נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Klayman » 20 מאי 2020, 11:37

לא נכון.. הוא צועק "אוגה צ'קה!" או משהו דומה בשפה מוזרה....
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 11:44

מאוד יכול להיות שהייתה הטמעה של גירסה מוקדמת של ננייט לתוך UE4, אבל אם הם כבר שנה משתמשים בUE5 עבור HB2 - היינו יודעים מזה שנייה אחרי הטק דמו של שבוע שעבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 12:01

אני לא בטוח שהיינו יודעים תוך שניה, כלומר אולי UE5 מפיל לסתות לאנשים כרגע אבל חוץ ממנו מספר מנועי הדור הבא שראינו עומד על אפס והוא לא בדיוק המנוע היחיד שזמין. כלומר אני לא יודע כמה זה חשוב ל-MS להגיד כרגע ש-HB2 משתמש בו ספציפית, פיל כבר אמר פחות או יותר שהם כבר משתמשים בו וגם INXILE, אבל אין לי מושג מה מותר לMS ומה אסור להם להגיד כרגע ממש שניה אחרי שאפיק הכריזו על המנוע עם סוני.

בו נגיד את זה ככה, אתה חושב ש-MS והסטודיואים שלה שעובדים עם UE קרוב קרוב שמעו לראשונה על UE5 לפני שבוע? שמעו על לומן וננייט רק עכשיו? כלומר נכון שאפיק אומרים שהם עבדו קרוב קרוב עם סוני במשך שנים, אבל אתה באמת חושב שהם לא דברו עם MS, החברה שמשתמשת הכי הרבה בתעשיה במנוע שלהם ומשחקים שלה מהווים בנצ'מארק למנוע? כלומר זה דו כיווני. סטודיואים גדולים כמו אפיק ראו, בקרו ובדקו את ה-XSX וגם קבלו ערכות פיתוח שלה כבר לפני שנה ויותר. ובדיוק באותה מידה מיקרוסופט ראתה מה הן עושות עם הערכת פיתוח. בדיוק כמו שאפיק בנו את UE5 לפס5, הם בנו אותו גם ל-XSX וכדי לעשות את זה הם צריכים להיות בשיתוף פעולה עם MS במינימום בשנה האחרונה אם לא הרבה יותר מזה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 12:10

מה, בטח חשוב להם להגיד... סוני מיתגה את עצמה כפלטפורמה העיקרית לUE5 עם הטק דמו הזה. זה לא אומר שזה נכון אבל זה מה שעבר מהתצוגה הזו לפי התגובות ברשת.
מיקרוסופט יכלה להגיד "אהבתם את הדמו הזה, הא? רק שתדעו שכבר ראיתם את המנוע בפעולה, לפני חצי שנה, עם המשחק הבלעדי שלנו!", וכך להוציא את האוויר מהמפרשים של סוני.

שוב, ברור ששמעו ושאפילו משתפים פעולה, אבל אם בפועל משהו ממה שראינו היה רץ על המנוע הזה - כבר היינו יודעים מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 12:35

Laskin כתב:מה, בטח חשוב להם להגיד... סוני מיתגה את עצמה כפלטפורמה העיקרית לUE5 עם הטק דמו הזה. זה לא אומר שזה נכון אבל זה מה שעבר מהתצוגה הזו לפי התגובות ברשת.
מיקרוסופט יכלה להגיד "אהבתם את הדמו הזה, הא? רק שתדעו שכבר ראיתם את המנוע בפעולה, לפני חצי שנה, עם המשחק הבלעדי שלנו!", וכך להוציא את האוויר מהמפרשים של סוני.

שוב, ברור ששמעו ושאפילו משתפים פעולה, אבל אם בפועל משהו ממה שראינו היה רץ על המנוע הזה - כבר היינו יודעים מזה.

אלה אם יש לך שיתוף פעולה בין סוני לאפיק. לא שמת לב שבראיונות בין אפיק לעיתונות בשבוע האחרון המילה XSX היא גסה יותר מוולדרמונט? כן רץ על UE5, לא רץ עליו, לא בטוח שMS בכלל יכולה להגיד את זה כרגע. מה שכן NT יכלו להתגאות במערכת לפחות דמויית ננייט בHB2 כי מהטריילר הם משתמשים בה אבל הם לא אמרו על זה מילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 12:54

לא רואה מצב בו מיקרוסופט קיבלה לפני שנה כבר גירסא מוקדמת של המנוע, ובגלל ההסכם עם סוני אסור להם לדבר על זה אפילו אחרי שהמנוע נחשף באופן רשמי. באמת שלא מצליח לדמיין משהו כזה. הרי אם הלבלייד 2 משתמש בו למה שאפיק ירצו ״להסתיר״ את זה? האינטרס שלהם אמור להיות לטובת מיקרוסופט שלכאורה נמצאת כבר בשלבים מתקדמים בפיתוח באמצעותו, סוני בטח לא משתמשת בו לשום דבר כרגע, וסביר שעד סוף הדור גם לא תשתמש, הסטודיואים של סוני מאוד אוהבים להשתמש במנועים פנימיים שלהם.
בקיצור זה לא מסתדר לי, אם היה שימוש בזה - היו מכריזים על זה.
אם לא מונעים משפטית מinxile להכריז שהפרוייקט הבא שלהם ישתמש בזה, לא רואה איך זה הגיוני שאסור לדבר על משהו שכבר עשה בזה שימוש וראינו אותו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 13:03

Laskin כתב:לא רואה מצב בו מיקרוסופט קיבלה לפני שנה כבר גירסא מוקדמת של המנוע, ובגלל ההסכם עם סוני אסור להם לדבר על זה אפילו אחרי שהמנוע נחשף באופן רשמי. באמת שלא מצליח לדמיין משהו כזה. הרי אם הלבלייד 2 משתמש בו למה שאפיק ירצו ״להסתיר״ את זה? האינטרס שלהם אמור להיות לטובת מיקרוסופט שלכאורה נמצאת כבר בשלבים מתקדמים בפיתוח באמצעותו, סוני בטח לא משתמשת בו לשום דבר כרגע, וסביר שעד סוף הדור גם לא תשתמש, הסטודיואים של סוני מאוד אוהבים להשתמש במנועים פנימיים שלהם.
בקיצור זה לא מסתדר לי, אם היה שימוש בזה - היו מכריזים על זה.
אם לא מונעים משפטית מinxile להכריז שהפרוייקט הבא שלהם ישתמש בזה, לא רואה איך זה הגיוני שאסור לדבר על משהו שכבר עשה בזה שימוש וראינו אותו.

אני לא מבין מה הלחץ, המנוע נחשף ליטרלי לפני 6 ימים. למה MS לא מגיבה לכל עניין ה-UE5 בכלליות? למה הם שקטים בזמן שהתצוגה שלהם לפני שבועיים הייתה קטסטרופה? הם מחכים לאירוע שלהם, יש להם אחד ביוני שהוא חצי סודי שכזה (לוקהארט?) ואחד ביולי. ואם באחד מהם יהיה טריילר חדש ל-HB2 עם הלוגו של UE5 זה יהיה יותר מרגיע? כלומר פיל כבר בייסיקלי רמז שיש להם אולפנים שעובדים על המנוע. אתה ברצינות חושב ש-UE5 בפיתוח כבר כמעט 3 שנים ומיקרוסופט לא ראתה אותו פנימה החוצה בשנה האחרונה?

אני משער שלא נצטרך לחכות הרבה בשביל לשמוע את התשובה לזה. אני שם כסף שהטריילר של HB2 השתמש בננייט או בסוג של מקביל לננייט. איך NT השתמשו בטכנולוגיה כזאת כבר בחצי השני של 2019? ההגיון אומר שפשוט הייתה להם גישה מוקדמת כי הם אולפן של MS, אפילו אם זה אנריל 4 עם ננייט עובד בתוכו. כלומר מה זה אנריל 5 בכלל? זה אנריל 4 עם ננייט ולומין (ועוד פיצ'רים חדשים).

איך אתה חושב שיצאו בכלל משחקי UE5 לפני 2024-2025, אחרי שעבר יותר מחצי דור, בלי שיש לאולפנים גישה לטכנולוגיה מוקדם. לבנות משחקים לננייט זה לשנות את כל הפייפליין של בניית המשחק, בלי שיש לך אותו day one אתה לא באמת מנצל את הטכנולוגיה. לא רק ל-MS הייתה גישה אליו לפני ההכרזה שבוע שעבר, כנראה שלרוב השחקניות הגדולות בתעשיה היה. המשחק ME הבא של EA, המשחק מכות הבא של קאפקום או נאמקו, חצי מהצד א' של MS, ההמשך של days gone וכו'. המטרה של הדמו שבוע שעבר הייתה לגרום לשחקנים להגיד WOW ולהרשים מפתחי אינדי ואולפנים קטנים שלא קבלו כבר הדגמה פרטית לפני חודשים/שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 13:35

כי ככה הם נותנים זמן למיסקונספציה הזו שUE5 וPS5 הולכים ביחד להתבשל.
למה סוני לא חיכו עד התצוגה הבאה שלהם עם הוידאו שלהם, שאפשר להשאיל משחק לחבר בקלות, אחרי החשיפה של הוואן?
בעולם יחסי הציבור - רצוי "לענות" או במקרה הזה - "להשוות ולהעלות" - כשהנושא עדיין חם.
גם מיקרוסופט יודעים לענות יפה ומהר כשיש להם מה להגיד או איך "להחזיר" לסוני.
שוב, אני לגמרי חושב ומאמין שיש לפחות לסטודיו אחד שלהם גישה לפיצ'רים שיהיו בUE5. אבל זה לא אומר שהמשחקים עובדים על UE5 כרגע, ורק על זה הויכוח.
אני אישית לא חושב שהדמו שראינו מHB2 רץ על UE5, ואני משוכנע שאם זה היה המצב - מיקרוסופט היו אומרים זאת במפורש יום אחרי החשיפה של המנוע, כי זה היה עושה יח"צ מעולה למיקרוסופט ולHB2, משתיק כל מני כתבות של "PS5 הציג דור הבא אמיתי, שמיקרוסופט לא הצליחה לעשות" וכו' ואין שום סיבה שבעולם שלא להכות כל עוד זה חם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 14:07

Laskin כתב:כי ככה הם נותנים זמן למיסקונספציה הזו שUE5 וPS5 הולכים ביחד להתבשל.
למה סוני לא חיכו עד התצוגה הבאה שלהם עם הוידאו שלהם, שאפשר להשאיל משחק לחבר בקלות, אחרי החשיפה של הוואן?
בעולם יחסי הציבור - רצוי "לענות" או במקרה הזה - "להשוות ולהעלות" - כשהנושא עדיין חם.
שוב, אני לגמרי חושב ומאמין שיש לפחות לסטודיו אחד שלהם גישה לפיצ'רים שיהיו בUE5. אבל זה לא אומר שהמשחקים עובדים על UE5 כרגע, ורק על זה הויכוח.
אני אישית לא חושב שהדמו שראינו מHB2 רץ על UE5, ואני משוכנע שאם זה היה המצב - מיקרוסופט היו אומרים זאת במפורש יום אחרי החשיפה של המנוע, כי זה היה עושה יח"צ מעולה למיקרוסופט ולHB2, משתיק כל מני כתבות של "PS5 הציג דור הבא אמיתי, שמיקרוסופט לא הצליחה לעשות" וכו' ואין שום סיבה שבעולם שלא להכות כל עוד זה חם.

אבל ברור לך ש-UE5 זהה על שתי הפלטפורמות, כן? כלומר מיקרוסופט נותנים לקטסטרופת PR הזאת להתבשל כך או כך, אם HB2 על UE5 ואם לא. מיקרוסופט יכלו להגיד "X בפיתוח על UE5 לXSX" וכדומה, אבל הם לא. הם כושלים בPR שלהם ואני לא חושב שאתה יכול לשפוט את זה עד שלא נראה את התצוגה שלהם עוד שישה שבועות או לפחות את זאת של עוד שבועיים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 מאי 2020, 14:13

אותי דווקא יותר מעניין מה ההכרזה של inXile על השימוש ב-UE5 עשויה לומר על הפרוייקטים האחרים של MS- אני בטוח למשל שגירס 6 יעשה שימוש במנוע,אבל אולי גם פייבל? והפרוייקט של The Initiative? לגבי פייבל אני פחות בטוח כי הוא התחיל פיתוח איפשהו ב-2017 אבל אולי PD השמועתי כן יהיה משחק UE5?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 14:19

אפיק אמרו שלהעביר פרוייקט ue4 לue5 זה אימפורט פשוט, אז אני משער שהם כולם יעברו לue5 וחלקם כבר עליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 14:26

כן נדב, לי זה ברור, כי אני מתעמק בזה.
אבל אם תחפש תמצא מלא כתבות ותגובות שהדמו אפשרי רק בגלל הSSD ושהמנוע בטח מותאם יותר לפס5 וכד׳... דברים שאינם נכונים, אבל למה לתת לזה שנייה אחת? הם היו יכולים להשתיק את כולם אם היו יוצאים בהכרזה שכבר ראינו את המנוע הזה לפני חצי שנה עם HB2, שיצא לשוק לפני שסטודיו אחד של סוני יתחיל עבודה עם המנוע הזה בכלל.
עד יולי ואפילו עד התצוגה הקרובה שלהם, אם תהיה כזו, כנראה שכבר לא ידברו על הטק דמו הזה כל כך הרבה, השיח יעבור לבלעדיים של סוני, והם שוב פספסו הזדמנות, עד שיציגו משהו מרשים יותר. אבל הערכה שלי היא שהם לא עושים את זה כי ההדגמה של הלבלייד2 לא רצה על UE5, ולא בגלל שמחלקת הPR שלהם כושלת, ולכתוב שהוא רץ על 4 עם שדרוגים וננייט חצי-אפוי זה פחות סקסי.
ביום שישדרגו ל-5 אנחנו נשמע על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 15:48

Laskin כתב:כן נדב, לי זה ברור, כי אני מתעמק בזה.
אבל אם תחפש תמצא מלא כתבות ותגובות שהדמו אפשרי רק בגלל הSSD ושהמנוע בטח מותאם יותר לפס5 וכד׳... דברים שאינם נכונים, אבל למה לתת לזה שנייה אחת? הם היו יכולים להשתיק את כולם אם היו יוצאים בהכרזה שכבר ראינו את המנוע הזה לפני חצי שנה עם HB2, שיצא לשוק לפני שסטודיו אחד של סוני יתחיל עבודה עם המנוע הזה בכלל.
עד יולי ואפילו עד התצוגה הקרובה שלהם, אם תהיה כזו, כנראה שכבר לא ידברו על הטק דמו הזה כל כך הרבה, השיח יעבור לבלעדיים של סוני, והם שוב פספסו הזדמנות, עד שיציגו משהו מרשים יותר. אבל הערכה שלי היא שהם לא עושים את זה כי ההדגמה של הלבלייד2 לא רצה על UE5, ולא בגלל שמחלקת הPR שלהם כושלת, ולכתוב שהוא רץ על 4 עם שדרוגים וננייט חצי-אפוי זה פחות סקסי.
ביום שישדרגו ל-5 אנחנו נשמע על זה.

בו נצא בהנחה שהוא לא רץ על UE5. למה מיקרוסופט לא יוצאת בהכרזה שUE5 רץ אצלה נהדר או שהדמו רץ אצלם אפילו ביותר מ1440p או שיש להם לא מעט משחקים בפיתוח על UE5 או אפילו משחררת את גרסת הXSX של הדמו? מה עוצר אותה לאסקין חוץ מההחלטת PR המפגרת שלהם לא להראות כלום לדור הבא עד אחד מהאירועים האלה (או איזה אמבארגו מאפיק)? או במילים אחרות, איך זה שהם שותקים כמו דג מוכיח שזה רץ או לא רץ על UE5?

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 20 מאי 2020, 16:01

שמע נדב, אתה נכנס לפינות פשוט הזויות. זה סך הכל מנוע מה כל הסטרסים האלה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2020, 16:01

ברור שיש פה הגבלות מאפיק ששולטות על השיח ומה מותר לאמר ומה פחות, הם לא סתם ממלאים את פיהם מים בכל הנוגע למידע עסיסי שחורג מעבר להודעת PR שאנריל 5 תומך גם ב PC וב XSX.

כנראה שה NDA מאוד ספציפי לגבי מה אפשר לאמר ומה לא וייתכן שחלק ממנו זה שאסור בכלל להראות ווידאו של משחקים אחרים שרצים על אנריל 5 כרגע או לדבר על משחקים שהראו כבר ולחשוף שהם רצים על אנריל 5 (מקרה היילבלייד 2)

לדבר על אולפן RPG של מייקרוסופט שמפתח משחק על אנריל 5 זה כן מותר, אין ווידאו ואין משהו שיגנוב את הברק של סוני, כל עוד זה לא בא עם משהו מוחשי ליד אז כרגע מותר וזה מחזק את המסר שכיבכול זה מנוע פופולרי ושכולם עוברים אליו אז אפילו רצוי, אבל הדגמה מחברה אחרת על אנריל 5 כנראה אסור.

סתם הנחה שלי לאיך יכול להיות מצב שהיילבלייד 2 רץ על אנריל 5 ואסור למייקרוסופט לדבר על זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 מאי 2020, 16:02

לגבי פרוייקטים עתידיים שטרם נחשפו - זה הגיוני שהם עדיין לא ״שיחקו״ עם המנוע מספיק כדי לצאת בהכרזות גדולות, או שבאמת אין להם בכלל עדיין משחקים בפיתוח במנוע הזה, או שהם מתכננים לשדרג חלק בשנה הבאה ל-5 מ-4... והם כן יצאו בהצהרה שזה יעבוד גם אצלם, והנה עכשיו יש את המפתחת הזו שכן יצאה בהצהרה שהבא שלהם יעבוד עם UE5.
ספציפית למה הפ לא יוצאים עם הדמו הזה של אנריל - כנראה שאין להם את הדמו הזה והוא כן בהסכם עם סוני, וזה הגיוני לגמרי. פשוט לא הגיוני לי שבמקביל כבר יש להם משחק שרץ עליו, ויש להם הדגמה בת חצי שנה שכולנו ראינו, ואסור להם לדבר על זה שהוא רץ על המנוע הבא.

דין, אנחנו סתם אוהבים לחפור על קטנות... ככה זה כשכולנו חסרי חדשות מעניינות :)

בלינג, למה אתה כותב היילבלייד ולא הלבלייד? בא נתווכח על זה!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מאי 2020, 16:35

Laskin כתב:לגבי פרוייקטים עתידיים שטרם נחשפו - זה הגיוני שהם עדיין לא ״שיחקו״ עם המנוע מספיק כדי לצאת בהכרזות גדולות, או שבאמת אין להם בכלל עדיין משחקים בפיתוח במנוע הזה, או שהם מתכננים לשדרג חלק בשנה הבאה ל-5 מ-4... והם כן יצאו בהצהרה שזה יעבוד גם אצלם, והנה עכשיו יש את המפתחת הזו שכן יצאה בהצהרה שהבא שלהם יעבוד עם UE5.
ספציפית למה הפ לא יוצאים עם הדמו הזה של אנריל - כנראה שאין להם את הדמו הזה והוא כן בהסכם עם סוני, וזה הגיוני לגמרי. פשוט לא הגיוני לי שבמקביל כבר יש להם משחק שרץ עליו, ויש להם הדגמה בת חצי שנה שכולנו ראינו, ואסור להם לדבר על זה שהוא רץ על המנוע הבא.

דין, אנחנו סתם אוהבים לחפור על קטנות... ככה זה כשכולנו חסרי חדשות מעניינות :)

בלינג, למה אתה כותב היילבלייד ולא הלבלייד? בא נתווכח על זה!

פיל לא אמר במפורשות שהם משתמשים בUE5, האמת שהדבר היחיד שהוא עשה זה לרקוד סביב HB2:

סטודיואים שלהם משתמשים באנריל (בלי מספר גרסה), מציין את HB2 בלבד אפילו שרק לפני שבועיים יצא גירס טקטיקס על אנריל. המממ...

לי זה נשמע כמו מישהו שרוקד מסביב לסוג של NDA.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 מאי 2020, 16:37

לאסקין זה משחק מילים חמוד של הייל (כן כמו בגרמנית...) - בלייד. אני מאוד מתרגש כלפי המשחק ולכן אני מצדיע לו, או שזה סתם טמטום של חוסר תשומת לב, תבחר מה שנראה לך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2020, 03:02

פרפקט דארק בן 20 מחרתיים, זה הזמן להכרזה מיקרוסופט!

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2020, 16:18

Laskin כתב:כי ככה הם נותנים זמן למיסקונספציה הזו שUE5 וPS5 הולכים ביחד להתבשל.

אני אעזור לך: אין שום מיסקונספציה מתבשלת, זה לא היה עושה יח"צ מעולה כי זה לא באמת מעניין אף אחד, ואין שום אתר שמכבד את עצמו שיעלה כתבה מקושקשת כזו.

הרי אנריל 5 הוא מנוע פתוח שהולך לתמוך בכל פלטפורמה מהמחשב החזק ביותר ועד מכשירי אנדרואיד ואייפון. זו עובדה מוגמרת.
גם זה שהמפרט הטכני של ה-Xbox Series X חזק משמעותית מהPS5 זו עובדה מוגמרת (כאילו, מוגמרת עד רמת ה"הפתעה, שינינו את המפרט מאז ההכרזה האחרונה!" שתמיד יכול להיות).
ואפילו הדמו של Hellblade 5 הוא עובדה מוגמרת - הרי כבר ראו איך המשחק יראה, ולכן אף מכירה לא תתווסף ולא תיגרע אם מישהו יטרח לבזבז את הזמן שלו על ה"הכרזה" ש-HB2 רץ על אנריל 3, 4, 5, או 6.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2020, 16:55

אני לא מסכים.
זאת אומרת - אני בהחלט מסכים עם העובדות (מלבד הדמו של הלבלייד 5, שהוא *לא* עובדה מוגמרת!!! זה 2:), אבל לפעמים רושם מסויים נשאר, בקרב אנשים שאינם כמוני וכמוך, והם ניזונים מדברים ויראלים ולאו דווקא מאתרי גיימינג "רציניים".
מיקרוסופט ממש ניסו לתקן את הטעויות שלהם אחרי החשיפה הראשונית של הONE והיו הרבה אנשים שלא קלטו את התיקונים האלה, והמיסקונספציה דבקה בONE.
פה כמובן שזה הרבה פחות משמעותי, ובכלל עדיין מוקדם מדי כי האירוע שלהם יהיה ביולי, אבל עדיין הPR של סוני כרגע טוב יותר לדעתי, אפילו עם הבדלי הכח לטובת מיקרוסופט, וזאת עוד לפני שסוני ממש חשפו משהו קונקרטי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 21 מאי 2020, 18:20

ה PR של סוני יותר טוב ביחס לשבוע-שבועיים האחרונים אולי, בעיני פחות בגלל הדמו של אפיק בפני עצמו ויותר בגלל איך שהוא התקבל אחרי התצוגת "דור הבא" המאכזבת של מיקרוסופט ביחס לאיך שהם שיווקו אותה. אבל לפני כן, מה סוני עשתה? כתבות ב wired, חשיפה של לוגו פשוט, הרצאה של סרני באווירה דייויד לינצ'ית, אינפורמציה מבולבלת על תמיכה לאחור שהם היו צריכים להבהיר מחדש, דיבורים על מלאי נמוך בשיגור ופוסט אינסטגרם של השלט המכוער שלהם (שכן עשה הרבה רעש, אבל זה בגלל שהמותג של פלייסטיישן מאוד חזק ואנשים צמאים לכל רסיס מידע). עד לא מזמן מיקרוסופט לגמרי שלטה בשיח ואפילו התחיל דיבור שהדור הבא פתאום יהיה הרבה יותר מאוזן מהדור הנוכחי - וגם אם זו אשליה רגעית שבין היתר נובעת מכך שסוני שמרו את הקלפים שלהם הרבה יותר קרוב לחזה עד עכשיו, זאת הצלחה לא קטנה למיקרוסופט בהתחשב בנקודת הפתיחה שלהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2020, 19:37

אני חושב שאנשים ממהרים פה עם ההכרזה של אנריל 5
לי זה ניראה כמו השקת המנוע הגרפי הזה
שבטח יעבור הרבה שינוים עם השנים כמו שאנריל הקודמים עברו

אבל צריך לזכור שכנראה הרוב הגדול של המישחקים
בשנה הראשונה של הps5 xsx בשוק יהיו קרוס גאן
בגלל שאין הגיון כלכלי לרוב הצד שלישי לנטוש מעל 100 מיליון לקוחות פוטנציאלים, שלא ישדרגו בשנה הראשונה

אולי ניראה את אנריל 5 במישחקי אינדי או בילעדים של צד ראשון
בשנה הראשונה , תלוי כמה זמן היה זמין למפתחות
אבל אני חושב שמי שמצפה לכמות גדולה הולך להתאכזב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מאי 2020, 20:59

idan כתב:ה PR של סוני יותר טוב ביחס לשבוע-שבועיים האחרונים אולי, בעיני פחות בגלל הדמו של אפיק בפני עצמו ויותר בגלל איך שהוא התקבל אחרי התצוגת "דור הבא" המאכזבת של מיקרוסופט ביחס לאיך שהם שיווקו אותה. אבל לפני כן, מה סוני עשתה? כתבות ב wired, חשיפה של לוגו פשוט, הרצאה של סרני באווירה דייויד לינצ'ית, אינפורמציה מבולבלת על תמיכה לאחור שהם היו צריכים להבהיר מחדש, דיבורים על מלאי נמוך בשיגור ופוסט אינסטגרם של השלט המכוער שלהם (שכן עשה הרבה רעש, אבל זה בגלל שהמותג של פלייסטיישן מאוד חזק ואנשים צמאים לכל רסיס מידע). עד לא מזמן מיקרוסופט לגמרי שלטה בשיח ואפילו התחיל דיבור שהדור הבא פתאום יהיה הרבה יותר מאוזן מהדור הנוכחי - וגם אם זו אשליה רגעית שבין היתר נובעת מכך שסוני שמרו את הקלפים שלהם הרבה יותר קרוב לחזה עד עכשיו, זאת הצלחה לא קטנה למיקרוסופט בהתחשב בנקודת הפתיחה שלהם.

אני מסכים, היה למיקרוסופט קמפיין ממש טוב בזמן שסוני צלעה ואז, בסטרים אחד, מקרוסופט חרבנו במכנסיים. אנשים היו צמאים לראות איך הדור הבא נראה, ממקרוסופט עשתה להם ביצים כחולות עם כל מני אינדים שיצאו כבר על הPC בזמן שאפיק (אפילו לא סוני) חשפו את UE5 וגרמה לפיצוץ. אם למיקרוסופט היה רבע שכל הם היו מראים לפחות משחק דור הבא אמיתי בסטרים ההוא. בכלליות הסטרים ההוא היה טעות אסטרטגית ענקית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 מאי 2020, 21:08

DrKeo כתב: מה עם איזה REDFACTION גרילה חדש? מישהו ראה בדור הזה הרס יותר טוב מגרילה? אני לא זוכר. כמובן שיש הרס ויזואלית בלבד, סימולציות על ה-GPU, אז יופי, עמוד 30 מטר ממך מתמוטט ממש יפה, אבל איך זה תרם למשחק? אני רוצה לראות סביבה הריסה ועם פי 7 יותר כוח CPU אפשר לעשות נפלאות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים