליחו להיראות מאוד מאוד מרשימים,ועם הזמן יגיעו גם משחקי אנריל 5 כמובן.
בכל מקרה,אפשר עדיין לצפות להדגמת נקסט ג'ן של פרוסטבייט,של northlight של רמדי ומתישהו גם RAGE של רוקסטאר. לגבי סוני,אני מניח שתיפול לנו הלסת שוב בעוד כמה שבועות כשהם יראו את הורייזון 2 רץ על Decima.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מאי 2020, 20:29

הצחיק אותי הציטוט הזה של סוויני:
The key features we're debuting will work across all of the next generation console platforms," adds Sweeney. "We don't have performance comparisons, we can't share performance comparisons, but this is a feature set you can count on with that generation, particularly micro polygon geometry with the Nanite technology and real-time global illumination with Lumen.

אז אפיק בהסכם שיווקי עם סוני ואסור להם לשתף מספרים השוואתיים בין בקונסולות. ממש בלתי אפשרי לנחש על איזו קונסולה הדמו רץ מהר יותר :)

מהלך שיווקי גאוני של סוני, אנשים בEra ו-gaf אשכרה בטוחים שהדמו הזה לא יצליח לרוץ על הpc והxsx בגלל הssd.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 מאי 2020, 20:45

אני תוהה באיזו רזולוציה ה-XSX תוכל להריץ את הדמו הזה- אם הפס5 מריץ אותו ב-1440P אז אנחנו יכולים לצפות ל-1800P על ה-XSX? אולי אפילו 4K בלי ריקונסטרקציה?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מאי 2020, 20:45

זה ברור (וגם אושר רשמית, לא?) שזה מנוע מולטיפלטפורמס לדור הבא. אבל עדיין, מיקרוסופט כשלו בצורה כל כך אדירה עם ההזדמנות שלהם למתג את הדור הבא תחתם. תראו כמה קל זה היה, פאקינג דמו (שחיק אומנם) למנוע טכני, זה הכל! סוני רק היו צריכים לדאוכ שיגידו את המילה פס5 במהלך ההדגה והופ, כולם מדברים על הדמו הראשון של הפס5.
אדם שאינו מתעניין כמונו ברמה היומיומית שהוצג לו הדור הבא מפי מיקרוסופט, סביר שלא מבין מה רומים ממנו. אותו אדם יראה את הדמו הטכני הזה תחת הקוטגרת של פס5, וכבר יתחיל לדמיין את כל המשחקים שלו תחת הפילטר של הדור הבא.
זה לא מהלך גאוני של סוני, הם בסך הכל דאגו שחשיםה מרשימה לדור הבא תגיע עם השם פס5. זה פשוט מהלך נוראי של מיקרוסופט שהרימו להם להנחתה עם תצוגה משמימה לפני שבוע.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 13 מאי 2020, 21:01

DrKeo כתב:הצחיק אותי הציטוט הזה של סוויני:
The key features we're debuting will work across all of the next generation console platforms," adds Sweeney. "We don't have performance comparisons, we can't share performance comparisons, but this is a feature set you can count on with that generation, particularly micro polygon geometry with the Nanite technology and real-time global illumination with Lumen.

אז אפיק בהסכם שיווקי עם סוני ואסור להם לשתף מספרים השוואתיים בין בקונסולות. ממש בלתי אפשרי לנחש על איזו קונסולה הדמו רץ מהר יותר :)

מהלך שיווקי גאוני של סוני, אנשים בEra ו-gaf אשכרה בטוחים שהדמו הזה לא יצליח לרוץ על הpc והxsx בגלל הssd.

לרוץ זה ירוץ, אבל אנשים גם בוחרים להתעלם מהעובדה הדי מדהימה שהההבדל במהירות הדיסק בין קונסולות הדור הבא גדול יותר מההבדל בין הקונסולות דור הנוכחי לקונסולות דור הבא.

למי שלא הבין - הקפיצה בין ה PS5 (מהירות 5.5GBs) ל Series X (מהירות 2.4GBs) גדולה יותר מהקפיצה בין ה One X (מהירות 140MBs) ל Series X (מהירות 2.4GBs).

לחשוב שההבדל התהומי הזה חסר משמעות זה אבסורד. אבל מה זה משנה שיש את Playstation Studios :)
נערך לאחרונה על ידי dean ב 13 מאי 2020, 21:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מאי 2020, 21:06

לא מדוייק סטיק, כי עדיין אם אנשים יחפשו תצוגה של דור הבא של XSX - יש להם את הלבלייד שראינו כבר מזמן. אז הם כן הביאו את החשיפה המרשימה שלהם, ואנשים שלא מבינים לעומק לא ידעו שזה לא בדיוק גיימפליי.
פשוט העיתוי יצא לסוני ממ טוב, ומחר י את טסושימה שגם נראה יותר טוב בטח מכל מה הראו אצל מיקרוסופט לפני שבוע, אבל גם זה לא יחזיק הרבה זמן, ביולי נראה את מיקרוסופט מפציצה, ותאזן טיפה את הכף. גם אם הם יאלצו לשנמך אחר כך כל מני target gameplay של משחקים שיצאו עוד שלוש שנים - הם חייבים להפציץ, והם יפציצו.
השאלה הגדולה היא אם זה יתעלה על מה סוני תביא עוד שלושה שבועות, לפי השמועות. ואם מיקרוסופט לא הולכת לחשוף את כל הכבדים במכה אחת. כי נראה לי שסוני בקטע של לחשוף בערך את כל הקלפים הכי גדולים שלה לשנתיים הקרבות בחשיפה האמיתית הראשונה של הפס5, לעשות רושם שלא ישאיר מקום להתלבטות בין השתיים בחגים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 מאי 2020, 21:12

ראיתי את הדמו.

קודם כל אני חייב לאמר שאפו ענק לאפיק, הם מצאו דרך גאונית להשתיק נודניקים כמוני שמתלוננים שדמואים טכניים נראים הרבה יותר טוב ממה שאנחנו צפויים לקבל, הם אשכרה יצרו משחק לכל דבר שמראה בתכלס איך הדברים נראים בלי יותר מדי התחכמויות ומונחי IN ENGINE למיניהם שלא אומרים כלום על הגיימפליי בפועל. כאילו הנה קחו גיימפליי של המנוע וסתמו :)

הדמו עצמו הוא קצת MIXED BAG, הרמה הגראפית שהגענו אליה בדור הזה היא כל כך גבוהה שבאמת צריך להביא משהו שנראה לפחות כמו איזה CGI מתקדם (ה IN ENGINE של HELLBLADE2 רק בדמו גיימפליי אולי?) שנאמר וואו. המודל למשל הוא בכלל לא מראה קפיצה מעל מה שראינו בדור הזה. התאורה למשל, עם כמה שמדובר בטכניקות תאורה מתקדמות, וואלה לא נראית וואו מעל אנצ'רטד 4 או משחקים עם תאורה יפה מאוד בדור הזה.

אוקיי אני מבין את העיקרון שהתאורה באנצ'רטד 4 היא סטטית ולא אמיתית, זאת אומרת אומן ישב על איזה חדר 20 שעות ועיצב לפרטי פרטים את התאורה המדהימה שאנחנו רואים באותו החדר והיא בכלל לא מתנהגת על פי עקרונות פיזיקליים אמיתיים אלא מזוייפת על ידי אומן, בעוד שה GLOBAL מאפשר לעשות תאורה אמיתית ביותר טבעיות ובקלות ולעשות שינויים על המקום מבלי לשבור את הכל, מה שעושה אותה יותר נגישה לכולם וחוסכת הרבה עבודה. דברים טובים וחשובים אבל מבחינת התוצאה הסופית עבור השחקן האם זו תאורה שלא ראינו כדוגמתה בדור הזה? לא בטוח.

הקפיצה היפה זו הסביבה, וואלה באמת מזכירה את מה שראינו בדמו של סקוור (מה זה אומר אגב שכדי לקבל את הסביבה ההיא היינו צריכים מכונה של 10TF? דמו טכני בולשיט שלא מייצג שום גיימפליי זה מה שזה אומר), ממש חוויתי מיני MIND BLOWN בקטע שהיא עפה בתוך אותה סביבה יפהייפיה ומפורטת בכזאת מהירות ועם כזו רמת של חדות, זה באמת די וואו.

אני בסכ"ה יוצא מרוצה עם כמה שההודעה שלי נשמעת פסימית, קיבלנו דמו שנראה אינדיקצייה לדור הבא לכל דבר בלי התחכמויות, זה נראה שזו רק ההתחלה וכשמתחשבים בזה, זאת חתיכת התחלה יפה לראות גראפיקה ריאלית של דור הבא שנראית ככה, התחלה שמראה לא מעט הבטחה לגבי מה אפשר לעשות עם ה SSD ואיזה פירוט מדהים של סביבות אנחנו הולכים לקבל וגם כמובן תאורה מצויינת, וזה בסתם משחק שאמנים עם 0 כישרון באפיק בנו בתוך תקופה קצרצרה. אם ככה אנחנו מתחילים קשה לי לדמיין איך אנצ'רטד 5 שנבנה במשך כמה שנים עם אומנים ברמה עולמית כמו נוטי דוג הולך להראות. זה הולך להיות וואו אמיתי וזה למה אני איכשהו יוצא עם לא מעט הייפ אחרי דמו שהוא לא טירוף כמו דמואי טק דמו של דורות קודמים ביחס לזמנו, אם זה איכשהו הגיוני.

ובלי מילה על הגאונות של סוני שהצליחה לנסח הסכם שיווקי חדש - בכורה של מנוע חדש תחת השם של הפלייסטיישן 5. ואיזה אומללים מייקרוסופט שהדבר הראשון שמקושר לדור הבא אצלם זו התצוגה האומללה מלפני כמה ימים. זה לא רק שסוני גאונים כמו שהתחרות מנוהלת על ידי חבורת אימבצילים. אם לא יהיה שינוי בעניין אז הדור הבא יהיה עוד ניצחון קל לסוני.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 13 מאי 2020, 21:30

Laskin כתב:לא מדוייק סטיק, כי עדיין אם אנשים יחפשו תצוגה של דור הבא של XSX - יש להם את הלבלייד שראינו כבר מזמן. אז הם כן הביאו את החשיפה המרשימה שלהם, ואנשים שלא מבינים לעומק לא ידעו שזה לא בדיוק גיימפליי.
פשוט העיתוי יצא לסוני ממ טוב, ומחר י את טסושימה שגם נראה יותר טוב בטח מכל מה הראו אצל מיקרוסופט לפני שבוע, אבל גם זה לא יחזיק הרבה זמן, ביולי נראה את מיקרוסופט מפציצה, ותאזן טיפה את הכף. גם אם הם יאלצו לשנמך אחר כך כל מני target gameplay של משחקים שיצאו עוד שלוש שנים - הם חייבים להפציץ, והם יפציצו.
השאלה הגדולה היא אם זה יתעלה על מה סוני תביא עוד שלושה שבועות, לפי השמועות. ואם מיקרוסופט לא הולכת לחשוף את כל הכבדים במכה אחת. כי נראה לי שסוני בקטע של לחשוף בערך את כל הקלפים הכי גדולים שלה לשנתיים הקרבות בחשיפה האמיתית הראשונה של הפס5, לעשות רושם שלא ישאיר מקום להתלבטות בין השתיים בחגים.

אני לא חושב שלמיקרוסופט אכפת מהקלפים הגדולים של סוני, האסטרטגיה שלה בכל מה שנוגע למשחקים הפוכה משל סוני - כמות הסטודיואים שמיקרוסופט רכשה לאחרונה רק מחזקת לי את המחשבה שזה הכל חלק מהפאזל שנקרא גיימפאס. הרכישות סטודיואים האלה ככל הנראה נועדו לפמפום משחקים מהיר יותר לגיימפאס. ככל שהשנים יעברו, אני מאמין שמיקרוסופט תנחה את הסטודיואים שלה לפתח משחקים קצרים יותר או שישחררו אותם בחלקים - גם כי זה יהיה זול יותר, גם כי הם ירצו שגיימפאס יתעדכן במשחקים חדשים/שלבים חדשים לעיתים קרובות וכמובן שאין טעם לפתח משחק שנים עם תקציב עתק רק בשביל לשחרר אותו להורדה בחינם.

כמובן שזה לא יקרה ביום אחד, הם כבר למדו את הלקח מהכרזות מהסוג הזה, אבל אני די בטוח שזה הכיוון. מי שזה מדבר אליו שיבושם לו, אני מעדיף את הגישה של סוני מן הסתם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים