Laskin כתב:מה, בטח חשוב להם להגיד... סוני מיתגה את עצמה כפלטפורמה העיקרית לUE5 עם הטק דמו הזה. זה לא אומר שזה נכון אבל זה מה שעבר מהתצוגה הזו לפי התגובות ברשת.
מיקרוסופט יכלה להגיד "אהבתם את הדמו הזה, הא? רק שתדעו שכבר ראיתם את המנוע בפעולה, לפני חצי שנה, עם המשחק הבלעדי שלנו!", וכך להוציא את האוויר מהמפרשים של סוני.
שוב, ברור ששמעו ושאפילו משתפים פעולה, אבל אם בפועל משהו ממה שראינו היה רץ על המנוע הזה - כבר היינו יודעים מזה.
Laskin כתב:לא רואה מצב בו מיקרוסופט קיבלה לפני שנה כבר גירסא מוקדמת של המנוע, ובגלל ההסכם עם סוני אסור להם לדבר על זה אפילו אחרי שהמנוע נחשף באופן רשמי. באמת שלא מצליח לדמיין משהו כזה. הרי אם הלבלייד 2 משתמש בו למה שאפיק ירצו ״להסתיר״ את זה? האינטרס שלהם אמור להיות לטובת מיקרוסופט שלכאורה נמצאת כבר בשלבים מתקדמים בפיתוח באמצעותו, סוני בטח לא משתמשת בו לשום דבר כרגע, וסביר שעד סוף הדור גם לא תשתמש, הסטודיואים של סוני מאוד אוהבים להשתמש במנועים פנימיים שלהם.
בקיצור זה לא מסתדר לי, אם היה שימוש בזה - היו מכריזים על זה.
אם לא מונעים משפטית מinxile להכריז שהפרוייקט הבא שלהם ישתמש בזה, לא רואה איך זה הגיוני שאסור לדבר על משהו שכבר עשה בזה שימוש וראינו אותו.
Laskin כתב:כי ככה הם נותנים זמן למיסקונספציה הזו שUE5 וPS5 הולכים ביחד להתבשל.
למה סוני לא חיכו עד התצוגה הבאה שלהם עם הוידאו שלהם, שאפשר להשאיל משחק לחבר בקלות, אחרי החשיפה של הוואן?
בעולם יחסי הציבור - רצוי "לענות" או במקרה הזה - "להשוות ולהעלות" - כשהנושא עדיין חם.
גם מיקרוסופט יודעים לענות יפה ומהר כשיש להם מה להגיד או איך "להחזיר" לסוני.
שוב, אני לגמרי חושב ומאמין שיש לפחות לסטודיו אחד שלהם גישה לפיצ'רים שיהיו בUE5. אבל זה לא אומר שהמשחקים עובדים על UE5 כרגע, ורק על זה הויכוח.
אני אישית לא חושב שהדמו שראינו מHB2 רץ על UE5, ואני משוכנע שאם זה היה המצב - מיקרוסופט היו אומרים זאת במפורש יום אחרי החשיפה של המנוע, כי זה היה עושה יח"צ מעולה למיקרוסופט ולHB2, משתיק כל מני כתבות של "PS5 הציג דור הבא אמיתי, שמיקרוסופט לא הצליחה לעשות" וכו' ואין שום סיבה שבעולם שלא להכות כל עוד זה חם.
Laskin כתב:כן נדב, לי זה ברור, כי אני מתעמק בזה.
אבל אם תחפש תמצא מלא כתבות ותגובות שהדמו אפשרי רק בגלל הSSD ושהמנוע בטח מותאם יותר לפס5 וכד׳... דברים שאינם נכונים, אבל למה לתת לזה שנייה אחת? הם היו יכולים להשתיק את כולם אם היו יוצאים בהכרזה שכבר ראינו את המנוע הזה לפני חצי שנה עם HB2, שיצא לשוק לפני שסטודיו אחד של סוני יתחיל עבודה עם המנוע הזה בכלל.
עד יולי ואפילו עד התצוגה הקרובה שלהם, אם תהיה כזו, כנראה שכבר לא ידברו על הטק דמו הזה כל כך הרבה, השיח יעבור לבלעדיים של סוני, והם שוב פספסו הזדמנות, עד שיציגו משהו מרשים יותר. אבל הערכה שלי היא שהם לא עושים את זה כי ההדגמה של הלבלייד2 לא רצה על UE5, ולא בגלל שמחלקת הPR שלהם כושלת, ולכתוב שהוא רץ על 4 עם שדרוגים וננייט חצי-אפוי זה פחות סקסי.
ביום שישדרגו ל-5 אנחנו נשמע על זה.
Laskin כתב:לגבי פרוייקטים עתידיים שטרם נחשפו - זה הגיוני שהם עדיין לא ״שיחקו״ עם המנוע מספיק כדי לצאת בהכרזות גדולות, או שבאמת אין להם בכלל עדיין משחקים בפיתוח במנוע הזה, או שהם מתכננים לשדרג חלק בשנה הבאה ל-5 מ-4... והם כן יצאו בהצהרה שזה יעבוד גם אצלם, והנה עכשיו יש את המפתחת הזו שכן יצאה בהצהרה שהבא שלהם יעבוד עם UE5.
ספציפית למה הפ לא יוצאים עם הדמו הזה של אנריל - כנראה שאין להם את הדמו הזה והוא כן בהסכם עם סוני, וזה הגיוני לגמרי. פשוט לא הגיוני לי שבמקביל כבר יש להם משחק שרץ עליו, ויש להם הדגמה בת חצי שנה שכולנו ראינו, ואסור להם לדבר על זה שהוא רץ על המנוע הבא.
דין, אנחנו סתם אוהבים לחפור על קטנות... ככה זה כשכולנו חסרי חדשות מעניינות
בלינג, למה אתה כותב היילבלייד ולא הלבלייד? בא נתווכח על זה!
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:כי ככה הם נותנים זמן למיסקונספציה הזו שUE5 וPS5 הולכים ביחד להתבשל.
למה סוני לא חיכו עד התצוגה הבאה שלהם עם הוידאו שלהם, שאפשר להשאיל משחק לחבר בקלות, אחרי החשיפה של הוואן?
בעולם יחסי הציבור - רצוי "לענות" או במקרה הזה - "להשוות ולהעלות" - כשהנושא עדיין חם.
גם מיקרוסופט יודעים לענות יפה ומהר כשיש להם מה להגיד או איך "להחזיר" לסוני.
שוב, אני לגמרי חושב ומאמין שיש לפחות לסטודיו אחד שלהם גישה לפיצ'רים שיהיו בUE5. אבל זה לא אומר שהמשחקים עובדים על UE5 כרגע, ורק על זה הויכוח.
אני אישית לא חושב שהדמו שראינו מHB2 רץ על UE5, ואני משוכנע שאם זה היה המצב - מיקרוסופט היו אומרים זאת במפורש יום אחרי החשיפה של המנוע, כי זה היה עושה יח"צ מעולה למיקרוסופט ולHB2, משתיק כל מני כתבות של "PS5 הציג דור הבא אמיתי, שמיקרוסופט לא הצליחה לעשות" וכו' ואין שום סיבה שבעולם שלא להכות כל עוד זה חם.
idan כתב:ה PR של סוני יותר טוב ביחס לשבוע-שבועיים האחרונים אולי, בעיני פחות בגלל הדמו של אפיק בפני עצמו ויותר בגלל איך שהוא התקבל אחרי התצוגת "דור הבא" המאכזבת של מיקרוסופט ביחס לאיך שהם שיווקו אותה. אבל לפני כן, מה סוני עשתה? כתבות ב wired, חשיפה של לוגו פשוט, הרצאה של סרני באווירה דייויד לינצ'ית, אינפורמציה מבולבלת על תמיכה לאחור שהם היו צריכים להבהיר מחדש, דיבורים על מלאי נמוך בשיגור ופוסט אינסטגרם של השלט המכוער שלהם (שכן עשה הרבה רעש, אבל זה בגלל שהמותג של פלייסטיישן מאוד חזק ואנשים צמאים לכל רסיס מידע). עד לא מזמן מיקרוסופט לגמרי שלטה בשיח ואפילו התחיל דיבור שהדור הבא פתאום יהיה הרבה יותר מאוזן מהדור הנוכחי - וגם אם זו אשליה רגעית שבין היתר נובעת מכך שסוני שמרו את הקלפים שלהם הרבה יותר קרוב לחזה עד עכשיו, זאת הצלחה לא קטנה למיקרוסופט בהתחשב בנקודת הפתיחה שלהם.
DrKeo כתב: מה עם איזה REDFACTION גרילה חדש? מישהו ראה בדור הזה הרס יותר טוב מגרילה? אני לא זוכר. כמובן שיש הרס ויזואלית בלבד, סימולציות על ה-GPU, אז יופי, עמוד 30 מטר ממך מתמוטט ממש יפה, אבל איך זה תרם למשחק? אני רוצה לראות סביבה הריסה ועם פי 7 יותר כוח CPU אפשר לעשות נפלאות.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים