Nigga כתב:אני די בטוח ש The Division רץ על ערכת פיתוח של ה PS4.
swiss-the-engine כתב:ברור שזה מה שנאמר אבל כשאנחנו רואים הבדלים בין WD על מה שרץ על PC לבין מה שרץ על PS4 אז צריך לקחת את הנושא עם גרגיר של מלח.
וידעת למה אני מתכוון אז מה הקטע?
bling כתב:עזוב אותך שטויות,לא בטוח שאפילו גרסת הפיסי תראה ככה,כנ״ל לגבי Watch dogs,יובי כבר הראתה בעבר חשיפה באי3 שלא הגשימה את היעד,כנראה הדמואים שהם בונים (כמו במקרים אחרים גם אם לא באותה רמת ביזיון כמו Aliens שגם לא היה קרוב לדמו של e3 כולל ירידה גדולה בגראפיקה על כל הפלטפורמות כולל ה PC) לא תמיד מעידים על המוצר הסופי שתקבל על אף פלטפורמה.
יש מצב ש Devision פשוט לא יראה ככה,בלי קשר לקונסולות או לא.
bling כתב:
לך תראה איך נראית החשיפה המקורית של Watch dogs לעומת הגרסה שהם מציגים היום על הפס4,אם אני לא טועה פרסמתי בדיון פה לפני עמוד או שניים סרטון של יורוגיימר שממחיש את ההבדלים,וכן יש הבדל גדול מאוד.
בנוסף שחקני PC ששיחקו את פאר קריי 3 על הגדרות מקסימליות טוענים שגם פה המשחק עבר Downgrade בהשוואה לדמו החשיפה של המשחק מ E3,פה אני חייב לציין שלא ראיתי הבדל מהותי אבל אני שופט דרך סרטוני יוטיוב באיכות רעה (תכל׳ס גם לא ראיתי הבדלים מהותיים דרך היוטיוב בין גרסת הקונסולות לPC של ביושוק אינפיניט אפילו אז כנראה באמת זה לא אומר הרבה) והם בכל זאת חוו את המשחק כמו שצריך.
נצטרך לחיות ולראות,אתם יודעים טוב מאוד שאני איש של קונסולות ואני אוהב את סוני,לא היו לי אף פעם קונסולות אחרות מאז שיצאה הפלייסטיישן,לא יהיה שמח ממני אם המשחק באמת רץ על הפס4 וזה באמת מה שנקבל בסופו של דבר.
Megalomaniac כתב:
למה 3 שנים? הדור אפילו לא התחיל, כל העניין של הדור הבא זה להציג הרבה מעבר לגרפיקה, זה גם AI טוב וחופש פעולה שהיה מוגבל כיום, זה לא רק על גרפיקה.
עם כל הכבוד עד כמה שקרייסיס 3 משחק טוב, מבחינה טכנית וויזואלית יש בו רק גרפיקה, ה- AI שלו די מעפן והמשימות קטנות מאוד למרות שחלקם מרגישות גדולות עם חופש פעולה.. אבל מהר מאוד רואים כמה הן קטנות.
דבר שני, כתור גיימר PC, עדיין לא ראיתי על ה- PC משהו שנראה כמו the division... יגידו מה שיגידו, אבל זה הדבר הכי מרשים שהציגו עד עכשיו לדור הבא.
Kazz כתב:אם זה באמת נכון אז זה מפוצץ בועה גדולה לפס4: http://www.eurogamer.net/articles/digit ... are-memory
מפתחים יוכלו להשתמש רק בעד 5.5GB למשחקים מתוך ה 8. בעקרון 4.5GB ועוד 1GB גמיש למקרה הצורך. זה בהחלט יקרב את שני הקונסולות מאוד.
Klayman כתב:לא.. השתגעת? למה שיעמידו אותם במקום? לא שמעתי שהPS4 היא מושיעת הגיימרים?
bling כתב:רונן לא נכנסתי ללינק אבל לא צריך להכנס ללינק כדי לדעת שמשחק שעובדים עליו במשך כמה שנים לא יכול להיות מפותח ע״י צוות שסיים לעבוד על משחק אחר השנה,אם אתה היית נכנס ללינק או לפחות קורא בעיון היית רואה שמצויין שהצוות של Acension הועבר לפרויקט כדי לתחזק את הצוות המקורי שעובד עליו כבר כמה שנים ולסייע בסיום הפיתוח,אבל זה ברור שרוב הפיתוח נעשה כבר על ידי הצוות השני ושהוא רשום על שמו.
Here's the deal...somewhat. From a dev at one of the biggest in the industry. Just a messenger here.
Dev still a little cagey to give out 100% concrete numbers unfortunately like I was previously told, so I apologize ahead of time that they're not as detailed, but these are supposed to be the closest to detailed info I get on the OS footprint:
-At most, the OS uses 1.5GB, with a good amount of that helping the HD recording feature and on the fly switching/ multi tasking
-4.5GB is indeed about what's available for devs at present.
-1GB is set aside for futureproofing OS operations down the line.
-1GB for developer reserve, should they need it
And finally as an important point, I'm being told the faster RAM in the PS4 does in fact make a huge difference.
Kazz כתב:תגובה רשמית של סוני לגבי ה flexible memory:
http://www.eurogamer.net/articles/digit ... are-memory
הם מסרבים להגיד את חלוקת הזכרון. אז כנראה אפשר לקבוע שאכן מדובר ב4.5-5 GB שמיועד למשחקים.
הבעיה שלי בנושא הזה היא שסוני ישבה בשקט כל החודשים האלה ונהנתה להגיד שהיא הבחירה של הגיימרים ומפוקסת על גיימרים ושכמות וסוג הזכרון היה אחד מהגורמים. הם לא אמרו מה חלוקת הזכרון אך המיסקונספציה שמדובר 7GB רק התקבעה יותר אבל סוני לא מצאו לנכון להעמיד דברים על דיוקם (אולי כי זה עוזר לתדמית שהם ניסו לייצר לקונסולה). זה שהם לא אמרו כל הזמן הוא בדיוק הסיבה למה זה עכשיו 'סיפור גדול' למרות שזה לא ממש. סוני עשו ועדיין עושים מזה סיפור יותר גדול ממה שאמור להיות בכך שהם לא אמרו ואומרים איך החלוקה מתבצעת.
עושה רושם שההחלטה בין הפס4 לXB1 שוב תתמקד על דעתך על תוכן צד א' של כל קונסולה מאשר הנסיון לצייר את הפס4 כממוקדת גיימרים והבחירה הטבעית של הגיימרים.
Kazz כתב:זה משעשע שבכל הדיבורים על overhead במחשב, בקונסולות המצב יותר חמור.
bling כתב:אפשר לראות לפי התגובה של סוני שהיא אכן מאשרת את הידיעה,בסדר אז הזיכרון הגמיש הוא נטו למשחקים מה שמוסיף עוד 512 מגה ל 4.5 שיועדו למפתחים ככה שיש לפס4 ול one בדיוק אותה כמות ראם למשחקים.
באמת לא מובן לי איך הקונסולות הללו צריכות 3 gb למערכת ההפעלה,במיוחד סוני שאין לה יומרות כמו של מייקרוסופט בנושא,זה באמת לא הגיוני שווינדוס שעושה הכל צריך פחות מזה,כזה ביזבוז מעצבן.
אני מנחש אז שהבייסליין של הדור הבא לכל הפלטפורמות הולך להיות 5 GB אם כך,ככה שמי שקונה מחשב חדש צריך מינימום של כמות הזיכרון הזו כדי להבטיח לעצמו מחשב שיחזיק את הדור בלי בעיה.
DrKeo כתב:קשה כבר לקנות פחות מזה, 8GB זיכרון פנימי עולה בערך כלום וכל לפטופ מסכן היום בא עם 8BG.
bling כתב:רק לי יש תחושה שאם מייקרוסופט לא היתה פותחת במירוץ החימוש הזה של הפיצ׳רים מחוץ למשחקים סוני בחיים לא היתה מיישרת קו ומתכננת מערכת הפעלה כזו מנופחת?
תמיד מעודדים תחרות ואומרים כמה שהיא משפרת את כל הצדדים ובסופה אנחנו אלו שמרוויחים אבל במקרה הזה אני לא בטוח עד כמה המשפט הזה נכון :/
Nucleus_Dawn כתב:
הסיבה שמפתחים פיטצ'רים כאלה, היא שהחברות מאמינות שהצרכנים מעוניינים בהם. מכיוון שהצרכנים מעוניינים בהם, זה מועיל להם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים